Unbelievable Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Mudik']Jasne ,że chcemy! Pytanie:cool1::diabloti: Dawaj foty:multi:[/QUOTE] już daję! :diabloti: [quote name='gops']przeczyalam cala galerie :diabloti: zdjecia jakze piekne :loveu: poka obroze :evil_lol:[/QUOTE] chciałam zrobić zdjęcie ale szczur nie współpracuje :diabloti: zwykła hiltonowa niebieska w żółte kości na różowym tle ;) [quote name='Justa']poszło mała :razz:[/QUOTE] przeczytałam! i dowiedziałam się, że [QUOTE]Ponieważ gekony lamparcie mają dość spokojne i zrównoważone usposobienie, mogą być przyjemnymi towarzyszami nawet dla początkujących terr[B]o[/B]rystów. [/QUOTE] tego nie wiedziałam :evil_lol: przedstawiam wam Stefcię :loveu: [IMG]http://smilegeckos.freehost.pl/av/new/mack%20snow.jpg[/IMG] jutro jadę ją odebrać- trzymać kciuki ;) jeszcze nie wiem skąd wezmę świerszcze :evil_lol: no ale to się załatwi :diabloti: To jest Leszek:diabloti: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2117.jpg[/IMG] Kaktusiki to Zbigniewy :evil_lol: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2116.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2115.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2114.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 A tu Kopciuszek z rana ;) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2109_1.jpg[/IMG] i wróbelek sprzed chwili [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2111.jpg[/IMG] A po trawniku znowu latają kuropatwy :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ej nooooo, u mnie zamiast Stefci wyświetla sie czerwony krzyżyk:angryy::mad: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Doginka']Ej nooooo, u mnie zamiast Stefci wyświetla sie czerwony krzyżyk:angryy::mad:[/QUOTE] to zdjęcie Z hodowli- ja je normalnie widzę... daję link [url]http://smilegeckos.freehost.pl/av/new/mack%20snow.jpg[/url] Quote
Justa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To będą mieli prowadzący ubaw - bo już wysłałam tą pracę :mdleje: :lol: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Justa']To będą mieli prowadzący ubaw - bo już wysłałam tą pracę :mdleje: :lol:[/QUOTE] jest też coś takiego: [QUOTE]larwy m[B][I]ę[/I][/B]cznika młynarka[/QUOTE] [SIZE="1"](powinno być mącznika)[/SIZE] ale terrorysty nie przebije nic :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nie wyświetla mi się zdjęcie jak kliknę w link:mad: A Leszek fajny chłopak :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Bzikowa']Nie wyświetla mi się zdjęcie jak kliknę w link:mad: A Leszek fajny chłopak :evil_lol:[/QUOTE] no to nie pozostaje nic innego jak czekać do jutra :diabloti: nie? przystojniak:loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Tinka:)']jest też coś takiego: [SIZE="1"](powinno być mącznika)[/SIZE] ale terrorysty nie przebije nic :evil_lol:[/QUOTE] Na przyszłość dam Ci wcześniej do sprawdzenia :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Justa']Na przyszłość dam Ci wcześniej do sprawdzenia :evil_lol:[/QUOTE] Jeżeli to będzie coś z terrarystyki, ewentualnie o psach/kotach/rybkach/królikach to ja się nie obrażę :diabloti: a szczurzy... ja nie wiem jak on to robi... godzinka biegania za piłką, za chwilę 1.5 godzinki biegania przy rowerze a ten dalej chce za piłką latać :stupid: no to se polatał... pół godzinki... bo się więcej mi nie chciało :diabloti: żeby jeszcze z przerwami dłuższymi, ale to było max. 5 min:cool1: Quote
Pestka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2114.jpg[/url] a co tu jest? :cool3: Quote
infers Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Tinka:)']Jeżeli to będzie coś z terrarystyki, ewentualnie o psach/kotach/rybkach/królikach to ja się nie obrażę :diabloti: a szczurzy... ja nie wiem jak on to robi... godzinka biegania za piłką, za chwilę 1.5 godzinki biegania przy rowerze a ten dalej chce za piłką latać :stupid: no to se polatał... pół godzinki... bo się więcej mi nie chciało :diabloti: żeby jeszcze z przerwami dłuższymi, ale to było max. 5 min:cool1:[/QUOTE] Też tak chceeeem:placz: Quote
Justa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Tinka:)']Jeżeli to będzie coś z terrarystyki, ewentualnie o psach/kotach/rybkach/królikach to ja się nie obrażę :diabloti: a szczurzy... ja nie wiem jak on to robi... godzinka biegania za piłką, za chwilę 1.5 godzinki biegania przy rowerze a ten dalej chce za piłką latać :stupid: no to se polatał... pół godzinki... bo się więcej mi nie chciało :diabloti: żeby jeszcze z przerwami dłuższymi, ale to było max. 5 min:cool1:[/QUOTE] Ja wiem, że to strasznie pobieżne wyszło i niedopracowane, ale zwyczajnie nie mam ani ochoty ani czasu w czasie sesji wgłębiać się w temat gadów, płazów tudzież innych robali :shake: Pewnie co semestr będe miała równie cudny przedmiot jak 'chów zwierząt egzotycznych i akwarystyka' więc zostaniesz moim recenzentem i słownikiem :diabloti: Mam jeszcze zeszłosemestrową pracę na temat 'sposoby nieetycznej hodowli zwierząt na wybranych przykładach' jakbyś chciała :cool3::evil_lol: A co do Grama.. kiedyś Ci tego zabraknie.. O ile pies ma umarkowaną ilość energii, to tak tej różnicy się nie dostrzega. Ale jak wszędzie go pełno i ma niespożyte siły, nagle widzisz, że sił jakby mniej, że wysiłek trzeba ograniczać, bo potem źle się czuje - to nie jest łatwe. Ja wcale nie czuję ulgi. Quote
Illusion Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nie narzekaj, Szczurzy dba o Twoją linię :diabloti:. Quote
klaudia&Manta Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Stefcia kapitalna jest .. :loveu: A jak się taki jaszczur nazywa ? Quote
Unbelievable Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Shappy'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2114.jpg[/url] a co tu jest? :cool3:[/QUOTE] stefcia! :loveu: [quote name='Doginka']Ja dalej nie widzę foty:shake:[/QUOTE] już wstawiam swoją własną ;) [quote name='infers']Też tak chceeeem:placz:[/QUOTE] wszytsko da się zrobić ;) [quote name='Justa']Ja wiem, że to strasznie pobieżne wyszło i niedopracowane, ale zwyczajnie nie mam ani ochoty ani czasu w czasie sesji wgłębiać się w temat gadów, płazów tudzież innych robali :shake: Pewnie co semestr będe miała równie cudny przedmiot jak 'chów zwierząt egzotycznych i akwarystyka' więc zostaniesz moim recenzentem i słownikiem :diabloti: Mam jeszcze zeszłosemestrową pracę na temat 'sposoby nieetycznej hodowli zwierząt na wybranych przykładach' jakbyś chciała :cool3::evil_lol: A co do Grama.. kiedyś Ci tego zabraknie.. O ile pies ma umarkowaną ilość energii, to tak tej różnicy się nie dostrzega. Ale jak wszędzie go pełno i ma niespożyte siły, nagle widzisz, że sił jakby mniej, że wysiłek trzeba ograniczać, bo potem źle się czuje - to nie jest łatwe. Ja wcale nie czuję ulgi.[/QUOTE] jedyne co ciekawego na weterynarii :evil_lol::diabloti: niieee, nie podoba mi się ten temat, za długi :diabloti: szczurzego mama ma ok. 6-7 lat i dalej zapyla jak młoda- Galina ma podobnie i starość ją bierze;) to zależy od rasy, nie spodziewam się że szczur się szybko zestarzeje, bo to taki wieczny szczeniak.... [quote name='RCookie']Nie narzekaj, Szczurzy dba o Twoją linię :diabloti:.[/QUOTE] nie tylko moją :evil_lol: [quote name='Bzikowa']Czy Stefcia już przybyła ? :cool3:[/QUOTE] tak :loveu: [quote name='klaudia&Manta']Stefcia kapitalna jest .. :loveu: A jak się taki jaszczur nazywa ?[/QUOTE] gekon lamparci ;) [quote name='Russellka']Oooo! widzę, że też jestes takim świrem i nazywasz kwiatki :diabloti: Jak byłam mała to nazwałam krotona Edward. Ale on taki troche łysawy jest, nie ma co :evil_lol: Nie wyswietla mi się zdjęcie Stefci :mad:[/QUOTE] :evil_lol: mam tylko takie marne zdjęcie- nie chcę jej stresować niepotrzebnie ;) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2127.jpg[/IMG] Quote
Russellka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Oooo! widzę, że też jestes takim świrem i nazywasz kwiatki :diabloti: Jak byłam mała to nazwałam krotona Edward. Ale on taki troche łysawy jest, nie ma co :evil_lol: Nie wyswietla mi się zdjęcie Stefci :mad: Quote
basia bonnie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 O jaaa :multi: ona jest fajniejsza niż myślałam!!! :loveu::loveu::loveu: tylko te oczy..boje się:evil_lol: Ile ma cm? Quote
Bzikowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nasza traszka nazywała się kiedyś Staszek ale potem stwierdziłam, że to z pewnością samica i teraz jest po prostu Traszką :evil_lol: Stefcia czaaaad :diabloti: Tylko co ona ma takie dziwne oczy ? :crazyeye: I jak zareagował Szczurzy? Quote
Unbelievable Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='basia bonnie']O jaaa :multi: ona jest fajniejsza niż myślałam!!! :loveu::loveu::loveu: tylko te oczy..boje się:evil_lol: Ile ma cm?[/QUOTE] na zdjeciu oczu nawet nie widać :evil_lol: cm ma 7, i waży całe 6g:loveu: Quote
Unbelievable Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Bzikowa']Nasza traszka nazywała się kiedyś Staszek ale potem stwierdziłam, że to z pewnością samica i teraz jest po prostu Traszką :evil_lol: Stefcia czaaaad :diabloti: Tylko co ona ma takie dziwne oczy ? :crazyeye: I jak zareagował Szczurzy?[/QUOTE] ja dzisiaj widziałam w kakadu traszkę chińską, taką małą z pomarańczowym brzuszkiem :evil_lol: śmieszna była :evil_lol: taka jaszczurka wodna : P dziwne? normalne : P szczurzy bardziej zainteresował się robalami, Stefci nie zauważył nawet :evil_lol: Quote
Justa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Bzikowa']Stefcia czaaaad :diabloti: Tylko co ona ma takie dziwne oczy ? :crazyeye:[/QUOTE] Ona ma fajne ruchome powieki ! :diabloti: Martyna, nie stresuj jej, daj jej się zaaklimatyzować i nie martw sie jak będzie się chować na początku, ptoem będzie rozpoznawać Cię po zapachu i sama wchodzic na rękę. Muhhahhhha ale jestem mądra :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Justa']Ona ma fajne ruchome powieki ! :diabloti: Martyna, nie stresuj jej, daj jej się zaaklimatyzować i nie martw sie jak będzie się chować na początku, ptoem będzie rozpoznawać Cię po zapachu i sama wchodzic na rękę. Muhhahhhha ale jestem mądra :evil_lol:[/QUOTE] właśnie! nie napisałaś jeszcze że zanim jej podam jedzenie musi minąć 2-3dni:mad: ale Stefania zrobiła kupcię i jest spoko :loveu: całą noc spała na ściance- wiem bo się często budze i zaglądałam ;) jak jej zapaliłam dzienne światło to jak się nagrzało poszła do swojej kryjówki. Cały czas przed terrarium ja albo pies :diabloti: podoba mu się ale nie szczeka ani nie drapie pazurami, tylko się patrzy ;) świerszcze zeżarły 3 plasterki marchewki :diabloti: larwy zeżarły wszystko co im dałam:cool1: i tak oto się mają moje zwierzątka futerkowe :loveu: Quote
Recommended Posts