Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']Jak nie tańczy swojej choreografii jak tak, widziałam go już w akcji do piosenki którą mu wybrali, podoba mi się jego styl i chciałabym żeby mnie uczył :loveu:

co do zdjęć, owszem da się, ja tego robić nie umiem ale da się :evil_lol:[/quote]
ale nie masz pewności, że to układ którego nauczył się wcześniej i trafnie dobrał do piosenki;) wybacz, ale ja jestem pewna, że te solówki w ycd nie były jego :diabloti: i nie ja jedna to wiem ;)

ja też nie umiem :diabloti: przy takim świetle- no way ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']ale nie masz pewności, że to układ którego nauczył się wcześniej i trafnie dobrał do piosenki;) wybacz, ale ja jestem pewna, że te solówki w ycd nie były jego :diabloti: i nie ja jedna to wiem ;)

ja też nie umiem :diabloti: przy takim świetle- no way ;)[/quote]

przy solówkach wszystkich w YCD ktoś pomagał, wszystkim !!! I tego tez jestem pewna :evil_lol:
Ja mówię o tym jak był w innych programach niż YCD, choćby u Wojewódzkiego :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']przy solówkach wszystkich w YCD ktoś pomagał, wszystkim !!! I tego tez jestem pewna :evil_lol:
Ja mówię o tym jak był w innych programach niż YCD, choćby u Wojewódzkiego :evil_lol:[/quote]
ale nie wszyscy tańczyli tylko i wyłącznie nie swoje układy :diabloti:

nie interesuję się nim, więc nie widziałam : P
no i apropo ycd i fair play crew-
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC00216.jpg[/IMG] :diabloti:

Posted

[URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070483.jpg[/URL]
Jaki Gram zamyślony :cool3:

Co do Roofi'ego - jest już przereklamowany ;)

Posted

[quote name='aleb'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070483.jpg[/URL]
Jaki Gram zamyślony :cool3:

Co do Roofi'ego - jest już przereklamowany ;)[/quote]
:evil_lol:

oj jest:diabloti: są od niego lepsi, tyle, że on potrafi się sprzedać ;)

Posted

[quote name='Doginka']Piękne te cz-b foty:loveu::loveu::loveu: - jak się robi takie tło?????:razz:[/quote]
czarne? : P niskie słońce wpadające taką tylko ''szparką'' przez okno no i pies co się lubi na tym słonku wygrzewać ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']nie da się nie przepalić białego tak, żeby rude było widać :cool1:[/QUOTE]

Oczywiście, że się da :diabloti: Nie zasłaniaj się rudym, bo cz-b pies jest jeszcze gorszy pod tym względem :diabloti:

Do do Roofiego - mnie najbardziej dobił jego spaczony gust jeśli chodzi o Justynkę Banasiak z tej edyzji co teraz leci (całe szczeście juz jej nie ma :loveu:)

Posted

Dla mnie nie jest przereklamowany, bo mnie nie było 3 mies. w Pl także nie oglądałam Tv :evil_lol: lubie go bo podoba mi się jak tańczy i uważam że pierwszą edycje powinien wygrać, był też lepszy od tego co wygrał 2 edycję, a trzecią nie oglądam zbyt pilnie, ale nikt mi się nie spodobał zbytnio :/

Posted

[quote name='Justa']Oczywiście, że się da :diabloti: Nie zasłaniaj się rudym, bo cz-b pies jest jeszcze gorszy pod tym względem :diabloti:

Do do Roofiego - mnie najbardziej dobił jego spaczony gust jeśli chodzi o Justynkę Banasiak z tej edyzji co teraz leci (całe szczeście juz jej nie ma :loveu:)[/quote]
przy takim słońcu nie da rady : P normalnie i owszem, przecież nie zawsze moje zdjęcia są poprzepalane ;) a Grami jest tricolor, także ja mam wszytskie warianty spróbowane :evil_lol:

zgadzam się :evil_lol: goopia jak on, w sumie do siebie pasowali : P
[quote name='smallpati']Dla mnie nie jest przereklamowany, bo mnie nie było 3 mies. w Pl także nie oglądałam Tv :evil_lol: lubie go bo podoba mi się jak tańczy i uważam że pierwszą edycje powinien wygrać, był też lepszy od tego co wygrał 2 edycję, a trzecią nie oglądam zbyt pilnie, ale nikt mi się nie spodobał zbytnio :/[/quote]
i tu już przesadziłaś, bo Artur o wiele bardziej zasłużył na wygraną niż rufi ;) a i widziałam obydwu jak się zachowują na żywo : P w trzeciej fajny jest Michał :loveu:

Posted

MI się nie podobało jak Artur tańczył :razz: ciągle mi się wszystkie jego tańce z breakdance kojarzyły, on się tak ciężko poruszał, nie przepadałam za nim.

[QUOTE]i tu już przesadziłaś, bo Artur o wiele bardziej zasłużył na wygraną niż rufi [/QUOTE]

Bo Roofi nie wygrał :diabloti:

[QUOTE]a i widziałam obydwu jak się zachowują na żywo : P[/QUOTE]

gratuluje ale oni mnie prywatnie nie interesują, tylko ich taniec. Chociaż nie powiem, Roof jest fajny :loveu:

a Michał to nie wiem który to :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']MI się nie podobało jak Artur tańczył :razz: ciągle mi się wszystkie jego tańce z breakdance kojarzyły, on się tak ciężko poruszał, nie przepadałam za nim.

Bo Roofi nie wygrał :diabloti:

gratuluje ale oni mnie prywatnie nie interesują, tylko ich taniec. Chociaż nie powiem, Roof jest fajny :loveu:

a Michał to nie wiem który to :eviltong:[/quote]
bo roofie ma takie dziewczęce ruchy:diabloti:

no nie wygrał, ale i nie powinien : P

mnie też nie, ale widziałam :diabloti: odpycha mnie po prostu ten blondynek i już, gaua jest od niego wiele lepszy, pojechał na broadway, a tego tylko do chorełki w YCD wzięli :diabloti:

to se zobacz:diabloti: z anitą tańczył jak deszcz padał : P

Posted

a tam, Roof jest giętki, robi fajne przejścia i lekko tańczy a nie skacze po scenie jak 2 tonowy słoń :evil_lol:

Wg. mnie powinien wygrać bo był z 3 (Bosakowa, Roof i gleba) najlepszy.

Angaż nie oznacza zawsze poziomu tańca, tak jak i w tym przypadku, podobnie jak wzięli Bosakową do tańca z Gwiazdami, co było porażką :shake:

O jezu, ten Michał co w deszczu tańczył, przecież ten taniec był beznadziejny, gdyby nie ta woda to byłby w ogóle nie cikawy, tylko woda ich uratowała. Po za tym on w ogóle nie wyjściowy jest (czyt. przystojny) :evil_lol: Mało go widziałam w tańcu, ale to co widziałam to nie spodobał mi się specjalnie

Posted

[quote name='Bzikowa']oj nie ględzić baby :eviltong: ja chcę Grama jeszcze :loveu:[/quote]
te zdjęcia są tak beznadziejne, że aż wstyd wstawiać :evil_lol:jakoś po święcie może dam, bo od jutra zacznie się harówka :mdleje:

trzymać za mnie kciuki piątek-sobota-niedziela:diabloti: najbardziej w piątek, bo i tak dalej nie przejdziemy:evil_lol: ale żebym się nie wywaliła czy coś:diabloti:
[quote name='smallpati']a tam, Roof jest giętki, robi fajne przejścia i lekko tańczy a nie skacze po scenie jak 2 tonowy słoń :evil_lol:

Wg. mnie powinien wygrać bo był z 3 (Bosakowa, Roof i gleba) najlepszy.

Angaż nie oznacza zawsze poziomu tańca, tak jak i w tym przypadku, podobnie jak wzięli Bosakową do tańca z Gwiazdami, co było porażką :shake:

O jezu, ten Michał co w deszczu tańczył, przecież ten taniec był beznadziejny, gdyby nie ta woda to byłby w ogóle nie cikawy, tylko woda ich uratowała. Po za tym on w ogóle nie wyjściowy jest (czyt. przystojny) :evil_lol: Mało go widziałam w tańcu, ale to co widziałam to nie spodobał mi się specjalnie[/quote]
bez przesady :diabloti:

ale to broadway a nie polski taniec z gwiazdami:diabloti: ogromnym wyróżnieniem jest uczenie się w tej szkole ;)

on jest fajny! mnie się podoba jak tańczy, nie dorównują mu ten od Moulin Rouge i Kuba;)

Posted

[QUOTE]bez przesady :diabloti:

ale to broadway a nie polski taniec z gwiazdami:diabloti: ogromnym wyróżnieniem jest uczenie się w tej szkole ;-)

on jest fajny! mnie się podoba jak tańczy, nie dorównują mu ten od Moulin Rouge i Kuba;-)[/QUOTE]

Ja tam lubię taniec Roofiego i co byś nie gadała to i tak mi się będzie podobać, ot co! :eviltong:

Kuba to ten od Lovestoned Justina? w srebrnym garniturze, jak tak to on jest fajny :loveu:
Michał mi się nie podoba i powinien odpaść :razz:

Posted

[quote name='infers1995']To w piatek na 1 linii tańczysz:razz:?[/quote]
różnie :diabloti: ale zawsze tak, że mnie dobrze widać :cool1::evil_lol:
[quote name='smallpati']Ja tam lubię taniec Roofiego i co byś nie gadała to i tak mi się będzie podobać, ot co! :eviltong:

Kuba to ten od Lovestoned Justina? w srebrnym garniturze, jak tak to on jest fajny :loveu:
Michał mi się nie podoba i powinien odpaść :razz:[/quote]
a to wszystko dowodzi temu że się NIE ZNASZ :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Biedny Gramik - co mu zrobiłaś? :placz:

Oooo Franio ćliczny narysowany :loveu:
A kiedy Galina będzie? :p[/quote]
obudziłam:diabloti:

skoro ćliczny to lepsze zdjęcie pokażę, tylko tu jest go mniej :evil_lol: a Galinę zrobiłam już, w wersji farbowej : P
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070597.jpg[/IMG]
poza tym wrzuciłam zdjęcia w liczbie trzech, i tylko te co wstawiłam dobry link ma, reszta nie działa :angryy:
mam jeszcze filmik, który muszę objaśnić :diabloti: przed nagraniem tego filmiku uczyłam go ''a kuku'' jakieś 3min wcześniej przez 2min:evil_lol: ale już umiał mniej- więcej, później jak widać się mu zapomniało i to jest dalsza część uczenia : P dla niedowiarków- tak, Grami w ciągu dwóch krótkich sesji potrafi się czegoś nauczyć :cool1: no i jeszcze nauka ''down'':diabloti: tego nie umie, ale wystarczy mu palcem pokazać a wie o co chodzi ;)
[URL="http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view&current=MOV00233.flv"]MOV00233.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/URL]