Unbelievable Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Szczurzy nigdy nie był oszczędzany, skakał sobie jak chciał, a skakać uwielbia ;) teraz nie ma ŻADNYCH problemów z układem kostnym, on nawet nigdy nie kulał! a są takie tygodnie że frisbee z nim robię dzień w dzień- wyskakuje, upada, wywraca się, biega, wpada na różne dziwne rzeczy i nic mu nie jest. Mam tylko niecny plan zrobienia mu jakiegoś prześwietlenia na wszelki wypadek, ale na razie nie widzę takiej potrzeby. W ogóle takie tematy mi bardzo odpowiadają bo się muszę dobrze przygotować na szczeniaczka trudnej rasy :evil_lol: jak się leci na głęboką wodę to trzeba wiedzieć o tej wodzie choć trochę :diabloti: także piszcie, ja sobie z chęcią poczytam i przemyślę :razz: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='motyleqq']jaka to trudna rasa i dlaczego trudna? :)[/QUOTE] na razie tajemnica :diabloti: jeszcze nie wiem czy mi się uda szczylka sprowadzić, ale jestem dobrej myśli :) Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 aj, Ty to same tajemnice :D to chociaż powiedz czemu trudna:wink: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='motyleqq']aj, Ty to same tajemnice :D to chociaż powiedz czemu trudna:wink:[/QUOTE] bo jest rąbnięta bardziej niż wszystkie inne rasy razem wzięte :evil_lol: bo są hiperaktywne, a zarazem mają dosyć miękką psychikę ;) Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 brzmi nieco jak BC, ale domyślam się, że to nie to... ;) a kiedy będziesz wiedzieć czy da radę? Quote
Justa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='evel']Pyr? :grins:[/QUOTE] O tym samym pomyślałam :D Quote
Unbelievable Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 ja nic nie mówię :diabloti: krycie ma być koniec tego roku/ początek przyszłego, a wszystko powiem jak już maluszek będzie u mnie ;) jak chcecie, to nawet mam filmik HA, jak mój głupi, niezabawowy piesek biega za piłką na jednym ze skateparków z mnóstwem ludzi różnego pokroju i psów dookoła :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [url]http://www.youtube.com/watch?v=v_aYzqvOBR4[/url] filmik generalnie tragiczny, ale jest :evil_lol: później jakieś dzieciaki przylazły żeby pieskowi porzucać piłeczkę, no to piesek biegał za piłeczką rzucaną przez dzieciaki :loveu: szczurzy byłby świetnym dogoterapeutą ;) może ktoś wie gdzie co i jak żeby się udało...? Quote
evel Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Trzeba by poszukać jakiejś fundacji/stowarzyszenia w okolicy, która się tym zajmuje, później pewnie jakieś testy... ;) Quote
Kashdog Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Też pomyślałam o pyrce! Albo może chodzi o staffpyra po Mancie i Evo :evil_lol::evil_lol: Ale tak na poważnie to kurde mogłabyś powiedzieć, a nie trzymać nas w niepewności:diabloti: Ale rozumiem, bo ja też bym chyba nic nie zdradziła przed odbiorem psa :cool3: Ja bym Fifki na dogoterapie wysłać nie mogła, bo ona boi się małych dzieci i czuje się przy nich nieswojo. Dopiero potem jak mają piłę czy jakieś żarcie to może wykonać jakąś sztuczkę lub ewentualnie da się pomiziać, ale bardzo często na spacerze zdarza jej się wydrzeć japę na któreś... Quote
evel Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Kashdog']Ja bym Fifki na dogoterapie wysłać nie mogła, bo ona boi się małych dzieci i czuje się przy nich nieswojo. Dopiero potem jak mają piłę czy jakieś żarcie to może wykonać jakąś sztuczkę lub ewentualnie da się pomiziać, ale bardzo często na spacerze zdarza jej się wydrzeć japę na któreś...[/QUOTE] O patrz, to całkiem jak Zu :siara: Ogólnie to udaje, że dzieci nie istnieją, owszem, bywają interesujące jak mają żarcie/piłkę, ale jak próbują ją dotknąć to zazwyczaj jest darcie japy ;) Quote
Kashdog Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='evel']O patrz, to całkiem jak Zu :siara: Ogólnie to udaje, że dzieci nie istnieją, owszem, bywają interesujące jak mają żarcie/piłkę, ale jak próbują ją dotknąć to zazwyczaj jest darcie japy ;)[/QUOTE] Charakterki mają podobne :diabloti: Ciekawa jestem jakby na siebie zareagowały na spacerze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Szczurzy kocha wszystkich ludzi, chyba że są to ludzie idący nocą przez pole :evil_lol: generalnie testy raczej by zdał, tylko nie wiem jak to wszystko wygląda Quote
Asiaczek Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Unbelievable']bo jest rąbnięta bardziej niż wszystkie inne rasy razem wzięte :evil_lol: bo są hiperaktywne, a zarazem mają dosyć miękką psychikę ;)[/QUOTE] Ciekawe, o jakiej rasie myślisz... Może chociaż grupę wg FCI podaj, co?;) Pzdr. Quote
Unbelievable Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Nic nie mówię! Bądźcie ze mnie dumni, zdałam maturę :loveu: Quote
C&B Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jesteśmy z ciebie dumni :diabloti::loveu: Ja też podejrzewam, że chodzi o pyra, bo coś tam na spacerku o nim wspominałaś, ale dobra, cii... :lol: Quote
Misia&Ruby Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Unbelievable'] Bądźcie ze mnie dumni, zdałam maturę :loveu:[/QUOTE] Gratulacje! :) Quote
Unbelievable Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Dzięki ;) teraz się tylko na studia dostać :evil_lol: Szczurzy wczoraj został zaczipowany, i jest w bazie indexel- mam go gdzieś jeszcze indziej wpisywać czy jak to działa? Bo z tego co czytałam kiedyś to bazy ze sobą nie współpracują, a kilka ich jest... Swoją drogą, ci którzy mają tylko wytatuowane psy przypominam że tatuaże już nie są ważne, czyli tak jakby ich nie było ;) Quote
motyleqq Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Unbelievable']Dzięki ;) teraz się tylko na studia dostać :evil_lol:[/QUOTE] jakie?:cool3: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 polibudy w gdańsku i gliwicach i wat w wawie ;) Quote
Recommended Posts