Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lapeno']Świetnapaskuda.Też mam lamparty.:cool3:
[URL="http://enterthedragongeckos.blogspot.com/"]Enter The Dragon[/URL][/QUOTE]
masz :multi: blizzardy są śliczne:loveu: sunglowy mi się nie podobują : P

[quote name='stratoos']Witamy się pierwszy raz :) Śliczne zwierzaki. Już prawie takie małe zoo :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
prawie jak :evil_lol: szczurzy nie zaatakował świnki dzisiaj, nawet na nią uwagi nie zwrócił : O
[quote name='LeCoyotte']ale ja pytałem całkiem poważnie:eviltong: jak rybę można nauczyć różnych sztuczek, to Stefcię tym bardziej:cool3:[/QUOTE]

tylko problem jest z pokremem :diabloti: bo ja do ręki tego obrzydlistwa nie wezmę :evil_lol: poza tym stefania je kiedy jej się podoba a nie kiedy dają i skupia sie przy tym całe wieki...

a no i zapomniałam napisać : P że padam na pysk, dawno sie tyle nie nachodziłam, szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol:[/quote]

haha widzę, że i Ty padłaś ofiarą wystawowych stoisk... :evil_lol: [SIZE=1]
Bezunia dostał niebieski komplecik a jutro jadę tam raz jeszcze i już się boję ... :evil_lol:

[SIZE=2]Naucz Stefaniję świadomości ciała i wchodzenia tylnymi eee odnóżami na ścianę :diabloti:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Unbelievable']a no i zapomniałam napisać : P że padam na pysk, dawno sie tyle nie nachodziłam, szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol:[/quote]

pokaż jaką. :cool3: na modelu najlepiej. :loveu:
A. ma w tym tyg. urodziny, nie mogę się powstrzymać, żeby mu z tej okazji nie kupić rogza.. już se nawet upatrzyłam wzór. :diabloti:

Posted

[quote name='Bzikowa']haha widzę, że i Ty padłaś ofiarą wystawowych stoisk... :evil_lol: [SIZE=1]
Bezunia dostał niebieski komplecik a jutro jadę tam raz jeszcze i już się boję ... :evil_lol:

[SIZE=2]Naucz Stefaniję świadomości ciała i wchodzenia tylnymi eee odnóżami na ścianę :diabloti:[/SIZE]
[/SIZE][/QUOTE]

szczurzy dostał taką.... morską obróżkę :diabloti: a chciałam zieloną, nie było rozmiaru:placz:
no nie mów że wczoraj byłaś :mdleje:

stefanija z powodzeniem wchodzi przednimi odnóżami na ścianę, więcej jej nie trzeba:evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']masz :multi: blizzardy są śliczne:loveu: sunglowy mi się nie podobują : P

[/quote]

Każdą z moich paskud lubię tak samo,a czasem z wszystkich najchętniej zrobiłabym bryloczki na klucze :cool3: Tylko proszę mi tu Fridy sunglow nie obrażać,bo będe musiała Cię poszczuć jej facetem :lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']szczurzy dostał taką.... morską obróżkę :diabloti: a chciałam zieloną, nie było rozmiaru:placz:
no nie mów że wczoraj byłaś :mdleje:
[/quote]

Eeee a jakiej firmy? Bo Bezunio też ten komplecik to ma taki morski...:cool3:

No byłam... w piątek i dziś. Nie mówi mi, że Ty też w piątek byłaś :mad:

Posted

[quote name='jmw']heeej ;) to szczur lądowy będzie morskim szczurem :eviltong: :evil_lol:
zarąbisty masz bannerek, sama zrobiłaś? :loveu:[/QUOTE]
już jest :evil_lol:
no sama, przyznaję się do tego grzechu :evil_lol:

[quote name='Lapeno']Każdą z moich paskud lubię tak samo,a czasem z wszystkich najchętniej zrobiłabym bryloczki na klucze :cool3: Tylko proszę mi tu Fridy sunglow nie obrażać,bo będe musiała Cię poszczuć jej facetem :lol:[/QUOTE]
paskuda :evil_lol: i co, nosiłabyś takie biegne gekoniki razem z kluczami
? :cool1:
czuję sie zagrożona przez jej faceta :evil_lol:

[quote name='RCookie']Ja dzisiaj też miałam chętkę na jakąś obrożę czy coś, ale się powstrzymałam :crazyeye:. Jestem z siebie dumna :evil_lol:.[/QUOTE]
a ja dawno nie kupowałam, i nie mam ich tylu co ty:diabloti:
[quote name='Bzikowa']Eeee a jakiej firmy? Bo Bezunio też ten komplecik to ma taki morski...:cool3:

No byłam... w piątek i dziś. Nie mówi mi, że Ty też w piątek byłaś :mad:[/QUOTE]
haha no nie mów że ty też? :evil_lol: firma to h cośtam, a zdjęcia poniżej:cool1: asia&ginger też kupiłam swojemu taką :evil_lol: teraz szukam smyczy new wave z lupine 180cm ale nigdzie nie ma :placz:

nie, ja byłam w sobotę... :razz:

[quote name='OlaandSolo']super banerek !!!:loveu:[/QUOTE]
dzięki;)

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3755.jpg[/IMG]

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3757.jpg[/IMG]

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3761.jpg[/IMG]

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3762.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bzikowa']Hamilton? :lol:
No tak, Bezik ma prawie identyczną (też z tym przekładanym zapięciem) tylko, że to kółeczko ma srebrne a nie czarne ;) A rozmiar M. No i ma też taką smycz :evil_lol:

Ale na Gramie coś wisi ona :evil_lol:[/QUOTE]
tylko ty pewnie kupowałaś na stoisku zaraz przy wejściu? bo ja ze srebrnym kółeczkiem nie widziałam:cool1:

ja reguluję jak mogę największą, żeby przez głowę nie przelazła, bo lubię wiszące : P

Posted

Hamilton? :lol:
No tak, Bezik ma prawie identyczną (też z tym przekładanym zapięciem) tylko, że to kółeczko ma srebrne a nie czarne ;) A rozmiar M. No i ma też taką smycz :evil_lol:

Ale na Gramie coś wisi ona :evil_lol:

Posted

Nie chcę już więcej, a pozbycia się części planuję już od dawna, bo w sporej ilości sucz wcale nie chodzi i nie ma sensu tego trzymać :cool3:. Mam za to na oku zamienniki :evil_lol:.

Posted

[quote name='Unbelievable']RCookie jasssne : P
kolorek jest cundy, ale zielony był ładniejszy :cry:[/quote]

Prawda, cudny!
Zielony? :hmmmm:
Ja jeszcze rozważałam fiolet i nawet dziś czułam tajemnicze przyciąganie w jego stronę - na szczęście się oparłam bo kaskę miałam przeznaczoną na inny cel...:evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='RCookie']Nie chcę już więcej, a pozbycia się części planuję już od dawna, bo w sporej ilości sucz wcale nie chodzi i nie ma sensu tego trzymać :cool3:. Mam za to na oku zamienniki :evil_lol:.[/QUOTE]
ciekawe, ciekawe... :diabloti:
[quote name='Bzikowa']Prawda, cudny!
Zielony? :hmmmm:
Ja jeszcze rozważałam fiolet i nawet dziś czułam tajemnicze przyciąganie w jego stronę - na szczęście się oparłam bo kaskę miałam przeznaczoną na inny cel...:evil_lol: :lol:[/QUOTE]
noo, bo ty pewnie kupowałaś na pierwszym stoisku:diabloti: btw, pierwszy post na tej stronie jest do ciebie:cool1: na drugim stoisku było o wieeele więcej kolorów:loveu:

Posted

No kupowałam na takim dość blisko wejścia, jakoś zaraz za stoiskiem SdZ (mieli Lupine) , nie widziałam innego stoiska z tą firmą :crazyeye: O ja głupia! :evil_lol:

Eee a tak już widzę ten post, wcześniej go przegapiłam...

Posted

[quote name='Bzikowa']No kupowałam na takim dość blisko wejścia, jakoś zaraz za stoiskiem SdZ (mieli Lupine) , nie widziałam innego stoiska z tą firmą :crazyeye: O ja głupia! :evil_lol:

Eee a tak już widzę ten post, wcześniej go przegapiłam...[/QUOTE]

no właśnie! a później było więęększe i mieli dużo więcej:diabloti:
wiem że mieli lupine, chciałam kupić smycz new wave ale była tylko 120cm:placz: kupię pewnie jakieś żółwie w zamian, albo co...

Posted

[quote name='betty_labrador']i jak dzis bylo Tinkus? mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie. ja niestety dzis sie zle czulam i odechcialo mi sie jechac. dobrze ze wczoraj jeszcze bylo w miare ok ;)[/QUOTE]

przecież cały czas mówiłam, że ja wcale dzisiaj nie wracam na wystawę :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']

paskuda :evil_lol: i co, nosiłabyś takie biegne gekoniki razem z kluczami
? :cool1:
czuję sie zagrożona przez jej faceta :evil_lol:

[/quote]
Moje są wredne i złośliwe.Jak nie bryloczki to chociaż piórniczek z nich zrobię:diabloti: No,a jej facet to jej opoka
[url]http://3.bp.blogspot.com/_3PaGzwZGcQs/Si9HaKhR0KI/AAAAAAAAAcI/BnHfmsW-evE/s1600/Zdj%C4%99cie032.jpg[/url]
Więc strzeż się!!!

Posted

czyść

[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3755.jpg[/url] Gram jest zajebiaszczyyyyy :loveu: :cool3: