BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Saint']Bo odebrałem to jako ironię pod moim adresem, a wychodząc z założenia, że zrozumiałaś co miał na celu mój post, to była to zbędna złośliwość :eviltong: ale może to ja się czegoś jednak doszukuję tylko :eviltong: ja tam grzeczny, miły i uprzejmy jestem - i skromny przede wszystkim :razz:[/quote] Hehhehe to my chyba oboje się czegoś doszukujemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój post był ironią (celowo nietaktowną) w stronę modów, którzy to cały czas mówią o obecnych na forum dzieciach ;) Rozejm :loveu: Quote
Saint Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No czyli i ja i Ty się niepotrzebnie frustrowaliśmy :eviltong: czyżbyśmy sobie mały OT zrobili w tym temacie? :razz: Quote
BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Saint']No czyli i ja i Ty się niepotrzebnie frustrowaliśmy :eviltong: czyżbyśmy sobie mały OT zrobili w tym temacie? :razz:[/quote] Noooo zaraz nas modzi pogonią :evil_lol: Ekhm to jak tam wybór ośrodka? :siara: Quote
baffi2 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='KaRa_']A ja teraz napisze żeby nikt się nie pomylił,bo wszystko z tym alkoholem tyczyło się źle danego bana użytkownikowi Oleq18. Otóż ja byłam dwa razy na zlocie i jak pisałam zycie tam wygląda tak,że każdy robio to coc chce, przeważnie do 10tej się spało później śniadanie na podwórku bądź w domku później spacerek z psem dłuższy, poźniej siedział się troche dochodziło południe znów spacery z psami, do sklepu czy na wycieczki i jak ktoś chciał wieczorem pił, a jak nie to nie. A że teraz będzie zlot nad jeziorem to tez więcej atrakcji i dla ludzi i dla psów wiec nudzić się nie będzie. A w ogóle pisałam na początku,że osoby nieletnie nie piją procentów, chyba że rodzic pozwoli i da zgode ale my odpowiedzialności za to nie bierzemy. I znów pisze,że [B]zlot nad jeziorem będzie[/B] wiec nie nalezy sie spijac trzeba miec umiar bo jeszcze ktos wejdze do wody i bóg wie co się stanie.\Jedizemy odpoczywać a nie robić problemy;)Pijemy z umiarem jak w tatym roku, osoby pelnoletnie nie kupuja alkoholu nieletnim itp[/quote] a wiadomo nad jakim jeziorem?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jeszcze nie wiadomo nad jakim, ale napewno nad jeziorem przecież codziennie my to piszemy,że ośrodek jeszcze w trakcie szukania;) Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Się widzę tutaj niepotrzebna dyskusja wytworzyła:eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Szamanka'][COLOR=darkgreen][B]Nie było powodu?? Chyba kpisz...[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Z resztą koniec dyskusji nt. dlaczego wasz idol dostał bana. Baaaardzo długo na niego pracował. Nikt bana za darmo nie dostaje, więc przestańcie robić z nas hipokrytów - to nie decyzja jednej osoby, lecz całego grona moderatorów. Łatwo podpaść jednej osobie, ale żeby mieć na pieńku ze wszystkimi modami - to już trzeba mieć fantazję. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Życzę dalszej owocnej dyskusji na temat zlotu.[/COLOR][/B][/quote] Olka się każdy mod o byle pierdołe czepiał, gdzie tylko coś napisał to wszyscy musieli sprawdzić czy przypadkiem nie dało by się go zbanować :shake: Paranoja jakaś. Mam wrażenie, że poprostu osoby o własny zdaniu, które mają specyficzny sposób wypowiadania są tu niemile widziane. Przykre to bardzo, bo forum jest dla wszystkich, im więcej barwnych ludzi tym lepiej. A tak poza tym w wypowiedzi po której Olek dostał bana nie zauważyłam nic takiego co zasługiwało by na to? Tymbardziej biorąc pod uwagę wypowiedzi niektórych osób w niektórych wątkach :roll: Macie rację wszystkich zbanujcie to na DGM zostaną tylko modzi i tacy co na PWP ograniczaja się do "hop" i w "góre". Powodzenia w czystach na forum. PS. Te dzieci, które tak chronicie nie raz piszą z większymi podtekstami :angryy: [B]Przepraszam za moją wypowiedź i za zaśmiacanie tego wątku, ale poprostu musiałam wyrazic swoje zdanie.[/B] [B]Asiu, napisz mi domek ;)[/B] Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='BORA']Się jeszcze zobaczy :eviltong: Ale wiesz nie chce jechać, bo tam może dzieci jakieś będą, a ja coś nie tak powiem, albo 3 piwka sobie wypije :crazyeye: I może jakieś dzieci będą mnie prosiły, żeby im % kupić :diabloti: a ja wtedy będę musiała :mad: hehehehhe A tak serio Asiu-sister moja, to nie jest tak, że ja nie chcę...ale na dzień dzisiejszy nie mogę napisać, że będę, a jak nie jestem w 100% pewna to wolę się nie zapisywać. Jeżeli się okażę, że mogę to już pewnie będzie za późno, bo nie będzie dla mnie miejsca w domku :placz: Chyba, że mnie na podłodze upchniecie :evil_lol:[/quote] Dla Ciebie zawsze znajdzie się miejsce. :cool3: :loveu: [quote name='Saint']Grunt to czytanie ze zrozumieniem i taktowne ironie :thumbs: ustalono już dokładniej gdzie ten zlot? albo chociaż jakie miejsca są brane pod uwagę? :p[/quote] Miejsca brane pod uwagę to okolice Włocławka, Inowrocławia, Gniezna, a także inne, wszystko zależy od tego, które ośrodki zgodzą się nas przyjać z tyloma psami. ;) [quote name='BORA']Z Tobą łoże mogę dzielić (ups, dzieci :evil_lol:) :lol: Bo z Asią to się nie da. Ginger twardo jej broni :D :diabloti:[/quote] Nie przesadzaj i nie demonizuj mojego Dzińdziołka. :mad: Ona broni każdego, kto śpi ze mną na łóżku, także Ciebie też będzie bronić. :cool3: [quote name='baffi2']a wiadomo nad jakim jeziorem?:evil_lol:[/quote] Jeszcze nie wiadomo. :eviltong: [quote name='Mysia_'][B]Przepraszam za moją wypowiedź i za zaśmiacanie tego wątku, ale poprostu musiałam wyrazic swoje zdanie.[/B] [B]Asiu, napisz mi domek ;)[/B][/quote] Ok. :p Quote
Bogarka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Asiu moze sie zapytaj tez w osrodkach o to jak daleko jest osrodek od najblizszej stacji kolejowej/autobusowej, i czy jest mozliwosc spuszczenia ze smyczy psów nawet duzych (tj. jakis park w poblizu albo cos takiego albo czy na terenie osrodka mozna ) Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Bogarka']Asiu moze sie zapytaj tez w osrodkach o to jak daleko jest osrodek od najblizszej stacji kolejowej/autobusowej, i czy jest mozliwosc spuszczenia ze smyczy psów nawet duzych (tj. jakis park w poblizu albo cos takiego)[/quote] Ok. ;) [SIZE=1][COLOR=silver]10 znaków.[/COLOR][/SIZE] Quote
Kincia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ej heloł kazdy człowiek ma prawo wyrazic swoje zdanie !! Wiec dlaczego usuwacie moje posty :/:/:/ Wiec powtórze dlaczego on jest zbanowany !? Przeciez tylko odpowiedział mi na pytanie ? Ja was nie rozumiem :/ No przeciez to wszystko były zarty :/ Na zartach sie nie znacie ;/?? Quote
KaRa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Kincia']Ej heloł kazdy człowiek ma prawo wyrazic swoje zdanie !! Wiec dlaczego usuwacie moje posty :/:/:/ Wiec powtórze dlaczego on jest zbanowany !? Przeciez tylko odpowiedział mi na pytanie ? Ja was nie rozumiem :/ No przeciez to wszystko były zarty :/ Na zartach sie nie znacie ;/??[/quote] Mam prośbę koniec zaśmiecania masz do kogoś z moderatorów pytanie to dawaj na administracji:roll: jest tam tam temat o Olku i tam o tym gadaj, a tu o zlocie;) Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='KaRa_']Mam prośbę koniec zaśmiecania masz do kogoś z moderatorów pytanie to dawaj na administracji:roll: jest tam tam temat o Olku i tam o tym gadaj, a tu o zlocie;)[/quote] No właśnie porządek musi być!:eviltong: Widzę, że uczysz sie od najlepszych:eviltong: A teraz idź pozmywać naczynia:evil_lol: Quote
