Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']ale pon to juz dzień zlotu;) tak wiec

śr->czw 1
czw-pt 2
pt-sob 3
sob- ndz 4
ndz-pon 5;)[/quote]

wreszcie ktoś zrozumiał moje wątpliwości co do odliczania :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']to kto z was będzie juz w niedzielę? :hmmmm: [Karolinko, kochana, wiem, że ty będziesz już wtedy xD :loveu:][/quote]

Być może tyska ekipa wybierze się na zlot już z soboty na niedzielę, ale to narazie tylko takie przypuszczenia. Wieczorem chyba dam ostateczną odpowiedź.

[B]Czy jeśli zdecydujemy się na ten dzień dłużej, to od której godziny domek dla nas byłby wolny? Na miejscu bylibyśmy wczesnym ranem...[/B]
[B]Do domku będzie nas 5 osób.[/B]

Posted

[quote name='Mada:)']
[B]Do domku będzie nas 5 osób.[/B][/quote]

To chyba trzeba wynająć 2 domki :evil_lol::evil_lol: bo nas też chyba 5 będzie :eviltong:

Posted

[quote name='komar']a ja to juz teraz moge tam pojchac;P tylko koszulki odbiore:P[/quote]

Ja też:eviltong: Jedziemy?:evil_lol:

I mam takie jeszcze pytanko ile osób w niedziele jedzie? Bo ja z Sandrą też bym pojechała, bo nie wiem czy w samochodzie byśmy się pomieścili wszyscy, a tak to moja siostra nas zawiezie;) trzeba zadzwonić do ośrodka i im dać znać tak Asiu?;)

Posted

[quote name='Okamia']To szukaj i przyjeżdżaj :D

nie ma za co xD[/quote]
A my? A my?

Szukam ciapąga z soboty na niedziele albo na niedziele ale na razie najfajniejszy jest w poniedziałek:shake: - do Wronek
(a tam cos jeździ do Sierakowa?:roll:)

Posted

[quote name='Karilka']Czy SIERAKÓW RYNEK jest daleko od ....naszego el dorado?:roll:
Albo SIERAKÓW OŚRODEK ZDROWIA
Lub też SIERAKÓW WYB. cokolwiek znaczy to WYB.:diabloti:[/quote]

Sieraków Rynek jest 2 przystanki od ośrodka, tak mi sie przynajmniej wydaje.. jeśli się mylę proszę mnie poprawić:eviltong:

Posted

[url]http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90&[/url]

A czy ten rozkład obowiązuje też w niedziele? Ktos sie może orientuje;)?

Posted

[quote name='Karilka'][URL]http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90&[/URL]

A czy ten rozkład obowiązuje też w niedziele? Ktos sie może orientuje;)?[/quote]

nie radze bazowac na tym rozkładzie bo żadko kiedy sie sprawdza...

najlepiej zadzwonic na informacje PKS i sie dowiediec czy oby napewno w wakacje te autobusy jeżdżą-od siebie dodam że droga z wronek do ierkowa jest długa i z buta udało sie mi i Pati przejsc jakies 8-9km i miałyśmy dość a byłyśmy bez bagaży...

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dolny Śląsk górą!!! :multi:
[/quote]
;):thumbs:święta racja:thumbs:;)

No to jak z tą niedzielą :cool3:?
Prosiłabym o informacje czy z tym domkiem i pokojem załatwione, bo moi rodzice strasznie się denerwują :roll: Mój tata ma w poniedziałek nawał pracy... tylko niedziela mu pasuje ;) Proszę ładniutko :grins: bo co chwilę jestem pytana, czy to już w 100% załatwione :roll:

Posted

[quote name='CASIA&ttb']nie radze bazowac na tym rozkładzie bo żadko kiedy sie sprawdza...

najlepiej zadzwonic na informacje PKS i sie dowiediec czy oby napewno w wakacje te autobusy jeżdżą-od siebie dodam że droga z wronek do ierkowa jest długa i z buta udało sie mi i Pati przejsc jakies 8-9km i miałyśmy dość a byłyśmy bez bagaży...[/quote]

To 22km więc kupa drogi na piechote...
Jaki jest nr do pksa?:roll:

Posted

[quote name='Karilka']To 22km więc kupa drogi na piechote...
Jaki jest nr do pksa?:roll:[/quote]

wujek google mówi że informacja ogolnopolska PKS ma numer : 0 300 300 990

:cool3:

Posted

[quote name='rose']wisieć powinny, żeby się nie pogniotły:eviltong:[/quote]

właśnie! :eviltong: a ja w końu mam L-kę czy XL-kę? xD

Posted

[quote name='komar']ale one są ładnie poskladane w reklamówce;P[/quote]
i aż żal Ci je rozwijać??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie dziwię się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']ale one są ładnie poskladane w reklamówce;P[/quote]