Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczurzy nigdy nie był oszczędzany, skakał sobie jak chciał, a skakać uwielbia ;) teraz nie ma ŻADNYCH problemów z układem kostnym, on nawet nigdy nie kulał! a są takie tygodnie że frisbee z nim robię dzień w dzień- wyskakuje, upada, wywraca się, biega, wpada na różne dziwne rzeczy i nic mu nie jest. Mam tylko niecny plan zrobienia mu jakiegoś prześwietlenia na wszelki wypadek, ale na razie nie widzę takiej potrzeby.
W ogóle takie tematy mi bardzo odpowiadają bo się muszę dobrze przygotować na szczeniaczka trudnej rasy :evil_lol: jak się leci na głęboką wodę to trzeba wiedzieć o tej wodzie choć trochę :diabloti: także piszcie, ja sobie z chęcią poczytam i przemyślę :razz:

Posted

[quote name='motyleqq']aj, Ty to same tajemnice :D to chociaż powiedz czemu trudna:wink:[/QUOTE]
bo jest rąbnięta bardziej niż wszystkie inne rasy razem wzięte :evil_lol: bo są hiperaktywne, a zarazem mają dosyć miękką psychikę ;)

Posted

ja nic nie mówię :diabloti: krycie ma być koniec tego roku/ początek przyszłego, a wszystko powiem jak już maluszek będzie u mnie ;)

jak chcecie, to nawet mam filmik HA, jak mój głupi, niezabawowy piesek biega za piłką na jednym ze skateparków z mnóstwem ludzi różnego pokroju i psów dookoła :loveu:

Posted

[url]http://www.youtube.com/watch?v=v_aYzqvOBR4[/url]

filmik generalnie tragiczny, ale jest :evil_lol: później jakieś dzieciaki przylazły żeby pieskowi porzucać piłeczkę, no to piesek biegał za piłeczką rzucaną przez dzieciaki :loveu: szczurzy byłby świetnym dogoterapeutą ;) może ktoś wie gdzie co i jak żeby się udało...?

Posted

Trzeba by poszukać jakiejś fundacji/stowarzyszenia w okolicy, która się tym zajmuje, później pewnie jakieś testy... ;)

Posted

Też pomyślałam o pyrce! Albo może chodzi o staffpyra po Mancie i Evo :evil_lol::evil_lol:
Ale tak na poważnie to kurde mogłabyś powiedzieć, a nie trzymać nas w niepewności:diabloti:
Ale rozumiem, bo ja też bym chyba nic nie zdradziła przed odbiorem psa :cool3:

Ja bym Fifki na dogoterapie wysłać nie mogła, bo ona boi się małych dzieci i czuje się przy nich nieswojo. Dopiero potem jak mają piłę czy jakieś żarcie to może wykonać jakąś sztuczkę lub ewentualnie da się pomiziać, ale bardzo często na spacerze zdarza jej się wydrzeć japę na któreś...

Posted

[quote name='Kashdog']Ja bym Fifki na dogoterapie wysłać nie mogła, bo ona boi się małych dzieci i czuje się przy nich nieswojo. Dopiero potem jak mają piłę czy jakieś żarcie to może wykonać jakąś sztuczkę lub ewentualnie da się pomiziać, ale bardzo często na spacerze zdarza jej się wydrzeć japę na któreś...[/QUOTE]

O patrz, to całkiem jak Zu :siara: Ogólnie to udaje, że dzieci nie istnieją, owszem, bywają interesujące jak mają żarcie/piłkę, ale jak próbują ją dotknąć to zazwyczaj jest darcie japy ;)

Posted

[quote name='evel']O patrz, to całkiem jak Zu :siara: Ogólnie to udaje, że dzieci nie istnieją, owszem, bywają interesujące jak mają żarcie/piłkę, ale jak próbują ją dotknąć to zazwyczaj jest darcie japy ;)[/QUOTE]

Charakterki mają podobne :diabloti: Ciekawa jestem jakby na siebie zareagowały na spacerze :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']bo jest rąbnięta bardziej niż wszystkie inne rasy razem wzięte :evil_lol: bo są hiperaktywne, a zarazem mają dosyć miękką psychikę ;)[/QUOTE]
Ciekawe, o jakiej rasie myślisz...
Może chociaż grupę wg FCI podaj, co?;)

Pzdr.

Posted

Jesteśmy z ciebie dumni :diabloti::loveu:

Ja też podejrzewam, że chodzi o pyra, bo coś tam na spacerku o nim wspominałaś, ale dobra, cii... :lol:

Posted

Dzięki ;) teraz się tylko na studia dostać :evil_lol:

Szczurzy wczoraj został zaczipowany, i jest w bazie indexel- mam go gdzieś jeszcze indziej wpisywać czy jak to działa? Bo z tego co czytałam kiedyś to bazy ze sobą nie współpracują, a kilka ich jest...

Swoją drogą, ci którzy mają tylko wytatuowane psy przypominam że tatuaże już nie są ważne, czyli tak jakby ich nie było ;)