Bzikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ja chcę, ja :multi: Stefcia? Tłumacz się ale już. Co to będzie? A bannerek mistrz , Bzik też chce taki ładny :D Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Bzikowa']Ja chcę, ja :multi: Stefcia? Tłumacz się ale już. Co to będzie? A bannerek mistrz , Bzik też chce taki ładny :D[/QUOTE] jedna mądra:loveu::diabloti: Nie powiem HA! Jak Stefcia przybędzie to się pochwalę : P Taki ładny to tylko szczurzy może mieć :diabloti: wyślij jakieś zdjęcia to zrobię ;) Quote
BBeta Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Zrobiłaś Gramowi za małe rogi... :shake: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='BBeta']Zrobiłaś Gramowi za małe rogi... :shake: :diabloti:[/QUOTE] ale to miały być takie niewidoczne, żeby się nie przestraszył siebie jak zobaczy banner:diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='infers']a kiedy będzie stefcia? gadaj mię tu raz![/QUOTE] Stefcia będzie jak kupię aparat i zrobię jej mieszkanko ;) Quote
agnethka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Stefcia to szczurzyca będzie :diabloti: co innego Tinka może mieć? :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Wow, ale taka prawdziwa, najprawdziwsza szczurza szczurzyca??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Unbelievable Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='agnethka']Stefcia to szczurzyca będzie :diabloti: co innego Tinka może mieć? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Doginka']Wow, ale taka prawdziwa, najprawdziwsza szczurza szczurzyca??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] dziewczyny, o czym wy mówicie, przecież szczurzy na każde małe futerkowe zwierzątko rzuca się z zębami:razz::roll: głupota byłoby brać gryzonia/królika;) Quote
Iza. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Tinka:)']dziewczyny, o czym wy mówicie, przecież szczurzy na każde małe futerkowe zwierzątko rzuca się z zębami:razz::roll: głupota byłoby brać gryzonia/królika;)[/quote] to może w takim razie jakiś ptaszek ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Iza.']to może w takim razie jakiś ptaszek ? :cool3:[/QUOTE] może i ptaszek : P Quote
Unbelievable Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='akodirka']haha, jaki banerek :diabloti::loveu:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Bzikowa']A może kucyk? :loveu::diabloti:[/QUOTE] taak, będę go trzymać w pokoju i wyprowadzać na spacery:loveu: [quote name='agnethka']złota rybka :diabloti:[/QUOTE] rybki są nudne :diabloti: nam z18 zostało 8:cool1: azotu się nawdychały i zdychają, chodziaż parę dni temu wsadziliśmy glinkę do odazotowywania :cool1: Quote
Olusia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Alee zarąbisty banner :diabloti::loveu: Stefcia? ;) Może wąż, pająk? :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Olusia']Alee zarąbisty banner :diabloti::loveu: Stefcia? ;) Może wąż, pająk? :cool3:[/QUOTE] dzięki :diabloti: pająk? pająków się boję :cool1: poza tym terrarium urządzać, nie dla mnie:diabloti: Quote
Dozia_13 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Hejka... CO słychać? Trzeba się wybrać na spacerek. Teraz jest cieplej wiec mozna isc:cool3: Tylko to aż Elzie sie ciecz skonczy....:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Dozia_13']Hejka... CO słychać? Trzeba się wybrać na spacerek. Teraz jest cieplej wiec mozna isc:cool3: Tylko to aż Elzie sie ciecz skonczy....:evil_lol:[/QUOTE] no już można, nie topię się w błocku wracając ze szkoły:multi::evil_lol: oj tak, czekamy aż się skończy, nie chciałabym żeby szczur miał styczność z cieczką :diabloti: Quote
astela Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wow, nie jestem jedyną osobą, której pies jest szczurem! :multi::multi: Czekam na jakieś wiosenne fotki spacerowe :razz: Quote
Dozia_13 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Tinka:)']no już można, nie topię się w błocku wracając ze szkoły:multi::evil_lol: oj tak, czekamy aż się skończy, nie chciałabym żeby szczur miał styczność z cieczką :diabloti:[/quote] hehe ok dam znac jak jej sie skonczy...:cool3: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 W ramach pożegnania z lumixem:diabloti: Jezioro zwane rzeką Narew, czyli rozlewiska: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100538.jpg[/IMG] Powitanie wiosny;) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaP1100530.jpg[/IMG] No i marny Szczurzy:cool1: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100551.jpg[/IMG] Quote
Kibaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ladne zdjęcia masz. :cool3: Ten kwiatek jest uroczy, a o Szczurku nie wspomne. ;D ładne ujęcie. <3 Fajną kosteczkę ma przy obroży. ;p - Adresat? Quote
Unbelievable Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Kibaa']Ladne zdjęcia masz. :cool3: Ten kwiatek jest uroczy, a o Szczurku nie wspomne. ;D ładne ujęcie. <3 Fajną kosteczkę ma przy obroży. ;p - Adresat?[/QUOTE] dzięki ;) tak, adresówka, ze starym numerem :evil_lol: ale jest Więcej zdjęć nie daję, pf:cool1: a mam :cool1: Quote
Recommended Posts