Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytam się ponownie ile osób na 100% jedzie w niedziele?:eviltong: i czy już ktoś dzwonił tam i się umawiał, czy ja mam to zrobić?:eviltong: czy może Asia miała dzwonić, bo ja już nic nie wiem:eviltong:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']No tak :lol: A przynajmniej mam taką nadzieję :cool3:[/quote]

:multi::multi::multi: pozwól, że jak już się spotkamy to wymiziam twojego psiaka, bo strasznie mi się gordony podobają :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='M&T']:multi::multi::multi: pozwól, że jak już się spotkamy to wymiziam twojego psiaka, bo strasznie mi się gordony podobają :loveu::loveu::loveu:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uwaga Miziator :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B][I]Komar zrób fotki i pokaŻ JAK wyszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]to ja z Esterą dojeżdżam w czwartek wieczorem...ale tylko do Wronek...odbierze nas ktoś z Wronek?[/I][/B]

Posted

[quote name='Okamia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uwaga Miziator :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Dokładnie!! :diabloti::diabloti: Ty uważaj na swoją Kelly, bo moja kumpela kocha husky i jak jej powiedziałam, że przez jedną noc będziemy z huskim w domku to zrobiła wielkie oczy i zaczęła zacierać ręce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']:multi::multi::multi: pozwól, że jak już się spotkamy to wymiziam twojego psiaka, bo strasznie mi się gordony podobają :loveu::loveu::loveu:[/quote]
He he :lol:
Oczywiście :lol:

Posted

A właśnie co do tych domków to mamy sobie jeden wziąć na tą niedziele, czy jak?:eviltong: bo ja np. wolałabym już być w swoim domku, żeby potem sie nie przenosić:eviltong:

Posted

[quote name='M&T']Dokładnie!! :diabloti::diabloti: Ty uważaj na swoją Kelly, bo moja kumpela kocha husky i jak jej powiedziałam, że przez jedną noc będziemy z huskim w domku to zrobiła wielkie oczy i zaczęła zacierać ręce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ale Kelly jest MOJA ciałem i duszą i szczerze to ona nikogo innego nie słucha zbytnio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']He he :lol:
Oczywiście :lol:[/quote]

:multi::multi::multi: dziękuję :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Okamia']Ale Kelly jest MOJA ciałem i duszą i szczerze to ona nikogo innego nie słucha zbytnio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

mojej kumpeli to nie będzie przeszkadzało :evil_lol: ona będzie chciała tylko ją wymiziać :diabloti:

Posted

[quote name='M&T']mojej kumpeli to nie będzie przeszkadzało :evil_lol: ona będzie chciała tylko ją wymiziać :diabloti:[/quote]

będzie okazja do zrobienia fot z cyklu Kelly znalazła głupiego* :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

*[SIZE=1]głupi - człowiek który dał sie złapać w pułapkę Kelly na mizianie :diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='Okamia']będzie okazja do zrobienia fot z cyklu Kelly znalazła głupiego* :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

*[SIZE=1]głupi - człowiek który dał sie złapać w pułapkę Kelly na mizianie :diabloti:[/SIZE][/quote]

buahaha xD ja chcę to zobaczyć xD

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Komar zrób fotki i pokaŻ JAK wyszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[/quote]

Oj ale nie chce mi sie ich rozkładać bo tak ładnie są poskładane;P

Posted

[quote name='M&T']buahaha xD ja chcę to zobaczyć xD[/quote]
ja mam to codziennie :evil_lol: wystarczy zacząć ją głaskać a ona Ci pokaże gdzie ona lubi być głaskana :evil_lol:

Posted

[quote name='komar']Oj ale nie chce mi sie ich rozkładać bo tak ładnie są poskładane;P[/quote]

to już ty lepiej ich nie ruszaj!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']ja mam to codziennie :evil_lol: wystarczy zacząć ją głaskać a ona Ci pokaże gdzie ona lubi być głaskana :evil_lol:[/quote]

nooo to Pela [moja kumpela] będzie miała co robić :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']Oj ale nie chce mi sie ich rozkładać bo tak ładnie są poskładane;P[/quote]
[B][I]no tak ,potem trudności ze składaniem :diabloti:[/I][/B]

[B][I]KOmar jeszcze jedno zdanie mogłeś dobitniej doczytać w tamtym poście :diabloti:[/I][/B]

[B][I]dziewczyny nie offujcie tak :p[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']
[B][I]dziewczyny nie offujcie tak :p[/I][/B][/quote]

pseplasamy :oops::oops:

dziewczyny, przenosimy się na FB :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']następna!! :multi::multi::multi: a jedziesz na zlot? :cool3::cool3:

[/quote]No jasne, ze jadę:eviltong:

[quote name='Rawa']Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole.
Poza tym zazdrościcie nam pięknych kopalni... :loveu:
Pięknej gwary. :loveu:
Muzyki... (co lepsze to ze Śląska) :loveu:
I dobrego piwa. :loveu:[/quote]Ja niczego wam nie zazdroszczę:eviltong::diabloti:

[quote name='olekg18']A ja jestem tak sexowny ,że Izabela mnie na n-k podgląda codziennie:)
A ja mam 19lat:)[/quote]Wcale nie codziennie:eviltong: