Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']biedna mama - w stresie na kanapie siedzi :evil_lol: A Ty tam jakoś oporządź Fafla, żeby wpadki nie było - manicure, czy pedicure (no właśnie - co?)......pokażę go mojej suczce :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:no taaaa a ten jak nie na babskich gatkach to piesy swata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='marta&fafel']z wet. jestesmy umowieni na piatek i wtedy sie umowimy bo chwilowo walczymy z tym czym na jego skorze...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Marta ...a co Faflun ma na skórce ?? :oops:nie wiem ...nie czytałam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:no taaaa a ten jak nie na babskich gatkach to piesy swata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] boszsz.....miej litość:placz: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:no taaaa a ten jak nie na babskich gatkach to piesy swata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']boszsz.....miej litość:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...że niby co ....ja taka okrutna :crazyeye::crazyeye:toż ja uosobienie spokoju i łagodności :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :mad::mad::mad: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:...że niby co ....ja taka okrutna :crazyeye::crazyeye:toż ja uosobienie spokoju i łagodności :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ....noooooo.....i miażdżysz rodzynka jak walcem :placz: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś'] ....noooooo.....i miażdżysz rodzynka jak walcem :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-137.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B].........[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-423.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-137.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B].........[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-423.gif[/IMG][/quote] Sadystka.....uosobienie spokoju i łagodności - pppppppffffffffffffffffff :evil_lol: [SIZE=1](ładne kokardki:lol:)[/SIZE] Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Sadystka.....uosobienie spokoju i łagodności - pppppppffffffffffffffffff [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no co ...może nie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-543.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol: [SIZE=1](ładne kokardki:lol:)[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]...prawie jak w realu ..........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]...prawie jak w realu ..........[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mam sprzeczne odczucia :eviltong: poważnie?......to musisz byc jak z obrazka :p Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']mam sprzeczne odczucia :eviltong: poważnie?......to musisz byc jak z obrazka :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ilustrowanego komixu z serii horrorów :roflt: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ilustrowanego komixu z serii horrorów :roflt: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] uwielbiam horrory....mmmmmmmm.....a szczególnie o zombi :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']uwielbiam horrory....mmmmmmmm.....a szczególnie o zombi :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :multi::multi::multi:.... no tośmy w temacie ...dobra lece postraszyc ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:multi::multi::multi:.... no tośmy w temacie ...dobra lece postraszyc ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] tylko kogo? W swoim sadyźmie chyba mnie nie wybierzesz jako obiekt :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']tylko kogo? W swoim sadyźmie chyba mnie nie wybierzesz jako obiekt :crazyeye:[/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz: patrole...postraszę .... :razz::mad:...teraz jeżdżą po ulicach :diabloti:...jak nastrasze to się nie będą już samotnej kobiety z pieskiem czepiać :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']tylko kogo? W swoim sadyźmie chyba mnie nie wybierzesz jako obiekt :crazyeye:[/quote] a ja bym chciała :diabloti: chciałabym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B] :razz: patrole...postraszę .... :razz::mad:...teraz jeżdżą po ulicach :diabloti:...jak nastrasze to się nie będą już samotnej kobiety z pieskiem czepiać :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] taaaak - psem poszczuj :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']a ja bym chciała :diabloti: chciałabym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] chciałabym....chciała....lalalalala :diabloti: do łóżka!!!!!!!!!! :mad: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']a ja bym chciała :diabloti: chciałabym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Menrzuś']chciałabym....chciała....lalalalala :diabloti: do łóżka!!!!!!!!!! :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o jaki despota się znalazł:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']taaaak - psem poszczuj :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]idę uczyć psa ...jak się rzucać na patrole nocą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o jaki despota się znalazł:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]idę uczyć psa ...jak się rzucać na patrole nocą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak mi się tylko wymskło :oops: tylko traf dzisiaj do łóżka;) Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']tak mi się tylko wymskło :oops:[/quote] Dziś mu wybaczam ;) Wie co mówi ;) Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']tak mi się tylko wymskło :oops: tylko traf dzisiaj do łóżka;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jestem w wyrku ;)...dobranoc [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']Dziś mu wybaczam ;) Wie co mówi ;)[/quote] boszsz....ale cięty Ptasior :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jestem w wyrku ;)...dobranoc [/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobrej :multi: Quote
GoniaP Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wiem, że Fafel "nakręcony" :) Teraz czekamy na relacje Pańciostwa! Quote
Recommended Posts