polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']Z Krakowa chyba się wybiera kilka osób:cool3:[/QUOTE] O to super.:D Tylko...czy ktos bedzie chcial malolate odtransportowac...:roll: Matusz-Ja to kochaaaam spiew.!:loveu:Prawie tak samo jak psy.;D A ile gdzies tak by wynosil caly koszt.?Bo sie mamusi mojej kochanej pytalam to oczywiscie pierwsze pytanie to bylo za ile.:mad: ;P Ale to i tak dobra reakcja bo myslalam,ze powie cos w stylu 'Nie ma mowy i koniec.!';D Quote
Matusz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']O to super.:D Tylko...czy ktos bedzie chcial malolate odtransportowac...:roll: Matusz-Ja to kochaaaam spiew.![/quote] ja od najmłodszych lat śpiewam, więc kocham to co robię i ciągle odkrywam coś nowego :P więc sobie pośpiewamy na zlocie :) co do kosztu to z tego co pamiętam, to np domek wychodził na jedną osobę na cały zlot 100-120 zł, dobrze mówię? Asiu:diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Chyba dobrze...bo jak bylam na wycieczce trzy dniowej ze szkoly i wlasnie nie bylismy w jakims osrodku co sa pokoje tylko w takich domkach campingowych to wlasnie chyba jakos 140 z wyzywieniem i autokarem placilismy.;P Wlasnie...a zarelko we wlasnym zakresie,tak.?;> Matusz,Ty sie tak nie rozpedzaj bo ja sobie dopiero plany jakies robie zeby pojechac,a to jest malo prawdopodobne..;P Matusz..a jezdzisz na jakies festiwale,konkursy.?Bo jesli tak,to z checia bym Cie kiedys moze gdzies poznala...;P Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A ja się dziwie że tak tanio... :evil_lol: A po jedzenie to każdy sam chodzi do sklepu?? Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Nie redziłabym bo Komarek będzie pod czujnym okiem Rose:evil_lol:i to raczej ona będzie go zgarniać w deszczowe noce do siebie;)[/quote] To ja umywam ręce :evil_lol: chcę zlot przetrwać ze wszystkimi włosami na głowie :diabloti: [quote name='dogomanka_']Mmmm...czyzby ten caly Komar gral na gitarze.?To tak jak ja...;D Tylko,ze ja sie dopiero ucze...ale juz co nieco umiem.;PP[/quote] To bierz gitarę i będziecie grać razem, inni będą śpiewać a ja będę... oglądać :diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] To bierz gitarę i będziecie grać razem, inni będą śpiewać a ja będę... oglądać :diabloti:[/QUOTE] Taa...jeszcze jakby miala gdziesik miejsce...;P pozatym nie ma takz,e bedziesz ogladac.;D Albo sie wlanczasz,albo wypad...:foch: :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Taa...jeszcze jakby miala gdziesik miejsce...;P pozatym nie ma takz,e bedziesz ogladac.;D Albo sie wlanczasz,albo wypad...:foch: :evil_lol:[/quote] No dobra wezmę kamerkę i filmik nagram pasi :evil_lol: Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] To bierz gitarę i będziecie grać razem, inni będą śpiewać a ja będę... oglądać :diabloti:[/quote] A kto będzie tańczyć??:diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Baffi...jak chccesz...no to Ty tancz.;D Tylko nie Pogo.!Blagam.!Tylko nie Pogo.!!! :evil_lol: Quote
wiq Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja chcę na zlot! :multi: wiq+3 psy do namiotu :cool3: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']A kto będzie tańczyć??:diabloti:[/quote] ja, ja :multi: Hehe :evil_lol: Uwielbiam tańczyć, ale nie umię :diabloti::eviltong: A co gitary to próbowałam się nauczyć, ale jakoś czasu na to nie miała, szkoda, że nie potrafię :roll: Tylko jedna piosenkę umiałam zagrać :oops: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Mysia_']ja, ja :multi: Hehe :evil_lol: Uwielbiam tańczyć, ale nie umię :diabloti::eviltong: A co gitary to próbowałam się nauczyć, ale jakoś czasu na to nie miała, szkoda, że nie potrafię :roll: Tylko jedna piosenkę umiałam zagrać :oops:[/QUOTE] Ja tez lubie tanczyc...a czy umiem...nie jestem pewna...;D Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Baffi...jak chccesz...no to Ty tancz.;D Tylko nie Pogo.!Blagam.!Tylko nie Pogo.!!! :evil_lol:[/quote] Chcę:diabloti: Ale nie będę:eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Ja tez lubie tanczyc...a czy umiem...nie jestem pewna...;D[/quote] No właśnie ma ten sam problem :eviltong: Quote
Patikujek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja tańczyć nie lubię ale pospiewam chętnie(choć moje umiejętności wokalne też mają wiele do życzenia):evil_lol: Ale w końcu "Śpiewać kazdy może, jeden lepiej, drugi trochę gorzej ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi" :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Oooo...dlacieeegoo.?!:diabloti:[/quote] bo bym mogła tanczyc cały czas, ale nie wiem czy potafię :evil_lol: Na mojej "studniówce" to jakby zebrac wszystko do kupy, to chyba tylko godzinę nie tańczyłam, a tak to cały czas na parkiecie :diabloti: :lol: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Patikujek']Ja tańczyć nie lubię ale pospiewam chętnie(choć moje umiejętności wokalne też mają wiele do życzenia):evil_lol: Ale w końcu "Śpiewać kazdy może, jeden lepiej, drugi trochę gorzej ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi" :loveu:[/QUOTE] Ooo.!I o to chodzi.!:diabloti: Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a bedzie tam imprezka?:diabloti: lepiej żeby była wtedy kiedy zrobi się ciemno to nie będzie widać kto nie umie tańczyć:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Marta_Ares']a na domek trzeba sie do marca zdecydowac???[/quote] Marta, jeszcze nie wiem dokładnie, to zależy od ośrodka, jeszcze dam znać, jak już ośrodek bedzie wybrany. ;) [quote name='Agata_B']Jeżeli będzie w Wielkopolsce to ja na 100% mogę jechać. Najlepiej jak najbliżej Wągrowca - Skoków :eviltong: Dopiszcie mnie - bez psa, domek. Ale do tego czasu będe miała juz psa;][/quote] Zapisuję. :cool3: [quote name='KaRa_']Jestem ciekawa jaki będzie najliczniejszy przedział wiekowy[/quote] Też jestem ciekawa, zrobimy ankietę? :cool3: [quote name='komar']ja tam jestem ciekawy który domek będzie miał największą średnią wiekową:D mam nadzieje że domki beda wieeelo osobowe;P[/quote] Komar przecież wiadomo, że nasz. :cool3: I to przeze mnie. :placz: [quote name='KaRa_']Nasz będzie miał największą średnia wiekowa:evil_lol:I nasz bedzie domkiem przywódczym :diabloti:[/quote] :evil_lol: [quote name='ulvhedinn']Hej, a kto przygarnie nas??? Średnia wieku mogę nieco podwyższyć...;)[/quote] Czyli robimy za podwyższaczy średniej wieku w domkach? :cool3: [quote name='baffi2']a średnią wieku psów też będziecie liczyć? :D[/quote] A możemy się pokusić. :evil_lol: [quote name='Matusz']no to będziemy grać i śpiewać, bo ja też śpiewam [/quote] Ale będzie wesoło. :lol: I głośno. :evil_lol: [quote name='dogomanka_']Ja jestem z Olkusza,moge dojechac do Krakowa albo do Sosnowca ewentualnie...dalej raczej nie..;P[/quote] Ze Śląska sporo osób jedzie, ale chyba raczej pociągami. :roll: [quote name='dogomanka_']O to super.:D Tylko...czy ktos bedzie chcial malolate odtransportowac... Matusz-Ja to kochaaaam spiew.!:loveu:Prawie tak samo jak psy.;D A ile gdzies tak by wynosil caly koszt.?Bo sie mamusi mojej kochanej pytalam to oczywiscie pierwsze pytanie to bylo za ile.:mad: ;P Ale to i tak dobra reakcja bo myslalam,ze powie cos w stylu 'Nie ma mowy i koniec.!';D[/quote] Koszt to mniej wiecej 130 zł za osobę za cały zlot (oczywiście jeśli śpi się w domku, bo za namiot będzie na pewno taniej). ;) [quote name='Matusz']ja od najmłodszych lat śpiewam, więc kocham to co robię i ciągle odkrywam coś nowego :P więc sobie pośpiewamy na zlocie :) co do kosztu to z tego co pamiętam, to np domek wychodził na jedną osobę na cały zlot 100-120 zł, dobrze mówię? Asiu:diabloti:[/quote] No mniej więcej dobrze. :evil_lol: [quote name='dogomanka_']Chyba dobrze...bo jak bylam na wycieczce trzy dniowej ze szkoly i wlasnie nie bylismy w jakims osrodku co sa pokoje tylko w takich domkach campingowych to wlasnie chyba jakos 140 z wyzywieniem i autokarem placilismy.;P Wlasnie...a zarelko we wlasnym zakresie,tak.?;>[/quote] Tak, żerełko we własnym zakresie. :p [quote name='baffi2']A ja się dziwie że tak tanio... :evil_lol: A po jedzenie to każdy sam chodzi do sklepu??[/quote] Można chodzić również grupowo. :eviltong: [quote name='wiq']ja chcę na zlot! :multi: wiq+3 psy do namiotu :cool3:[/quote] Już zapisuję. :p Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Marta, jeszcze nie wiem dokładnie, to zależy od ośrodka, jeszcze dam znać, jak już ośrodek bedzie wybrany. ;) Ale będzie wesoło. :lol: I głośno. :evil_lol: [B][COLOR="DarkOliveGreen"]Nooo...a jak.;D W koncu to dogo bedzie sie bawic.!:diabloti:[/COLOR][/B] Ze Śląska sporo osób jedzie, ale chyba raczej pociągami. :roll: [B][COLOR="DarkOliveGreen"]Aha...noo...jakby ktos chcial mnie pod swe skrzydla wziasc to pociagiem tez pojade..:oops:[/COLOR][/B] Koszt to mniej wiecej 130 zł za osobę za cały zlot (oczywiście jeśli śpi się w domku, bo za namiot będzie na pewno taniej). ;) [B][COLOR="DarkOliveGreen"]Aha..a jakbym wybrala namiot i by padalo to co.?:evil_lol::razz:[/COLOR][/B] Można chodzić również grupowo. :eviltong: [B][COLOR="DarkOliveGreen"]To dobrze...bo znajaz moje mozliwosci to bym sie zgubila...:oops:Nie noo..zart,az taka sierota nie jestem...chyba...:evil_lol::eviltong:[/COLOR][/B] Już zapisuję. :p [B][COLOR="DarkOliveGreen"]A mozna sie wykreslic jakby co.?;>[/COLOR][/B] [/QUOTE] Jesli mozna potem jakby co skreslic to mnie tez zapisz. dogomanka_ bez psa z domkiem. Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']dogomanka_ czemu bez psa?[/QUOTE] Aaaa...bo moj psiak ma juz 17 lat...na takie wyjazdy sie nie nadaje...;P Quote
komar Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Mmmm...czyzby ten caly Komar gral na gitarze.?[/quote] Może nie tak cały bo to tylko prawa i lewa ręka;P a do tańca to znam kogoś kto bedzie tańczył na stole:D Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Jesli mozna potem jakby co skreslic to mnie tez zapisz. dogomanka_ bez psa z domkiem.[/quote] Można, bo wiadomo, że zawsze może coś wypaść niespodziewanego. ;) Ale lepiej, żeby zapisywały się osoby zdecydowane, żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania. Tak jak w tamtym roku: zapisało się ze 40 osób, a z tego zostało tylko 20. :shake: Zresztą jest jeszcze czas, żeby się zapisać, także nie musisz się śpieszyć. ;) Quote
Recommended Posts