rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Mada:)']Osz kurcze... Ale mnie wkopaliście!! :placz: To..., to może... jaj[B]o[/B]cznicę potrafię jeszcze! :multi:[/quote] Jajecznica.. weselne danie jak nic:evil_lol: Nie zapomnij od Młodej Pary żądać zapłaty , w końcu to ich ślub:eviltong: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No co? Trza się cieszyć z tego co się ma! :eviltong: [SIZE=1]Jaki ślub? Chyba nie bardzo jestem poinformowana... :evil_lol: :oops:[/SIZE] Quote
KaRa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja na weselichu mogę być wodzirejem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Mada:)']No co? Trza się cieszyć z tego co się ma! :eviltong: [SIZE=1]Jaki ślub? Chyba nie bardzo jestem poinformowana... :evil_lol: :oops:[/SIZE][/quote] Wesele Pauliny87 i Orzecha:eviltong: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='KaRa_']Ja na weselichu mogę być wodzirejem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A jakie zabawy proponujesz? :evil_lol: Quote
komar Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 wode da sie we wszystkim zagotowac:D nawet jak sie butelke z owlda do ogniska wlozy to sie zagotuje a butelka nie zmini konsystencji tyolko lekko kształt:D Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aaa...! :razz: No to jaką kwotę Państwo Młodzi mi proponują? :cool3: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='komar']wode da sie we wszystkim zagotowac:D nawet jak sie butelke z owlda do ogniska wlozy to sie zagotuje a butelka nie zmini konsystencji tyolko lekko kształt:D[/quote] Haha Wiki! :eviltong: To jajocznicę zamieniam z powrotem na wodę! :razz: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Mada:)']Haha Wiki! :eviltong: To jajocznicę zamieniam z powrotem na wodę! :razz:[/QUOTE] A nie możesz zostawić tej jajocznicy? :cry: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Widze,z ewatke kulinarny sie zrobil hihi Chyba sie skusze na ten zlocik, wlasnie ogladam sobie foteczki z V zlociku, widac swietnie bylo Ale kto mi bedzie gotowal jedzonko? Bo ja mlodziez nienauczona:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No wiesz Wiki, muszę się zastanowić... :cool3: Woda jest wszędzie, chociażby w muszli klozetowej, w kałuży, a jojka jest ciężej zdobyć... :evil_lol: No ale skoro tak Ci zależy to zastanowię się... :razz: Jutro dam Ci znać, bo teraz idę spać! Dobranoc wszystkim! :evil_lol: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Izabela124.'] Ale kto mi bedzie gotowal jedzonko? [/QUOTE] Mada, jak wszystkim :evil_lol: Skuś się, skuś :lol: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Izabela - jeśli woda (ewentualnie jajocznica) wystarczy, to mogę Ci gotować! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Mada, jak wszystkim :evil_lol: Skuś się, skuś :lol:[/quote]No chyba sie skusze:evil_lol: [quote name='Mada:)']Izabela - jeśli woda (ewentualnie jajocznica) wystarczy, to mogę Ci gotować! :evil_lol:[/quote] Jajecznice to ja sma umiem zrobic:eviltong: Ja tam z wami z glodu umre Quote
Arlene Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='grazyna9915']Psów jest wystarczająco dużo, więcej nie trzeba. Ciekawe co za psiak byłby z takiej Dianeczki, Mady, Dawixa czy Arlenki.[/quote] Hmm... Ze mnie byłby myślę taki mieszaniec indywidualnego chow chowa, zamyślonego basseta i spostrzegawczego collie :lol: [quote name='Dianeczka']Nieletni też ludzie :eviltong:[/quote] No właśnie, właśnie... Proszę nie dyskryminować nieletnich, tylko dlatego, że są nieletni. Wszyscy jesteśmy równi :evil_lol: [quote name='Mada:)']WIĘC JEST DOWÓD NA TO, ŻE PRZY PSIAKACH TRZA OSTROŻNIE Z ETANOLEM!! :cool3:[/quote] Madziu, czyżbyś miała ostatnio na chemii lekcję o C2H5OH? :razz: [quote name='Dianeczka']Wody się nie da na patelni ugotować, a przypominam Ci, że tylko nią będziesz miała do dyspozycji ;p[/quote] A wiecie, ile smacznych rzeczy można zrobić korzystając tylko z patelni? Człowiek dowiaduje się tego, kiedy nie chce mu się zmywać, a tylko patelenka została czysta... [quote name='rose']Wesele Pauliny87 i Orzecha:eviltong:[/quote] Jee, będzie wesele? A "kaczuszki" będą? :multi: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ooo... Widzę, że mi nie jednej doskwiera bezsenność :razz: Ten chow chow :evil_lol: Muszę gdzieś to zapisać :lol: Yeah! Mamy Madę* w domku! :multi: *-kucharkę Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No toż ja Was małolaty przeganiam z jednych wątków do spania, a Wy tutaj znowu jesteście?? Do spania i to już! Bo powiem mamie! A na zlocie to ja Was już dopilnuję!!! Quote
Arlene Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja nie jestem małolata, Pani Grażynko. Ja jestem stara. Proszę o tym nie zapominać :evil_lol: A moja mama to wie doskonale, że dla mnie sen jest sprawą drugorzędną, kiedy się ma coś do roboty :) Niech nas Pani tylko tym pilnowaniem nie straszy... Bo się ze strachu wypiszemy :lol: [I]Niech żyje wolność...[/I] Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Skończcie już z offem idźcie spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Co do offtopu się zgodzę, ale żeby zaraz spać... Gdzieś tu była mowa o ochronie małoletnich? Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja Wam dam woloność!:diabloti: Ja Wam dam swobodę!:diabloti: Sio do spania! I to już! A ty Arlenko pamiętaj, że jak się powie "A" to trzeba powiedzieć i "B", a nie grozić wypisywaniem się.:mad: Już jest za późno. Jesteście skazane na mnie. :diabloti: Śpiochać i to już!!! Quote
Arlene Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No wiem, wiem, że muszę teraz BEEEczeć :cool3: Mam tylko nadzieję, że na zlocie nas Pani nie będzie do spania gonić! :evil_lol: I przypominam o [U]wolności jednostki[/U]. Tymczasem rzeczywiście połóżmy już kres temu off'owi ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 [quote name='Mysia_']ze złotym cockerami różnie bywa :evil_lol:[/quote] [quote name='rose']O tak wredne są strasznie:eviltong:[/quote] Dziewczyny, chcecie w ząb? :mad: [quote name='KaRa_']Ja na weselichu mogę być wodzirejem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Obyś tylko nie piała tak jak zwykle. :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Widze,z ewatke kulinarny sie zrobil hihi Chyba sie skusze na ten zlocik, wlasnie ogladam sobie foteczki z V zlociku, widac swietnie bylo Ale kto mi bedzie gotowal jedzonko? Bo ja mlodziez nienauczona:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] [B]Izabela124[/B], serdecznie zapraszamy. :p A co do jedzonka, to weź chińskie zupki, to nie będzie problemu z gotowaniem. :evil_lol: [quote name='Izabela124.']No chyba sie skusze:evil_lol: Jajecznice to ja sma umiem zrobic:eviltong: Ja tam z wami z glodu umre[/quote] Nie umrzesz, nie umrzesz, wszędzie będzie pełno psiej karmy. :cool3: :eviltong: Quote
Recommended Posts