Estera Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Rinuś, czy Ty babo nie widzisz, że nas tam nie chcą? :evil_lol: Nawet w naturze :shake: Stopa złapiemy :cool3: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Estera']Rinuś, czy Ty babo nie widzisz, że nas tam nie chcą? :evil_lol: Nawet w naturze :shake: Stopa złapiemy :cool3:[/quote] [B][I]no w sumie...jak nas nie chceta to oddawać kasę i my pojedziemy sobie gdześ same :diabloti:[/I][/B] Quote
Mysia_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]będziesz pijana i nier zauważysz, że go nie ma :evil_lol:[/I][/B][/quote] ja będę pilnować :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jak to czym karmić psy suchą karmą jak codziennie:P Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]będziesz pijana i nier zauważysz, że go nie ma :evil_lol:[/I][/B][/quote] to prędzej on nie będzie w stanie, żeby po Was jechać to po pierwsze, a po drugie nawet jeśli byłby w stanie to choćbyście miały się czołgać ze zmęczenia po przejściu kilku kilometrów i tak mu jechać nie pozwolę:eviltong::diabloti: [quote name='Mysia_']ja będę pilnować :diabloti:[/quote] Dziękuję:loveu: wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='rose']to prędzej on nie będzie w stanie, żeby po Was jechać to po pierwsze, a po drugie nawet jeśli byłby w stanie to choćbyście miały się czołgać ze zmęczenia po przejściu kilku kilometrów i tak mu jechać nie pozwolę:eviltong::diabloti: [/quote] a po trzecie przecież kursują PKSy :razz: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [B][I]Łaski nie potrzebujemy.damy sobie radę.[/I][/B] Quote
Estera Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]no w sumie...jak nas nie chceta to oddawać kasę i my pojedziemy sobie gdześ same :diabloti:[/I][/B][/quote] o! :loveu: :diabloti: Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Łaski nie potrzebujemy.damy sobie radę.[/I][/B][/quote] I dobrze;) Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='komar']mysle że (bynajmniej z mej strony) dałoby rade bo Ania jedzie osobno w niedziele z Sandrą:) a ja przyjade w niedziele do poznania albo w sobote i w poniedzialek jedziemy do sierakowa... a moze i nawet w niedziele wieczorem??:D[/quote] Aha, czli pomieszanie z poplątaniem. :evil_lol: [quote name='rose']Ja bardzo chętnie tylko, że ze mną w niedziele jedzie pół rodziny, bo chcą pozwiedzać:eviltong: więc nie będzie miejsca:-( a jeszcze jedno pytanie mam apropo wolnych domków.. został jeszcze jakiś wolny?[/quote] Spoko, to pojadę pociagiem ze Ślązakami, bo Oluś mnie namawia. :loveu: A jeśli chodzi o wolny domek, to jest jeszcze jeden i właśnie mamy się zastanowić, czy go bierzemy, czy odstąpimy tym ludziom, co mają mieszkać w pokojach. :roll: [quote name='Ana_Zbyska']Nie wiecie, jak daleko są jakieś sklepy? i czym zamierzacie karmić psiaki?[/quote] Najbliższy sklep jest 100 m od ośrodka. ;) A jesli chodzi o karmienie psiaków, to ja biorę żarełko ze sobą. W ośrodku są kuchenki, więc mozna też coś ugotowac jeśli psy są na diecie gotowanej. ;) Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Mysia_']a po trzecie przecież kursują PKSy :razz: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [B][I]znaJDŹ mi pksa z Wronek do Sierakowa ok godziny 22[/I][/B] Quote
Rahl Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;) [...] Asiu, pokój załatwiony, domek też. :p [/quote] Dziękuję bardzo :loveu::loveu: Baffi, będę z Wami w domku, tylko z niedzieli na poniedziałek będę spała w innym :) Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Spoko, to pojadę pociagiem ze Ślązakami, bo Oluś mnie namawia. :loveu: A jeśli chodzi o wolny domek, to jest jeszcze jeden i właśnie mamy się zastanowić, czy go bierzemy, czy odstąpimy tym ludziom, co mają mieszkać w pokojach. :roll: [/quote] Grzesiek z Karolina jada w niedziel jednak chyba tylko ze po 15 bo Kara o tej kończy pracę więc możesz przyjechać do Poznania już rano w niedziele, ja wyjadę tak około 8 rano a Wy popołudniu i będzie git:eviltong: A co do domku bo moja siostra sie pytała bo chciała na weekend przyjechać, ale to jeszcze nie jest pewne,więc lepiej odstąpmy tym z pokoi;) Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='rose']Grzesiek z Karolina jada w niedziel jednak chyba tylko ze po 15 bo Kara o tej kończy pracę więc możesz przyjechać do Poznania już rano w niedziele, ja wyjadę tak około 8 rano a Wy popołudniu i będzie git:eviltong: A co do domku bo moja siostra sie pytała bo chciała na weekend przyjechać, ale to jeszcze nie jest pewne,więc lepiej odstąpmy tym z pokoi;)[/quote] Ok, to pomyślę jeszcze. ;) Prawdę mówiąc wolałabym być właśnie w niedziele, jako że jestem organizatorem, chciałabym mieć na wszystko oko. ;) A Twoja siostra może wtedy przyjedzie do pokoju jak się zdecyduje. ;) Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ok, to pomyślę jeszcze. ;) Prawdę mówiąc wolałabym być właśnie w niedziele, jako że jestem organizatorem, chciałabym mieć na wszystko oko. ;) A Twoja siostra może wtedy przyjedzie do pokoju jak się zdecyduje. ;)[/quote] My się Asiu wszystkim zajmiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [B][I]Jak z Esterą nie dotrzemy do Sierakowa do 24 tzn , że zaginęłyśmy.[/I][/B] Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Jak z Esterą nie dotrzemy do Sierakowa do 24 tzn , że zaginęłyśmy.[/I][/B][/quote] ok ;) moze zadzwonimy na 997 Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Asia Ty Nie MyŚl Ty JechaĆ Ze MnĄ PociĄgiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zro-zu-mia-no??????????????????????????????????? Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='olekg18']Asia Ty Nie MyŚl Ty JechaĆ Ze MnĄ PociĄgiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zro-zu-mia-no???????????????????????????????????[/quote] Rinuś mnie zabije. :nerwy: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Rinuś mnie zabije. :nerwy:[/quote] [B][I]nie nie :p Olek jest Wasz :p ja nie mam z nim nic wspólnego....już.[/I][/B] [B][I]zresztą my się nie doczłapiemy na zlot więc spokojnie.[/I][/B] Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nie nie :p Olek jest Wasz :p ja nie mam z nim nic wspólnego....już.[/I][/B] [B][I]zresztą my się nie doczłapiemy na zlot więc spokojnie.[/I][/B][/quote] Doczłapiecie, doczłapiecie, już ja o to zadbam. ;) Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No na Asie zawsze można liczyć:) A Kara i Rose mogłyby już troche z chamstwem przystopowac:) I byc takimi pokojowymi ludźmi jak ja:)(i kto to mówi)hihi Quote
KaRa_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='olekg18']No na Asie zawsze można liczyć:) A Kara i Rose mogłyby już troche z chamstwem przystopowac:) I byc takimi pokojowymi ludźmi jak ja:)(i kto to mówi)hihi[/quote] Oluś nie poznaje Cie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: JA będę tak jak Anka mówiła również w niedziele :) Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='olekg18']No na Asie zawsze można liczyć:) A Kara i Rose mogłyby już troche z chamstwem przystopowac:) I byc takimi pokojowymi ludźmi jak ja:)(i kto to mówi)hihi[/quote] A czy ja jestem chamska? nie zauważyłam:eviltong: A Ty jesteś za to fałszywy i to jak cholera..:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jestem wreedny ,ale nie fałszywy a to różnica Quote
Recommended Posts