Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AGAS (poz.4619) trafił do schroniska w Zabrzu z interwencji w czerwcu 2006r. Od tej pory nie było nim żadnego zainteresowania... Nikt dotychczas nie zwrócił na niego uwagi :( Na początku miał na prawdę duże szanse na adopcję... Był bardzo ładnym i zadbanym psiakiem- niestety to się szybko zmieniło.. Psy go nie akceptują i gryzą go (co widać na zdjęciach :( ) z racji wieku i tego że nie był w stanie się obronić przed innymi psami i dostosować do warunków panujących w boksie przeniesiono go do budynku schroniska. Nigdy nie był agresywny w stosunku do innych psów więc myśleliśmy że będzie się tam dobrze czuł. Jednak myliłyśmy się- Agas jest notorycznie gryziony przez inne, silniejsze od niego psy. Nie wiemy co mamy z nim robić bo na boks jest za słaby, a na budynku psy go nie akceptują :(.
Agas nie lubi jak mu się coś robi na siłę ale jest psiakiem spokojnym i opanowanym. Ma ok. 10 lat, jest zaszczepiony i odrobaczony.
A oto jego foty:

tak wyglądał po przyjściu do schroniska:

a tak wygląda teraz :(

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie dlatego prosiłam Sarę,żeby mu wątek założyła:)Całe szczescie się zgodzila:Dprzy okazji na tym watku nauczyłam się(mam nadzieję)wklejac foty i zakladac watki<lol>Agasek jest taki kochany...tak sie dzisiaj do mnie tulił i ładnie do zdjęć pozowal:)

Posted

Agas jak tylko ma okazje to za mną chodzi, bo wie, że będąc przy mnie nic mu nie grozi, że w razie co go obronię....
Stare rany jeszcze nie zdążą się zagoić, a powstają kolejne :shake: On się zupełnie nie nadaje do schroniska :-(