Patikujek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ja już się doczekać nie mogę modlę się tylko by nam pogoda dopisała Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Też mam nadzieję, że pogoda dopisze... W każdy razie powinna, to środek lata :) A wiecie co? Mam urodziny 7 sierpnia :evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Arlene']Też mam nadzieję, że pogoda dopisze... W każdy razie powinna, to środek lata :) A wiecie co? Mam urodziny 7 sierpnia :evil_lol:[/quote] No to to będzie wyjątkowo imprezkowy zlot - wesele, urodziny....:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Arlene']A wiecie co? Mam urodziny 7 sierpnia :evil_lol:[/quote] zrobimy imprezke :multi::cool3: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Patikujek']ja kończę 20 lat 5 sierpnia:PP[/quote] A ja 9 kwietnia i się nie chwale:eviltong: [SIZE=2]A swoją drogą adres macie na pierwszej stronie, proszę o przysłanie prezentów[/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Patikujek']ja kończę 20 lat 5 sierpnia:PP[/quote] no to już 3 imprezki będą na zlocie:loveu: może jeszcze jakaś...:cool3: Quote
Anecioreczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Powód do imprezki zawsze sie znajdzie:P Boże jak narazie jestem bezdomna xD Usia Ty wkoncu jedziesz..? chciałam dodac że my z Usią postanowiłysmy byc razem wiec szukamy do nas jakis osób :P Quote
Mada:) Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jak coś to ja miałam urodziny 17 stycznia, więc za pół roku można zrobić poprawiny! :evil_lol: Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A w sierpniu to będzie 11 lat, jak mój ukochany Grenio jest ze mną !!! - to super okazja!!! Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja chyba nic nie obchodze w sierpniu, ale może jeszcze do tego czasu cos wymyśę :diabloti: Quote
goldenka245 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja mam urodziny 9 września...:diabloti: Możemy zrobić takie przyspieszone:diabloti: Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Kanzaj']A w sierpniu to będzie 11 lat, jak mój ukochany Grenio jest ze mną !!! - to super okazja!!![/quote] Renatko wybierasz się na zlot ??;) Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz']Renatko wybierasz się na zlot ??;)[/quote] Bardzo bym chciała! Ale zobaczymy co z tego wyjdzie! No i kogo zabrać??? A Ty? Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Kanzaj']Bardzo bym chciała! Ale zobaczymy co z tego wyjdzie! No i kogo zabrać??? A Ty?[/quote] [COLOR=Navy][B] ja niestety na cały nie dam rady, ale przyjadę na weekend ;) jak to kogo?? kropencję:loveu::multi: i bietinkę i nie zapomnij o Muko :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]ja niestety na cały nie dam rady, ale przyjadę na weekend ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]jak to kogo?? kropencję:loveu::multi: i bietinkę[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]i nie zapomnij o Muko :diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] Mało..........:evil_lol: Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Kanzaj']Mało..........:evil_lol:[/quote] no i.....:oops::oops: jamnik, wybacz, zapomniałem imienia:eviltong: Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz']no i.....:oops::oops: jamnik, wybacz, zapomniałem imienia:eviltong:[/quote] Wollo, Grek oczywiści! - ale to wciąż mało...........:cool3:, bo z kim zostanie reszta? Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ale pamiętajcie na zlot mogą jechać tylko i wyłacznie łagodne psy bez oznak agresji do ludzi i innych psów;) Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Kanzaj']Wollo, Grek oczywiści! - ale to wciąż mało...........:cool3:, bo z kim zostanie reszta?[/quote] właśnie, Wally:loveu: z Moniką:razz: Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='KaRa_']Ale pamiętajcie na zlot mogą jechać tylko i wyłacznie łagodne psy bez oznak agresji do ludzi i innych psów;)[/quote] No właśnie wiem... więc u mnie to nawet koty się nie kwalifikują :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='KaRa_']Ale pamiętajcie na zlot mogą jechać tylko i wyłacznie łagodne psy bez oznak agresji do ludzi i innych psów;)[/quote] Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong: Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz']Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong: Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz:[/quote] A co źle?? Lepiej bym to przypominała aby na zlocie do tragedii nie doszło. I będę to jedze kolejny setny raz powtarzać, niestety nudna jestem ale czego się nie robi dla bezpieczeństwa i spędzenia miło czasu bez stresu. Quote
BBeta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz']Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong: Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz:[/QUOTE] Dokładnie, dopisz do pierwszej strony, najlepiej czcionką rozmiar 7, na czerwono, bo to się już pod "spam" kwalifikuje :diabloti: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='BBeta']Dokładnie, dopisz do pierwszej strony, najlepiej czcionką rozmiar 7, na czerwono, bo to się już pod "spam" kwalifikuje :diabloti:[/quote] Haha dlatego za każdym razem pisze inaczej :cool3: Ale wiecie na pierwszej stronie pod naporem wszytskiego mogą zniknąć w pamięci moje słowa. A co chwila zerkają tu nowe osoby i się zapisują dlatego przypominam w wątku. Nie mam zamiaru na zlocie bać sie chodzić, bo w tamtym roku niestety był pies którego sie trochę obawiałam i nie tylko ja:roll: szczególnie gdy warczał jak sie schodziło rano , albo przechodziło koło niego:roll: Quote
Recommended Posts