Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baffi2']Rybc!a a może pojedziesz ty i Enchantress* ? :razz:[/quote] Niestety Rybc!ę rodzice nie chcą samej puścić jeśli nie pojedzie ktoś z Elbląga. Ja mieszkam niedaleko Łodzi.

Posted

Enchantress no co ty nie jedziesz bo ktoś z twojego domku nie jedzie:shake:
Ja jak jechałam na pierwszy zlot też nikogo nie znałam i w zyciu bym nie przypuszczała że tak świetnie się bawić będę, poznałam ludzi a teraz żyć bez nich nie mogę i przynajmniej kilka razy w roku się zpotykamy:)
Pozdrawiam tą moją szaloną bandę tak przy okazji:)

Posted

Ja też jadę pierwszy raz na zlot i nikogo poza Czipsową nie znam.
No, ale co tam najwyżej wszyscy uznają, że jestem mega nudną osobą, bo ja nie potrafie tak od razu się odnaleść w nowym towarzystwie. No ale jadę i już bym w życiu nie zrezygnowała.

Posted

[quote name='Paulina87']Ja też jadę pierwszy raz na zlot i nikogo poza Czipsową nie znam.
No, ale co tam najwyżej wszyscy uznają, że jestem mega nudną osobą, bo ja nie potrafie tak od razu się odnaleść w nowym towarzystwie. No ale jadę i już bym w życiu nie zrezygnowała.[/quote]
Ja też znam mało osób.... I jestem nieśmiała:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']Ja też znam mało osób.... I jestem nieśmiała:diabloti:[/quote]
Ja nie znam zupełnie nikogo z tych co jadą na zlot:roll:
I także nieśmiała jestem:diabloti:

Posted

[quote name='Rybc!a']Wypiszcie i Valeur, i Vitkę , i Pralinkę, i Gonitwę i mnie.
Żadna z nich nie jedzie, a ja sama nie będę mogła.
Świetnie. :/[/quote]
To po co kazałam Wam potwierdzać, mówiłam by dobrze w domu skonsultować:shake:
I ja tak mogę gadać i gadać.... sorry ale to co teraz zrobiliście nie było fair wobec innych...pierw sie zatsanawiac i gadac a później zapisywać !!!
Zaznaczyliśmy że potwierdzenie znaczy na 100% (nie licząc przypadków losowych jak zlamana noga, pogrzeb itp) jechać, to co zrobiliście nie było odpowiedziane.

Posted

[quote name='Rybc!a']Wypiszcie i Valeur, i Vitkę , i Pralinkę, i Gonitwę i mnie.
Żadna z nich nie jedzie, a ja sama nie będę mogła.
Świetnie. :/[/quote]
Dlatego właśnie chciałam, żeby [B]Vitka[/B], [B]Pralinka[/B] i [B]Gonitwa[/B] same się wypowiedziały, czy chcą jechać czy nie. :cool1:

[quote name='Enchantress*']Wszystkie osoby które byłyby ze mną w domku - wypisały się!
Więc ... ja również nie jadę. :-([/quote]
[quote name='goldenka245']A jakbyś była z kimś innym w domku?[/quote]
[B]Enchantress[/B], na pewno ktoś Cię przygarnie do domku. :cool3:

[quote name='Patikujek']Enchantress no co ty nie jedziesz bo ktoś z twojego domku nie jedzie:shake:
Ja jak jechałam na pierwszy zlot też nikogo nie znałam i w zyciu bym nie przypuszczała że tak świetnie się bawić będę, poznałam ludzi a teraz żyć bez nich nie mogę i przynajmniej kilka razy w roku się zpotykamy:)
Pozdrawiam tą moją szaloną bandę tak przy okazji:)[/quote]
Dokładnie Pati, ja też na tamtym zlocie nikogo nie znałam (oprócz Ciebie), a teraz znam sporo fajnych osób i bardzo się cieszę, że odważyłam się pojechać na ten zlot. :multi:

[quote name='rose']Może jeszcze ktoś się wypisze?:shake: Ponoć zapisywały się osoby, które były pewne, że pojadą..

Bigos-zaliczka przelana[/quote]
Zaznaczam na różowo. :p

Posted

Rybc!a- a orientowałaś się czy ktoś może przejeżdża przez Elbląg, lub jedzie niedaleko?;) Wybacz jeżeli powtarzam pytanie ale nie chce mi sie przelatywać tych wszystkich stron od początku:eviltong:

Enchantress*- jesteś pewna?

Ja też znam mało Dogomaniaków, i też jestem nieśmiała:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']To po co kazałam Wam potwierdzać, mówiłam by dobrze w domu skonsultować:shake:
I ja tak mogę gadać i gadać.... sorry ale to co teraz zrobiliście nie było fair wobec innych...pierw sie zatsanawiac i gadac a później zapisywać !!!
Zaznaczyliśmy że potwierdzenie znaczy na 100% (nie licząc przypadków losowych jak zlamana noga, pogrzeb itp) jechać, to co zrobiliście nie było odpowiedziane.[/quote]
Przykro mi Kara, ale to nie moja wina.
Ja byłam zdecydowana na 100% i na pewno bym pojechała gdyby nie to, że wszyscy się wykruszyli. :shake:

[quote name='AgaCzips']Rybc!a- a orientowałaś się czy ktoś może przejeżdża przez Elbląg, lub jedzie niedaleko?;) Wybacz jeżeli powtarzam pytanie ale nie chce mi sie przelatywać tych wszystkich stron od początku:eviltong:
[/quote]
Nie chodzi o transport, Czipsowa, tylko o to, żebym jechała z kimś kogo znam ja i najlepiej moi rodzice :shake:

Przepraszam, ale to nie moja wina.

Posted

To weź siostre/brata/kuzynke i jedz:shake:Albo pogadaj z resztą osob bo sie też zdeklarowali a to coś znaczy... i prosze niech tutaj publicznie podadza powody dlaczego nie jadą:shake:. Bo nagle za jednym zamachem tyle osob sie wykruszyło to aż mi się wierzyć nie chce, po prostu olew sprawy...zapisze sie oo bo tak fajnie i na tym sie kończy

Posted

albo powiedz że będziesz pod opieką wujka Grzesia a on ma papiery:eviltong: Jak bardzo chcesz jechać to walcz dziewczyno:eviltong: wybacz za pytanie: ile masz lat?

Posted

[quote name='AgaCzips']albo powiedz że będziesz pod opieką wujka Grzesia a on ma papiery:eviltong: Jak bardzo chcesz jechać to walcz dziewczyno:eviltong: wybacz za pytanie: ile masz lat?[/quote]

Ja też do wakacji takowe papiery będę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Ja też do wakacji takowe papiery będę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

o matko! :eek: Komar jak coś to ja ide pod Twoje skrzydła :lol: