Fusica Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nie mam cierpliwości, żeby przebijać się przez cały wątek... Są jeszcze miejsca w domkach??? Piszę się na zlot i zabieram tylko psa :evil_lol: Jeśli chodzi o ewentualny przydział do domku, to ekhmmm... Wszystko mi jedno. Czy jedzie ktoś z wawy???? Quote
baffi2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Fusica']Nie mam cierpliwości, żeby przebijać się przez cały wątek... Są jeszcze miejsca w domkach??? Piszę się na zlot i zabieram tylko psa :evil_lol: Jeśli chodzi o ewentualny przydział do domku, to ekhmmm... Wszystko mi jedno. Czy jedzie ktoś z wawy????[/quote] Miejsca są. Z Wawy jedzie Usia, ja i chyba ktoś jeszcze. :) Quote
Fusica Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='baffi2']Miejsca są. Z Wawy jedzie Usia, ja i chyba ktoś jeszcze. :)[/quote] A myślałam, że nikomu z wawy nie będzie się chciało wlec taki kawał drogi. Organizujemy "transport zbiorowy" czy każda na własna grabę? Moge pojechać swoim sucharem ale nie gwarantuje, że dojedziemy (chociaż zawlekę gada na kompletny przegląd). Quote
polciuaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] Troszkę mi nie po drodze ale zobaczymy co się da zrobić ;)[/QUOTE] Luziu jestes Aniolem.!Przepraszam,ze Ci tak doope zawracam...ale...:oops: A do jakiego miasta najblizej moglabys przyjechac.?Moze Czestochowa.?Bylo by Ci po drodze.? Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='baffi2']Jak dla mnie 100zł to nie jest żaden problem ale rozumiem że niektórzy nie mogą zdobyć tyle kasy w 2 tygodnie... Nie można przedłużyć terminu wpłat lub zmniejszyć kwotę??? Bo niektórym nie uda się wpłacić i nie pojadą na zlot...:-([/quote] [quote name='Kincia']Własnie np dla mnie skad mam wytrzasnac 100 zl ? Czemu nie moze zostac to 30 :/[/quote] [quote name='ewelinabuck'][B]do mnie kaska splynie dopiero pod koniec lutego a narazie nie mam tych 100 zl zeby wplacic bo czekaja mnie inne wydatki a wyjazd na zlot musze sobie fundowac sama[/B] :roll:[B]szkoda ze nie zostalo to 30 zl[/B] [B]wiec prosze o skreslenie mnie ...jezeli beda jeszcze miejsca wolne kolo marca to wtedy sie zapisze:roll:[/B][/quote] [SIZE=3][COLOR=red][B]Do tej pory na domki zapisało się trochę ponad 20 osób. 1000/20 = 50 zł[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Musimy wpłacić 1000 zł i skądś uzbierać tą kasę. Kwotę zaliczki mogę obniżyć maksymalnie do 50 zł. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Czy to Wam odpowiada? :roll:[/B][/COLOR][/SIZE] [quote name='Fusica']Nie mam cierpliwości, żeby przebijać się przez cały wątek... Są jeszcze miejsca w domkach??? Piszę się na zlot i zabieram tylko psa :evil_lol: Jeśli chodzi o ewentualny przydział do domku, to ekhmmm... Wszystko mi jedno. Czy jedzie ktoś z wawy????[/quote] Miejsc w domkach jest jeszcze trochę. :cool3: [B]Fusica[/B] czyli zapisać Cię? Warunki z pierwszej strony Ci odpowiadają? Quote
Fusica Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Miejsc w domkach jest jeszcze trochę. :cool3:[/quote] I właśnie dlatego wrzucam do podpisu info o zlocie. Może moi dogo-znajomi zaskoczą? Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 To niech będzie to 50 zł, ale wtedy do końca marca trzeba drugą ratę czyli pozostałą cześć sumy. Wiec do tych 30zł co napoczątku było mówione chyba 20zł znajdziecie;)zrezygnujecie z papierosów,czekoladek, gum do żucia i znajdzie się w portfelu 50zł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][SIZE=3][COLOR=red][B]Do tej pory na domki zapisało się trochę ponad 20 osób. 1000/20 = 50 zł[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Musimy wpłacić 1000 zł i skądś uzbierać tą kasę. Kwotę zaliczki mogę obniżyć maksymalnie do 50 zł. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Czy to Wam odpowiada? :roll:[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Myślę że teraz będzie lepsza reakcja na taką zaliczkę. A namiotowicze nie płacą zailczki? [SIZE=1]Potwierdziło domek 25 osób więc wychodzi 40zł :eviltong:[/SIZE] Quote
Fusica Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][B]Fusica[/B] czyli zapisać Cię? Warunki z pierwszej strony Ci odpowiadają?[/quote] Zapisać, zapisać. Wpadłam kiedyś na wątek z poprzedniego zlotu i postanowiłam, że na następny jadę. Zastanawiam się czy będa tam przedstawiciele z mojego "przedziału wiekowego" (78 rocznik, tylo ciiiiiii)...;) Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [SIZE=3]A mam jeszcze taki pomysł, że na pierwszej stronie, przy zgłoszeniach wpiszę, kto skąd jest, żeby od razu było wiadomo, czy ktoś z Waszych okolic jedzie. Później przejrzę Wasze profile. :cool3:[/SIZE] [SIZE=3]Kto nie ma miejscowości w profilu, proszę wpisać tutaj. ;)[/SIZE] Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Fusica']Zapisać, zapisać. Wpadłam kiedyś na wątek z poprzedniego zlotu i postanowiłam, że na następny jadę. Zastanawiam się czy będa tam przedstawiciele z mojego "przedziału wiekowego" (78 rocznik, tylo ciiiiiii)...;)[/quote] No to tylko 5 latek starsza ode mnie jesteś. :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a wiecie może jak dojechać z Łodzi ? kurcze jakiś pociąg pewnie tam nie dojeżdża... hm... Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Fusica']Zapisać, zapisać. Wpadłam kiedyś na wątek z poprzedniego zlotu i postanowiłam, że na następny jadę. Zastanawiam się czy będa tam przedstawiciele z mojego "przedziału wiekowego" (78 rocznik, tylo ciiiiiii)...;)[/quote] Starsze roczniki były na zlotach;) Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a wiecie może jak dojechać z Łodzi ? kurcze jakiś pociąg pewnie tam nie dojeżdża... hm...[/quote] Z Łodzi na pewno coś jedzie do Wronek. Quote
Estera Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Marta_Ares'] Estera a z psem daloby rade?? ja z Tztem i sredniej wielkosci psem (39 cm, 12 kg :evil_lol:)[/quote]Myslę, że da radę :evil_lol: Tylko wtedy już auto zapchane. Jeszcze bagaże i dwa psy ;) ale damy radę ;) Quote
Marta_Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 To yloby super bo latwiej nam dojechac do bydgoszczy:evil_lol: tymbardziej ze z nmiotem bedziemy, ale najwyzej Tzta do bagaznika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [B]Asiu ja rezygnuje tak jak pisalam ...i jak beda miejsca w marcu jeszcze to sie zapisze...[/B] Quote
Estera Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Marta_Ares']To yloby super bo latwiej nam dojechac do bydgoszczy:evil_lol: tymbardziej ze z nmiotem bedziemy, ale najwyzej Tzta do bagaznika:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Muszę tylko zapytać na ile ludziów mamy samochód zarejestrowany, bo ktoś nas musi zawieźć :evil_lol: A siostra coś cały czas przebąkuje, że może też by się wybrała.... Mam nadzieję, że bagaże się zmieszczą do bagażnika... z Tzetm włącznie :evil_lol: wtedy na tyłach będzie wygodnie :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]Asiu ja rezygnuje tak jak pisalam ...i jak beda miejsca w marcu jeszcze to sie zapisze...[/B][/quote] Ja się postaram aby miejsce dla Ciebie pozostało;)i nie rezygnuj z zlotu:diabloti: Quote
baffi2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]Asiu ja rezygnuje tak jak pisalam ...i jak beda miejsca w marcu jeszcze to sie zapisze...[/B][/quote] który raz już zmieniasz zdanie?:evil_lol: nawet te 50zł nie dasz rady wpłacić?:-( oby reszta się nie rozmyślała z powodu tej zaliczki... Quote
polciuaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Asiu,z tym wpisaniem miejscowosci to baaaardzo dobry pomysl..;D Quote
Marta_Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Estera']Muszę tylko zapytać na ile ludziów mamy samochód zarejestrowany, bo ktoś nas musi zawieźć :evil_lol: A siostra coś cały czas przebąkuje, że może też by się wybrała.... Mam nadzieję, że bagaże się zmieszczą do bagażnika... z Tzetm włącznie :evil_lol: wtedy na tyłach będzie wygodnie :loveu:[/quote] teraz zobaczylam ile literowek zrobilam:oops: Hehe okej to dowiedz sie co i jak;) Postaramy sie jak najmniej bagazy zabrac:evil_lol: Quote
Estera Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Marta_Ares']teraz zobaczylam ile literowek zrobilam:oops: Hehe okej to dowiedz sie co i jak;) Postaramy sie jak najmniej bagazy zabrac:evil_lol:[/quote]Jak najmniej bagaży? Teżeta zostaw :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Co z tym numerem konta? :roll: Chyba, że już było, a ja nie zauważyłam :oops: Quote
Recommended Posts