Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='infers1995']Gramuś na tych zdjęciach wygląda na mocno rozkojarzonego:razz::diabloti:.[/quote] bo był rozkojarzony- tylko stać chciał ;) Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: Grama wystawiać na pewno nie będę, zobaczymy jak wyjdzie;) może przyjadę, nie ma problemu wejść na warszawską z niezgłoszonym psem?[/QUOTE] wlasnie moze byc problem. ale wiesz podobno ktos tu mowil ze mozna wejsc z psem przez jakies "tajemne" wejscie. trzeba popytac na forum. nie wiem kto to pisal. Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='betty_labrador']wlasnie moze byc problem. ale wiesz podobno ktos tu mowil ze mozna wejsc z psem przez jakies "tajemne" wejscie. trzeba popytac na forum. nie wiem kto to pisal.[/quote] no właśnie:razz: nie mam pojęcia czy z psem jechać czy bez...:roll: Quote
Mudik Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tam obok stadionu jest taka prywatna klinika czy cuś, ja tam z szefowa parkowałam w zeszłym roku, i tam jest futrka w ogrodzeniu czy nie ma siatki jakoś tak i spokojnie tamtędy weszłam bez żadnego biletu:cool3::eviltong::eviltong:,ale czy tego miejsca nie dopilnują w tym roku to nie wiem(mowa o stadionie gwardii, tam gdzie była letnia w zeszłym roku). Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 i w tym roku tez byla letnia ;] tam wlasnie. Quote
agnethka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ja słyszałam, że ktoś od jakiegoś parkingu wchodził na letnią MWPR :razz: może chodziło o tą klinikę? nie mam pojęcia :roll: Quote
Justa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 haha, martyna - to co? szukamy dziury w płocie z kundlami? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Justa']haha, martyna - to co? szukamy dziury w płocie z kundlami? :evil_lol:[/QUOTE] Szukamy :diabloti: Dzieki dziewczyny za pomoc, pewnie wezme grama :) :loveu: Quote
betty_labrador Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hehe kundle wasze wspaniale musza sie znalezc na wystawie :D przeciez ja raz widzialam w lipcu teraz kundla, i pytam co to za rasa- a facet zwykly kundel :D wiec wchdoza normalnie tym tajemnym wejsciem :] a tamten pies to duzy byl jeszcze :p Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 spoko można wejść , tylko trzeba mieć książeczkę :) zgłoszenia wcale nie sprawdzali , tylko ja wchodziłam od strony parkingu , a im lotto czy z psem czy bez , byle za parking skasować. Quote
agnethka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 my wchodziliśmy od słynnego "błotnistego" parkingu to tam grzecznie w kolejeczce - najpierw wet a obok pan od zgłoszeń...tam nie dało się go ominąć :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Zeby za parking skasowac trzeba samochod miec : p ja zawsze mialam tylko zgloszenie sprawdzane, ksiazeczki raz nawet nie mialam i problemu nie bylo : p ale pokierujecie mnie jakos bo ja nawet nie wiem gdzie to jest Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Vectra']spoko można wejść , tylko trzeba mieć książeczkę :) zgłoszenia wcale nie sprawdzali , tylko ja wchodziłam od strony parkingu , a im lotto czy z psem czy bez , byle za parking skasować.[/QUOTE] hmm ale kasiążeczke ze szczepieniem na wściekliznę? myślisz, że wystarczy? bo wolałabym się nie tłuc autobusem i metrem a potem nie wejść przez to, że jaszczurka nie zostanie wpuszczona :diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a nam nikt nie sprawdzał zgłoszenia , tylko szczepienie ..... ja przecież biorę Mańkę , a ona nie jest zgłoszona ino Franio tylko Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Vectra']a nam nikt nie sprawdzał zgłoszenia , tylko szczepienie ..... ja przecież biorę Mańkę , a ona nie jest zgłoszona ino Franio tylko[/QUOTE] ale ty masz chociaż France zgłoszoną, a ja nic :diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 nie znacie nikogo , kto ma zgłoszonego psa rasy posiadanej przez was ;) :diabloti: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Vectra']nie znacie nikogo , kto ma zgłoszonego psa rasy posiadanej przez was ;) :diabloti:[/QUOTE] ooo to ja wejdę z Beatką - powiem że Galina to zminiaturyzowana wersja Flata :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Justa']hmm ale kasiążeczke ze szczepieniem na wściekliznę? myślisz, że wystarczy? bo wolałabym się nie tłuc autobusem i metrem a potem nie wejść przez to, że jaszczurka nie zostanie wpuszczona :diabloti:[/quote] powinno wystarczyć, chociaż tak jak pisałam mi zawsze sprawdzali potwierdzenie przyjęcia ja mam dłużej, jak coś to się pobłąkamy razem : P [quote name='Vectra']a nam nikt nie sprawdzał zgłoszenia , tylko szczepienie ..... ja przecież biorę Mańkę , a ona nie jest zgłoszona ino Franio tylko[/quote] na warszawskiej nie byłam;) [quote name='Justa']ale ty masz chociaż France zgłoszoną, a ja nic :diabloti:[/quote] właśnie : P [quote name='Justa']ooo to ja wejdę z Beatką - powiem że Galina to zminiaturyzowana wersja Flata :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: wiecie co moja trenerka wymyśliła- że mamy TYDZIEŃ na zrobienie paru minut solówek(jedną każdy), które będą decydowały o dostaniu się do grupy jeżdżącej na turnieje... na pewno się nie dostane ale robić będę, a co : P Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Tinka:)']powinno wystarczyć, chociaż tak jak pisałam mi zawsze sprawdzali potwierdzenie przyjęcia ja mam dłużej, jak coś to się pobłąkamy razem : P[/quote] damy radę :razz: [quote]wiecie co moja trenerka wymyśliła- że mamy TYDZIEŃ na zrobienie paru minut solówek(jedną każdy), które będą decydowały o dostaniu się do grupy jeżdżącej na turnieje... [B]na pewno się nie dostane [/B]ale robić będę, a co : P[/QUOTE] dziewczyno weź się ogranij ! po pierwsze nie ma rzeczy niemożliwych. po drugie trochę wiary w siebie. po trzecie wiesz co to autosugestia? po czwarte chce zdjęcia Gramcia :cool3: Quote
infers Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Martyna lubi marudzić, a ja to bym specjalnie zawalił, byle żeby nie jeździć:roll::evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Justa']damy radę :razz: dziewczyno weź się ogranij ! po pierwsze nie ma rzeczy niemożliwych. po drugie trochę wiary w siebie. po trzecie wiesz co to autosugestia? po czwarte chce zdjęcia Gramcia :cool3:[/quote] no pewnie:razz: autosugestia? ja się zawsze staram, ale po tych wszystkich opieprzach nie sądzę żebym się nadawała : P to są... naprawdę wielkie turnieje i festiwale... np. [url]http://pl.youtube.com/watch?v=rwQhG4fY-HY[/url] -dla mnie mistrzostwo [quote name='infers1995']Martyna lubi marudzić, a ja to bym specjalnie zawalił, byle żeby nie jeździć:roll::evil_lol:.[/quote] boś głupi:evil_lol: Quote
alive Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Masz bardzo ładne zdjęcie w avatarze :) Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='alive']Masz bardzo ładne zdjęcie w avatarze :)[/quote] dziękuję;) też mi się bardzo podoba:loveu: robione przez kolegę;) Quote
Russellka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nooo avek piekny :loveu: A Martyna się włamie na wystaaawe! :eviltong: Quote
Mudik Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 to ja tez wspolwinna bo napisalam jak to zrobic:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts