Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moi drodzy, są w końcu nasze pabianickie wiadomości z akcji czipowania:D:) dużo nie pokazali:( połowę wycięli, Iki nie pokazali, ani całego stoiska:(
włącznie wiadomości z dnia 8.06 na min 2:55 http://www.tvpromok.pl/ tylko się nie śmiać:) oni oczywiście zrobili szum że kasa poszła tylko na Puchatka, no ale to nieważna:)

aha wszystkim bardzo dziękujemy, którzy byli, pomagali, dali swoje rzeczy na sprzedaż:) uzbieraliśmy 223zł:)

Posted

Byłam dziś na krótkie odwiedziny w schronie, wyszłam tylko z Tiną niestety, mam nadzieje, że w sobotę uda mi się dłużej zabawić....

Jest dom chętny na Ksere. Facet wydaje się w porządku, z konstantynowa. Mieszkałaby na dworze, dom z ogrodem, do dyspozycji buda, nie wiem tylko czy kojec czy cały czas miałaby biegać luzem a jak przyszłam to już byli w trakcie rozmowy. Był dziś ją zobaczyć, ma pogadać jeszcze z żoną bo Ksera jest bez sterylki a on wolałby, żeby była więc ustali z nią co i jak i jak się zdecydują ma dzwonić żeby ją w schronie ciachneli.

Posted

mamy taka kicię w schronisku:( jest dość młoda, drobna, umaszczenie i kolor whiskasowy ale na zdjęciach wyszła ciemniejsza:) tu wygląda jak zwykły bury dachowiec ale w rzeczywistości jest ładniutka taka srebrna

Posted

dziewczyny wiecie czy da się jakoś odyskać aukcje na allegro? Bo miałam zablokowane konto przez brak wpłaty i nie wiedzieć czemu usuneli wszystkie moje aukcje, z działu 'niesprzedane' również a trochę mi się nie uśmiecha robić wszystko od zera, bo to jednak sporo roboty i jeśli nic nie wymyślę to zrobie to dopiero po moim powrocie, czyli za jakieś 10 dni...

A, Magda, czy mogłabyś zamówić ten basen bo zgubiłam aukcje, taka jestem zdolna a ja Ci wyślę kasę na konto?

Posted

SPOKO ZAMÓWIĘ:) napisz do allegro czy jest taka możliwość przywrócenia.

czy jest tu ktoś lub znacie kogoś kto mógłby zaopiekować się moją mini Iką na ostatnie 2 tyg lipca?:( bo mam okazję lecieć za granicę a nie mogę jej wziąc ze sobą:(

Posted

kochany Fafiś jest chwilowo przeniesiony do hotelu na jego korzyść. Bo ma chore uszy i trochę sobie odpocznie od tych terrorystów, a przynajmniej na spacerek wyszedł.Tak bardzo się cieszył!sam nie wiedział co ma z tym czasem zrobić, tylko że jak biegał to go uszki bolały:(

Posted

raz na jakiś czas wychodzi.
Jego boks jest chyba najmądrzejszym w całym schronie - 3 samce i 1 suka, które NIGDY się nie kłócą, grzecznie chodzą na wybieg, ładnie się bawią, nie gryzą się, całą watahą biegają :) fajny widok. W 2 osoby można zabrać 4 psy i spokojnie da sie radę.

Posted

nie moge odchorowac pokera...
caly czs mecze meza... ale on jest nie ugiety :(
na tapecie w kompie mam go ustawionego -jest niesamowity...
Nie tylko z wygladu, kurcze co moge dla niego jeszcze zrobic??

Posted

Psiaki, wskakujcie na pierwszą.
Madzik77, co możesz zrobić dla Pokera? Hmmm, pomęczyć jeszcze męża. Hmmm, męczyć tak długo aż się zgodzi!

Posted

Kasia ruszyła dupe i w końcu coś zrobiła :roll:

Zapraszam na bazarek, wszelkie sugestie mile widziane.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210773-%C5%9Aliczne-NOWE-Z-METKAMI-SUPER-TANIE-CIUCHY.-NA-PABIANICE.-DO-18.07.-OKAZJA?p=17212309#post17212309[/URL]