Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rose']bo niedźwiedź duuuuży i grrrroźny:evil_lol:[/quote] a do tego polarny :diabloti: Rose, ja kupuję w dwie :cool3: spotkanie z misiem przeżyłam jak widać :lol: Nawet się polubiliśmy :p Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']a do tego polarny :diabloti: Rose, ja kupuję w dwie :cool3: spotkanie z misiem przeżyłam jak widać :lol: Nawet się polubiliśmy :p[/quote] Ok, Ty możesz:evil_lol: Taa widzę jak się polubiliście, że nawet numerem telefonu się z nim nie wymieniłaś:eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rose']Ok, Ty możesz:evil_lol: Taa widzę jak się polubiliście, że nawet numerem telefonu się z nim nie wymieniłaś:eviltong:[/quote] ważne, że wiem gdzie go szukać :razz: A to wszystko tak szybko się działo, że jakoś mi z głowy wyleciało, żeby o numer spytać :evil_lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']ważne, że wiem gdzie go szukać :razz: A to wszystko tak szybko się działo, że jakoś mi z głowy wyleciało, żeby o numer spytać :evil_lol:[/quote] no tak byliście zajęci sobą:evil_lol: mało czasu a dużo do zrobienia:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rose']no tak byliście zajęci sobą:evil_lol: mało czasu a dużo do zrobienia:evil_lol:[/quote] a no właśnie :lol::diabloti: ale pamiątkę przynajmniej po nim mam :evil_lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']a no właśnie :lol::diabloti: ale pamiątkę przynajmniej po nim mam :evil_lol:[/quote] A on po Tobie?:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rose']A on po Tobie?:evil_lol:[/quote] a jak :diabloti: ale ciiiiiiiiiii :evil_lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']a jak :diabloti: ale ciiiiiiiiiii :evil_lol:[/quote] Biedny niedźwiadek.. pewnie go oskalpowałaś:evil_lol: albo coś gorszego:D Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rose']Biedny niedźwiadek.. pewnie go oskalpowałaś:evil_lol: albo coś gorszego:D[/quote] to wiem tylko ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i niedźwiadek :lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']to wiem tylko ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i niedźwiadek :lol:[/quote] Jeśli w ogóle jeszcze żyje:evil_lol: pewnie gdzieś w krzakach leży:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rose']Jeśli w ogóle jeszcze żyje:evil_lol: pewnie gdzieś w krzakach leży:evil_lol:[/quote] no nie... i się wydało :roll: czemu nikt inny tu nie pisze...? :hand: Idę spać :evil_lol: DOBRANOC :buzi: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']no nie... i się wydało :roll: czemu nikt inny tu nie pisze...? :hand: Idę spać :evil_lol: DOBRANOC :buzi:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo wszyscy są zafascynowani historią i im mowe odebrało:cool3::evil_lol: Dogobranoc Myszunia :loveu::loveu: :buzi: Quote
A&L Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zlot 2015 juz w organizacji, zapraszam na wateczek :D http://www.dogomania.com/forum/topic/142471-dogozlot-2015/ Quote
Recommended Posts