Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie widziałam Beja ani wczoraj ani dzisiaj. wczoraj przejechałąm się nawet w nocy przzez centrum.
Dzisiaj byłam poza Włocławkiem więc nie miałam zbyt dużej szansy, poszukam go jutro.
Oby tylko coś się dla niego znalazło.

Posted

nikt nie odbiera telefonu, wczoraj połączenie zostało odrzucone, dzisiaj nikt nie odbiera. będę próbować. to jest możliwe że ktoś może go zabrać, bo on jest bardzo urokliwy i namolny. ale do tej pory nikt go nie chciał. idą święta i ludzie raczej sprzśątaja niż biorą sobie do domu takiego brudassa.
tak na marginesie, wczoraj ukradli mi portfel i wszystkie dokumenty. jakbym miała za mało obowiązków! teraz czeka mnie wyrabianie wszystkiego od nowa.
żeby tylko Bejusowi nic się nie stało....
błagam szukajcie dalej

Posted

byla taka sytuacje na dogo, juz sie udalo znalezc domek dla psa zyjacego na ulicy juz po niego jechali a tu sie okazalo ze dzien wczesniej go zawiezli do schroniska i uspili :placz: ale Bej pewnie sobie spaceruje gdzies, tylko szkoda, ze sie z tym DT nie udalo skontaktowac..

Posted

Telefon potencjalnego DT nie odpowiada, pewnie dziewczyna się wystraszyła. szkoda ze zrobiliśmy sobie nadzieję...
Beja nie ma nigdzie, nikt go nie widział. NBie ma go też w schronisku. zostawiłam swoje namiary, jakby co mają dzwonić.
Dostałam sygnał że na dalekim osiedlu leży jakiś kudłaty pies. Pojechałąm po pracy, ale nikt nic nie wie, a psa rzadnego nie ma. On się znajdzie (jak nic mu się stało), ale to może potrwać.
Będę pisała jak coś się wydarzy.

Posted

Przykro, że robiliśmy sobie nadzieję na pomoc dla tego biednego psa i na jego DT...szkoda, że nic z tego nie wyszło.

Mam tylko nadzieję, że w końcu znajdziemy mu nowy ciepły kacik najlepszy z najlepszych, w którym będzie szczęśliwy do samego końca!!!

Posted

Nie wiem...
Dziś już najprawdopodobniej będę miała z powrotem internet w domu więc spróbuję napisać do Niej na gg.
W pracy niestety nie mam takiej możliwości :shake:

Jak tylko sie coś dowiem to od razu dam znać.