Doginka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Twój banerek jest OK. , ale pod nim są 2 krzyżyki;) DOBRANOC:p Quote
Unbelievable Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Mudik'][URL="http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070785.jpg"][U]Grami miał coś powiedzieć, tylko niedobra Pani TAAAK:crazyeye::diabloti:spojrzała i biedny piesek musiał ugryźc się w język, coby nic nie powiedzieć[/U]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/URL] [URL="http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070785.jpg"],http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070785.jpg[/URL] A po co Ci takie wysokie hopki, wystarczyłyby takie jakie skacze,a ta fotka z dużą piłką świetna wygląda jakby na nią skakał, hahahhahaha[/quote] :evil_lol::evil_lol: mój biedny mały piesek :diabloti: w sumie to nie wiem : P tak samo jak wyglądało jakby do talerze leciał:diabloti: Quote
agnethka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tinka - ja Ci radzę zmienić ten podpis, bo jest za duży ;) i się MODY przyczepią ;) a poza tym dawaj zdjęcia :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='agnethka']Tinka - ja Ci radzę zmienić ten podpis, bo jest za duży ;) i się MODY przyczepią ;) a poza tym dawaj zdjęcia :diabloti:[/quote] przed chwilą zauważyłam, że się zepsuł :angryy: wcześniej stary link nie działał, nagle zaczął :cool1: jak ja lubię image :cool1: cinuś da : P Quote
agnethka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 cinuś... cinuś... a czyj to pies? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='agnethka']cinuś... cinuś... a czyj to pies? :diabloti:[/quote] behehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cinuś powie :loveu::diabloti: Quote
infers Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 czyj to pies?:diabloti: Do brania na spacery, nauki sztuczek, jeżdżenia na wystawy to Martyny:eviltong: Do sprzątania G to mój albo jej młodszej siostry:P Quote
Russellka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Haaa ja też musze sprzątać G :eviltong: Nie jesteś sam :evil_lol: Dawaj foty, czego się obijasz obiboku jeden :diabloti: Jaka u was jest pogoda? U nas padał już desz, później śnieg i było zaliczone słoneczko :loveu::evil_lol: Quote
agnethka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='infers1995']czyj to pies?:diabloti: Do brania na spacery, nauki sztuczek, jeżdżenia na wystawy to Martyny:eviltong: Do sprzątania G to mój albo jej młodszej siostry:P[/quote] czyli pies jest Martyny dopóki nie trzeba po nim posprzątać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='agnethka']czyli pies jest Martyny dopóki nie trzeba po nim posprzątać :diabloti:[/quote] :loveu::loveu: u nas ziiimno, wczoraj padał deszcz, dzisiaj nie:razz: no i Grami zaliczył czyszczenie gruczołów :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Vectra']a co narozrabiał , że spotkała go taka kara ? :evil_lol:[/quote] pańcia miała zachciankę :loveu::diabloti: bardzo lubię się z nim szarpać :loveu: Quote
Vectra Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Grami zaliczył czyszczenie gruczołów :evil_lol::diabloti:[/quote] a co narozrabiał , że spotkała go taka kara ? :evil_lol: Quote
Russellka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Martyna mu zatkała serem :loveu::diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 czesc paskudo :P moze wspolny czacik? :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cześć wariaty :multi: Jak dawno nas tu nie było :hmmmm: przyjedź kiedyś do nas na agility :razz: Gram to urodzony sportowiec....na pewno :cool3: Quote
infers Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Sportowiec to on jest, ale szybko się nudzi:P Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć wariaty :multi: Jak dawno nas tu nie było :hmmmm: przyjedź kiedyś do nas na agility :razz: Gram to urodzony sportowiec....na pewno :cool3:[/quote] cześć! :loveu: no nie było, nie :mad::mad: ale ja mogę tylko w niedzielę :cool1: pewnie, że to urodzony sportowiec:diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='infers1995']Sportowiec to on jest, ale szybko się nudzi:P[/quote] dokładnie :evil_lol: mam fotki z nowego domu, chcecie? :cool3: i trochę gramcia ;) Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Tinka:)']ty to się zawsze wysilisz :mdleje: :evil_lol: dawać fotki czy nie? :cool1:[/quote] a co mam się męczyć :evil_lol: nie dawaj :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='smallpati']cześć :cool3: co tam?[/quote] ty to się zawsze wysilisz :mdleje: :evil_lol: dawać fotki czy nie? :cool1: Quote
Unbelievable Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='smallpati']a co mam się męczyć :evil_lol: nie dawaj :diabloti:[/quote] leń :cool1: a dam :loveu: na przekór :loveu: będę was katować lampami, kominkami, łazienkami... HA :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Przyjedź, przyjedź :cool3: to trzeba tak pracować żeby nudno nie było :eviltong: Masz kominek? czaaad :razz: dawaj foty :p Quote
Recommended Posts