Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mada:)']Osz kurcze... Ale mnie wkopaliście!! :placz:
To..., to może... jaj[B]o[/B]cznicę potrafię jeszcze! :multi:[/quote]

Jajecznica.. weselne danie jak nic:evil_lol: Nie zapomnij od Młodej Pary żądać zapłaty , w końcu to ich ślub:eviltong:

Posted

[quote name='Mada:)']No co? Trza się cieszyć z tego co się ma! :eviltong:

[SIZE=1]Jaki ślub? Chyba nie bardzo jestem poinformowana... :evil_lol: :oops:[/SIZE][/quote]

Wesele Pauliny87 i Orzecha:eviltong:

Posted

wode da sie we wszystkim zagotowac:D nawet jak sie butelke z owlda do ogniska wlozy to sie zagotuje a butelka nie zmini konsystencji tyolko lekko kształt:D

Posted

[quote name='komar']wode da sie we wszystkim zagotowac:D nawet jak sie butelke z owlda do ogniska wlozy to sie zagotuje a butelka nie zmini konsystencji tyolko lekko kształt:D[/quote]

Haha Wiki! :eviltong: To jajocznicę zamieniam z powrotem na wodę! :razz:

Posted

[quote name='Mada:)']Haha Wiki! :eviltong: To jajocznicę zamieniam z powrotem na wodę! :razz:[/QUOTE]

A nie możesz zostawić tej jajocznicy? :cry:

Posted

Widze,z ewatke kulinarny sie zrobil hihi
Chyba sie skusze na ten zlocik, wlasnie ogladam sobie foteczki z V zlociku, widac swietnie bylo
Ale kto mi bedzie gotowal jedzonko? Bo ja mlodziez nienauczona:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

No wiesz Wiki, muszę się zastanowić... :cool3: Woda jest wszędzie, chociażby w muszli klozetowej, w kałuży, a jojka jest ciężej zdobyć... :evil_lol:

No ale skoro tak Ci zależy to zastanowię się... :razz: Jutro dam Ci znać, bo teraz idę spać!

Dobranoc wszystkim! :evil_lol:

Posted

[quote name='Dianeczka']Mada, jak wszystkim :evil_lol:
Skuś się, skuś :lol:[/quote]No chyba sie skusze:evil_lol:

[quote name='Mada:)']Izabela - jeśli woda (ewentualnie jajocznica) wystarczy, to mogę Ci gotować! :evil_lol:[/quote]
Jajecznice to ja sma umiem zrobic:eviltong: Ja tam z wami z glodu umre

Posted

[quote name='grazyna9915']Psów jest wystarczająco dużo, więcej nie trzeba.
Ciekawe co za psiak byłby z takiej Dianeczki, Mady, Dawixa czy Arlenki.[/quote]

Hmm... Ze mnie byłby myślę taki mieszaniec indywidualnego chow chowa, zamyślonego basseta i spostrzegawczego collie :lol:

[quote name='Dianeczka']Nieletni też ludzie :eviltong:[/quote]

No właśnie, właśnie... Proszę nie dyskryminować nieletnich, tylko dlatego, że są nieletni. Wszyscy jesteśmy równi :evil_lol:

[quote name='Mada:)']WIĘC JEST DOWÓD NA TO, ŻE PRZY PSIAKACH TRZA OSTROŻNIE Z ETANOLEM!! :cool3:[/quote]

Madziu, czyżbyś miała ostatnio na chemii lekcję o C2H5OH? :razz:

[quote name='Dianeczka']Wody się nie da na patelni ugotować, a przypominam Ci, że tylko nią będziesz miała do dyspozycji ;p[/quote]

A wiecie, ile smacznych rzeczy można zrobić korzystając tylko z patelni? Człowiek dowiaduje się tego, kiedy nie chce mu się zmywać, a tylko patelenka została czysta...

[quote name='rose']Wesele Pauliny87 i Orzecha:eviltong:[/quote]

Jee, będzie wesele? A "kaczuszki" będą? :multi:

Posted

Ooo... Widzę, że mi nie jednej doskwiera bezsenność :razz:
Ten chow chow :evil_lol: Muszę gdzieś to zapisać :lol:

Yeah! Mamy Madę* w domku! :multi:

*-kucharkę

Posted

Ja nie jestem małolata, Pani Grażynko. Ja jestem stara. Proszę o tym nie zapominać :evil_lol:
A moja mama to wie doskonale, że dla mnie sen jest sprawą drugorzędną, kiedy się ma coś do roboty :)
Niech nas Pani tylko tym pilnowaniem nie straszy... Bo się ze strachu wypiszemy :lol:
[I]Niech żyje wolność...[/I]

Posted

Ja Wam dam woloność!:diabloti:
Ja Wam dam swobodę!:diabloti:

Sio do spania!
I to już!

A ty Arlenko pamiętaj, że jak się powie "A" to trzeba powiedzieć i "B", a nie grozić wypisywaniem się.:mad:

Już jest za późno.

Jesteście skazane na mnie. :diabloti:

Śpiochać i to już!!!

Posted

No wiem, wiem, że muszę teraz BEEEczeć :cool3:
Mam tylko nadzieję, że na zlocie nas Pani nie będzie do spania gonić! :evil_lol:
I przypominam o [U]wolności jednostki[/U].
Tymczasem rzeczywiście połóżmy już kres temu off'owi ;)

Posted

[quote name='Mysia_']ze złotym cockerami różnie bywa :evil_lol:[/quote]
[quote name='rose']O tak wredne są strasznie:eviltong:[/quote]
Dziewczyny, chcecie w ząb? :mad:

[quote name='KaRa_']Ja na weselichu mogę być wodzirejem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Obyś tylko nie piała tak jak zwykle. :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Widze,z ewatke kulinarny sie zrobil hihi
Chyba sie skusze na ten zlocik, wlasnie ogladam sobie foteczki z V zlociku, widac swietnie bylo
Ale kto mi bedzie gotowal jedzonko? Bo ja mlodziez nienauczona:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote]
[B]Izabela124[/B], serdecznie zapraszamy. :p
A co do jedzonka, to weź chińskie zupki, to nie będzie problemu z gotowaniem. :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']No chyba sie skusze:evil_lol:

Jajecznice to ja sma umiem zrobic:eviltong: Ja tam z wami z glodu umre[/quote]
Nie umrzesz, nie umrzesz, wszędzie będzie pełno psiej karmy. :cool3: :eviltong: