brjagata Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Oj pyra to już nie na moje nerwy chyba :diabloti: [quote name='infers']Słowo się rzekło, kobyłka u płotu.:diabloti:[/QUOTE] Chętnie bym nawet galerię obejrzała, ale przez kochane dogo link mi nie działa :lol: Quote
Vectra Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Unbelievable'] staffika będę miała jak będę stara i nie będę mogła biegać :evil_lol:[/QUOTE] o to życzę ci powodzenia , bez umiejętności biegania przy staffiku :diabloti: Quote
Bzikowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Vectra']o to życzę ci powodzenia , bez umiejętności biegania przy staffiku :diabloti:[/QUOTE] A nie wystarczy umiejętność rzucania piłką na dalekie odległości? :evil_lol: A tak serio to też nie czaję, chyba przy staffiku trzeba być tak samo albo bardziej ruchawym jak przy pyrze... :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Vectra']o to życzę ci powodzenia , bez umiejętności biegania przy staffiku :diabloti:[/QUOTE] dzięki :diabloti: [quote name='Bzikowa']A nie wystarczy umiejętność rzucania piłką na dalekie odległości? :evil_lol: A tak serio to też nie czaję, chyba przy staffiku trzeba być tak samo albo bardziej ruchawym jak przy pyrze... :hmmmm:[/QUOTE] u mnie chodzi bardziej o agi- pyra będzie bardziej zadowolona biegając torki niż staffik ;) przy szczurze, szczerze mówiąc, mogłabym nie biegać, tylko go sztuczkować, rzucać piłeczkę i takie tam, ale że robię coś więcej- czyt agi, frisbee, to i bieganie się czasem przydaje ;) czego mistrzem nie jestem(a wręcz mam zabronione : P ) aaa i nie sprzedałam wam njusa dnia wczorajszego- będziemy mieli w Łomży wystawę :evil_lol: co prawda krajowa ONków, ale zawsze coś :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Bzikowa']A nie wystarczy umiejętność rzucania piłką na dalekie odległości? :evil_lol: A tak serio to też nie czaję, chyba przy staffiku trzeba być tak samo albo bardziej ruchawym jak przy pyrze... :hmmmm:[/QUOTE] przy staffiku trzeba mieć dużo krzepy :diabloti: bo pomijając szybkość i ruchliwość , dochodzi siła ... insze terrierki , to są pikuś , przy tych kurduplach .. ja już mówię o staffikach tylko , bo ast czy bull , to już większe zwierze ... na starość to basseta :evilbat: a sama piłka , to nie do końca wystarcza , ja mam ten luksus , że one między sobą się ciągają ... Quote
NightQueen Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [QUOTE]aaa i nie sprzedałam wam njusa dnia wczorajszego- będziemy mieli w Łomży wystawę [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] co prawda krajowa ONków, ale zawsze coś [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] w Łomży mówisz? [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys_lis2010[/URL] Quote
Iza. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='smallpati']w Łomży mówisz? [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys_lis2010[/URL][/QUOTE] [url]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=2010_wystawy_bialystok_ON[/url] Quote
NightQueen Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Iza.'][url]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=2010_wystawy_bialystok_ON[/url][/QUOTE] czemu na głównej nie ma? Quote
Iza. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='smallpati']czemu na głównej nie ma?[/QUOTE] jest. Ale jest nazwą miasta oddziałowego - Białystok ;) Quote
NightQueen Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Iza.']jest. Ale jest nazwą miasta oddziałowego - Białystok ;)[/QUOTE] aaa nie wpadłam na to :) Quote
Unbelievable Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Vectra']przy staffiku trzeba mieć dużo krzepy :diabloti: bo pomijając szybkość i ruchliwość , dochodzi siła ... insze terrierki , to są pikuś , przy tych kurduplach .. ja już mówię o staffikach tylko , bo ast czy bull , to już większe zwierze ... na starość to basseta :evilbat: a sama piłka , to nie do końca wystarcza , ja mam ten luksus , że one między sobą się ciągają ...[/QUOTE] no siły to na pewno więcej mają ;) w końcu takie przeznaczenie miały : P a i u mnie na jednym psie się nie skończy ;) Quote
Bzikowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Unbelievable'] u mnie chodzi bardziej o agi- pyra będzie bardziej zadowolona biegając torki niż staffik ;) przy szczurze, szczerze mówiąc, mogłabym nie biegać, tylko go sztuczkować, rzucać piłeczkę i takie tam, ale że robię coś więcej- czyt agi, frisbee, to i bieganie się czasem przydaje ;) czego mistrzem nie jestem(a wręcz mam zabronione : P ) [/QUOTE] Dla mnie pyrki w agility są takie trochę nijakie... Niby sobie dają radę ale nie robią mega wrażenia, przynajmniej to co biega w PL, nie mówię o La :P My mamy w klubie stafficzkę Bubę, która jest psem po prostu ŚWIĘTYM.. Prawda, że przez prowadzenie mega zwolniła... Ale w innych rękach ten pies to byłoby mistrzostwo świata. A już Ceścik to jest szaleństwo totalne :P [url]http://www.youtube.com/watch?v=jGi9Cmsm4YA[/url] Szkoda, że tak mało ich biega w agility, to naprawdę ma powera, jedyny problem to koszenie bo co się będzie przejmował, że tyczki lecą jak jest zabawa :evil_lol: Ale u Buby nie ma tego problemu, on jest niestety zgaszona stosunkiem jej przewodniczki do niej :/ Quote
Unbelievable Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Bzikowa']Dla mnie pyrki w agility są takie trochę nijakie... Niby sobie dają radę ale nie robią mega wrażenia, przynajmniej to co biega w PL, nie mówię o La :P My mamy w klubie stafficzkę Bubę, która jest psem po prostu ŚWIĘTYM.. Prawda, że przez prowadzenie mega zwolniła... Ale w innych rękach ten pies to byłoby mistrzostwo świata. A już Ceścik to jest szaleństwo totalne :P [url]http://www.youtube.com/watch?v=jGi9Cmsm4YA[/url] Szkoda, że tak mało ich biega w agility, to naprawdę ma powera, jedyny problem to koszenie bo co się będzie przejmował, że tyczki lecą jak jest zabawa :evil_lol: Ale u Buby nie ma tego problemu, on jest niestety zgaszona stosunkiem jej przewodniczki do niej :/[/QUOTE] A ja nie mogę znaleźć innej rasy, która by mi tak pasowała charakterem i wielkością. Uprzedzam, że kelpika i mudiego nie chcę : P Mój będzie superhipermega :evil_lol::evil_lol: myślę, że wychowywanie przy terrierze też duuużo zmieni ;) ale ja jeszcze nie wiem czy chcę pyrka :diabloti: Cesta "znam", fajny jest :evil_lol: W ogóle to na razie muszę szczura ogarnąć, trochę z nim pobiegać i zobaczymy jak będzie ;) Quote
Unbelievable Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='smallpati']belga malinkę :loveu:[/QUOTE] za duże, i generalnie nie dla mnie ;) Quote
NightQueen Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Unbelievable']za duże, i generalnie nie dla mnie ;)[/QUOTE] malinki są cudne :loveu: ja mam ostatnio hopla na malinki albo gończe :loveu: Quote
Vectra Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cest , to mojej Marysi tata :) co to jest pyrka ? :hmmmm: Quote
NightQueen Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Vectra']Cest , to mojej Marysi tata :) co to jest pyrka ? :hmmmm:[/QUOTE] pyrki to takie kluski z mięsem :diabloti: Quote
Vectra Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='smallpati']pyrki to takie kluski z mięsem :diabloti:[/QUOTE] o proszę , prawdę mówią , że człowiek uczy się całe życie :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja tez chce mailiniaczka! dla mnie sa cudne. Ale musialabym mieć zcas na takiego psa. Dopoki siedze w sklepie do 19.. to odpada :/ pyrek - to pirenejski owczarek^^ Quote
betty_labrador Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Bzikowa'] Szkoda, że tak mało ich biega w agility, to naprawdę ma powera, jedyny problem to koszenie bo co się będzie przejmował, że tyczki lecą jak jest zabawa :evil_lol: Ale u Buby nie ma tego problemu, on jest niestety zgaszona stosunkiem jej przewodniczki do niej :/[/QUOTE] właścicielka o tym tez wie? Quote
Bzikowa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='betty_labrador']właścicielka o tym tez wie?[/QUOTE] Właścicielka jest niereformowalna jakby ;) Quote
betty_labrador Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Bzikowa']Właścicielka jest niereformowalna jakby ;)[/QUOTE] aha.. jak ja uwielbiam takich ludzi :/ Quote
NightQueen Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [QUOTE]o proszę , prawdę mówią , że człowiek uczy się całe życie :diabloti:[/QUOTE] w końcu po to na dogo siedzisz? żeby się nowości kulinarnych dowiedzieć :diabloti: [quote name='betty_labrador']ja tez chce mailiniaczka! dla mnie sa cudne. Ale musialabym mieć zcas na takiego psa. Dopoki siedze w sklepie do 19.. to odpada :/ pyrek - to pirenejski owczarek^^[/QUOTE] Betty do Ciebie by malinka pasowała :loveu: eee to pyrki nie fajne są :eviltong: ja w nich nic ciekawego nie widzę Quote
Recommended Posts