Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akodirka']może próbował zachomikować piłkę do wora w policzku? :razz:[/QUOTE]

ale to SZCZUR nie chomik, SZCZUR
[quote name='Bzikowa']pełen cziiiiil :lol:[/QUOTE]

a co :diabloti:
[quote name='betty_labrador']łaaaaaa Gram zdechl jak pies :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol:

a szcurzy umie nie brać na komendę padliny i różnych takich:loveu: a sensie że zacznie wąchać, jak nie powiem nic to żre, jak powiem FE:diabloti: to nie rusza- żadnych nagród, tylko pochwała słowna, ew. pogłaskanie jak raczył przyjść. No i przerzuciliśmy się na puszki animody:cool3: coby szczurzy tak nie chudł ;) wujek uznał, że wygląda jak chart przygotowany do zawodów- znaczy mięśnie i kości, gdzieniegdzie trochę skóry :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale to SZCZUR nie chomik, SZCZUR

a co :diabloti:

a szcurzy umie nie brać na komendę padliny i różnych takich:loveu: a sensie że zacznie wąchać, jak nie powiem nic to żre, jak powiem FE:diabloti: to nie rusza- żadnych nagród, tylko pochwała słowna, ew. pogłaskanie jak raczył przyjść. No i przerzuciliśmy się na puszki animody:cool3: coby szczurzy tak nie chudł ;) wujek uznał, że wygląda jak chart przygotowany do zawodów- znaczy mięśnie i kości, gdzieniegdzie trochę skóry :evil_lol:[/quote]

o to niezle :D przynajmniej to umie :eviltong: u mnie na odwrot, przyjdzie ale zeżre padline :cool3:

animondy-a jakie? gran (nie mylic z gramem :P) carno czy jakies inne ciekawostki -z kluskami? nie kupuj w kakadu puszek tam najdrozej :P i smakow pelno do wyboru :loveu:

fajne sa jeszcze-zawierajace duzo miesa w miesie-puszki Belcando-tam do wyboru masz jeszcze np jagniecine z ryzem, indyka z ryzem, mieso z warzywami, mieso z zoladkami, wolowine.

Posted

[quote name='betty_labrador']o to niezle :D przynajmniej to umie :eviltong: u mnie na odwrot, przyjdzie ale zeżre padline :cool3:

animondy-a jakie? gran (nie mylic z gramem :P) carno czy jakies inne ciekawostki -z kluskami? nie kupuj w kakadu puszek tam najdrozej :P i smakow pelno do wyboru :loveu:

fajne sa jeszcze-zawierajace duzo miesa w miesie-puszki Belcando-tam do wyboru masz jeszcze np jagniecine z ryzem, indyka z ryzem, mieso z warzywami, mieso z zoladkami, wolowine.[/QUOTE]

:evil_lol: ale szczur jak już złapie to nie puści tylko na siłę trzeba wyjmować ;)

nie wiem jakie, nie chce mi się sprawdzać :evil_lol: takie na jeden raz w złotym opakowaniu, z westem czy innym małym białym psem. Kupuję u cioci : P
[quote name='Russellka']Niech zgadne :razz: Legowisko i piłka należy do Leny nieprawdaż? :diabloti: A co tam u was? U nas śniegu troche napadało :mad:[/QUOTE]

a jak :evil_lol:
u nas śnieg leży cały czas:roll:
[quote name='akodirka']moj kocha animondki :diabloti: tzn. tylko te takie w szalkach chyba 150 albo 300g :razz:[/QUOTE]

szczurzy aktualnie zje każde jedzenie jakie mu sią da :loveu: w końcu :evil_lol:

A ja się przygotowuję na przyjście nowego zwierzaka :siara: nie mówię jakiego, będzie niespodzianka, i nie próbować zgadywać : P

Posted

[quote name='Tinka:)']
A ja się przygotowuję na przyjście nowego zwierzaka :siara: nie mówię jakiego, będzie niespodzianka, i nie próbować zgadywać : P[/quote]
Hmm.. infers1995 do Ciebie przyjeżdża? :evil_lol::evil_lol:

:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Hmm.. infers1995 do Ciebie przyjeżdża? :evil_lol::evil_lol:

:loveu:[/QUOTE]

No, razem z Tobą i razem tworzymy integralną całość nowego zwierzaka:evilbat:

Posted

[quote name='infers1995']leniwcem : P

[SIZE=1](Martinki ni ma, a w galeryji sie dzieje co chce :P)[/SIZE][/quote]
Leniwca to Martyncia już ma:diabloti:fotkowego :eviltong:

[SIZE=1](możesz mówić do niej Tinka, ew. Martyna:diabloti: wszystkie słitaśne zdrobnienia są zarezerwowane dla mnie :P A jak właścicielki galeryji nie ma, to trzeba szaleć:drinking:)[/SIZE]

Posted

[quote name='basia bonnie']Leniwca to Martyncia już ma:diabloti:fotkowego :eviltong:

[SIZE=1](możesz mówić do niej Tinka, ew. Martyna:diabloti: wszystkie słitaśne zdrobnienia są zarezerwowane dla mnie :P A jak właścicielki galeryji nie ma, to trzeba szaleć)[/SIZE][/quote]

Martynosława zapewne zdobywa wiedzę, i tak ją to pochłonęło, że nie ma czasu dla nas:-([SIZE=1]:drinking:[/SIZE]

Posted

Nie ma co, fajnie jest, wszyscy się cieszą

[quote name='Bzikowa']Na pewno nie szczura, bo po co Ci dwa :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='infers1995']Nowa rybka w akwarium : P[/QUOTE]

to w swoim czasie : P i nie jedna tylko z 15 pewnie;)
[quote name='Iza.']haha no do tego to przygotować się trzeba i to baaardzo:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

taa, szczególnie przy nowo założonym akwarium : P
[quote name='infers1995']No, razem z Tobą i razem tworzymy integralną całość nowego zwierzaka:evilbat:[/QUOTE]
matko :placz::placz: uklecicie sobie jakiś składzik na środku pola to będziecie mogi tam zamieszkać, a u nie- nie ma mowy :evil_lol:
[quote name='basia bonnie']Leniwca to Martyncia już ma:diabloti:fotkowego :eviltong:

[SIZE=1](możesz mówić do niej Tinka, ew. Martyna:diabloti: wszystkie słitaśne zdrobnienia są zarezerwowane dla mnie :P A jak właścicielki galeryji nie ma, to trzeba szaleć:drinking:)[/SIZE][/QUOTE]
prawda:diabloti:

ta to tylko o jednym:roll:
[quote name='infers1995']Martynosława zapewne zdobywa wiedzę, i tak ją to pochłonęło, że nie ma czasu dla nas:-([SIZE=1]:drinking:[/SIZE][/QUOTE]

a tu cię cinuś zaskoczę, bo o tej porze to ja uż dawno spałam :diabloti:

Posted

[quote name='Justys95']Ale masz banerosa...:evil_lol:[/QUOTE]

fajny, nie? taki... soczyście czerwony, i ta czcionka:loveu::loveu::evil_lol:
zaraz się dostosuję, do regulaminu : P

kto chce zdjęcia?:diabloti: