Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 łagodne łagodnymi, nawet łagodny pies może źle zrozumieć powarkiwanie co może się przykro skończyć. Dlatego wszystkie psy mają być łagodne, Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wypiszcie i Valeur, i Vitkę , i Pralinkę, i Gonitwę i mnie. Żadna z nich nie jedzie, a ja sama nie będę mogła. Świetnie. :/ Quote
Inkaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wszystkie osoby które byłyby ze mną w domku - wypisały się! Więc ... ja również nie jadę. :-( Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Rybc!a a może pojedziesz ty i Enchantress* ? :razz: Quote
Inkaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='baffi2']Rybc!a a może pojedziesz ty i Enchantress* ? :razz:[/quote] Niestety Rybc!ę rodzice nie chcą samej puścić jeśli nie pojedzie ktoś z Elbląga. Ja mieszkam niedaleko Łodzi. Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Enchantress*']Wszystkie osoby które byłyby ze mną w domku - wypisały się! Więc ... ja również nie jadę. :-([/quote] A jakbyś była z kimś innym w domku? Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Enchantress no co ty nie jedziesz bo ktoś z twojego domku nie jedzie:shake: Ja jak jechałam na pierwszy zlot też nikogo nie znałam i w zyciu bym nie przypuszczała że tak świetnie się bawić będę, poznałam ludzi a teraz żyć bez nich nie mogę i przynajmniej kilka razy w roku się zpotykamy:) Pozdrawiam tą moją szaloną bandę tak przy okazji:) Quote
rose Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Może jeszcze ktoś się wypisze?:shake: Ponoć zapisywały się osoby, które były pewne, że pojadą.. Bigos-zaliczka przelana Quote
Paulina87 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja też jadę pierwszy raz na zlot i nikogo poza Czipsową nie znam. No, ale co tam najwyżej wszyscy uznają, że jestem mega nudną osobą, bo ja nie potrafie tak od razu się odnaleść w nowym towarzystwie. No ale jadę i już bym w życiu nie zrezygnowała. Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Paulina87']Ja też jadę pierwszy raz na zlot i nikogo poza Czipsową nie znam. No, ale co tam najwyżej wszyscy uznają, że jestem mega nudną osobą, bo ja nie potrafie tak od razu się odnaleść w nowym towarzystwie. No ale jadę i już bym w życiu nie zrezygnowała.[/quote] Ja też znam mało osób.... I jestem nieśmiała:diabloti: Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='goldenka245']Ja też znam mało osób.... I jestem nieśmiała:diabloti:[/quote] Ja nie znam zupełnie nikogo z tych co jadą na zlot:roll: I także nieśmiała jestem:diabloti: Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='rose']Ja też nieśmiała jestem:roll::evil_lol:[/quote] Załóżmy klub nieśmiałych zlotowiczów:cool1: Będą integracyjne spotkanka na zlocie:diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Rybc!a']Wypiszcie i Valeur, i Vitkę , i Pralinkę, i Gonitwę i mnie. Żadna z nich nie jedzie, a ja sama nie będę mogła. Świetnie. :/[/quote] To po co kazałam Wam potwierdzać, mówiłam by dobrze w domu skonsultować:shake: I ja tak mogę gadać i gadać.... sorry ale to co teraz zrobiliście nie było fair wobec innych...pierw sie zatsanawiac i gadac a później zapisywać !!! Zaznaczyliśmy że potwierdzenie znaczy na 100% (nie licząc przypadków losowych jak zlamana noga, pogrzeb itp) jechać, to co zrobiliście nie było odpowiedziane. Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Rybc!a']Wypiszcie i Valeur, i Vitkę , i Pralinkę, i Gonitwę i mnie. Żadna z nich nie jedzie, a ja sama nie będę mogła. Świetnie. :/[/quote] Dlatego właśnie chciałam, żeby [B]Vitka[/B], [B]Pralinka[/B] i [B]Gonitwa[/B] same się wypowiedziały, czy chcą jechać czy nie. :cool1: [quote name='Enchantress*']Wszystkie osoby które byłyby ze mną w domku - wypisały się! Więc ... ja również nie jadę. :-([/quote] [quote name='goldenka245']A jakbyś była z kimś innym w domku?[/quote] [B]Enchantress[/B], na pewno ktoś Cię przygarnie do domku. :cool3: [quote name='Patikujek']Enchantress no co ty nie jedziesz bo ktoś z twojego domku nie jedzie:shake: Ja jak jechałam na pierwszy zlot też nikogo nie znałam i w zyciu bym nie przypuszczała że tak świetnie się bawić będę, poznałam ludzi a teraz żyć bez nich nie mogę i przynajmniej kilka razy w roku się zpotykamy:) Pozdrawiam tą moją szaloną bandę tak przy okazji:)[/quote] Dokładnie Pati, ja też na tamtym zlocie nikogo nie znałam (oprócz Ciebie), a teraz znam sporo fajnych osób i bardzo się cieszę, że odważyłam się pojechać na ten zlot. :multi: [quote name='rose']Może jeszcze ktoś się wypisze?:shake: Ponoć zapisywały się osoby, które były pewne, że pojadą.. Bigos-zaliczka przelana[/quote] Zaznaczam na różowo. :p Quote
AgaCzips Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Rybc!a- a orientowałaś się czy ktoś może przejeżdża przez Elbląg, lub jedzie niedaleko?;) Wybacz jeżeli powtarzam pytanie ale nie chce mi sie przelatywać tych wszystkich stron od początku:eviltong: Enchantress*- jesteś pewna? Ja też znam mało Dogomaniaków, i też jestem nieśmiała:eviltong: Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jejuuu ... wszyscy sie zaraz wypiszą.... i zostaną tylko wi jaj pi (VIP:cool1:) :diabloti: Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='KaRa_']To po co kazałam Wam potwierdzać, mówiłam by dobrze w domu skonsultować:shake: I ja tak mogę gadać i gadać.... sorry ale to co teraz zrobiliście nie było fair wobec innych...pierw sie zatsanawiac i gadac a później zapisywać !!! Zaznaczyliśmy że potwierdzenie znaczy na 100% (nie licząc przypadków losowych jak zlamana noga, pogrzeb itp) jechać, to co zrobiliście nie było odpowiedziane.[/quote] Przykro mi Kara, ale to nie moja wina. Ja byłam zdecydowana na 100% i na pewno bym pojechała gdyby nie to, że wszyscy się wykruszyli. :shake: [quote name='AgaCzips']Rybc!a- a orientowałaś się czy ktoś może przejeżdża przez Elbląg, lub jedzie niedaleko?;) Wybacz jeżeli powtarzam pytanie ale nie chce mi sie przelatywać tych wszystkich stron od początku:eviltong: [/quote] Nie chodzi o transport, Czipsowa, tylko o to, żebym jechała z kimś kogo znam ja i najlepiej moi rodzice :shake: Przepraszam, ale to nie moja wina. Quote
KaRa_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 To weź siostre/brata/kuzynke i jedz:shake:Albo pogadaj z resztą osob bo sie też zdeklarowali a to coś znaczy... i prosze niech tutaj publicznie podadza powody dlaczego nie jadą:shake:. Bo nagle za jednym zamachem tyle osob sie wykruszyło to aż mi się wierzyć nie chce, po prostu olew sprawy...zapisze sie oo bo tak fajnie i na tym sie kończy Quote
AgaCzips Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 albo powiedz że będziesz pod opieką wujka Grzesia a on ma papiery:eviltong: Jak bardzo chcesz jechać to walcz dziewczyno:eviltong: wybacz za pytanie: ile masz lat? Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja będę chyba jedną z najmłodszych:diabloti: Quote
tusia. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja chciałabym jechać ale niestety nie mogę :placz:. No cóż może następnym razem.. :razz: Quote
rose Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='AgaCzips']albo powiedz że będziesz pod opieką wujka Grzesia a on ma papiery:eviltong: Jak bardzo chcesz jechać to walcz dziewczyno:eviltong: wybacz za pytanie: ile masz lat?[/quote] Ja też do wakacji takowe papiery będę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='rose']Ja też do wakacji takowe papiery będę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] o matko! :eek: Komar jak coś to ja ide pod Twoje skrzydła :lol: Quote
Recommended Posts