LittleMy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 czyli dzis po 20 bedzie rozmowa z potencjalnym DT? Quote
madziamn Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Trzymam Kciuki żeby Wypaliło. Domek Dośc Daleko Tzn. Bezpiecznie. Aby Tylko Dobry Był. Quote
Agata69 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Niestety nie widziałam Beja ani wczoraj ani dzisiaj. wczoraj przejechałąm się nawet w nocy przzez centrum. Dzisiaj byłam poza Włocławkiem więc nie miałam zbyt dużej szansy, poszukam go jutro. Oby tylko coś się dla niego znalazło. Quote
madziamn Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Słuchajcie A Może Ktoś Go Zabrał Z Tej Ulicy?? Piszcie Jak Coś Będzie Wiadomo. Biegiem Do Domku Leciałam Po Dobre Wieści A Tu Go Nie Ma...:-( Quote
zdrojka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No i jak? Rozmowa się odbyła? Jakieś konkrety? Quote
Agata69 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 nikt nie odbiera telefonu, wczoraj połączenie zostało odrzucone, dzisiaj nikt nie odbiera. będę próbować. to jest możliwe że ktoś może go zabrać, bo on jest bardzo urokliwy i namolny. ale do tej pory nikt go nie chciał. idą święta i ludzie raczej sprzśątaja niż biorą sobie do domu takiego brudassa. tak na marginesie, wczoraj ukradli mi portfel i wszystkie dokumenty. jakbym miała za mało obowiązków! teraz czeka mnie wyrabianie wszystkiego od nowa. żeby tylko Bejusowi nic się nie stało.... błagam szukajcie dalej Quote
Szyszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja też mam nadzieje, że nic mu nie jest. Agatko tak mi przykro z powodu straty dokumentów.:-( Quote
Kasia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jak już sie coś wali to zawsze wszystko na raz :shake: Domku nowy, dlaczego nie widzisz jaki cudowny psiak Cię szuka...? Quote
Agata69 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 nie zabrali bo dzwoniłam, zresztą to by nie było takie złe. przynajmniej byśmy wiedzieli gdzie jest. Quote
LittleMy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 byla taka sytuacje na dogo, juz sie udalo znalezc domek dla psa zyjacego na ulicy juz po niego jechali a tu sie okazalo ze dzien wczesniej go zawiezli do schroniska i uspili :placz: ale Bej pewnie sobie spaceruje gdzies, tylko szkoda, ze sie z tym DT nie udalo skontaktowac.. Quote
marzenkap Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 nie było mnie przez pare dni , brak dostępu do kompa , myślałam że wypali ten DT we Wrocku :placz: a tu nie wiadomo nic i jeszcze nie wiadomo gdzie jest Bejuś :placz: Quote
madziamn Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 bejusiu znajdź sie chcemy ci pomóc:placz: Quote
Agata69 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Telefon potencjalnego DT nie odpowiada, pewnie dziewczyna się wystraszyła. szkoda ze zrobiliśmy sobie nadzieję... Beja nie ma nigdzie, nikt go nie widział. NBie ma go też w schronisku. zostawiłam swoje namiary, jakby co mają dzwonić. Dostałam sygnał że na dalekim osiedlu leży jakiś kudłaty pies. Pojechałąm po pracy, ale nikt nic nie wie, a psa rzadnego nie ma. On się znajdzie (jak nic mu się stało), ale to może potrwać. Będę pisała jak coś się wydarzy. Quote
zdrojka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 LittleMy nie kracz... Znam tę historię... Bej pewnie gdzieś się zaszył, przepędzony, i wróci niebawem... Quote
madziamn Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Byleby W Jakiś Ciepły Kąt A Może Ktoś Go Przygarnął? Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Przykro, że robiliśmy sobie nadzieję na pomoc dla tego biednego psa i na jego DT...szkoda, że nic z tego nie wyszło. Mam tylko nadzieję, że w końcu znajdziemy mu nowy ciepły kacik najlepszy z najlepszych, w którym będzie szczęśliwy do samego końca!!! Quote
LittleMy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ale moze ta osoba nie odbiera niespecjalnie bo skad by wiedziala,ze to ten numer. moze cos sie przedluzylo albo cos... moze sie jeszcze uda... Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nie wiem... Dziś już najprawdopodobniej będę miała z powrotem internet w domu więc spróbuję napisać do Niej na gg. W pracy niestety nie mam takiej możliwości :shake: Jak tylko sie coś dowiem to od razu dam znać. Quote
marzenkap Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 trzymam kciuki oby coś z tego wyszło . Agatko a Bejuś się pojawił ? Quote
Agata69 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 dopiero wychodzę z domu, przez okno beja nie widać. Quote
Esia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :-(:-(:-( biedny Bej, pewnie ktoś go przegonił :shake: Quote
Recommended Posts