Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']zwracam honor :diabloti:

prawda? :loveu:

a co z sobotą- mam się przygotowywać psychicznie czy nie? : P namalowana Galina czeka:cool3:[/QUOTE]

Hmmm.. trzebabędzie jeszcze z Beatką się dogadać, ja na tą chwilę nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo będę zawalona robotą (i czy zdążę otrzeźwieć po piątku :evil_lol:)
Psa mi zabierają na działkę, więc jakby co ja bez jaszczurki będę.
A w jakich godzinach Ty jesteś wolna?

Posted

[quote name='Justa']Hmmm.. trzebabędzie jeszcze z Beatką się dogadać, ja na tą chwilę nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo będę zawalona robotą (i czy zdążę otrzeźwieć po piątku :evil_lol:)
Psa mi zabierają na działkę, więc jakby co ja bez jaszczurki będę.
A w jakich godzinach Ty jesteś wolna?[/quote]
beata pisała że nie może :razz:

zależy o której pojadę- ale pewnie 14-18, coś takiego;)

agnethka, przecież miałaś się fatygować do białego:razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']

agnethka, przecież miałaś się fatygować do białego:razz:[/quote]

a po co mam teraz jechać do białego? :razz:
wtedy niestety nie wyszło...nie z mojej winy zresztą...następna wystawa tam jest dopiero w przyszłym roku i nie wiem jeszcze czy będę...ja się oten rok jeszcze pytałam :eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']beata pisała że nie może :razz:[/QUOTE]

Więc skoro co tydzień jesteś w stolicy to może zgadamy się w taki weekend kiedy wszystkie będziemy mogły? :cool1:

Posted

[quote name='agnethka']a po co mam teraz jechać do białego? :razz:
wtedy niestety nie wyszło...nie z mojej winy zresztą...następna wystawa tam jest dopiero w przyszłym roku i nie wiem jeszcze czy będę...ja się oten rok jeszcze pytałam :eviltong:[/quote]
w tym roku to już na pewno nigdzie się nie wybieram :evil_lol: jam ciepłolubna, mi za zmino teraz na wystawę jechać : P
[quote name='Justa']Więc skoro co tydzień jesteś w stolicy to może zgadamy się w taki weekend kiedy wszystkie będziemy mogły? :cool1:[/quote]
mi to rybka :evil_lol: za 3tyg. na pewno mnie nie będzie;)

Posted

[quote name='Justa']Ja nie jestem z Warszawy :diabloti: Jestem rodowitą Lublinianką :diabloti:

Jakie piękne grzeczne biglątko :loveu:[/QUOTE]
Moja siostra studiuje w Lublinie :evil_lol:

[B]RCookie[/B] masz rację, Gram na pewno nie jest taki spokojny. Martyna robi fotomontarz! :diabloti:

Posted

[quote name='RCookie'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg[/URL]
Jestem prawie pewna, że on udaje :evil_lol:[/quote]
on tak do zdjęcia tylko :evil_lol::evil_lol: ale serio, to na niego nakrzyczałam i mnie przepraszał, dlatego taki spokój : P

[quote name='Russellka']Moja siostra studiuje w Lublinie :evil_lol:

[B]RCookie[/B] masz rację, Gram na pewno nie jest taki spokojny. Martyna robi fotomontarz! :diabloti:[/quote]
wcale nie!

Posted

[quote name='Juszes'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg[/URL]
Ojej, jak grzecznie śpi :loveu:[/quote]
grzecznie to tylko śpi:evil_lol::loveu:
[quote name='Doginka']Grzecznie śpi:loveu:, bo ma spętane łapki powrozem - tego nie widać na zdjęciu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
to że ty robisz tak swoim psom, to nie znaczy że ja też muszę:cool1:
[SIZE=1]ja przywiązuję go do kaloryfera krowim łańcuchem i wypuszczam przez okno na spacer:loveu:

[SIZE=2]
a teraz zagadka- co robi Gramciu? :cool3:
[url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view&current=MOV00172.flv]MOV00172.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url][/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Bzikowa']pedicure ? :evil_lol:[/quote]
[quote name='Mudik']Obgryza paznokcie, tzn pazury!:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote]
no pewnie :evil_lol::evil_lol: jak mnie to śmieszy:evil_lol: z tyłu ma zawsze króciutkie, poobgryzane, a z przodu takie szpony : P

Posted

[quote name='Russellka']:D:megagrin: Ale on jest rozkoszny :evil_lol: Jakby sobie chciał odgryść i wymemłać nogę :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Juszes']hihi:evil_lol:
Ale to śmiesznie wygląda![/quote]
ale to jest bardzo poważna sprawa!:cool1:
:evil_lol:

[quote name='Justa']o matko :mdleje: weź go czymś zajmij, bo chłopak zwariował :eviltong:[/quote]
nie, on tak ma:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Justa']No wiesz, ja rozumiem -samochód, motocykl, komputer - ale WŁASNA STOPA ? :mdleje:[/quote]
czemu nie? :cool1:

idę sprzątać pokój i nauczyć się ze starożytności na polski :mdleje:

Posted

[quote name='Tinka:)']czemu nie? :cool1:

idę sprzątać pokój i nauczyć się ze starożytności na polski :mdleje:[/QUOTE]

Ty nauka i sprzątanie:grab::roflt::roflt::roflt::roflt::evil_lol: