Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skończyło się allegro tego sznaucerka, czy mam wystawić ponownie? może już znalazł domek...?

moge wystawić jeszcze z 2 psiaki, ale na stronie schroniska są bardzo krótkie opisy, więc potrzebowałabym opisu jakiegoś psiaka (jaki jest) a tekst już wtedy ułoże ;)

Posted

Madzik77 napisał(a):
Kasiu zerknij w schronie na NESKE chcialbym ja doa cna allegro ale nic o niej nie iwem i fotki kiepskie....

przykro mi ale sunia mi nic nie mówi :shake: tam jest tyle psiaków w dużych boksach, że nawet nie wiem czy ją widziałam...

Posted

tak sobie myślę...moze porobic jakies bazarki na aukcje wyróznione...? Taka aukcja kosztuje 12 zł ale naprawde wiele daje. Ja mam teraz Kajtka i w ciągu pół dnia ma tyle odwiedzin co w zwykłej aukcji przez 10 dni :roll:
Bagira@sara tez ma chyba 2 czy 3 psy wyróżnione i jest kilkakrotnie więcej wejść...

A im więcej odwiedzin tym większa szansa że komuś sie spodoba...

co wy na to?

Posted

ja jestem za jak najbardziej :) właśnie miałam się pytać, czy moze nie robić bazarków na ogólne potrzeby schroniska ( allegro wyróżnione, ogłoszenia, transporty, ogólnie na potrzeby...) a tu mnie modliszka uprzedziła ;) jak się skończą bazarki na Sally, to mogę zrobić;) bo pieniądze ciągle są gdzieś potrzebne...

Posted

chwilowo allegro nie ma sznaucerkowaty szczeniak i Figa też szczeniak sunia,

nie wiem czy Figa jeszcze w schronisku, jak tak, to mogę wystwić, a sznaucerkowaty, to jeśli jeszcze jest, potrzebne będą nowe fotki, bo maluszek już pewnie duuuży :)

Posted

modliszko, czy mogłabyś napisać coś i tej suni (jeśli wiesz;)) na stronie schroniska pisze tylko, że ma już 10 lat, nic wiecej...

To ona (chyba nawet jak dobrze kojarzę, to jest w wolnym boksie hotelowym:hmmmm: mogłabym jej zrobić tekst na allegro...to już staruszka...

Posted

Kasia - sznaucerowaty szczeniak i sunia ruda szczeniak - chyba już ich nie ma.

Ta sunia kaukazowata (boksy hotelowe), hmm co o niej mozna powiedzieć. Spokojna i cicha, raczej nie pragnie kontaktu z ludźmi, jest bardzo smutna i obojętna. Nie wykazuje agresji. To starsza, bardzo ładna sunia, być może nawet rasowa - kiedyś kaukazom uszy cięto.