tusia. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A mi, chociaż nie jadę na zlot, śnił sie dziś, w moim mieście xDD. |lol|:grins: Quote
monita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jaka jest średnia wieku, uczestników zlotów ?? Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='monita']Jaka jest średnia wieku zlotów ??[/QUOTE] Tzn. wieku uczestinków? Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Chyba nie jest obliczona co nie oznacza, że nie możemy się tego podjąć ;) Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='rose']A nie lepiej dla nas ziemniaczki, pyrki nasze poznańskie:eviltong:[/quote] kartofle :eviltong::evil_lol: mniam :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Za wcześnie zaczęliśmy organizację tego zlotu, bo jeszcze tyle czasu do niego, a mi się już teraz chce jechać:eviltong: Prośba do Asi, mogłabyś nasz domek podzielić na dwa;) Po co mamy się gnieździć wszyscy w jednym jest tyle wolnych domków;) tym bardziej, że jeszcze z psami będziecie, więc więcej miejsca się przyda;) Do jednego domku wpisz mnie, Kare i Komara a do drugiego Was, jak Julia się zdecyduje to ją do nas dopiszesz;)[/quote] Oki, zaraz nas podzielę. :placz: :evil_lol: [quote name='Dianeczka']U mnie podobnie... Ja to bym już mogła kupowac bilet i ruszać :cool1:[/quote] Ja też chcę już zlot! :multi: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Oki, zaraz nas podzielę. :placz: :evil_lol: [/quote] Oj Asiu nie płacz.. wiem, że będziesz za mną w nocy tęsknić:evil_lol: ale w końcu to tylko noc, całe dnie i wieczory będziemy spędzać razem:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Oj Asiu nie płacz.. wiem, że będziesz za mną w nocy tęsknić:evil_lol: ale w końcu to tylko noc, całe dnie i wieczory będziemy spędzać razem:loveu:[/quote] noce najważniejsze są :diabloti: [quote name='monita']To może jakiś mini zlot ?? :p[/quote] ślązaką minizloty organizuje wandul, kolejny mamy obiecany na wiosnę :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Mysia_']ślązaką minizloty organizuje wandul, kolejny mamy obiecany na wiosnę :evil_lol:[/quote] Haha! :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Oj Asiu nie płacz.. wiem, że będziesz za mną w nocy tęsknić:evil_lol: ale w końcu to tylko noc, całe dnie i wieczory będziemy spędzać razem:loveu:[/quote] Toś mnie pocieszyła... :placz: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Mysia_']noce najważniejsze są :diabloti: [/quote] Oj no cii, bo Asia znów się rozpłacze:eviltong: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Toś mnie pocieszyła... :placz:[/quote] Już ryczy.. Widzisz Mysia co narobiłaś!!!!:eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Już ryczy.. Widzisz Mysia co narobiłaś!!!!:eviltong:[/quote] qrka, co by nie było to zawsze na mnie :eviltong: Toż to ja mam dobre intencje :diabloti: Quote
komar Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale w sumie po co dzielić nasz domek??:P tymbardziejz enie ma tylu domkow 3 osobowych a ktoś sobie chyba zaklepał taki :P Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='komar']ale w sumie po co dzielić nasz domek??:P tymbardziejz enie ma tylu domkow 3 osobowych a ktoś sobie chyba zaklepał taki :P[/quote] Jakby ktoś sobie zaklepał to by było to umieszczone na pierwszej stronie:eviltong: ktoś tylko o tym wspominał:eviltong: a poza tym nasz jak Julia sie zdecyduje to weźmiemy 4osobowy:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='komar']ale w sumie po co dzielić nasz domek??:P tymbardziejz enie ma tylu domkow 3 osobowych a ktoś sobie chyba zaklepał taki :P[/quote] My też możemy jeszcze kogoś przyjąć, jeśli dziewczyny się zgodzą. :cool3: Zobaczymy zresztą jak sytuacja się rozwinie. ;) Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']My też możemy jeszcze kogoś przyjąć, jeśli dziewczyny się zgodzą. :cool3: Zobaczymy zresztą jak sytuacja się rozwinie. ;)[/quote] Może Borę uda się namówić;) Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Może Borę uda się namówić;)[/quote] Borcię przyjmiemy z otwartymi ręcami. :loveu: :evil_lol: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Borcię przyjmiemy z otwartymi ręcami. :loveu: :evil_lol: [/quote] Chlebem i solą powitamy:eviltong: (weźmiemy z wesela:eviltong:) [SIZE=1] Dobra, Ania idzie sie uczyć..:bye:[/SIZE] Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 chyba "weselną", a nie chlebem i solą :eviltong: To by było lepsze powitanie :cool3: Quote
AgaCzips Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']My też możemy jeszcze kogoś przyjąć, jeśli dziewczyny się zgodzą. :cool3: Zobaczymy zresztą jak sytuacja się rozwinie. ;)[/quote] w sumie co to teraz za różnica:eviltong: do zlotu i tak może sie wiele pozmieniać;) [QUOTE]Może Borę uda się namówić;-)[/QUOTE] taaaakkk :multi: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a do zlotu jeszcze równo 6 miechów :siara: Quote
Recommended Posts