Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estera']Rinuś, czy Ty babo nie widzisz, że nas tam nie chcą? :evil_lol: Nawet w naturze :shake:

Stopa złapiemy :cool3:[/quote]
[B][I]no w sumie...jak nas nie chceta to oddawać kasę i my pojedziemy sobie gdześ same :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]będziesz pijana i nier zauważysz, że go nie ma :evil_lol:[/I][/B][/quote]

to prędzej on nie będzie w stanie, żeby po Was jechać to po pierwsze, a po drugie nawet jeśli byłby w stanie to choćbyście miały się czołgać ze zmęczenia po przejściu kilku kilometrów i tak mu jechać nie pozwolę:eviltong::diabloti:

[quote name='Mysia_']ja będę pilnować :diabloti:[/quote]

Dziękuję:loveu: wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć:eviltong:

Posted

[quote name='rose']to prędzej on nie będzie w stanie, żeby po Was jechać to po pierwsze, a po drugie nawet jeśli byłby w stanie to choćbyście miały się czołgać ze zmęczenia po przejściu kilku kilometrów i tak mu jechać nie pozwolę:eviltong::diabloti:
[/quote]

a po trzecie przecież kursują PKSy :razz:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]no w sumie...jak nas nie chceta to oddawać kasę i my pojedziemy sobie gdześ same :diabloti:[/I][/B][/quote] o! :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='komar']mysle że (bynajmniej z mej strony) dałoby rade bo Ania jedzie osobno w niedziele z Sandrą:) a ja przyjade w niedziele do poznania albo w sobote i w poniedzialek jedziemy do sierakowa... a moze i nawet w niedziele wieczorem??:D[/quote]
Aha, czli pomieszanie z poplątaniem. :evil_lol:

[quote name='rose']Ja bardzo chętnie tylko, że ze mną w niedziele jedzie pół rodziny, bo chcą pozwiedzać:eviltong: więc nie będzie miejsca:-(
a jeszcze jedno pytanie mam apropo wolnych domków.. został jeszcze jakiś wolny?[/quote]
Spoko, to pojadę pociagiem ze Ślązakami, bo Oluś mnie namawia. :loveu:
A jeśli chodzi o wolny domek, to jest jeszcze jeden i właśnie mamy się zastanowić, czy go bierzemy, czy odstąpimy tym ludziom, co mają mieszkać w pokojach. :roll:

[quote name='Ana_Zbyska']Nie wiecie, jak daleko są jakieś sklepy?
i czym zamierzacie karmić psiaki?[/quote]
Najbliższy sklep jest 100 m od ośrodka. ;)
A jesli chodzi o karmienie psiaków, to ja biorę żarełko ze sobą. W ośrodku są kuchenki, więc mozna też coś ugotowac jeśli psy są na diecie gotowanej. ;)

Posted

[quote name='Mysia_']a po trzecie przecież kursują PKSy :razz:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
[B][I]znaJDŹ mi pksa z Wronek do Sierakowa ok godziny 22[/I][/B]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;)

[...]

Asiu, pokój załatwiony, domek też. :p

[/quote]
Dziękuję bardzo :loveu::loveu:

Baffi, będę z Wami w domku, tylko z niedzieli na poniedziałek będę spała w innym :)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Spoko, to pojadę pociagiem ze Ślązakami, bo Oluś mnie namawia. :loveu:
A jeśli chodzi o wolny domek, to jest jeszcze jeden i właśnie mamy się zastanowić, czy go bierzemy, czy odstąpimy tym ludziom, co mają mieszkać w pokojach. :roll:

[/quote]

Grzesiek z Karolina jada w niedziel jednak chyba tylko ze po 15 bo Kara o tej kończy pracę więc możesz przyjechać do Poznania już rano w niedziele, ja wyjadę tak około 8 rano a Wy popołudniu i będzie git:eviltong:

A co do domku bo moja siostra sie pytała bo chciała na weekend przyjechać, ale to jeszcze nie jest pewne,więc lepiej odstąpmy tym z pokoi;)

Posted

[quote name='rose']Grzesiek z Karolina jada w niedziel jednak chyba tylko ze po 15 bo Kara o tej kończy pracę więc możesz przyjechać do Poznania już rano w niedziele, ja wyjadę tak około 8 rano a Wy popołudniu i będzie git:eviltong:

A co do domku bo moja siostra sie pytała bo chciała na weekend przyjechać, ale to jeszcze nie jest pewne,więc lepiej odstąpmy tym z pokoi;)[/quote]
Ok, to pomyślę jeszcze. ;)
Prawdę mówiąc wolałabym być właśnie w niedziele, jako że jestem organizatorem, chciałabym mieć na wszystko oko. ;)
A Twoja siostra może wtedy przyjedzie do pokoju jak się zdecyduje. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ok, to pomyślę jeszcze. ;)
Prawdę mówiąc wolałabym być właśnie w niedziele, jako że jestem organizatorem, chciałabym mieć na wszystko oko. ;)
A Twoja siostra może wtedy przyjedzie do pokoju jak się zdecyduje. ;)[/quote]
My się Asiu wszystkim zajmiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Rinuś mnie zabije. :nerwy:[/quote]
[B][I]nie nie :p Olek jest Wasz :p ja nie mam z nim nic wspólnego....już.[/I][/B]
[B][I]zresztą my się nie doczłapiemy na zlot więc spokojnie.[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]nie nie :p Olek jest Wasz :p ja nie mam z nim nic wspólnego....już.[/I][/B]
[B][I]zresztą my się nie doczłapiemy na zlot więc spokojnie.[/I][/B][/quote]
Doczłapiecie, doczłapiecie, już ja o to zadbam. ;)

Posted

[quote name='olekg18']No na Asie zawsze można liczyć:)
A Kara i Rose mogłyby już troche z chamstwem przystopowac:) I byc takimi pokojowymi ludźmi jak ja:)(i kto to mówi)hihi[/quote]
Oluś nie poznaje Cie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JA będę tak jak Anka mówiła również w niedziele :)

Posted

[quote name='olekg18']No na Asie zawsze można liczyć:)
A Kara i Rose mogłyby już troche z chamstwem przystopowac:) I byc takimi pokojowymi ludźmi jak ja:)(i kto to mówi)hihi[/quote]

A czy ja jestem chamska? nie zauważyłam:eviltong:

A Ty jesteś za to fałszywy i to jak cholera..:eviltong: