Unbelievable Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 jak szybko zdjęcia, dzięki:cool3: :loveu: moja mała sierotka latała dzisiaj z samą smyczą :loveu: i wracał :loveu: Quote
Russellka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Może jest dla Was nadzieja... :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia superowskie :multi: Ale... przebiliście nas ze śniegiem :cry: Ale i tak jest u nas lepiej bo już [U]przynajmniej[/U] z centymetr :razz::loveu::loveu: Pozdrawiamy Gramcia! [SIZE="1"]No i Ciebie też w ostateczności...[/SIZE] :diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Russellka']Może jest dla Was nadzieja... :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia superowskie :multi: Ale... przebiliście nas ze śniegiem :cry: Ale i tak jest u nas lepiej bo już [U]przynajmniej[/U] z centymetr :razz::loveu::loveu: Pozdrawiamy Gramcia! [SIZE="1"]No i Ciebie też w ostateczności...[/SIZE] :diabloti:[/QUOTE] dzięki za wiarę :evil_lol: ciekawe co będzie jak śnieg spadnie, boję się że przestanie się słuchać... :cool1: ha, bo u nas śniegu najwięcej :diabloti: i ten szron :loveu: [quote name='Dozia_13']A co mam czekac... jutro dam reszte fotek...;) fakt Gramuś od ostatniego spotkania zrobił duże postępy... następnym razem będzie już luzem latał...:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] :loveu: oj nie, luzem będę się bała ;) ze smyczą jest bezpieczniej, ale już nie tak bezpiecznie jak na lince... chyba kupię jeszcze jakąś 7m:roll: Quote
Dozia_13 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Tinka:)']jak szybko zdjęcia, dzięki:cool3: :loveu: moja mała sierotka latała dzisiaj z samą smyczą :loveu: i wracał :loveu:[/quote] A co mam czekac... jutro dam reszte fotek...;) fakt Gramuś od ostatniego spotkania zrobił duże postępy... następnym razem będzie już luzem latał...:cool3::cool3::cool3: Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ach, buzi tak przy wszystkich, ludzie patrzą wstydzę sie:p:loveu::evil_lol: [url]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00345.jpg[/url] Quote
Russellka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 U nas też jest szron :loveu::loveu::loveu: Co dostałas pod choinkę? I co Gramciu dostał :diabloti::loveu::loveu: Quote
infers Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 U mnie caaały czas śnieg i się nie chwale :P Quote
Kibaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witamy się. :loveu: Ale biało u was. <3 U nas wczoraj spadł śnieg. ^^ :multi: Ale jest strasznie zimno... Suńka śliczna. Wymiziaj ją na powitanie odemnie.;33 Quote
Bzikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gratulujemy postępów :cool3: A właściwie dlaczego nie spuścisz go na próbę bez smyczy? Tzn chodzi mi o to co on by zrobił? Ucieka przed siebie, łapie jakiś trop czy co innego jeszcze? [URL]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00350.jpg[/URL] jaki z niego chudzielec :lol: Quote
Dozia_13 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Moim zdaniem Gramuś by nigdzie nie uciekł... grzcznie przychodzi jak się go woła... Nawet na smyczce jak był to przychodził... trzeba spróbować...;) Quote
Unbelievable Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='infers1995']U mnie caaały czas śnieg i się nie chwale :P[/QUOTE] u mnie też i się nie chwalę :diabloti: [quote name='Kibaa']Witamy się. :loveu: Ale biało u was. <3 U nas wczoraj spadł śnieg. ^^ :multi: Ale jest strasznie zimno... Suńka śliczna. Wymiziaj ją na powitanie odemnie.;33[/QUOTE] Gram to chyba nie imię dla suńki...? :razz::cool1: [quote name='Bzikowa']Gratulujemy postępów :cool3: A właściwie dlaczego nie spuścisz go na próbę bez smyczy? Tzn chodzi mi o to co on by zrobił? Ucieka przed siebie, łapie jakiś trop czy co innego jeszcze? [URL]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00350.jpg[/URL] jaki z niego chudzielec :lol:[/QUOTE] dzisiaj na przykład poleciał do psów za ogrodzeniem zakładu z którym graniczą nasze pola- i nijak go odwołać, awanturował się na całego, musiałam go wyciągnąć... albo coś poczuł pognał przed siebie- owszem, wrócił ale dopiero jak pociągnęłam za linkę... chodzi o to, żeby teraz taką próbą nie zepsuć całej pracy, żeby się znowu nie przekonał że uciekanie jest fajne... [quote name='Dozia_13']Moim zdaniem Gramuś by nigdzie nie uciekł... grzcznie przychodzi jak się go woła... Nawet na smyczce jak był to przychodził... trzeba spróbować...;)[/QUOTE] i dlatego go wtedy z samą smyczą puściłam, bo przychodził od razu, dzisiaj już go bym tak nie puściła :shake: Quote
C&B Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hej !:multi: Troche dawno mnie tu nie było , ale powoli nadrabiam :evil_lol: Gram i Elza ( albo mi się imiona doga pomyliły) ślicznie razem wyglądają :loveu: A na wiosnę planujecie jakiś Łomżyński spacer?? Quote
Bzikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Tinka:)'] dzisiaj na przykład poleciał do psów za ogrodzeniem zakładu z którym graniczą nasze pola- i nijak go odwołać, awanturował się na całego, musiałam go wyciągnąć... albo coś poczuł pognał przed siebie- owszem, wrócił ale dopiero jak pociągnęłam za linkę... chodzi o to, żeby teraz taką próbą nie zepsuć całej pracy, żeby się znowu nie przekonał że uciekanie jest fajne... i dlatego go wtedy z samą smyczą puściłam, bo przychodził od razu, dzisiaj już go bym tak nie puściła :shake:[/quote] To prawda, lepiej sobie nie popsuć przywołania, przynajmniej tego co masz... :roll: Ale Bzik też jak przechodzimy obok jakiegoś domu gdzie za ogrodzeniem są psy to często idzie sobie zrobić imprezę :diabloti: i wtedy też mam spory problem z odwołaniem - mój sposób to przewidywanie takiej sytuacji , tzn tam gdzie wiem, że może mnie olać skupiam go na sobie bo jak już coś robimy to [U]raczej[/U] nie ucieka. No ale to trzeba zachować stałą czujność co też nie jest proste. Powodzenia :cool3: Quote
C&B Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Tinka:)']możemy zaplanować : P jak narazie Iza od Luny ma przyjechać w ferie, później zobaczymy ;)[/quote] W wiosne to może i ja się wybiorę , ale bez psa :( Chyba , że wezmę Barego... Quote
Unbelievable Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Domka_Czika']Hej !:multi: Troche dawno mnie tu nie było , ale powoli nadrabiam :evil_lol: Gram i Elza ( albo mi się imiona doga pomyliły) ślicznie razem wyglądają :loveu: A na wiosnę planujecie jakiś Łomżyński spacer??[/QUOTE] możemy zaplanować : P jak narazie Iza od Luny ma przyjechać w ferie, później zobaczymy ;) Quote
Izuuus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gram jest sliczny :loveu::loveu: Wyglaskaj! ;) Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Bzikowa']To prawda, lepiej sobie nie popsuć przywołania, przynajmniej tego co masz... :roll: Ale Bzik też jak przechodzimy obok jakiegoś domu gdzie za ogrodzeniem są psy to często idzie sobie zrobić imprezę :diabloti: i wtedy też mam spory problem z odwołaniem - mój sposób to przewidywanie takiej sytuacji , tzn tam gdzie wiem, że może mnie olać skupiam go na sobie bo jak już coś robimy to [U]raczej[/U] nie ucieka. No ale to trzeba zachować stałą czujność co też nie jest proste. Powodzenia :cool3:[/QUOTE] Grami idzie żeby powąchać, nie robi awantur, odciągnąć go też jest zazwyczaj łatwo, ale tu nie było bo psy darły japy i nie miał ich jak powąchać, a nie powąchane się nie liczy :cool1: w końcu go wyciągnęłam ale łatwo nie było bo polazł w krzaki i się tradycyjnie zaplątał :evil_lol: a dzisiaj go odwołałam od bażanta na gałęzi:loveu: prawie bo... zaplątał się w krzaki :evil_lol: [quote name='Domka_Czika']W wiosne to może i ja się wybiorę , ale bez psa :( Chyba , że wezmę Barego...[/QUOTE] czemu bez psa? [quote name='Izuuus']Gram jest sliczny :loveu::loveu: Wyglaskaj! ;)[/QUOTE] dzięki:loveu: a tu wracanie ;) często parę razy muszę zawołać ale nie przeszkadza mi to, ważne że przychodzi... [url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=MOV00317.flv]MOV00317.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] Quote
Izuuus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fajny filmik :razz: No wazne, ze przychodzi, ale piateczki cos nie chcial dac xd Cos g pewnie bardziej zainteresowalo :razz: Quote
Migori Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 "Ty szczurze jeden" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może bardzie entuzjastycznie go witaj kiedy wraca? Jakieś takie "jupi, huraaa!" :cool3: i jak wrócić mega szybko to może kilka smaczków po kolei dawać? Wiem jak to jest mieć zwiewającego psa. Bora też gania na lince, bo lubi sobie iść czasem " w długą". Quote
Russellka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ot skubaniec nie chciał iść bez smakołyka :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Izuuus']Fajny filmik :razz: No wazne, ze przychodzi, ale piateczki cos nie chcial dac xd Cos g pewnie bardziej zainteresowalo :razz:[/QUOTE] dawał, tylko był odwrócony bo tam psy szczekały ;) [quote name='Magda25']"Ty szczurze jeden" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może bardzie entuzjastycznie go witaj kiedy wraca? Jakieś takie "jupi, huraaa!" :cool3: i jak wrócić mega szybko to może kilka smaczków po kolei dawać? Wiem jak to jest mieć zwiewającego psa. Bora też gania na lince, bo lubi sobie iść czasem " w długą".[/QUOTE] :evil_lol: zwykle cośtam jeszcze każe mu robić, jakiś obrót, piąteczka, wstydź bo to lubi, i woli to niż głupie krzyczenie : P a seria smaczków nie ma sensu wydaje mi się, wystarczy jeden :razz: czasem dostanie dwa, trzy, poza tym dodatkowo dostaje jak coś zrobi;) [quote name='Russellka']Ot skubaniec nie chciał iść bez smakołyka :evil_lol:[/QUOTE] jak mu nie dam to wraca się parę razy aż dostanie :evil_lol: materialista:diabloti: Quote
Bzikowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nooo film z dialogami! Nie no, fajnie Wam idzie to przywołanie, przybiega z duuużą prędkością :cool3: szczerze mówiąc myślałam, że jest gorzej. :lol: Ale zgadzam się z poprzednikami - więcej entuzjazmu i cyrk na kółkach typu tarzanie się po ziemi :evil_lol: żeby nauczył się szybciej reagować. [SIZE=1]A Bzik jak włączyłam ten filmik to najpierw się zbulwersował jak gwizdałaś i wołałaś, wymógł na mnie wzięcie go na ręce i obejrzał resztę filmiku z ogromnym napięciem, powiedziałam mu, że bardzo mi przykro ale może już niedługo będzie miał podobnego scura na co dzień:eviltong: [SIZE=2]pozdrawiamy :cool3:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Bzikowa']Nooo film z dialogami! Nie no, fajnie Wam idzie to przywołanie, przybiega z duuużą prędkością :cool3: szczerze mówiąc myślałam, że jest gorzej. :lol: Ale zgadzam się z poprzednikami - więcej entuzjazmu i cyrk na kółkach typu tarzanie się po ziemi :evil_lol: żeby nauczył się szybciej reagować. [SIZE=1]A Bzik jak włączyłam ten filmik to najpierw się zbulwersował jak gwizdałaś i wołałaś, wymógł na mnie wzięcie go na ręce i obejrzał resztę filmiku z ogromnym napięciem, powiedziałam mu, że bardzo mi przykro ale może już niedługo będzie miał podobnego scura na co dzień:eviltong: [SIZE=2]pozdrawiamy :cool3:[/SIZE] [/SIZE][/QUOTE] ale w nim dialogów, mnóstwo :evil_lol: no przybiega, przybiega ;) co ma czas tracić:diabloti: teraz już jest super :loveu: na niego i tak najlepiej działa szelest torebki od smakołyków albo stokanie smakołyków o pudełka, a jak tego nie słyszy to szybko nie przyjdzie ;) na szczęście teraz łatwiej mu się opanować :loveu: bieedny :evil_lol::evil_lol: ale szczurek też do mnie przylazł jak go oglądałam :evil_lol: Quote
infers Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Walka:evilbat: [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1130535.jpg[/IMG] Quote
Dozia_13 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [IMG]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00351.jpg[/IMG] [IMG]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00352.jpg[/IMG] [IMG]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00355.jpg[/IMG] [IMG]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00356.jpg[/IMG] [IMG]http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/DSC00361.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts