Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]Jeszcze kilka ważnych wiadomości. :cool3:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Udało mi się wynegocjować cenę 5 zł/doba za wszystkie psy bez względu na wielkość. :multi:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Poza tym dowiedziałam się szczegółowo ile jakich domków jest w ośrodku:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]- domków 5 osobowych - 4 sztuki (20 osób)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]- domków 4 osobowych - 5 sztuk (20 osób)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]- domków 3 osobowych - 2 sztuki (6 osób)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Czyli w domkach jest razem 46 miejsc (+ ewentualne dostawki).[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Są jeszcze 2 pokoje 2 osobowe, ale ich nie musimy wynajmować.[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='komar']a ja wpłace do rąk własnych osobiście;-)[/quote]

Nie miałeś pisać:eviltong: miałam w planach mały przekręt:evil_lol: wszystko zepsułeś:eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']moje 100 zł już poszło ;)[/quote]
I już wpłynęło. :cool3:
Odznaczę Cię na jakiś rażący kolor. :evil_lol:

[quote name='komar']a ja wpłace do rąk własnych osobiście;-)[/quote]
Tak też może być. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']I już wpłynęło. :cool3:
Odznaczę Cię na jakiś rażący kolor. :evil_lol:
[/quote]

różowy, różowy, ja chcę różowy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']99gr? co za bank skąpy :mad:[/quote]
No ba bo Pani Rose ma inny bank niż ja i mi tyle pobiera:evil_lol:wiec wole przejść te pare kroków i dać osobiście:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']No ba bo Pani Rose ma inny bank niż ja i mi tyle pobiera:evil_lol:wiec wole przejść te pare kroków i dać osobiście:evil_lol:[/quote]

ej nie bądźcie za wygodni:eviltong:

Posted

Rezerwujemy domek na:
Rybc!ę- pies lub dwa (suki)
Enchantress*-bez psa
Gonitwę- prawdopodobnie z psem (samiec)
Valeur248- pradopodobnie z psem (suka)
i być może Pralinkę- prawdopodobnie BEZ psa

Posted

[quote][B]W tym roku [COLOR=black]zlot odbędzie się w Wielkopolsce[/COLOR][/B], ewentualnie w sasiadujących województwach. Konkretne miejsce nie jest jeszcze wybrane.
Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe propozycje ośrodków z domkami letniskowymi i miejscem na namioty, proszę zgłaszać w tym wątku. :cool3:
Rozważymy wszystkie propozycje.
[/quote]
juz mozna chyba usunac ta informacje z pierwszej strony ;)
co by "nowi" nie mieli jakis watpliwosci ;)

Posted

[quote name='Enchantress*']To mnie też zapiszcie
Enchantress - domek - bez psa. ;)[/quote]
Zapisałam. :p
[B]Enchantress*[/B], a skąd jesteś tak w ogóle? :cool3:

[quote name='Rybc!a']Rezerwujemy domek na:
Rybc!ę- pies lub dwa (suki)
Enchantress*-bez psa
Gonitwę- prawdopodobnie z psem (samiec)
Valeur248- pradopodobnie z psem (suka)
i być może Pralinkę- prawdopodobnie BEZ psa[/quote]
[B]Pralinkę[/B] zapiszę na razie w nawiasie. Czekam, aż się zgłosi. ;)

[quote name='orzech']juz mozna chyba usunac ta informacje z pierwszej strony ;)
co by "nowi" nie mieli jakis watpliwosci ;)[/quote]
Ok, usunęłam, dzięki. :p

Posted

[quote name='LeCoyotte']a na tym zlocie czas bedzie jakos zorganizowany? czy kazdy robi co chce? jak bylo w zeszlym roku?[/quote]

Każdy robi to co chce, ale planuję wziąść się ostro za młodzież i robić wspólne spacery po lesie:evil_lol: nauczyć młodzież gre podchody, :evil_lol: i coś się wymyśli:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Każdy robi to co chce, ale planuję wziąść się ostro za młodzież i robić wspólne spacery po lesie:evil_lol: nauczyć młodzież gre podchody, :evil_lol: i coś się wymyśli:evil_lol::evil_lol:[/quote]

A ja nauczę młodzież zmywać naczynia i zaparzać herbatę, przynosić śniadanie do łóżka, ścielić wcześniej wymienione łóżko, zamiatać podłogę, trzepać dywan i.. coś tam jeszcze wymyśle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas w domku te obowiązki należeć będą do Czipsowej, bo ona będzie jedyną młodzieżą:evil_lol: Więc Agatko się przygotuj :eviltong:

Posted

Uwaga młodzieży w tamtym roku Rose opiekowała się naszym domkiem (myła podłogi,zamiatała po psach:evil_lol:) i tym roku chce Was szkolić, na dogomaniackim sylwestrze też szkoliła ;) Ze zlotu zrobi się mały obóz przetrwania:evil_lol::evil_lol: