baffi2 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='KaRa_']nie dla modów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] niektórzy moderatorzy są niepełnoletni:eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='KaRa_']nie dla modów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] własnie to miałam napisać :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='baffi2']niektórzy moderatorzy są niepełnoletni:eviltong:[/quote] no wiesz, ale na dogo obowiązuje ścisła ochrona niepełnoletnich, może własnie dlatego :lol: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja bym wniosła poprawkę na 'ochronę przed niepełnoletnimi' :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A ja jestem pełnoletnia... ...za niecałe 2 lata :evil_lol:. Quote
komar Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 a mi tam obojetne czy ktos pije czy nie:P byle bym nie musial zanosić zwłok do namiotow/domkow:D:D Quote
Kanzaj Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kochani!!!!!!! Bo Was psy będą musiały do porządku przywoływać!!!:diabloti: Quote
KaRa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Kanzaj']Kochani!!!!!!! Bo Was psy będą musiały do porządku przywoływać!!!:diabloti:[/quote] dokładnie, dokładnie:lol: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Co to to nie. Z tego co wiem psy też lubią popić, zwłaszcza jeśli właściciel nie jest tego świadom :diabloti: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dokładnie... Nigdy nie wiadomo co za imprezki sobie urządzają pod nieobecność właścicieli... :cool3: :evil_lol: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja tu mówię o podkradaniu alkoholu z imprezek właścicieli :eviltong: Quote
Kanzaj Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Mada:)']Dokładnie... Nigdy nie wiadomo co za imprezki sobie urządzają pod nieobecność właścicieli... :cool3: :evil_lol:[/quote] Fakt, kiedyś zastałam lodówkę otwartą i nieco "przeswietloną":cool3: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 WIĘC JEST DOWÓD NA TO, ŻE PRZY PSIAKACH TRZA OSTROŻNIE Z ETANOLEM!! :cool3: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Z racji tego, że duża liczba uczestników zlotu jest osobami niepełnoletnimi:eviltong: proponuje zlot bezalkoholowy, alby nie zgorszyć jeszcze bardziej naszej kochanej młodzieży (bo z tego co czytam zgorszona już jest dostatecznie:eviltong:) Quote
Paulina87 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No wiecie na zlocie będzie weselicho a co to za wesele bez alko no nie :evil_lol: Tylko pamiętajcie o prezentach. Quote
komar Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ja robie za orkiestre i kamerzyste:D trzeba jesczez kucharzy wyznaczyc:D Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='rose']Z racji tego, że duża liczba uczestników zlotu jest osobami niepełnoletnimi:eviltong: proponuje zlot bezalkoholowy, alby nie zgorszyć jeszcze bardziej naszej kochanej młodzieży (bo z tego co czytam zgorszona już jest dostatecznie:eviltong:)[/QUOTE] Wcale nie zgorszona :eviltong: Tylko przystosowana do środowiska :p Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Eee... Ja tam nie przepadam za alkoholem, więc spokojnie możecie sobie popijać. :evil_lol: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='komar']ja robie za orkiestre i kamerzyste:D trzeba jesczez kucharzy wyznaczyc:D[/QUOTE] Jak mi ktoś przytaszczy pianino mogę to akompaniować :evil_lol: Po co kucharzy? Wszyscy przecież zaopatrzeni będą w chińskie zupki (z Radomia :eviltong:) Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ...Do przyrządzenia w 3 minuty! :evil_lol: Quote
rose Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='komar']ja robie za orkiestre i kamerzyste:D trzeba jesczez kucharzy wyznaczyc:D[/quote] Kucharzem będzie Mada, bo się o kuchenkę upominała:eviltong: a ja welon będę łapać:evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mój brat robi świetną ogórkową jakby co! Możecie go zatrudnić, żeby mnie nie denerwował! :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja kucharzem? :-o No w sumie dobry pomysł... :razz: Ugotuję tak wspaniałą wodę, jakiej jeszcze nie piliście!! :eviltong: Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wody się nie da na patelni ugotować, a przypominam Ci, że tylko nią będziesz miała do dyspozycji ;p Quote
Mada:) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Osz kurcze... Ale mnie wkopaliście!! :placz: To..., to może... jaj[B]o[/B]cznicę potrafię jeszcze! :multi: Quote
Recommended Posts