Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']A teraz tak poważnie, taki zlot nie wygląda jak jakiś obóz kolonijny, tam każdy żyje własnym życiem, a nie bawimy się czy coś, to raczej wygląda od 18pijemy kończymy w nocy spimy do południa, później każdy robi to co lubi. I jedna ważna rzecz. ŁAGODNE psy, nie ma a bo ona suczek nie lubi wiec może je chłapnąć zębami czy coś;). Nie ma co narażać psów innych i swoich i narobić sobie problemów.[/quote] [B][I]Zgadzam się :) jak pojedzie tam jakiś niezrównoważony pies i nagle się rzuci na innego to co wtedy?[/I][/B] [quote name='olekg18']Arystokracja występuje w mojej osbie i paru innych:)słonko:) A z tą listą nie jest taki głupi pomysł.Jeśli bierzesz kogos pod swoją opiekę tak jak i small pato to niech sobie w kanał walą po kątach[/quote] [I][B]haha dobre :cool1: podejrzewam,że nikt tam nie jedzie aby brać kogoś pod opiekę...[/B][/I] [quote name='KaRa_']Rinuś ale niektóre rzeczy napisane powyżej muszą być wypełnione czyli wpłaty z góry,sprzatnie po psach, i pisać się wtedy gdy na 100% można,bo po co robić zamieszania?[/quote] [I][B]Wpłaty oczywiście tylko musicie napisać ile ma się czasu,żeby wiedzieć czy dostanie się urlop :) sprzątanie po pieskach również obowiązkowe :) [/B][/I] Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 W tamtym roku mieliśmy bardzo szczekliwe psy że ja o 8rano już nie spałam bo było hauhau,a jak szczeka bo wiadomo pies to pies trzeba się postarać i uciszyć;)wiadomo,że pies usłyszy jakiś szelest i szczeknie,ale nie ze 24h na dobe:lol: Quote
basia bonnie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']goldenka-jak najbardziej taki jest mile widziany:)Bonnie od Basi na morderce też nie wygląda heheh[/quote] hahaha, to sie zdziwisz, bo ja w takim razie bez psa, bo agresywna szczególnie do psów, ale do niektórych ludzi też:razz: i szczekliwa jak widzi obcych albo się boi:eviltong:;) aa no i raz sie rzucila na kolezanke :P Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']goldenka-jak najbardziej taki jest mile widziany:)Bonnie od Basi na morderce też nie wygląda heheh[/quote] [I][B]Mój Brutus jest mordercą :diabloti:[/B][/I] Quote
NightQueen Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 takie pytanie mam jeszcze :D Wstepna data to...?? Quote
Asia & Ginger Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Mysia_']Mysie zapiszcie :lol: ilość psów nie znana, a to bardzo ważne? Bo nie wiem czy w ogóle któregoś zabiorę, może jak będą grzeczne :eviltong: Chyba namiot ;)[/quote] Zapisałam. :p A ilość psów potrzebna po to, żeby było wiadomo co mówić właścicielom ośrodka. ;) No bo co by to było jakbym powiedziała, że będzie 5 psów, a przyjedzie 30? :crazyeye: Szok by przeżyli. :evil_lol: [quote name='diabelkowa']to ja sie pisze z psem i tztem pod namiocikiem ^^ fur jak milo ze bedziesz ^^ :loveu:[/quote] Już zapisuję. :p [quote name='KaRa_']Ja powiem tak najlepiej już teraz osoby niepełnoletnie, od których decyzja zależy od rodziców niech już teraz się pytają a jak będą wiedziały na 100% to niech się zapisują, a nie że Asia zapisuje mnóstwo osób a na zlot nawet 1/2 z tego nie pojedzie bo jednak rodzice nie pozwolili, inaczej jest sprawą urlopów bo to już wyższa szkoła jazdy;)Sama też będę musiała sobie urlop wtedy załatwić:evil_lol:[/quote] [B]KaRa[/B] dobrze piszesz. :cool3: Czytajcie, to co pisze KaRa i Oluś, to moje dwie prawe ręce. :lol: Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rinuś-wiesz rok temu były sytuację ,ze ktoś zwrócił uwagę ,ze pies nasrał ( w sumie to srał jeszcze) a własciciel nawet nie drgnął i ,zeby nie było dymu zbierałem te kupy:/ Dlatego o tym mówimy:) Aaa zlocik napewno będzie z początku sierpnia:) Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Początek sierpnia mi w sumie pasuje, chyba, że pojedziemy gdzieś na wakacje, ale ja wole na zlot ;) Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rinuś dlatego pisze łagodne psy, gdy mamy jakąś tam do nich pewność. I nawet łagodny pies może coś zrobić dlatego trzeba mieć kontrole nad psem nawet jak ma się 2promile alkoholu w sobie Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja i tak Gordiemu kupie kaganiec, myślę, że kagańce powinny być obowiązkowe, bo nawet łagodnemu psu może jakiś inny nie pasować, a chyba nie chcemy przykrych sytuacji ;) Quote
NightQueen Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 teraz to mnie zalamaliscie :( nie dosc ze dlaeko mam (ale transpotr bym wyczasla) a tu termin kompletni mi nie pasuje :(:( Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']Rinuś dlatego pisze łagodne psy, gdy mamy jakąś tam do nich pewność. I nawet łagodny pies może coś zrobić dlatego trzeba mieć kontrole nad psem nawet jak ma się 2promile alkoholu w sobie[/quote] [I][B]To że napisałam,że mój Brutus jest mordercą to żartowałam :) podejrzewam,że chyba nikt pijany nie chadza z psem po ośrodku co ? :cool3:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 I psy latające do ludzi i szczekające(było kilka takich rok temu) na smyczach.Na terenie ośrodka Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 I jedna rzecz tak dla mnie osobista, jak wiadomo niektórzy będą mieli domki a inni namiotu, w domkach są czajniki, ciepła woda itp wiec czesto namiotowicze chodza do domków i wiele osób nie zdawało sobie w tamtym roku,że inni płacą za energie osobno a nie w cenie domku. I nawet 50gr nie dało by się dołożyć do tego, a w nasyzm domku była nawet skarbonka i chyba Oluś i ktoś tam jeszcze dał a reszta olewała, no i bywalcy domku podzielili się co mieszali w namiotach, a reszta miała na to olewke. Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hehe moj nie spelnia zadnych wymagan:) ale do sierpnia to ja bede miec jeszcze drugiego, bedzie jeszcze mlody wiec jest szansa ze morderca jeszcze nie bedzie:) Quote
basia bonnie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 napiszcie to w pierwszym poście jakby się dało,żeby te wszystkie informacje były w kupie :evil_lol: :) Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]To że napisałam,że mój Brutus jest mordercą to żartowałam :) podejrzewam,że chyba nikt pijany nie chadza z psem po ośrodku co ? :cool3:[/B][/I][/quote] fiu fiu przemilcze:evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']I jedna rzecz tak dla mnie osobista, jak wiadomo niektórzy będą mieli domki a inni namiotu, w domkach są czajniki, ciepła woda itp wiec czesto namiotowicze chodza do domków i wiele osób nie zdawało sobie w tamtym roku,że inni płacą za energie osobno a nie w cenie domku. I nawet 50gr nie dało by się dołożyć do tego, a w nasyzm domku była nawet skarbonka i chyba Oluś i ktoś tam jeszcze dał a reszta olewała, no i bywalcy domku podzielili się co mieszali w namiotach, a reszta miała na to olewke.[/quote] Ale jak osobno się płaci? Ciemna masa jestem:roll::oops: Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rinuś ja cały czas pijany z psami chodziłem i to luzem i nic się nie działo.Ale trza mieć kontrole i posłuszmego psa/psy Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'] [I][B]podejrzewam,że chyba nikt pijany nie chadza z psem po ośrodku co ? :cool3:[/B][/I][/quote] hihi...podkresly raz jeszcze to musza byc LAGODNE psy:diabloti: Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Goldebka-biega o to ,ze jak sobie zagotujesz wode w domku i zalejesz sobie zupkę /herrbatkę /kawe czy coś innego to wciepniesz 10groszy .I tyle:) Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']fiu fiu przemilcze:evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]rozumiem :evil_lol:[/B][/I] [quote name='olekg18']Rinuś ja cały czas pijany z psami chodziłem i to luzem i nic się nie działo.Ale trza mieć kontrole i posłuszmego psa/psy[/quote] [I][B]ale jak kiedys Twój Czarek wpadnie na mojego Brutusa z zębami a mój Brutus będzie na smyczy to nie ręczę potem za siebie co ja Tobie zrobię :) w końcu to są tylko psy...a my jesteśmy tylko ludźmi...nie zawsze muszą nas słuchać..[/B][/I] Quote
NightQueen Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Rinuś ja cały czas pijany z psami chodziłem i to luzem i nic się nie działo.Ale trza mieć kontrole i posłuszmego psa/psy[/QUOTE] a nie czasem na odwrot :D:D pies mial kontrole nad toba :D:D:D Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='goldenka245']Ale jak osobno się płaci? Ciemna masa jestem:roll::oops:[/quote] Za domek płacilismy 130 zł, przez te 5 dni złużywaliśmy prąd wiec był licznik i nam liczył ile, później to w recepcji babka przeliczała na złotówki przeciętnie wychodzi ok 30zl wiec osoby ktore przychodzily do domków mógłby parę groszy dać za prąd bo zrobiły sobie zupkę Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czarek nie rzuca się na psy:)Przy samym zapoznaniu powarkuje i na tym się kończy.Nawet agresora Atosa zdominował ślicznie bez użycia ząbków:) Poza tym mamnad nim kontrole:) Quote
Recommended Posts