Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza13']Cześć :multi::loveu:

Ale macie fajną wode :loveu:

Czemu biedne pieski w kantarkach ?:placz:[/quote]
ano fajna, mazury w końcu:loveu:

bo był tłum, policja, straż miejska i.. taki niby ''kaganiec'' : P

[quote name='lolka75']widzialam wodne foteczki:loveu::multi:
ale jestescie gaduly:shake:..........:evil_lol::loveu::eviltong:[/quote]

oho, i kto to mówi:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ano fajna, mazury w końcu:loveu:

bo był tłum, policja, straż miejska i.. taki niby ''kaganiec'' : P

[/quote]

No tak, mazury śliczne :loveu:

Ano to chyba, ze tak :diabloti:
U mnie to niestety nie zdałoby egzaminu, moja sucz z całego serca nienawidzi kantarka, zdecydowanie woli kaganiec ;)

Posted

[quote name='Iza13']No tak, mazury śliczne :loveu:

Ano to chyba, ze tak :diabloti:
U mnie to niestety nie zdałoby egzaminu, moja sucz z całego serca nienawidzi kantarka, zdecydowanie woli kaganiec ;)[/quote]
gram jak tylko ma okazję to się nim wyciera, obojętnie w co :evil_lol: a kagańca nie mamy.

Posted

[quote name='Tinka:)']gram jak tylko ma okazję to się nim wyciera, obojętnie w co :evil_lol: a kagańca nie mamy.[/quote]

Moja Luna to szału dostawała w kantarku, drapała gryzła i wszystko inne żeby go zdjąć:cool3:
Tym sposobem kantarek sie porwał :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza13']Moja Luna to szału dostawała w kantarku, drapała gryzła i wszystko inne żeby go zdjąć:cool3:
Tym sposobem kantarek sie porwał :evil_lol:[/quote]
nie no, takich cud to grami nie wyczynia :evil_lol::evil_lol: na szczęście :razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie no, takich cud to grami nie wyczynia :evil_lol::evil_lol: na szczęście :razz:[/quote]

Ciesz się :cool3:
Bo jak mnie ludzie widzieli z psem , który wszystkimi siłami próbował sie zatrzymać by zdjąc kantar to tak jakos dziwnie sie patrzyli :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza13']Ciesz się :cool3:
Bo jak mnie ludzie widzieli z psem , który wszystkimi siłami próbował sie zatrzymać by zdjąc kantar to tak jakos dziwnie sie patrzyli :evil_lol:[/quote]
mój jak próbuje łapami zdjąć to mówią że się wstydzi, a jak tarza się pyskiem po trawie żeby się podrapać to że w Gie się pachni :evil_lol::evil_lol:

Posted

śliczny piech :loveu:
i moje ukochana rasa :razz:

znam ten numer z kantarkiem, i w tramwajach się na to nabierają, i policję można nabrać :grins: a moja sucz Tosiek znacznie lepiej się czuje w kantarku niż w kagancu.

Posted

[quote name='PositiveThought']śliczny piech :loveu:
i moje ukochana rasa :razz:

znam ten numer z kantarkiem, i w tramwajach się na to nabierają, i policję można nabrać :grins: a moja sucz Tosiek znacznie lepiej się czuje w kantarku niż w kagancu.[/quote]

witamyyy!:multi:
z tą ukochaną to ja bym sie powstrzymała. :roll::grins::evil_lol:

dlatego nie mam kagańca ; )

Posted

Jesu, to jest miażdżące. Nie było mnie dzisiaj w szkole. Pytając koleżankę o pracę domową z polskiego dostałam taką odpowiedź:[quote] babaa z polaka sie obraziła i cala lekcje siedziala przy biurku a my gadaliśmy i napisała później na tablicy numery stron ale nie powiedziała co z tym fantem zrobić:D:D[/quote]
ajma dyin' :roflt: poziom nauczycieli w naszym kraju jest masakryczny.

Posted

[quote name='PositiveThought']
znam ten numer z kantarkiem, i w tramwajach się na to nabierają, i policję można nabrać :grins: a moja sucz Tosiek znacznie lepiej się czuje w kantarku niż w kagancu.[/quote]
jest rozmiar taki mały kantara mieszczący się na yorka?

Ja mam problem z kupieniem czegokolwiek na pysk co byłoby dobre na moją niewymiarową Molinde :roll:

Posted

[quote name='smallpati']jest rozmiar taki mały kantara mieszczący się na yorka?

Ja mam problem z kupieniem czegokolwiek na pysk co byłoby dobre na moją niewymiarową Molinde :roll:[/quote]

dla mojego rozmiar to 2, dla Yorków jest 1 :diabloti: ale jak ci sie nie mieści? ważny jest pasek na pysku, tą część zapinaną można zszyć żeby była mniejsza...

Posted

ale 1,5 na pysku Moli to strasznie dużo :roll: to tak jakbyś dała 3cm na twojego Grama
Po za tym te yorkowe prawdopodobnie będą znów za małe, tzn ten pasek do o koła głowy będzie mały

Posted

[quote name='smallpati']zawsze mogę powiedzieć że rozmiaru nie ma i koniec :diabloti: jakby się kto czepiał :evil_lol:[/QUOTE]

nie jestem przekonana że to usatysfakcjonuje stróża prawa z syndromem czepliwego nietoperza;)
Suczka mojej koleżanki ma fizjologa a ma malutki pysio - rozmiar y szpic miniaturowy z tego co pamiętam. A kaganiec warto mieć - nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać.

Posted

[quote name='Tinka:)']Jesu, to jest miażdżące. Nie było mnie dzisiaj w szkole. Pytając koleżankę o pracę domową z polskiego dostałam taką odpowiedź:
ajma dyin' :roflt: poziom nauczycieli w naszym kraju jest masakryczny.[/quote]

skąd my to znamy :cool1:

na Was nauczyciele też się obrażają? :lol:

[quote name='smallpati']jest rozmiar taki mały kantara mieszczący się na yorka?

Ja mam problem z kupieniem czegokolwiek na pysk co byłoby dobre na moją niewymiarową Molinde :roll:[/quote]

kantarek nosi moja sucz, widać ją na avatarku (;

a dla Aidusia mam normalny kaganiec, który jest obowiązkowy w tramwajach :roll: ale i tak go nie zakładamy, wisi sobie u obroży.
zamawiałam na karusku. rozmiar 1, ale nam i tak sporo wystaje, moge poszukać fotki jakby ktoś chciał :grins:

Posted

[quote name='PositiveThought']skąd my to znamy :cool1:

na Was nauczyciele też się obrażają? :lol:[/quote]
no właśnie to był przykład obrażenia :evil_lol: jedna pani na zastępstwie wybiegła od nas z płaczem mówiąc że my diabły wcielone:cool1: katechetka w pierwszej klasie czasem stawała pod tablicą, zamykała oczy i się na głos modliła :evil_lol: a ta co ją teraz mamy... kiedyś chciała nam zrobić drogę krzyżową na lekcji. My nie zachowywaliśmy się najciszej:evil_lol: to ona powiedziała skoro się tak zachowujecie nie będziecie mieli przyjemności obcować z Bogiem, samoistnie wybraliście wersję B lekcji i... włączyła nam film:razz::shake::diabloti: ojjj, duużo tego :oops::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PositiveThought']

kantarek nosi moja sucz, widać ją na avatarku (;

a dla Aidusia mam normalny kaganiec, który jest obowiązkowy w tramwajach :roll: ale i tak go nie zakładamy, wisi sobie u obroży.
zamawiałam na karusku. rozmiar 1, ale nam i tak sporo wystaje, moge poszukać fotki jakby ktoś chciał :grins:[/quote]
ostatnio myślałam żeby szczurowi kaganiec kupić. Ale w sumie po co, u mnie w mieścinie i tak nikt tego nie sprawdza a jako taki ''kaganiec'' kantarek starczy.

Posted

[quote name='PositiveThought']zaglądamy, bo tu tak cicho :grins:

co tam u ogonomachacza? ^^[/quote]

ogonomachacz ma nową odżywkę. Hery. Za dwa razy tyle co szampon wybielający i sześć razy tyle co zwykły:evil_lol:

poza tym zrobiłam mu przeszkody- ''hopkę'' z krzeseł i miotły oraz wykorzystując zjeżdżalnię sióstr maltretowałam go wchodzeniem na nią i zjeżdżanie. Szczurek oczywiście szczęśliwy że nie musi biegać bezczynnie :diabloti: pies trochę zmęczony po skakaniu i włażeniu, po 15min nauki próbowaliśmy już jak najszybciej pokonywać ''mini torek'' :evil_lol: cwana bestia, szybo się glut uczy :razz: