Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mnie nie było na DGM i dla tego nie miałam mozliwosci sie usprawiedliwienia.Napisałam przed chwila do Asi na gg ale jej nie mam, a nie bede rozmawiać na forum i tyle.Dziekuje ;)

Posted

Witam ponownie na tym wątku :lol:. Mam pytanie:
czy byłaby możliwość dostawienia dwóch miejsc / łóżek do czteroosobowego domku? To znaczy czy dało by radę stworzyć domek 6 - osobowy?

I jeszcze jedno pytanko:
czy program zlotu jest jakość zaplanowany? Czy będa jakieś spacery po różnych trasach, wyjścia wspólne, czy każdy może sobie ''robić co chce'' w danym czasie?

Posted

[quote name='Mada:)']Witam ponownie na tym wątku :lol:. Mam pytanie:
czy byłaby możliwość dostawienia dwóch miejsc / łóżek do czteroosobowego domku? To znaczy czy dało by radę stworzyć domek 6 - osobowy?

I jeszcze jedno pytanko:
czy program zlotu jest jakość zaplanowany? Czy będa jakieś spacery po różnych trasach, wyjścia wspólne, czy każdy może sobie ''robić co chce'' w danym czasie?[/quote]

Z dostawkami nie będzie problemu;) Możecie też wziąć 5cio osobowy domek i wtedy dostawkę weźmiecie jedną;)
A co do planu zlotu, to takowego jeszcze nie ma:eviltong: i nie wiem, czy w ogóle będziemy coś planować, bo z własnego doświadczenie wiem, że z rzeczy planowanych zazwyczaj nic nie wychodzi:eviltong: Sądzę, że na miejscu wszystko omówimy i na pewno na nie jeden wspólny spacer sie wybierzemy, bo każdy będzie chciał się poznać no i pieski będą chciały się pobawić;)

Posted

Super! Rozumiem, że takowy, tzn. 5 -osobowy domek jest jeszcze wolny? :p

Z początku zastanawialiśmy się nad 4 -osobowym + dwie osoby do namiotu, ale różnie to bywa z pogodą, więc chyba zdecydujemy się na ten 5 - os. z dostawką :lol:.

Posted

[quote name='Mada:)']Super! Rozumiem, że takowy, tzn. 5 -osobowy domek jest jeszcze wolny? :p

Z początku zastanawialiśmy się nad 4 -osobowym + dwie osoby do namiotu, ale różnie to bywa z pogodą, więc chyba zdecydujemy się na ten 5 - os. z dostawką :lol:.[/quote]

5cio osobowych domków są 4 sztuki, a zajęty jest na razie jeden, więc bez problemu dla Was sie też znajdzie;)

Posted

Świetnie! :multi:

Jedziemy pierwszy raz na taki zlot m. in. ze względu na nasze psiaki - chcemy je nauczyć odnalezienia się w dużej grupie czworonogów. Mam nadzieję, ze będzie ciekawie, i że nasze pieski będą zadowolone i grzeczne.

Czy można na miejscu gotować? :cool3:

Posted

[quote name='Usia']a mnie nie było na DGM i dla tego nie miałam mozliwosci sie usprawiedliwienia.Napisałam przed chwila do Asi na gg ale jej nie mam, a nie bede rozmawiać na forum i tyle.Dziekuje ;)[/quote]
Tak, [B]Usia[/B] pisała do mnie, ale nie było mnie w domu i dopiero teraz przeczytałam. ;)

[quote name='Mada:)']Super! Rozumiem, że takowy, tzn. 5 -osobowy domek jest jeszcze wolny? :p

Z początku zastanawialiśmy się nad 4 -osobowym + dwie osoby do namiotu, ale różnie to bywa z pogodą, więc chyba zdecydujemy się na ten 5 - os. z dostawką :lol:.[/quote]
Dokładnie, pogoda zmienna jest, dlatego ja nigdy nie zdecydowałabym się na namiot. :shake:
Chyba za wygodna jestem. :eviltong:

Posted

[quote name='Mada:)']Świetnie! :multi:

Jedziemy pierwszy raz na taki zlot m. in. ze względu na nasze psiaki - chcemy je nauczyć odnalezienia się w dużej grupie czworonogów. Mam nadzieję, ze będzie ciekawie, i że nasze pieski będą zadowolone i grzeczne.

Czy można na miejscu gotować? :cool3:[/quote]

Gotować można, bo w kuchni jest kuchenka;);)

Posted

[quote name='Mada:)']Świetnie! :multi:

Czy można na miejscu gotować? :cool3:[/quote]
Oczywiście, domek wyposażony jest w aneks kuchenny z niezbędnym wyposażeniem. :cool3:

Posted

Moja sunia to czteroletni owczarek niemiecki. Mogę z nią zrobić wszystko, dosłownie, jest jak wielki misiek. Jeśli chodzi o obcych bywa różnie, ale reaguje w mojej obronie w uzasadnionych przypadkach- ktoś wykonuje gwałtowne ruchy, jest pijany, krzyczy lub poprostu ma do kogoś uraz.
Co do psów- w mieście, gdzie musi być cały czas na smyczy trudno zawierać jakieś "nowe znajomości" tym bardziej, gdy od tyłu zachodzi ja pies, wtedy staje się nieprzyjemna. Jednak jeżeli pozna psa to potrafi sie z nim dobrze bawić. Cały czas nad nią pracuję, właśnie rozpoczęłam klikierowe szkolenie, a nawet planuję szkolenie socjalizacyjne ok. maja.

Posted

[quote name='Mada:)']No a jak! :razz:

Chodziło mi przede wszystkim o gotowanie dla psiaków, no ale nam też się przyda! :cool3:[/quote]

Jasne, jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mada:)']Eee..., Yyy... Aaa... no wiecie, ja tam lubię sobie pojeść, ale przede wszystkim chcę by mój niejadek sobie pojadł! :evil_lol:[/quote]

Przynajmniej będziemy mieli do kogo na obiady chodzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: serwujesz może dania wegetariańskie?:eviltong:

Posted

[quote name='Paulina87']No fajnie by było jakby tam była możliwość gotowania, albo chociażby wystarczy patelnia i palnik. :evil_lol:[/quote]

Palnik jest, ale czy patelnia to nie wiem:eviltong:

Posted

To sprawdzcie a jak nie to wezme jakas w wersji mini, taką w sam raz dla mnie ;)

W ogole ja nie wiem jak ja sie zabiore pociagiem z tym wszystkim :shake:, chyba bede musiala tragaza wynajac :cool3:

Posted

[quote name='Paulina87']To sprawdzcie a jak nie to wezme jakas w wersji mini, taką w sam raz dla mnie ;)

W ogole ja nie wiem jak ja sie zabiore pociagiem z tym wszystkim :shake:, chyba bede musiala tragaza wynajac :cool3:[/quote]

Też się zastanawiam jak to wszystko pomieszczę, bo na wycieczki 3 dniowe mam problem z zabraniem się, a co dopiero na tydzień :lol:
O tragaża Paulinko się nie martw :evil_lol: Jest taki jeden co Ci napewno pomoże :diabloti: W końcu narzeczony, nie? :cool3:

[quote name='Mada:)']Eee... tam! Po co patelnia? W patelni to ja raczej nie ugotuję dla Chico nic! :evil_lol:[/quote]

Po pierwsze, z reguły na patelni się nie gotuje :evil_lol:
Po drugie, ale my jemy jedzonko z patelni :evil_lol: