Unbelievable Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Lapeno']Świetnapaskuda.Też mam lamparty.:cool3: [URL="http://enterthedragongeckos.blogspot.com/"]Enter The Dragon[/URL][/QUOTE] masz :multi: blizzardy są śliczne:loveu: sunglowy mi się nie podobują : P [quote name='stratoos']Witamy się pierwszy raz :) Śliczne zwierzaki. Już prawie takie małe zoo :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] prawie jak :evil_lol: szczurzy nie zaatakował świnki dzisiaj, nawet na nią uwagi nie zwrócił : O [quote name='LeCoyotte']ale ja pytałem całkiem poważnie:eviltong: jak rybę można nauczyć różnych sztuczek, to Stefcię tym bardziej:cool3:[/QUOTE] tylko problem jest z pokremem :diabloti: bo ja do ręki tego obrzydlistwa nie wezmę :evil_lol: poza tym stefania je kiedy jej się podoba a nie kiedy dają i skupia sie przy tym całe wieki... a no i zapomniałam napisać : P że padam na pysk, dawno sie tyle nie nachodziłam, szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Unbelievable']szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol:[/quote] haha widzę, że i Ty padłaś ofiarą wystawowych stoisk... :evil_lol: [SIZE=1] Bezunia dostał niebieski komplecik a jutro jadę tam raz jeszcze i już się boję ... :evil_lol: [SIZE=2]Naucz Stefaniję świadomości ciała i wchodzenia tylnymi eee odnóżami na ścianę :diabloti:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Unbelievable']a no i zapomniałam napisać : P że padam na pysk, dawno sie tyle nie nachodziłam, szczur dostał nową obrożę, urodzinową :evil_lol:[/quote] pokaż jaką. :cool3: na modelu najlepiej. :loveu: A. ma w tym tyg. urodziny, nie mogę się powstrzymać, żeby mu z tej okazji nie kupić rogza.. już se nawet upatrzyłam wzór. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Bzikowa']haha widzę, że i Ty padłaś ofiarą wystawowych stoisk... :evil_lol: [SIZE=1] Bezunia dostał niebieski komplecik a jutro jadę tam raz jeszcze i już się boję ... :evil_lol: [SIZE=2]Naucz Stefaniję świadomości ciała i wchodzenia tylnymi eee odnóżami na ścianę :diabloti:[/SIZE] [/SIZE][/QUOTE] szczurzy dostał taką.... morską obróżkę :diabloti: a chciałam zieloną, nie było rozmiaru:placz: no nie mów że wczoraj byłaś :mdleje: stefanija z powodzeniem wchodzi przednimi odnóżami na ścianę, więcej jej nie trzeba:evil_lol: Quote
jmw Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 heeej ;) to szczur lądowy będzie morskim szczurem :eviltong: :evil_lol: zarąbisty masz bannerek, sama zrobiłaś? :loveu: Quote
Obama Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Unbelievable']masz :multi: blizzardy są śliczne:loveu: sunglowy mi się nie podobują : P [/quote] Każdą z moich paskud lubię tak samo,a czasem z wszystkich najchętniej zrobiłabym bryloczki na klucze :cool3: Tylko proszę mi tu Fridy sunglow nie obrażać,bo będe musiała Cię poszczuć jej facetem :lol: Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja dzisiaj też miałam chętkę na jakąś obrożę czy coś, ale się powstrzymałam :crazyeye:. Jestem z siebie dumna :evil_lol:. Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Unbelievable']szczurzy dostał taką.... morską obróżkę :diabloti: a chciałam zieloną, nie było rozmiaru:placz: no nie mów że wczoraj byłaś :mdleje: [/quote] Eeee a jakiej firmy? Bo Bezunio też ten komplecik to ma taki morski...:cool3: No byłam... w piątek i dziś. Nie mówi mi, że Ty też w piątek byłaś :mad: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='jmw']heeej ;) to szczur lądowy będzie morskim szczurem :eviltong: :evil_lol: zarąbisty masz bannerek, sama zrobiłaś? :loveu:[/QUOTE] już jest :evil_lol: no sama, przyznaję się do tego grzechu :evil_lol: [quote name='Lapeno']Każdą z moich paskud lubię tak samo,a czasem z wszystkich najchętniej zrobiłabym bryloczki na klucze :cool3: Tylko proszę mi tu Fridy sunglow nie obrażać,bo będe musiała Cię poszczuć jej facetem :lol:[/QUOTE] paskuda :evil_lol: i co, nosiłabyś takie biegne gekoniki razem z kluczami ? :cool1: czuję sie zagrożona przez jej faceta :evil_lol: [quote name='RCookie']Ja dzisiaj też miałam chętkę na jakąś obrożę czy coś, ale się powstrzymałam :crazyeye:. Jestem z siebie dumna :evil_lol:.[/QUOTE] a ja dawno nie kupowałam, i nie mam ich tylu co ty:diabloti: [quote name='Bzikowa']Eeee a jakiej firmy? Bo Bezunio też ten komplecik to ma taki morski...:cool3: No byłam... w piątek i dziś. Nie mówi mi, że Ty też w piątek byłaś :mad:[/QUOTE] haha no nie mów że ty też? :evil_lol: firma to h cośtam, a zdjęcia poniżej:cool1: asia&ginger też kupiłam swojemu taką :evil_lol: teraz szukam smyczy new wave z lupine 180cm ale nigdzie nie ma :placz: nie, ja byłam w sobotę... :razz: [quote name='OlaandSolo']super banerek !!!:loveu:[/QUOTE] dzięki;) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3755.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3757.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3761.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3762.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Bzikowa']Hamilton? :lol: No tak, Bezik ma prawie identyczną (też z tym przekładanym zapięciem) tylko, że to kółeczko ma srebrne a nie czarne ;) A rozmiar M. No i ma też taką smycz :evil_lol: Ale na Gramie coś wisi ona :evil_lol:[/QUOTE] tylko ty pewnie kupowałaś na stoisku zaraz przy wejściu? bo ja ze srebrnym kółeczkiem nie widziałam:cool1: ja reguluję jak mogę największą, żeby przez głowę nie przelazła, bo lubię wiszące : P Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ładny kolorek :loveu:. Może i mam tego sporo, ale mam zamiar części się pozbyć :eviltong:. Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Hamilton? :lol: No tak, Bezik ma prawie identyczną (też z tym przekładanym zapięciem) tylko, że to kółeczko ma srebrne a nie czarne ;) A rozmiar M. No i ma też taką smycz :evil_lol: Ale na Gramie coś wisi ona :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 RCookie jasssne : P kolorek jest cundy, ale zielony był ładniejszy :cry: Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie chcę już więcej, a pozbycia się części planuję już od dawna, bo w sporej ilości sucz wcale nie chodzi i nie ma sensu tego trzymać :cool3:. Mam za to na oku zamienniki :evil_lol:. Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Unbelievable']RCookie jasssne : P kolorek jest cundy, ale zielony był ładniejszy :cry:[/quote] Prawda, cudny! Zielony? :hmmmm: Ja jeszcze rozważałam fiolet i nawet dziś czułam tajemnicze przyciąganie w jego stronę - na szczęście się oparłam bo kaskę miałam przeznaczoną na inny cel...:evil_lol: :lol: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='RCookie']Nie chcę już więcej, a pozbycia się części planuję już od dawna, bo w sporej ilości sucz wcale nie chodzi i nie ma sensu tego trzymać :cool3:. Mam za to na oku zamienniki :evil_lol:.[/QUOTE] ciekawe, ciekawe... :diabloti: [quote name='Bzikowa']Prawda, cudny! Zielony? :hmmmm: Ja jeszcze rozważałam fiolet i nawet dziś czułam tajemnicze przyciąganie w jego stronę - na szczęście się oparłam bo kaskę miałam przeznaczoną na inny cel...:evil_lol: :lol:[/QUOTE] noo, bo ty pewnie kupowałaś na pierwszym stoisku:diabloti: btw, pierwszy post na tej stronie jest do ciebie:cool1: na drugim stoisku było o wieeele więcej kolorów:loveu: Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No kupowałam na takim dość blisko wejścia, jakoś zaraz za stoiskiem SdZ (mieli Lupine) , nie widziałam innego stoiska z tą firmą :crazyeye: O ja głupia! :evil_lol: Eee a tak już widzę ten post, wcześniej go przegapiłam... Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Bzikowa']No kupowałam na takim dość blisko wejścia, jakoś zaraz za stoiskiem SdZ (mieli Lupine) , nie widziałam innego stoiska z tą firmą :crazyeye: O ja głupia! :evil_lol: Eee a tak już widzę ten post, wcześniej go przegapiłam...[/QUOTE] no właśnie! a później było więęększe i mieli dużo więcej:diabloti: wiem że mieli lupine, chciałam kupić smycz new wave ale była tylko 120cm:placz: kupię pewnie jakieś żółwie w zamian, albo co... Quote
infers Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3762.jpg[/url] ładna ta obroża, bardzo pasuje do jego łat. Masz dobry gust:loveu: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='betty_labrador']i jak dzis bylo Tinkus? mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie. ja niestety dzis sie zle czulam i odechcialo mi sie jechac. dobrze ze wczoraj jeszcze bylo w miare ok ;)[/QUOTE] przecież cały czas mówiłam, że ja wcale dzisiaj nie wracam na wystawę :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 i jak dzis bylo Tinkus? mam nadzieje ze dobrze sie bawilyscie. ja niestety dzis sie zle czulam i odechcialo mi sie jechac. dobrze ze wczoraj jeszcze bylo w miare ok ;) Quote
Obama Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Unbelievable'] paskuda :evil_lol: i co, nosiłabyś takie biegne gekoniki razem z kluczami ? :cool1: czuję sie zagrożona przez jej faceta :evil_lol: [/quote] Moje są wredne i złośliwe.Jak nie bryloczki to chociaż piórniczek z nich zrobię:diabloti: No,a jej facet to jej opoka [url]http://3.bp.blogspot.com/_3PaGzwZGcQs/Si9HaKhR0KI/AAAAAAAAAcI/BnHfmsW-evE/s1600/Zdj%C4%99cie032.jpg[/url] Więc strzeż się!!! Quote
OlaandSolo Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 oj!!! jaki słodziak:loveu: dawaj więcej fot! Quote
Dog Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 czyść [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_3755.jpg[/url] Gram jest zajebiaszczyyyyy :loveu: :cool3: Quote
Recommended Posts