psiorka111 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ja bym chcicaałaa!! ale chyba nie mogęę ;(;( nie miłe. bu!. Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='psiorka111']ja bym chcicaałaa!! ale chyba nie mogęę ;(;( nie miłe. bu!.[/quote] Dlaczego nie możesz?:eviltong: Quote
AgaCzips Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [QUOTE] A teraz idź pozmywać naczynia:evil_lol: [/QUOTE] buhahaha:lol: A Bora śpi ze mną!:mad::eviltong: Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AgaCzips']buhahaha:lol: [/quote] Z czego sie śmiejesz?:eviltong: Kara powinna brać przykład od Twojego kolegi z niebieskiego "subaru":evil_lol::evil_lol: Mówię Ci on świetnym kandydatem na męża jest:eviltong: Się go dobrze wyszkoli to będzie chodził jak w zegarku:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='rose']Z czego sie śmiejesz?:eviltong: Kara powinna brać przykład od Twojego kolegi z niebieskiego "subaru":evil_lol::evil_lol: Mówię Ci on świetnym kandydatem na męża jest:eviltong: Się go dobrze wyszkoli to będzie chodził jak w zegarku:evil_lol:[/quote] to niech Kara do niego podbija:cool3: Ale trzeba przyznać że motyw z naczyniami herbatą i "subaru" był dobry:lol: Żeby nie robić ofu proponuje wziąć ich na zlot:evil_lol: Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AgaCzips']to niech Kara do niego podbija:cool3: Ale trzeba przyznać że motyw z naczyniami herbatą i "subaru" był dobry:lol: Żeby nie robić ofu proponuje wziąć ich na zlot:evil_lol:[/quote] Tak, tak, ja chciałabym zgłosić dwóch kolegów chętnych (choć jeszcze o tym nie wiedza:eviltong:) na zlot:p Bardzo przydatni w myciu naczyń i podawaniu herbaty, a i jeszcze jako szoferzy sie sprawdzają:evil_lol: Tak wiec Asi dopisz tam proszę ich:diabloti: Tylko nie wiem teraz czy namiot czy domek..:roll: hm.. daj ich do kuchni:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='rose']Tak, tak, ja chciałabym zgłosić dwóch kolegów chętnych (choć jeszcze o tym nie wiedza:eviltong:) na zlot:p Bardzo przydatni w myciu naczyń i podawaniu herbaty, a i jeszcze jako szoferzy sie sprawdzają:evil_lol: Tak wiec Asi dopisz tam proszę ich:diabloti: Tylko nie wiem teraz czy namiot czy domek..:roll: hm.. daj ich do kuchni:evil_lol:[/quote] dodam tylko że zrobią też śniadania obiady i kolacje [SIZE=1](tylko trzeba ich troszke podszkolić, bo ostatnio chleba nie umieli pokroić)[/SIZE]:evil_lol: Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AgaCzips']dodam tylko że zrobią też śniadania obiady i kolacje [SIZE=1](tylko trzeba ich troszke podszkolić, bo ostatnio chleba nie umieli pokroić)[/SIZE]:evil_lol:[/quote] Spoko podszkolenie zostaw mnie:diabloti: Quote
AgaCzips Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='rose']Spoko podszkolenie zostaw mnie:diabloti:[/quote] no ja myśle, w sylwestra tak sobie ładnie z nimi radziłaś...:cool3::lol::evil_lol: Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AgaCzips']no ja myśle, w sylwestra tak sobie ładnie z nimi radziłaś...:cool3::lol::evil_lol:[/quote] No ba:evil_lol: Oni sie mnie bali i tak właśnie powinno być:mad::evil_lol: Teraz muszę jeszcze Komara tak wyszkolić:diabloti: Quote
BORA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dla Ciebie zawsze znajdzie się miejsce. :cool3: :loveu:[/quote] [quote name='AgaCzips'] A Bora śpi ze mną!:mad::eviltong:[/quote] Tylko się nie pobijcie :evil_lol: Hehehe psy wystawcie do walki :diabloti: obawiam się tylko, że Chips raczej by wygrał hehehehehehehe Duke coś o tym wie :loveu: [quote name='Asia & Ginger'] Nie przesadzaj i nie demonizuj mojego Dzińdziołka. :mad: Ona broni każdego, kto śpi ze mną na łóżku, także Ciebie też będzie bronić. :cool3: [/quote] Nie wiedziałam :eviltong: Już nie będę, ona nie jest wcale demonem, to grzeczny piesek :diabloti: Quote
bigos Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AgaCzips'] A Bora śpi ze mną!:mad::eviltong:[/quote] Zdrada:mad::mad::mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts