Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']ale cudaczysz :evil_lol: nie boisz się że biały kolor zaraz będzie szary? Ja przy Moli z białym bym długo nie pociągła :evil_lol:[/quote] ja nie cudaczę :diabloti: to u mnie normalne :evil_lol: nie :razz: Grami nie lubi ścian, za zimne : P Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ale cudaczysz :evil_lol: nie boisz się że biały kolor zaraz będzie szary? Ja przy Moli z białym bym długo nie pociągła :evil_lol: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja mam 3 ściany kremowe i jedną granatową :loveu: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Justa']Ja mam 3 ściany kremowe i jedną granatową :loveu:[/quote] moja siostra cioteczna ma dwie ściany mocno turkusowe, jedną granatową :evil_lol::evil_lol: to jest przesada, sama przyznała : P tak pomyślałam... mało jest rzeczy do fioletowych ścian, żywych zielonych tez jest niewiele... może czerwone pasy? :razz::roll: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Tinka:)']moja siostra cioteczna ma dwie ściany mocno turkusowe, jedną granatową :evil_lol::evil_lol: to jest przesada, sama przyznała : P tak pomyślałam... mało jest rzeczy do fioletowych ścian, żywych zielonych tez jest niewiele... może czerwone pasy? :razz::roll:[/QUOTE] Ja mam pokój na bazie kontrastów.. na jasnej ścianie jest łóżko z czarną narzutą, na ciemnej ścianie jasne brzozowe meble. Dodatki mam amarantowe - ale to już naprawdę subtelności, żeby nie przedobrzyć. Pokój mam od roku i dalej się w nim rewelacyjnie czuję :loveu: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja chce coś na zasadzie Justy tylko że w innych kolorach ;) Tinka co ty mówisz że nie ma rzeczy fioletowych i zielonych? jest masa, ostatnio jak kupowałam swoje spanko była taka świetna zielona kanapa :loveu: gdyby nie to że ja chce braz to bym ją kupiła. Ale mówie ci że pełno jest takich rzeczy trzeba tylko pojeździć i poszukać Co do czerwonego to kolor mi się podoba ale nie w pokoju w którym się śpi ;) Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Justa']Ja mam pokój na bazie kontrastów.. na jasnej ścianie jest łóżko z czarną narzutą, na ciemnej ścianie jasne brzozowe meble. Dodatki mam amarantowe - ale to już naprawdę subtelności, żeby nie przedobrzyć. Pokój mam od roku i dalej się w nim rewelacyjnie czuję :loveu:[/quote] jakbym miała mieć granatową ścianę narzuta byłaby granatowa bądź turkusowa :diabloti: nie lubię połączenia czerń- granat i czerń-brąz, za to granat-brąz już mi się podoba : P ale fajnie- ja tez właśnie ściany chcę mieć w zupełnie innym kolorze niż resztę ;) [quote name='smallpati']ja chce coś na zasadzie Justy tylko że w innych kolorach ;) Tinka co ty mówisz że nie ma rzeczy fioletowych i zielonych? jest masa, ostatnio jak kupowałam swoje spanko była taka świetna zielona kanapa :loveu: gdyby nie to że ja chce braz to bym ją kupiła. Ale mówie ci że pełno jest takich rzeczy trzeba tylko pojeździć i poszukać Co do czerwonego to kolor mi się podoba ale nie w pokoju w którym się śpi ;)[/quote] do brązu zielony jak najbardziej by pasował :razz: nie kupiłabym kanapy w tym samym kolorze co ściana ;) jak jest ciemno to co za różnica jaki kolor :evil_lol: ale jeszcze się zastanowię... bo na aranżację później przy czerwonym mam dużo pomysłów, na fioletowy mało chociaż same kolory mi się podobają... a meble, chyba oslo... lub sydney:razz: kolor jaki sobie zapragnę :diabloti: nie koneicznie taki jaki jest [url=http://www.ruminski-meble.com/]RUMINSKI MEBLE[/url] (klik w ofertę) Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czerwień bardzo ożywia pomieszczenie, ale na dłuższą metę staje się męcząca, szczególnie jej duże powierzchnie. Jeżeli - polecam dodatki, a nie malowanie ścian ;) Ja myślałam o kawowej tonacji (3 ściany mleko z kawą, jedna ciemna kawa), ale stwierdziłam, że będzie mdło. A niedawno kupiłam sobie przecudną amarantową pościel :loveu: No piękna jest, aż szkoda ścielić łóżko :loveu: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Justa']Czerwień bardzo ożywia pomieszczenie, ale na dłuższą metę staje się męcząca, szczególnie jej duże powierzchnie. Jeżeli - polecam dodatki, a nie malowanie ścian ;) Ja myślałam o kawowej tonacji (3 ściany mleko z kawą, jedna ciemna kawa), ale stwierdziłam, że będzie mdło. A niedawno kupiłam sobie przecudną amarantową pościel :loveu: No piękna jest, aż szkoda ścielić łóżko :loveu:[/quote] [url=http://www.urzadzamy.pl/sypialnia/pomysly-i-aranzacje/na-mocny-sen,5492_6812.htm]Na mocny sen - sen, usypianie, nastrój, wyciszenie, spanie - Pomysły i aranżacje - Urzadzamy.pl[/url] :diabloti: u mnie byłyby to tylko grube poziome pasy na jednej ścianie... oj byłoby mdło : P ja nie lubię takich kolorów memłakowatych :diabloti: ja mam czerwoną aktualnie :loveu: znowu :diabloti: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Tinka:)'][url=http://www.urzadzamy.pl/sypialnia/pomysly-i-aranzacje/na-mocny-sen,5492_6812.htm]Na mocny sen - sen, usypianie, nastrój, wyciszenie, spanie - Pomysły i aranżacje - Urzadzamy.pl[/url] :diabloti: u mnie byłyby to tylko grube poziome pasy na jednej ścianie... oj byłoby mdło : P ja nie lubię takich kolorów memłakowatych :diabloti: ja mam czerwoną aktualnie :loveu: znowu :diabloti:[/QUOTE] A byłaś może kiedyś w [URL="http://www.ikea.com/pl/pl/"]IKEA[/URL] ? Janki lub Marki pod Warszawą.. tam są rewelacyjne ekspozycje - bardzo inspirujące :loveu: [URL="http://www.ikea.com/PIAimages/54713_PE162402_S4.jpg"]http://www.ikea.com/PIAimages/54713_PE162402_S4.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Justa']A byłaś może kiedyś w [URL="http://www.ikea.com/pl/pl/"]IKEA[/URL] ? Janki lub Marki pod Warszawą.. tam są rewelacyjne ekspozycje - bardzo inspirujące :loveu: [URL]http://www.ikea.com/PIAimages/54713_PE162402_S4.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/quote] pewnie że byłam, i najprawdopodobniej będę w sobotę ;) ale że chodzę po tych sklepach ciągle to już nie wszystko mnie tak zachwyca : P chyba się zdecydowałam na czerwony... [url=http://www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtml?name=salsa_melt_2]Dulux Polska - Kolory[/url] :hmmmm: białe ściany, granatowe, pomarańczowe, białe dodatki... :roll: sama nie wiem :mdleje: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']ja będę miała ścianę i kanapę w tym samym kolorze i będzie się super komponowało. A co chcesz kupić kanapę zieloną a ściany czerwone :evil_lol:[/quote] komponować się może super ale będzie nudno : P ja wolę kolory kontrastowe obok siebie ;) haha nie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [QUOTE]do brązu zielony jak najbardziej by pasował :razz: nie kupiłabym kanapy w tym samym kolorze co ściana ;-) [/QUOTE] ja będę miała ścianę i kanapę w tym samym kolorze i będzie się super komponowało. A co chcesz kupić kanapę zieloną a ściany czerwone :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 o masakro....ja stąd idę, bo zboczenie zawodowe się we mnie odezwie :crazyeye: Quote
Russellka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ceść gópole :multi::loveu: Co wyrabiacie? :cool3: [COLOR="LightBlue"][SIZE="1"]pomijając tą jakże interesującą dyskusję o wnętrzach [/SIZE][/COLOR]:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']o masakro....ja stąd idę, bo zboczenie zawodowe się we mnie odezwie :crazyeye:[/quote] już kupiłam farbę :diabloti: [quote name='Russellka']Ceść gópole :multi::loveu: Co wyrabiacie? :cool3: [COLOR=LightBlue][SIZE=1]pomijając tą jakże interesującą dyskusję o wnętrzach [/SIZE][/COLOR]:evil_lol:[/quote] jak wyżej, farba kupiona :evil_lol: teraz tylko meble i z głowy :grins: a wyrabiamy to... [url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=MOV00262.flv]MOV00262.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] Quote
Justa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ciągle go nogą poganiasz :evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Justa']Ciągle go nogą poganiasz :evil_lol::loveu:[/quote] bo ja się nakręci to siada i się patrzy, więc żeby się z transu otrzepał trzeba go wspomóc : P Quote
Russellka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale fajnie :loveu::loveu::lol:Jak to się psa nogą traktuje :mad: A ja widziałam! On nie siedział tylko leżał :eviltong: A Koda zaczęła szczekać na moją długą kurtkę bo myślała że to jakiś obcy w domu :lol::lol::evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Russellka']Ale fajnie :loveu::loveu::lol:Jak to się psa nogą traktuje :mad: A ja widziałam! On nie siedział tylko leżał :eviltong: A Koda zaczęła szczekać na moją długą kurtkę bo myślała że to jakiś obcy w domu :lol::lol::evil_lol::diabloti:[/quote] ran leżał to go nogą pogłaskałam! a raczej zdychał : P haha Koda goopek :evil_lol: grami już się przyzwyczaił do takich odgłosów i wie że to nie prawdziwe : P chociaż ostatnio ktoś wsypywał do ciasta około 100 GRAM cukru... myślałam że telewizor spadnie :evil_lol: Quote
Russellka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Moja sierota :loveu: Ja nie chce nic mówić ale to się stało wtedy gdy włączyłam twój filmik :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Russellka']Moja sierota :loveu: Ja nie chce nic mówić ale to się stało wtedy gdy włączyłam twój filmik :diabloti:[/quote] domyśliłam się wyobraź sobie : P jest nadzieja na lustro po świętach :mdleje: :loveu: Quote
infers Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 "Suń dupę!":diabloti: :iloveyou::roflt: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']weź go do cyrku daj :lol::lol:[/quote] przecież on by tam z zimna zdechł :evil_lol: [quote name='infers1995']"Suń dupę!":diabloti: :iloveyou::roflt:[/quote] :evil_lol: Quote
Recommended Posts