Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sobotę niestety znowu nie przyjdę bo mam szkołę i dwa zaliczenia:(

byłam wczoraj w schronie po grzywacza:) nooo takiego dzikusa nie widziałam:)chlał jak popadło:) pracownik w rękawicach się go bał. W końcu wyciągnęliśmy go na pętli! poszłam na wybieg zaprzyjaźnić sie z nim:) było ciut lepiej. Postanowiłam dac mu szanse i wzięłam go do domu...na tej pętli:) ale czekając na transport dogadaliśmy się w ciszy i spokoju i dał sobie założyć obroże:) W domu to inny pies, cichy, spokojny, ale niestety chyba dużo starszy:( na przodzie brak zębów,a dalej syf:( w sobotę wieczorem jedzie do Szczecina. Dziś go wykąpałam, i ciut wyczesałam, a mama go non toper rozpieszcza:) fotki sa na wątku grzywaczy, chyba stronę wcześniej
http://www.dogomania.pl/threads/27033-grzywacze-i-grzywaczopodobne-%28puchate%29-w-potrzebie!!!/page2

niestety mamy kolejnego astko-pita:( z amputowanym kawałkiem łapy:(
nie wiem dokładnie co i jak ale był po wypadku i w Zgierzu go zoperowali, ma amputowaną tylną łapę do kolana:( ale chyba kochany jest i przyjazny. Tylko kąpiel by się przydała:)

aha i basen jest wykopany bo tworzył siedlisko komarów i smrodu. Najwyżej przed spacerem naleje się trochę wody szlauchem.

no i kot jest po wypadku, niestety dostał w głowę, ale dochodzi do siebie, co najdziwniejsze...mieszka w biurze z naszym olbrzymem, a tylko na noc wędruje do kontenera:)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bokser - duży, ładny pies ale bardzo zaniedbany... wiek ok 4 lata, przyjazny, łagodny, towarzyski, żywiołowy i... kochany, jak każdy bokser
zna podstawowe komendy i bardzo chętnie je wykonuje :)

* * * *
*

Posted

[quote name='piechcia15']porobiłam allegro dla:
Willy
Sprajt
Kajtek

a czy ta Misia ma allegro?
http://aukcjezwierzat.pl/index.php?page=auction_view&id=9396

Kasiu Haker dawno poszedł do adopcji więc usuń ogłoszenia:)
Dzięki za przypomnienie, zaraz go pousuwam. Misia nie ma allegro. Ja jakieś 3 wystawię, tylko muszę najpierw jutro zapłacić.

A w ogóle to Aga jesteś okropna, na tym zdjęciu wygląda jakbym dusiła tą biedną sunię!:evil_lol::roll:
http://img261.imageshack.us/img261/7426/p12405054453992.jpg

Boksik wspaniały, cud, miód i orzeszki. Normalnie się zakochałam. Jedyny facet, którego chętnie przyjęłabym pod swój dach (no, mógłby trochę mniej się ślinić:evil_lol:) ale co z tego, jak i tak nie mogę....:placz:

Posted

Kasiu a na początku się bałaś tego naszego uślinionego przystojniaka ;)

teraz Rudi (2734) - nie mylić z Toresem (2590) ani z Sonią (2533) - bo cała trójca jest niemal identyczna
Rudi - wesoły, przyjazny, towarzyski

Posted

Bokser to w wydawał mi się dużo większy taaakie bydle, a tu malusi drobniusi bokserek:)
Sznaucerka wygląda jakby ktoś ją mąką obsypał:) to kolor raczej mąka z pieprzem:)
wszystkie psiaki wyglądają fantastycznie:) a Ucho...bez komentarza, tzn ten amstaf:) tak Aga?bo to Ucho jest czy Roki?

Posted

piechcia15 napisał(a):
Bokser to w wydawał mi się dużo większy taaakie bydle, a tu malusi drobniusi bokserek:)
Sznaucerka wygląda jakby ktoś ją mąką obsypał:) to kolor raczej mąka z pieprzem:)
wszystkie psiaki wyglądają fantastycznie:) a Ucho...bez komentarza, tzn ten amstaf:) tak Aga?bo to Ucho jest czy Roki?

tak to jest Ucho :) z Rokim bym się tak nie spoufalała :diabloti:

Posted

MISIA ma DT bezpłatne w Warszawie

Misia to ta panna z Szydłowca
http://aukcjezwierzat.pl/index.php?page=auction_view&id=9396

DT to dom, kt miał Malinke - córke MISI /załatwione przez zbanowaną Madalene/
MY na MISIE mówimy mama Malinki /a w sumie moze byc tez na odwrót/

jak u WAS w schronie postepuje sie z DT - jakies umowy???
czy jezdzi ktos od was do Warszawy?? jakos transport trzeba ogarnac
kontakt do mnie 0 692 407 681/[email protected] albo DOGO

Posted

Z Łodzi do Warszawy średnio raz w tygodniu jeździ Belula, trzeba by do niej zadzwonić i zapytać jeśli nie znajdziemy niczego innego, chociaż dość często ktoś jeżdzi na tej trasie....

Posted

kasia14 napisał(a):
Z Łodzi do Warszawy średnio raz w tygodniu jeździ Belula, trzeba by do niej zadzwonić i zapytać jeśli nie znajdziemy niczego innego, chociaż dość często ktoś jeżdzi na tej trasie....

ogarniecie temat transportu ???MISI

Posted

ogarniemy, ale musimy wiedzieć oczywiście adres+kontakt, czy w każdy dzień i o każdej porze przyjmie psa?
DT jest u nas traktowany jak adopcja, opłata 40zł + umowa adopcyjna, potrzebne pełne dane do czipa : imię nazwisko, pełen adres+kod pocztowy, pesel, nr dow.os.+przez kogo wydany. Potem przy adopcji w czipie zmieni się dane.
Kiedyś psiaki na DT były wydawane bezpłatnie,ale teraz niestety kasy coraz mniej więc nie ma ulgi:(

Posted

Walery był w schronisku. Miał jechać do Szczecina ale pani się rozmysliła w ostatniej chwili, bo Walery nie ma kilku zębów. Chyba pani miała jakiś kompleks :evil_lol:
No i utknął u piechci