Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kida i Olo']Rose, ale równie dobrze może być więcej chętnych niż miejsc w domkach, więc dostawki tak czy siak trzeba by było zrobić :eviltong:.[/quote]

wątpię żeby tak było:eviltong:

Posted

[quote name='AgaCzips']ja już sie pogubiłam:shake: To nie płacimy tylko za te w których mieszkamy? Ile jest tych domków?[/QUOTE]

ja tez :roll:

Posted

[quote name='AgaCzips']ja już sie pogubiłam:shake: To nie płacimy tylko za te w których mieszkamy? Ile jest tych domków?[/quote]

Z tego co ja zrozumiałam to jeśli bierzemy cały ośrodek to musimy zapełnić wszystkie domki.. Jest ok 45 miejsc do zapełnienia.. na razie zdeklarowało sie 21 osób..

Posted

[quote name='rose']wątpię żeby tak było:eviltong:[/quote]
[quote name='rose']ZJest ok 45 miejsc do zapełnienia..[/quote]

Czyli może raczej nie ma co wątpić :cool3:. Na razie wychodzi 44 osoby, a ta liczba może jeszcze się zwiększyć [SIZE=1](pomniejszyć zresztą też:P)[/SIZE][SIZE=2], a więc kto wie, czy miejsc faktycznie nie zabraknie. [/SIZE]

Posted

Jak już będą wszystkie domki opłacone to wtedy będzie można się przenieść do innego.. Ale ważne to żeby wszystko było opłacone.. A nie ze zostaną 3 domki puste, bo w jakimś tam innym jest 10 osób i wtedy za te puste trzeba brać kasę od wszystkich..:shake:

Posted

[quote name='Kida i Olo']Czyli może raczej nie ma co wątpić :cool3:. Na razie wychodzi 44 osoby, a ta liczba może jeszcze się zwiększyć [SIZE=1](pomniejszyć zresztą też:P)[/SIZE][SIZE=2], a więc kto wie, czy miejsc faktycznie nie zabraknie. [/SIZE][/quote]

Ja namiotowiczów nie liczyłam:P
jestem ciekawa ile osób zaliczę do końca stycznia zapłaci..

Posted

[quote name='goldenka245']A ktoś wysyłał PW do osób chętnych, które jeszcze nie potwierdziły swojej obecności??[/quote]

Kara coś chyba wspominała, że wysyłała wiadomości..
Właściwie to czekamy jeszcze tylko na odpowiedz 8 osób..

Posted

a bedzie ktos jechał z wawy ?? :cool3: bo ja bym była chetna na jakies towarzystwo i nie musze samochodem :eviltong: pociagiem tez jest fajnie i mozna zaczynać swietowac zlot juz na dzien dobry :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='aleb']Do kiedy trzeba dać ostateczną decyzję?[/quote]

jesli na domek to chyba do pojutrza, bo musimy wiedzieć ile osób jest chętnych i czy opłaca nam sie brać cały ośrodek..

Posted

[quote name='aleb']I jeszcze żebym dokładnie wiedziała...
Do końca stycznia zaliczka 30 zł, a reszta pieniędzy do kiedy?[/quote]

tak do końca stycznia 30zł, a reszta to myślę ze tak do końca marca