Unbelievable Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='Iza13']Cześć :multi::loveu: Ale macie fajną wode :loveu: Czemu biedne pieski w kantarkach ?:placz:[/quote] ano fajna, mazury w końcu:loveu: bo był tłum, policja, straż miejska i.. taki niby ''kaganiec'' : P [quote name='lolka75']widzialam wodne foteczki:loveu::multi: ale jestescie gaduly:shake:..........:evil_lol::loveu::eviltong:[/quote] oho, i kto to mówi:shake::evil_lol: Quote
Iza. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Tinka:)']ano fajna, mazury w końcu:loveu: bo był tłum, policja, straż miejska i.. taki niby ''kaganiec'' : P [/quote] No tak, mazury śliczne :loveu: Ano to chyba, ze tak :diabloti: U mnie to niestety nie zdałoby egzaminu, moja sucz z całego serca nienawidzi kantarka, zdecydowanie woli kaganiec ;) Quote
Unbelievable Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='Iza13']No tak, mazury śliczne :loveu: Ano to chyba, ze tak :diabloti: U mnie to niestety nie zdałoby egzaminu, moja sucz z całego serca nienawidzi kantarka, zdecydowanie woli kaganiec ;)[/quote] gram jak tylko ma okazję to się nim wyciera, obojętnie w co :evil_lol: a kagańca nie mamy. Quote
Iza. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Tinka:)']gram jak tylko ma okazję to się nim wyciera, obojętnie w co :evil_lol: a kagańca nie mamy.[/quote] Moja Luna to szału dostawała w kantarku, drapała gryzła i wszystko inne żeby go zdjąć:cool3: Tym sposobem kantarek sie porwał :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='Iza13']Moja Luna to szału dostawała w kantarku, drapała gryzła i wszystko inne żeby go zdjąć:cool3: Tym sposobem kantarek sie porwał :evil_lol:[/quote] nie no, takich cud to grami nie wyczynia :evil_lol::evil_lol: na szczęście :razz: Quote
Iza. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Tinka:)']nie no, takich cud to grami nie wyczynia :evil_lol::evil_lol: na szczęście :razz:[/quote] Ciesz się :cool3: Bo jak mnie ludzie widzieli z psem , który wszystkimi siłami próbował sie zatrzymać by zdjąc kantar to tak jakos dziwnie sie patrzyli :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='Iza13']Ciesz się :cool3: Bo jak mnie ludzie widzieli z psem , który wszystkimi siłami próbował sie zatrzymać by zdjąc kantar to tak jakos dziwnie sie patrzyli :evil_lol:[/quote] mój jak próbuje łapami zdjąć to mówią że się wstydzi, a jak tarza się pyskiem po trawie żeby się podrapać to że w Gie się pachni :evil_lol::evil_lol: Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 śliczny piech :loveu: i moje ukochana rasa :razz: znam ten numer z kantarkiem, i w tramwajach się na to nabierają, i policję można nabrać :grins: a moja sucz Tosiek znacznie lepiej się czuje w kantarku niż w kagancu. Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought']śliczny piech :loveu: i moje ukochana rasa :razz: znam ten numer z kantarkiem, i w tramwajach się na to nabierają, i policję można nabrać :grins: a moja sucz Tosiek znacznie lepiej się czuje w kantarku niż w kagancu.[/quote] witamyyy!:multi: z tą ukochaną to ja bym sie powstrzymała. :roll::grins::evil_lol: dlatego nie mam kagańca ; ) Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Jesu, to jest miażdżące. Nie było mnie dzisiaj w szkole. Pytając koleżankę o pracę domową z polskiego dostałam taką odpowiedź:[quote] babaa z polaka sie obraziła i cala lekcje siedziala przy biurku a my gadaliśmy i napisała później na tablicy numery stron ale nie powiedziała co z tym fantem zrobić:D:D[/quote] ajma dyin' :roflt: poziom nauczycieli w naszym kraju jest masakryczny. Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought'] znam ten numer z kantarkiem, i w tramwajach się na to nabierają, i policję można nabrać :grins: a moja sucz Tosiek znacznie lepiej się czuje w kantarku niż w kagancu.[/quote] jest rozmiar taki mały kantara mieszczący się na yorka? Ja mam problem z kupieniem czegokolwiek na pysk co byłoby dobre na moją niewymiarową Molinde :roll: Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='smallpati']jest rozmiar taki mały kantara mieszczący się na yorka? Ja mam problem z kupieniem czegokolwiek na pysk co byłoby dobre na moją niewymiarową Molinde :roll:[/quote] dla mojego rozmiar to 2, dla Yorków jest 1 :diabloti: ale jak ci sie nie mieści? ważny jest pasek na pysku, tą część zapinaną można zszyć żeby była mniejsza... Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 nie o to chodzi, ten pasek na pysku co jest, jest za szeroki na sukę i jej wchodzi na oczy, musiałabym zwężać. o rozmiarach kagańców to już nie wspomne :roll: Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 hmm dokładnie nie wiem, pewnie jakieś 4, 5 cm. Mierzyłam z nią w zoologu chyba z 20 rodzai kagańców, katarków,rzeczy które by jej zatykały pyszczor Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 mój kantarek ma max 1,5cm na pysku, zmierzyłabym ale znaleźć nie mogę. Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ale 1,5 na pysku Moli to strasznie dużo :roll: to tak jakbyś dała 3cm na twojego Grama Po za tym te yorkowe prawdopodobnie będą znów za małe, tzn ten pasek do o koła głowy będzie mały Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 i tak cieńsze niż kaganiec by było przecież. możesz wziąć taki jak na Grama jak za mały : P jak nie możesz czegoś znaleźć to kombinuj ; ) Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 zawsze mogę powiedzieć że rozmiaru nie ma i koniec :diabloti: jakby się kto czepiał :evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='smallpati']zawsze mogę powiedzieć że rozmiaru nie ma i koniec :diabloti: jakby się kto czepiał :evil_lol:[/QUOTE] nie jestem przekonana że to usatysfakcjonuje stróża prawa z syndromem czepliwego nietoperza;) Suczka mojej koleżanki ma fizjologa a ma malutki pysio - rozmiar y szpic miniaturowy z tego co pamiętam. A kaganiec warto mieć - nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać. Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 zawsze można zrobić na zamówienie ; ) Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']Jesu, to jest miażdżące. Nie było mnie dzisiaj w szkole. Pytając koleżankę o pracę domową z polskiego dostałam taką odpowiedź: ajma dyin' :roflt: poziom nauczycieli w naszym kraju jest masakryczny.[/quote] skąd my to znamy :cool1: na Was nauczyciele też się obrażają? :lol: [quote name='smallpati']jest rozmiar taki mały kantara mieszczący się na yorka? Ja mam problem z kupieniem czegokolwiek na pysk co byłoby dobre na moją niewymiarową Molinde :roll:[/quote] kantarek nosi moja sucz, widać ją na avatarku (; a dla Aidusia mam normalny kaganiec, który jest obowiązkowy w tramwajach :roll: ale i tak go nie zakładamy, wisi sobie u obroży. zamawiałam na karusku. rozmiar 1, ale nam i tak sporo wystaje, moge poszukać fotki jakby ktoś chciał :grins: Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']skąd my to znamy :cool1: na Was nauczyciele też się obrażają? :lol:[/quote] no właśnie to był przykład obrażenia :evil_lol: jedna pani na zastępstwie wybiegła od nas z płaczem mówiąc że my diabły wcielone:cool1: katechetka w pierwszej klasie czasem stawała pod tablicą, zamykała oczy i się na głos modliła :evil_lol: a ta co ją teraz mamy... kiedyś chciała nam zrobić drogę krzyżową na lekcji. My nie zachowywaliśmy się najciszej:evil_lol: to ona powiedziała skoro się tak zachowujecie nie będziecie mieli przyjemności obcować z Bogiem, samoistnie wybraliście wersję B lekcji i... włączyła nam film:razz::shake::diabloti: ojjj, duużo tego :oops::evil_lol::evil_lol: [quote name='PositiveThought'] kantarek nosi moja sucz, widać ją na avatarku (; a dla Aidusia mam normalny kaganiec, który jest obowiązkowy w tramwajach :roll: ale i tak go nie zakładamy, wisi sobie u obroży. zamawiałam na karusku. rozmiar 1, ale nam i tak sporo wystaje, moge poszukać fotki jakby ktoś chciał :grins:[/quote] ostatnio myślałam żeby szczurowi kaganiec kupić. Ale w sumie po co, u mnie w mieścinie i tak nikt tego nie sprawdza a jako taki ''kaganiec'' kantarek starczy. Quote
PositiveThought Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 zaglądamy, bo tu tak cicho :grins: co tam u ogonomachacza? ^^ Quote
Unbelievable Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='PositiveThought']zaglądamy, bo tu tak cicho :grins: co tam u ogonomachacza? ^^[/quote] ogonomachacz ma nową odżywkę. Hery. Za dwa razy tyle co szampon wybielający i sześć razy tyle co zwykły:evil_lol: poza tym zrobiłam mu przeszkody- ''hopkę'' z krzeseł i miotły oraz wykorzystując zjeżdżalnię sióstr maltretowałam go wchodzeniem na nią i zjeżdżanie. Szczurek oczywiście szczęśliwy że nie musi biegać bezczynnie :diabloti: pies trochę zmęczony po skakaniu i włażeniu, po 15min nauki próbowaliśmy już jak najszybciej pokonywać ''mini torek'' :evil_lol: cwana bestia, szybo się glut uczy :razz: Quote
Recommended Posts