Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaP']A może zamiast seminarium obozik ;)
[URL]http://www.fortobozy.fora.pl/tablica-ogloszen-ii,9/obozy-08,47.html[/URL][/quote]
Odkąd tylko zauważyłem te 2 terminy dla początkujących, to już o nich myślę.
Tylko nie wiem co na to Unga.:evil_lol:;)

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Torzysława']A czy wiecie kiedy będzie się można zapisać na obóz?

pisze tu bo nie jestem zarejestrowana na tamtym forum Fortu.;)[/quote]
To się zarejestruj :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Hej! Chciałabym pojechać na obóz agility dla początkujących z moją przyjaciółką. Ja z Yorkiem, przyjaciółka z whippetem. Mam pytanko ile (mniej więcej) bedzie kosztował taki obóz. Gdzie się odbędzie? Bo terminy już znalazłam. Na forum o którym tu piszecie zalogowałam sie czekam tylko na mail aktywacyjny. Z góry dziękuje za odpowiedź

Posted

Hmmmm.... Ale tu nie ma dla "[B]początkujących[/B]" :placz: A ja jestem,jeszccze początkująca. Mi sie podobało semiarium w w Szczecinie. Ładna pogoda, fajne przeszkody, z Magda Z. :loveu: Mam nadzieje ze w tym roku tez takie cuś bedzie :eviltong:

• 1 month later...
Posted

[quote name='aangelaa95']Hmmmm.... Ale tu nie ma dla "[B]początkujących[/B]" :placz: A ja jestem,jeszccze początkująca[/QUOTE]
Też bym pojechała na seminarium dla początkujących. A tu same zaawansowane seminaria. :cool1:

Posted

[quote name='Enchantress*']Też bym pojechała na seminarium dla początkujących. A tu same zaawansowane seminaria. :cool1:[/quote]
Przecież dla początkujących też są:cool3:
[CENTER][QUOTE]21-26. oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych (polscy instruktorzy)

27.07-2.08 oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych (polscy instruktorzy)[/QUOTE][/CENTER]

Posted

[quote name='baffi2']Przecież dla początkujących też są:cool3:
[/QUOTE]
Ale chodziło mi o seminarium (takie dwu-dniowe) dla początkujących.
Wiem, że są obozy dla początkujących i średniozaawansowanych - sama na taki jadę. ;)

Posted

[quote name='Enchantress*']Ale chodziło mi o seminarium (takie dwu-dniowe) dla początkujących.
Wiem, że są obozy dla początkujących i średniozaawansowanych - sama na taki jadę. ;)[/quote]
A mogę wiedzieć na który?;)
Bo ja chciałabym się wybrać np. na taki dla średnio zaawansowanych:cool3:

Posted

[quote name='baffi2']A mogę wiedzieć na który?;)
Bo ja chciałabym się wybrać np. na taki dla średnio zaawansowanych:cool3:[/QUOTE]

Wybieram się na obóz Need4Speedu.
Ale miejsc wolnych już nie ma.
Na obozie Fortowym dla początkujących i średniozaawansowanych też miejsc nie ma (i nie było już godzine po rozpoczęciu zapisów.;-) )