Justa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Tinka:)']zwracam honor :diabloti: prawda? :loveu: a co z sobotą- mam się przygotowywać psychicznie czy nie? : P namalowana Galina czeka:cool3:[/QUOTE] Hmmm.. trzebabędzie jeszcze z Beatką się dogadać, ja na tą chwilę nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo będę zawalona robotą (i czy zdążę otrzeźwieć po piątku :evil_lol:) Psa mi zabierają na działkę, więc jakby co ja bez jaszczurki będę. A w jakich godzinach Ty jesteś wolna? Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Justa']Hmmm.. trzebabędzie jeszcze z Beatką się dogadać, ja na tą chwilę nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo będę zawalona robotą (i czy zdążę otrzeźwieć po piątku :evil_lol:) Psa mi zabierają na działkę, więc jakby co ja bez jaszczurki będę. A w jakich godzinach Ty jesteś wolna?[/quote] beata pisała że nie może :razz: zależy o której pojadę- ale pewnie 14-18, coś takiego;) agnethka, przecież miałaś się fatygować do białego:razz: Quote
agnethka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Tinka:)'] agnethka, przecież miałaś się fatygować do białego:razz:[/quote] a po co mam teraz jechać do białego? :razz: wtedy niestety nie wyszło...nie z mojej winy zresztą...następna wystawa tam jest dopiero w przyszłym roku i nie wiem jeszcze czy będę...ja się oten rok jeszcze pytałam :eviltong: Quote
Justa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Tinka:)']beata pisała że nie może :razz:[/QUOTE] Więc skoro co tydzień jesteś w stolicy to może zgadamy się w taki weekend kiedy wszystkie będziemy mogły? :cool1: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='agnethka']a po co mam teraz jechać do białego? :razz: wtedy niestety nie wyszło...nie z mojej winy zresztą...następna wystawa tam jest dopiero w przyszłym roku i nie wiem jeszcze czy będę...ja się oten rok jeszcze pytałam :eviltong:[/quote] w tym roku to już na pewno nigdzie się nie wybieram :evil_lol: jam ciepłolubna, mi za zmino teraz na wystawę jechać : P [quote name='Justa']Więc skoro co tydzień jesteś w stolicy to może zgadamy się w taki weekend kiedy wszystkie będziemy mogły? :cool1:[/quote] mi to rybka :evil_lol: za 3tyg. na pewno mnie nie będzie;) Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg[/url] Jestem prawie pewna, że on udaje :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Justa']Ja nie jestem z Warszawy :diabloti: Jestem rodowitą Lublinianką :diabloti: Jakie piękne grzeczne biglątko :loveu:[/QUOTE] Moja siostra studiuje w Lublinie :evil_lol: [B]RCookie[/B] masz rację, Gram na pewno nie jest taki spokojny. Martyna robi fotomontarz! :diabloti: Quote
agnethka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja jestem rodowita Lublinianka :multi: i też studiuję w Lublinie :multi: ale mieszkam 30km za Lublinem :) Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='RCookie'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg[/URL] Jestem prawie pewna, że on udaje :evil_lol:[/quote] on tak do zdjęcia tylko :evil_lol::evil_lol: ale serio, to na niego nakrzyczałam i mnie przepraszał, dlatego taki spokój : P [quote name='Russellka']Moja siostra studiuje w Lublinie :evil_lol: [B]RCookie[/B] masz rację, Gram na pewno nie jest taki spokojny. Martyna robi fotomontarz! :diabloti:[/quote] wcale nie! Quote
Juszes Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg[/url] Ojej, jak grzecznie śpi :loveu: Quote
Doginka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Grzecznie śpi:loveu:, bo ma spętane łapki powrozem - tego nie widać na zdjęciu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Juszes'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg[/URL] Ojej, jak grzecznie śpi :loveu:[/quote] grzecznie to tylko śpi:evil_lol::loveu: [quote name='Doginka']Grzecznie śpi:loveu:, bo ma spętane łapki powrozem - tego nie widać na zdjęciu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to że ty robisz tak swoim psom, to nie znaczy że ja też muszę:cool1: [SIZE=1]ja przywiązuję go do kaloryfera krowim łańcuchem i wypuszczam przez okno na spacer:loveu: [SIZE=2] a teraz zagadka- co robi Gramciu? :cool3: [url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=MOV00172.flv]MOV00172.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url][/SIZE] [/SIZE] Quote
Mudik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Obgryza paznokcie, tzn pazury!:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Bzikowa']pedicure ? :evil_lol:[/quote] [quote name='Mudik']Obgryza paznokcie, tzn pazury!:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] no pewnie :evil_lol::evil_lol: jak mnie to śmieszy:evil_lol: z tyłu ma zawsze króciutkie, poobgryzane, a z przodu takie szpony : P Quote
Russellka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :D:megagrin: Ale on jest rozkoszny :evil_lol: Jakby sobie chciał odgryść i wymemłać nogę :loveu: Quote
Juszes Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hihi:evil_lol: Ale to śmiesznie wygląda! Quote
Justa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 o matko :mdleje: weź go czymś zajmij, bo chłopak zwariował :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Russellka']:D:megagrin: Ale on jest rozkoszny :evil_lol: Jakby sobie chciał odgryść i wymemłać nogę :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol: [quote name='Juszes']hihi:evil_lol: Ale to śmiesznie wygląda![/quote] ale to jest bardzo poważna sprawa!:cool1: :evil_lol: [quote name='Justa']o matko :mdleje: weź go czymś zajmij, bo chłopak zwariował :eviltong:[/quote] nie, on tak ma:loveu::diabloti: Quote
Justa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No wiesz, ja rozumiem -samochód, motocykl, komputer - ale WŁASNA STOPA ? :mdleje: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Justa']No wiesz, ja rozumiem -samochód, motocykl, komputer - ale WŁASNA STOPA ? :mdleje:[/quote] czemu nie? :cool1: idę sprzątać pokój i nauczyć się ze starożytności na polski :mdleje: Quote
infers Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Tinka:)']czemu nie? :cool1: idę sprzątać pokój i nauczyć się ze starożytności na polski :mdleje:[/QUOTE] Ty nauka i sprzątanie:grab::roflt::roflt::roflt::roflt::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='infers1995']Ty nauka i sprzątanie:grab::roflt::roflt::roflt::roflt::evil_lol:[/quote] dobre, nie? :loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='agnethka']coś mi się wydaje, że miałaś się od 2h uczyć a nie siedzieć na dogo :diabloti:[/quote] ciii:razz::evil_lol: Quote
agnethka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 coś mi się wydaje, że miałaś się od 2h uczyć a nie siedzieć na dogo :diabloti: Quote
Recommended Posts