Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi się Sztefen podoba :eviltong:, przynajmniej nie jest ptasznikiem lub innym pająkowatym :evil_lol:.

[B]Bzikowa[/B], to nie wiesz, że psy z kopiowanymi uszami są piękniejsiejsze? :diabloti:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ten ostatni portrecik sliczny:loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
dzięki :diabloti: wyszedł jak niopierzona sierotka :evil_lol:
[quote name='Bzikowa']Sztefen nadal jest okropniasta :diabloti: ale ludzie mają różne zboczenia a ja jestem tolerancyjna :eviltong:

Ten pierwszy portret szczura za to prześliczny :loveu: tylko dlaczego mu ucho ucięłaś:evil_lol:[/QUOTE]nie znasz się :diabloti:

jak się ma mało miejsca(za mną telewizor), aparat na statywie plus taki obiektyw to różne cuda wychodzą :evil_lol:

[quote name='RCookie']A mi się Sztefen podoba :eviltong:, przynajmniej nie jest ptasznikiem lub innym pająkowatym :evil_lol:.

[B]Bzikowa[/B], to nie wiesz, że psy z kopiowanymi uszami są piękniejsiejsze? :diabloti:[/QUOTE]
to prawda :diabloti: za to mam larwy, poczwarki i żuczki:loveu::evil_lol:

taak, szczególnie russelle którym się nigdy uszu nie kopiowało :diabloti:

Posted

Ja też, chodzi o kontakt wzrokowy :evil_lol:. Od małego berbecia boję się pająków, jak miałam 3 może 4 lata poszłam z dziadkiem do jego szklarni na działce, wyszedł z niej pająk, ponoć darłam się wniebogłosy, no i bez łez się nie obeszło :lol:. Teraz ten strach nie jest już tak bardzo silny, ale kilka lat temu nie poszłam spać, dopóki z pokoju nie pozbyto się pająka :mdleje:.

Posted

[quote name='RCookie']Ja też, chodzi o kontakt wzrokowy :evil_lol:. Od małego berbecia boję się pająków, jak miałam 3 może 4 lata poszłam z dziadkiem do jego szklarni na działce, wyszedł z niej pająk, ponoć darłam się wniebogłosy, no i bez łez się nie obeszło :lol:. Teraz ten strach nie jest już tak bardzo silny, ale kilka lat temu nie poszłam spać, dopóki z pokoju nie pozbyto się pająka :mdleje:.[/QUOTE]

ja też się boję tego:shake: ale przez mączniki mniej się boję ;) u mnie w domu chodzą ogromne pająki, ale to nie te co mają nóżki jak patyczki tylko prawdziwe, takie po 5cm, okropieństwo:roll: na szczęście czesto Gram się za nie łapie:evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']ja też się boję tego:shake: ale przez mączniki mniej się boję ;) u mnie w domu chodzą ogromne pająki, ale to nie te co mają nóżki jak patyczki tylko prawdziwe, takie po 5cm, okropieństwo:roll: na szczęście czesto Gram się za nie łapie:evil_lol:[/quote]

Te z chudymi nóżkami to chyba kosarze, one jakąś nie wzbudzają we mnie lęku, takie sympatyczne się wydają :lol:, ale takie duże są właśnie okropne :shake:. Mają takie długie, grube, brązowe/czarne nogi i często takie duże odwłoki :-o.
Jakbym zobaczyła u siebie w domu ptasznika, który jest ileś razy większy, od takiego pająka, to chyba dostałabym zawału.
Ciarki po mnie przechodzą, od samego patrzenia na zdjęcia pająków, dlatego staram się unikać ich jak ognia :evil_lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Te z chudymi nóżkami to chyba kosarze, one jakąś nie wzbudzają we mnie lęku, takie sympatyczne się wydają :lol:, ale takie duże są właśnie okropne :shake:. Mają takie długie, grube, brązowe/czarne nogi i często takie duże odwłoki :-o.
Jakbym zobaczyła u siebie w domu ptasznika, który jest ileś razy większy, od takiego pająka, to chyba dostałabym zawału.
Ciarki po mnie przechodzą, od samego patrzenia na zdjęcia pająków, dlatego staram się unikać ich jak ognia :evil_lol:.[/QUOTE]

ja akurat zdjęcia moge oglądać :diabloti: szalenie podoba mi się Avicularia versicolor :loveu: tylko opiekować tym bym się nie mogła :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']dzięki dziewczyny, ale ja wiem co mówię, moja prawda jest najprawdziwsza i jedyna sluszna :diabloti:
[/QUOTE]

maruda jedna, no!!! :mad: jak ci spike mówi,że dobre, to znavzy, że dobre, bo jak nie, to ci się coś gdzieś wbije :mad::mad:

Posted

[quote name='Sorata']akurat mam na sobie koszulkę z ptasznikiem :diabloti:[/QUOTE]
koszulkę to i ja mieć mogę :evil_lol: ostatnio widziałam chłopaka który miał koszulkę z wielkim napisem JACK RUSSELL i takim oto psem na niej, ale raczej nie wiedział że ten napis to rasa psa :evil_lol:
[quote name='Feigned']Szczurzy ma śliczne oczy :loveu:[/QUOTE]
on w ogóle cały jest śliczny:loveu::evil_lol:
[quote name='as_kate']maruda jedna, no!!! :mad: jak ci spike mówi,że dobre, to znavzy, że dobre, bo jak nie, to ci się coś gdzieś wbije :mad::mad:[/QUOTE]
co i gdzie? :hmmmm:

Posted

[quote name='Sorata']a ptasznika będę kiedyś (za parę lat) mieć :eviltong:[/QUOTE]

czemu za parę lat:hmmmm: toto raczej nietrudno gdzieś trzymać, przynajmniej terrarium małe ;)
czy rodzinka nie pozwala? :diabloti:

Posted

nie pozwalają :eviltong:
zresztą jakby mi się spodobało to bym chciała ich więcej..a wiadomo, że im więcej takich osmionoznych tym gorzej dla rodziny :evil_lol:
i bardzo mi się podoba czarna wdowa :loveu::loveu: a wiadomo, ze jak czlowiek zobaczy czarną wdowę to od razu umiera :evil_lol:

Posted

[quote name='as_kate']spike znaczy kolec, a może bardziej nawet bolec :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
mamo :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Sorata']nie pozwalają :eviltong:
zresztą jakby mi się spodobało to bym chciała ich więcej..a wiadomo, że im więcej takich osmionoznych tym gorzej dla rodziny :evil_lol:
i bardzo mi się podoba czarna wdowa :loveu::loveu: a wiadomo, ze jak czlowiek zobaczy czarną wdowę to od razu umiera :evil_lol:[/QUOTE]

moi też nie pozwalali na sztefena :evil_lol: ale raczej nie mieli nic do gadania- mojej mamie wystarczy że nie śmierdzi i nie brudzi :evil_lol: a teraz wszyscy przychodzą popatrzeć na nią:roll::evil_lol:
taak, jak w HP po zobaczeniu ponuraka:evil_lol: