Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']Mam wrazenie ze tym pociagiem ktorym my slazacy bedziemy jechac czyli okolo polnocy w niedziele/poniedzialek to bedzie jechalo w ciul osob bo on jedzie z przemysla do swinoujscia[/quote]
[B][I]powodzenia :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]bo tak czytam i mam wrażenie jakby niektórzy brali swoje dzieci ? :cool3:[/I][/B][/quote]

czyt. psiaki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']
ja proponuje aby kazdy wstawil zdjecie swojej twarzyczki aby kazdy wiedzial jak kto dokladnie wyglada bo niektorzy ( w tym ja ) jada na zlot po raz pierwszy[/quote]
Nie chcem (wstawiać tego zdjęcia), ale muszem:diabloti:
[IMG]http://images28.fotosik.pl/230/b2b9f1ae9e09ec3f.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='diabelkowa'][SIZE=4]Przypominam ze do niezbednika kazdego dogomaniaka nalezy dodac WORECZKI NA PSIE ODCHODY :-)[/SIZE][/quote]
O to to! :cool3:

[quote name='Karilka']Wujek google kłamie - nr jest nie prawidłowy:shake:. A to fikus jeden!

Cholera jasna...
Nie dojde do tego Sierakowa:placz:[/quote]
[quote name='Karilka']No tak ale do Wronek, a z Wronek do Sierakowa jest ...mordercza trasa:placz:

Nikt mnie z psem mordercą nie zabierze:shake:...[/quote]
Karilka, a o której przyjeżdżasz, może coś się zorganizuje, jakby więcej Was było. ;)

[quote name='ulvhedinn']Słuchajcie, jak kto jedzie pociągiem? I pytanie za 100 pkt- czy ktos by nas przygarnał na powiedzmy trzy dni do domku? :oops: Bo nie wiem, czy odważę sie dziecko zostawic na dłużej- Pi miała niestety operację i nie może jechać.[/quote]
Ulv, na miejscu pomyślimy do jakiego domku Cię przydzielić, a kiedy byś przyjechała, od poniedziałku? :cool3:

[quote name='diabelkowa']Mam wrazenie ze tym pociagiem ktorym my slazacy bedziemy jechac czyli okolo polnocy w niedziele/poniedzialek to bedzie jechalo w ciul osob bo on jedzie z przemysla do swinoujscia[/quote]
Dlatego też powinniście zarezerwować sobie przedział/y, to będziecie mieli chociaż zagwarantowane miejsca siedzące. :cool3:

Posted

To i ja wstawię zdjęcie niestety jadę bez psa ale zdjęcie dam z Kabim:)
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/606/myto7.jpg[/IMG]

:) hehe:evil_lol:

Ps. wszyscy macie fajne zdjecia i fajnie wyszliście:):)

Posted

[quote name='rose']To z bolsem jeszcze:evil_lol:[/quote]
Moi drodzy tak się pije :evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/studniowka/stu2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='rose']Kurcze no całe dwa lata byłam przekonana, że to był bols:evil_lol:[/quote]
zbyt pijana byłaś po prostu i dlatego :diabloti::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']a jak mozna zarezerwowac przedzialy?

ja sie dzisiaj szarpne i sobie o tej 23:44 bede stala i ogladala ile osob mniej wiecej jedzie :evil_lol:[/quote]
A tego to ja nie wiem, najlepiej zapytaj na informacji jak już będziesz na PKP. :cool3:

Posted

[quote name='rose']zbyt łapczywa była i się zachłysnęła:eviltong:[/quote]
[B][I]haha jasssne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]Widzę, żźe tam ostro jest :evil_lol:[/I][/B]