sara_rokitnica Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 AGAS (poz.4619) trafił do schroniska w Zabrzu z interwencji w czerwcu 2006r. Od tej pory nie było nim żadnego zainteresowania... Nikt dotychczas nie zwrócił na niego uwagi :( Na początku miał na prawdę duże szanse na adopcję... Był bardzo ładnym i zadbanym psiakiem- niestety to się szybko zmieniło.. Psy go nie akceptują i gryzą go (co widać na zdjęciach :( ) z racji wieku i tego że nie był w stanie się obronić przed innymi psami i dostosować do warunków panujących w boksie przeniesiono go do budynku schroniska. Nigdy nie był agresywny w stosunku do innych psów więc myśleliśmy że będzie się tam dobrze czuł. Jednak myliłyśmy się- Agas jest notorycznie gryziony przez inne, silniejsze od niego psy. Nie wiemy co mamy z nim robić bo na boks jest za słaby, a na budynku psy go nie akceptują :(. Agas nie lubi jak mu się coś robi na siłę ale jest psiakiem spokojnym i opanowanym. Ma ok. 10 lat, jest zaszczepiony i odrobaczony. A oto jego foty: tak wyglądał po przyjściu do schroniska: a tak wygląda teraz :( Quote
Karilka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Podnosze gryzionego, słabego dziadka...:shake: Quote
Asia_Klero Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No właśnie dlatego prosiłam Sarę,żeby mu wątek założyła:)Całe szczescie się zgodzila:Dprzy okazji na tym watku nauczyłam się(mam nadzieję)wklejac foty i zakladac watki<lol>Agasek jest taki kochany...tak sie dzisiaj do mnie tulił i ładnie do zdjęć pozowal:) Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Agas jak tylko ma okazje to za mną chodzi, bo wie, że będąc przy mnie nic mu nie grozi, że w razie co go obronię.... Stare rany jeszcze nie zdążą się zagoić, a powstają kolejne :shake: On się zupełnie nie nadaje do schroniska :-( Quote
Asia_Klero Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kochany Agasek:(Tak bardzo boi się bolu...tych wszystkich psow:(:(Biedaczek... Quote
zaba14 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ehh... biedny staruszek :-( w góre psinko! Quote
Manixsa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :-(Moj biedaczek, a ja newet nie mam czasu cie odwiedzic.:-( Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 oby udało się znaleźć dom dla niego.... :roll: Quote
Asia_Klero Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Manixa szukaj mu domku:)Przy okazji pozdrawiam:D:D Quote
Asia_Klero Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Oglosilam go na: baza24,kupsprzedaj,eoferty,portalanimalia,psy.pl,g ieldaogloszen,kupiepsa,ogloszenia4you:smile: Quote
Manixsa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wydrukujcie pare ogłoszen to porozklejamy po Zabrzu. Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dobry pomysl:Dpomoglabym Ci drukowac ale aktualnie drukarka odmowila posluszenstwa:/ Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja oczywiście Agaska dałam na adopcje.org, przydało by się Allegro :roll: Quote
Asia_Klero Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nie zapominajmy o Agasku:(:(On tak bardzo potrzbuje domu:( Quote
Recommended Posts