Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Arlene']Też mam nadzieję, że pogoda dopisze... W każdy razie powinna, to środek lata :)

A wiecie co? Mam urodziny 7 sierpnia :evil_lol:[/quote]
No to to będzie wyjątkowo imprezkowy zlot - wesele, urodziny....:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']ja kończę 20 lat 5 sierpnia:PP[/quote]

A ja 9 kwietnia i się nie chwale:eviltong:

[SIZE=2]A swoją drogą adres macie na pierwszej stronie, proszę o przysłanie prezentów[/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kanzaj']Bardzo bym chciała! Ale zobaczymy co z tego wyjdzie! No i kogo zabrać???
A Ty?[/quote]
[COLOR=Navy][B]
ja niestety na cały nie dam rady, ale przyjadę na weekend ;)

jak to kogo?? kropencję:loveu::multi: i bietinkę

i nie zapomnij o Muko :diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]ja niestety na cały nie dam rady, ale przyjadę na weekend ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]jak to kogo?? kropencję:loveu::multi: i bietinkę[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]i nie zapomnij o Muko :diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]
Mało..........:evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']no i.....:oops::oops: jamnik, wybacz, zapomniałem imienia:eviltong:[/quote]
Wollo, Grek oczywiści! - ale to wciąż mało...........:cool3:, bo z kim zostanie reszta?

Posted

[quote name='KaRa_']Ale pamiętajcie na zlot mogą jechać tylko i wyłacznie łagodne psy bez oznak agresji do ludzi i innych psów;)[/quote]
No właśnie wiem... więc u mnie to nawet koty się nie kwalifikują :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='KaRa_']Ale pamiętajcie na zlot mogą jechać tylko i wyłacznie łagodne psy bez oznak agresji do ludzi i innych psów;)[/quote]

Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong:

Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz:

Posted

[quote name='Matusz']Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong:

Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz:[/quote]
A co źle?? Lepiej bym to przypominała aby na zlocie do tragedii nie doszło. I będę to jedze kolejny setny raz powtarzać, niestety nudna jestem ale czego się nie robi dla bezpieczeństwa i spędzenia miło czasu bez stresu.

Posted

[quote name='Matusz']Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong:

Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz:[/QUOTE]
Dokładnie, dopisz do pierwszej strony, najlepiej czcionką rozmiar 7, na czerwono, bo to się już pod "spam" kwalifikuje

:diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Dokładnie, dopisz do pierwszej strony, najlepiej czcionką rozmiar 7, na czerwono, bo to się już pod "spam" kwalifikuje

:diabloti:[/quote]
Haha dlatego za każdym razem pisze inaczej :cool3:
Ale wiecie na pierwszej stronie pod naporem wszytskiego mogą zniknąć w pamięci moje słowa. A co chwila zerkają tu nowe osoby i się zapisują dlatego przypominam w wątku. Nie mam zamiaru na zlocie bać sie chodzić, bo w tamtym roku niestety był pies którego sie trochę obawiałam i nie tylko ja:roll: szczególnie gdy warczał jak sie schodziło rano , albo przechodziło koło niego:roll: