KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam! Mam pytanie czy już wiadomo o jakiś seminariach na rok 2008 szczególnie dla osób początkujących kompletnych lajków?;) Quote
Guciek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86861[/url] sprawdzaj tu na bierząco :) Quote
AniaP Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A może zamiast seminarium obozik ;) [URL]http://www.fortobozy.fora.pl/tablica-ogloszen-ii,9/obozy-08,47.html[/URL] Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Oboz jak dla nas jeszcze bardziej kuszący:lol: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Guciek']Nowe twarze :) :multi:[/quote] że moja nowa?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Guciek']Sie kurka nie znamy, nie? :eviltong:[/quote] na realu nie, na wirtualu tak:evil_lol: Quote
Guciek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak dobrze pójdzie to i na obozie się już będziemy znać :eviltong: Quote
tulasy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='AniaP']A może zamiast seminarium obozik ;) [URL]http://www.fortobozy.fora.pl/tablica-ogloszen-ii,9/obozy-08,47.html[/URL][/quote] Odkąd tylko zauważyłem te 2 terminy dla początkujących, to już o nich myślę. Tylko nie wiem co na to Unga.:evil_lol:;) Quote
Torzysława Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A czy wiecie kiedy będzie się można zapisać na obóz? pisze tu bo nie jestem zarejestrowana na tamtym forum Fortu.;) Quote
Mokka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Torzysława']A czy wiecie kiedy będzie się można zapisać na obóz? pisze tu bo nie jestem zarejestrowana na tamtym forum Fortu.;)[/quote] To się zarejestruj :lol: Quote
Marta & Figa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kurcze...bardzo bym chciała pojechać na obóz agility ale nie wiem jak z kasa bedzie w wakacje :shake: a pozatym bym musiała z młodszą siostra jechać ... ale kusi mnie kusi ten obóz :lol: Quote
Torzysława Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Mokka']To się zarejestruj :lol:[/quote] Już to poczyniłam ;) Quote
Ania i Joli Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hej! Chciałabym pojechać na obóz agility dla początkujących z moją przyjaciółką. Ja z Yorkiem, przyjaciółka z whippetem. Mam pytanko ile (mniej więcej) bedzie kosztował taki obóz. Gdzie się odbędzie? Bo terminy już znalazłam. Na forum o którym tu piszecie zalogowałam sie czekam tylko na mail aktywacyjny. Z góry dziękuje za odpowiedź Quote
2Monika2 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aniu - nie ma jeszcze żadnych szczegółów, wszyscy na nie czekamy. Cierpliwości, zaglądaj tutaj ;) Quote
Inkaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja też bym byłą zainteresowana jakimś seminarium ;). Na obóz chyba jadę. Quote
drzalka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam nadzieje ze da mi sie ubłagać przełożonych :lol: Quote
aangelaa95 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Hmmmm.... Ale tu nie ma dla "[B]początkujących[/B]" :placz: A ja jestem,jeszccze początkująca. Mi sie podobało semiarium w w Szczecinie. Ładna pogoda, fajne przeszkody, z Magda Z. :loveu: Mam nadzieje ze w tym roku tez takie cuś bedzie :eviltong: Quote
Inkaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='aangelaa95']Hmmmm.... Ale tu nie ma dla "[B]początkujących[/B]" :placz: A ja jestem,jeszccze początkująca[/QUOTE] Też bym pojechała na seminarium dla początkujących. A tu same zaawansowane seminaria. :cool1: Quote
baffi2 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Enchantress*']Też bym pojechała na seminarium dla początkujących. A tu same zaawansowane seminaria. :cool1:[/quote] Przecież dla początkujących też są:cool3: [CENTER][QUOTE]21-26. oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych (polscy instruktorzy) 27.07-2.08 oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych (polscy instruktorzy)[/QUOTE][/CENTER] Quote
Inkaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='baffi2']Przecież dla początkujących też są:cool3: [/QUOTE] Ale chodziło mi o seminarium (takie dwu-dniowe) dla początkujących. Wiem, że są obozy dla początkujących i średniozaawansowanych - sama na taki jadę. ;) Quote
baffi2 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Enchantress*']Ale chodziło mi o seminarium (takie dwu-dniowe) dla początkujących. Wiem, że są obozy dla początkujących i średniozaawansowanych - sama na taki jadę. ;)[/quote] A mogę wiedzieć na który?;) Bo ja chciałabym się wybrać np. na taki dla średnio zaawansowanych:cool3: Quote
Inkaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='baffi2']A mogę wiedzieć na który?;) Bo ja chciałabym się wybrać np. na taki dla średnio zaawansowanych:cool3:[/QUOTE] Wybieram się na obóz Need4Speedu. Ale miejsc wolnych już nie ma. Na obozie Fortowym dla początkujących i średniozaawansowanych też miejsc nie ma (i nie było już godzine po rozpoczęciu zapisów.;-) ) Quote
Recommended Posts