rose Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Coraz więcej różu na pierwszej. :multi:[/quote] Ja bym się tak nie cieszyła.. nadal dużo osób nie wpłaciło..:shake: obawiam się, że do 30 nie zdążymy:shake: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='rose']Asiu, Niki-lidka i BasiaBonnie zaliczka wpłacona;)[/quote] Coraz więcej różu na pierwszej. :multi: Quote
Mysia_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wciąż za mało osób wpłaciło :mad: Trzeba będzie ich pogonić, żeby na czas się zdążyło ;) [SIZE=1]czy mi się zdaje czy na DGM cos z czasem się pokopało? :roll:[/SIZE] Quote
rose Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Mysia_'] [SIZE=1]czy mi się zdaje czy na DGM cos z czasem się pokopało? :roll:[/SIZE][/quote] No chyba, bo mój post jakoś dziwnie przeskoczył nad Asi:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Mysia_']Wciąż za mało osób wpłaciło :mad: Trzeba będzie ich pogonić, żeby na czas się zdążyło ;) [SIZE=1]czy mi się zdaje czy na DGM cos z czasem się pokopało? :roll:[/SIZE][/quote] Chyba rzeczywiście coś się z czasem pomieszało, bo to już nie pierwszy wątek, w którym późniejsze posty są przed postami wcześniejszymi. :roll: A co do wpłat, to jutro napiszę PW do wszystkich, którzy jeszcze nie wpłacili. ;) Quote
Mysia_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Chyba rzeczywiście coś się z czasem pomieszało, bo to już nie pierwszy wątek, w którym późniejsze posty są przed postami wcześniejszymi. :roll: A co do wpłat, to jutro napiszę PW do wszystkich, którzy jeszcze nie wpłacili. ;)[/quote] dobry pomysł :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Rinuś, pogadaj z ludzmi ode mnie z domku (lista w pierwszym poscie) jak sie zgodza to ja Ciebie przygarne...o ile twoj psiak tolerancyjny jest:) bo ja bede z labka i wilczarka, takze miejsca malo oj malo:) Quote
KaRa_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja w czwartek wpłace bo dostanę urodzinową kase:multi::multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='KaRa_']Ja w czwartek wpłace bo dostanę urodzinową kase:multi::multi::multi::multi:[/quote] takiej to dobrze :cool1: Quote
rose Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='KaRa_']Ja w czwartek wpłace bo dostanę urodzinową kase:multi::multi::multi::multi:[/quote] Ja bym się tak nie cieszyła, że muszę ja wydać:eviltong: Quote
Mi. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 tu basia bonnie :) [quote name='rose']Asiu, Niki-lidka i BasiaBonnie zaliczka wpłacona;)[/quote] oo, szybko doszła:crazyeye: wczoraj była i wpłacona i wczoraj doszła, super :) [quote name='goldenka245']Łoooh:diabloti: Jak Basia już wpłaciła to ja też muszę wpłacić:D ale ja w środę;)[/quote] że jak?:evil_lol: że jak ja bym nie wpłaciła to Ty byś już nie musiala? :hmmmm: Quote
Asia & Ginger Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Admin']Szkoda, że mi termin nie odpowiada :([/quote] Oj, szkoda, szkoda, chętnie poznałabym jakiegoś wilczaka :cool3:, jeszcze nigdy nie miałam z tą rasą do czynienia. :oops: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tosca - zaliczka wpłacona;) choć na liście nie widzę osoby o takim nicku:eviltong: Quote
Jureja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='KaRa_'] i może mój brat wpadnie na dwa-trzy dni:loveu: [/quote] Jak Pawełek jedzie to ja koniecznie wpadne choć na 2-3dni:mdrmed:. To w naszym domku z psów bylyby tylko Duke i Risa? Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Jureja']Jak Pawełek jedzie to ja koniecznie wpadne choć na 2-3dni:mdrmed:. To w naszym domku z psów bylyby tylko Duke i Risa?[/quote] Ooo normalnie nie wierze, kto sie odezwał:eviltong: No raczej innych psów by nie było;) Quote
Asia & Ginger Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='rose']Tosca - zaliczka wpłacona;) choć na liście nie widzę osoby o takim nicku:eviltong:[/quote] No właśnie, kto w tytule wpłaty podpisał się jako Tosca? :roll: Przyznawać się. :cool3: Bo na Dogo nawet nie ma takiego użytkownika. :roll: Quote
goldenka245 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asia wydaje mi się, że to betty labrador, bo ona ma Tosce:cool3: A to ma być 50 zł? bo jutro mam zamiar zapłacić:diabloti::diabloti: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='goldenka245']Asia wydaje mi się, że to betty labrador, bo ona ma Tosce:cool3: A to ma być 50 zł? bo jutro mam zamiar zapłacić:diabloti::diabloti:[/quote] A ina ma Beata na imię? To możliwe, że to ona;) Tak zaliczka 50zł Quote
goldenka245 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='rose']A ina ma Beata na imię? To możliwe, że to ona;) Tak zaliczka 50zł[/quote] Tak, Beata nazwisko na literę Ł. ;) Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='goldenka245']Tak, Beata nazwisko na literę Ł. ;)[/quote] A to czyli już wszystko jasne;) Asiu zaznacz na różowo betty labrador;) Quote
orzech Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 juz przekazalem siostrze nr konta... powinna zaplacic do jutra :diabloti: Quote
goldenka245 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='orzech']juz przekazalem siostrze nr konta... powinna zaplacic do jutra :diabloti:[/quote] Ładnie to tak siostrę wykorzystywać?:mad::shake::diabloti: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='orzech']juz przekazalem siostrze nr konta... powinna zaplacic do jutra :diabloti:[/quote] Czas najwyższy:evil_lol: Quote
orzech Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote]Ładnie to tak siostrę wykorzystywać?:mad::shake::diabloti:[/quote] w koncu sie do czegos przydala :P [quote]Czas najwyższy:evil_lol:[/quote] czas najwyzszy bedzie 28 :evil_lol: Quote
Recommended Posts