Rawa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ja ja ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [quote name='M&T']jupi! Wreszcie ktoś nie ze Śląska :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Izabela124.']Ja tysz nie ze Śląska:eviltong::evil_lol:[/quote] Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole. Poza tym zazdrościcie nam pięknych kopalni... :loveu: Pięknej gwary. :loveu: Muzyki... (co lepsze to ze Śląska) :loveu: I dobrego piwa. :loveu: Quote
Mada:) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rawa']Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole. Poza tym zazdrościcie nam pięknych kopalni... :loveu: Pięknej gwary. :loveu: Muzyki... (co lepsze to ze Śląska) :loveu: I dobrego piwa. :loveu:[/quote] WŁAŚNIE! [B][U]TYSKIE ponad wszystkie! :multi:[/U] [U]:razz:[/U] [U]:evil_lol:[/U][/B] Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Rawa,otóż tak,ale przede wszystkim na śląsku najlepsi dogomaniacy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rawa']Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole. Poza tym zazdrościcie nam pięknych kopalni... :loveu: Pięknej gwary. :loveu: Muzyki... (co lepsze to ze Śląska) :loveu: I dobrego piwa. :loveu:[/quote] [B][I]taaa i pięknych, śmierdzących fabryk :diabloti:[/I][/B] [quote name='Mada:)']WŁAŚNIE! [B][U]TYSKIE ponad wszystkie! :multi:[/U] [U]:razz:[/U] [U]:evil_lol:[/U][/B][/quote] [B][I]akurat tutaj muszę się zgodzić z racji tego , że wujek jest prezesem :evil_lol:[/I][/B] Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']a wy nie macie morza i pięknych plaż :cool3:[/quote] A Ty nie masz pięknych gór i cudownych górskich rzek:loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']A Ty nie masz pięknych gór i cudownych górskich rzek:loveu::loveu::loveu:[/quote] góry, to ja mam co roku, kochana :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ja bym była za tym domkiem w niedzielę, ale Asiu taka sprawa, że moja mama chciałaby mieć ten pokoik który wynajęła na zlot :) Czyli ja bym była w domku a mama w tym pokoiku ;) Czy dałoby się tak załatwić :cool3:? Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:[/quote] Dziewczyny mogę zadzwonić, nie ma problemu, czyli ustalamy, że bierzecie jeden domek i pokój 1-osobowy, tak? [quote name='rose']a ile masz latów?:evil_lol:[/quote] 12 jeśli się nie mylę. ;) [quote name='KaRa_']To musisz zadzwonić tam i powiedzieć,że rezerwujesz ten pokój. Asia jeszcze nie wie czy pojedzie w niedziele dlatego najlepiej jakbyście sami takie rzeczy załatwiali ;). A ja wczoraj poznałam osobiście przypadkowo osobę co jedzie na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] W niedzielę chyba nie pojadę, chociaż mnie korci. :evil_lol: KaRa kogo poznałaś, chwal się. :cool3: Izę? :cool3: Quote
diabelkowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kara chwal sie :-)))) no to juz ustalone ze kolejny zlot na slasku :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 to kiedy przyjezdzacie? w niedziele juz?czy w poniedziałek popołudniu ? Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Basia i Barni']to kiedy przyjezdzacie? w niedziele juz?czy w poniedziałek popołudniu ?[/quote] to było pytanie ogólnie, czy do konkretnych osób? :eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Basia i Barni']to kiedy przyjezdzacie? w niedziele juz?czy w poniedziałek popołudniu ?[/quote] My z Kelly będziemy na Barniego czekać już od niedzieli :evil_lol: Kelly będzie wtedy mogła lepiej z MiKeyem się poznać :lol: Quote
Basia i Barni Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']My z Kelly będziemy na Barniego czekać już od niedzieli :evil_lol: Kelly będzie wtedy mogła lepiej z MiKeyem się poznać :lol:[/quote] o to super ale Barni iSasza jedzie czyli 2 pieski :razz: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Basia i Barni']o to super ale Barni iSasza jedzie czyli 2 pieski :razz:[/quote] Wiem :evil_lol: ale pisałaś że tylko Barni lubi huszczkowe sunie bo Sasza jeszcze za młody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Jak tam po weselu?? Quote
Asia & Ginger Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [I][B][COLOR=black]Uaktualniona lista namiotowiczów:[/COLOR][/B][/I] [I][COLOR=green][B]furciaczek[/B] [COLOR=black]- jedzie[/COLOR][/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]marmara_19[/B][/COLOR][COLOR=black] - brak odpowiedzi[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]ulvhedin[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR][/I] [I][B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] - jedzie[/I] [I][COLOR=green][B]Usia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- przyjedzie na weekend[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][COLOR=green][B]sacred PIRANHA[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie z mężem[/COLOR][/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]Anecioreczek[/B][/COLOR][COLOR=black] - nie jedzie[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]Luzia&Funia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- jeszcze nie wie[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]Junka[/B] [/COLOR][COLOR=black]- nie jedzie[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]psiunia1[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]kelpie0[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]Virginia - [/B][/COLOR][COLOR=black]jedzie[/COLOR][/I] [I][B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] - jedzie[/I] [I][COLOR=green][B]anne269 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]nie jedzie[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]etka1973[/B] [/COLOR][COLOR=black]- raczej nie jedzie[/COLOR][/I] [I][COLOR=green][B]Marlena -[/B] [/COLOR][COLOR=black]najprawdopodobniej nie[/COLOR][/I] [I][B][COLOR=green]Enchantress'ka[/COLOR][/B] - jeszcze nie wie[/I] [COLOR=red][B][SIZE=3]Dotarły pieniądze od xxSweetGirl93xx oraz od osoby towarzyszącej M&T.[/SIZE][/B] :p[/COLOR] Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 no to fajnie, że już kasa doszła :multi: a za niedzielny nocleg mamy zapłacić już na miejscu? :) Quote
Asia & Ginger Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']no to fajnie, że już kasa doszła :multi: a za niedzielny nocleg mamy zapłacić już na miejscu? :)[/quote] Myśle, że raczej tak, ale jeszcze zapytam. ;) Quote
rose Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny mogę zadzwonić, nie ma problemu, czyli ustalamy, że bierzecie jeden domek i pokój 1-osobowy, tak? 12 jeśli się nie mylę. ;) W niedzielę chyba nie pojadę, chociaż mnie korci. :evil_lol: KaRa kogo poznałaś, chwal się. :cool3: Izę? :cool3:[/quote] [quote name='diabelkowa']Kara chwal sie :-)))) no to juz ustalone ze kolejny zlot na slasku :evil_lol:[/quote] Kara poznała Paulinę87;) O jak `12 to prawie jak moja Sandra:P Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='rose']Kara poznała Paulinę87;)[/quote] A ja nikogo nie znam :placz::placz::placz: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']A ja nikogo nie znam :placz::placz::placz:[/quote] a swoje osoby towarzyszące? :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']a swoje osoby towarzyszące? :evil_lol:[/quote] o Kellowatym ta mowa?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']o Kellowatym ta mowa?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie, miałaś podobno jakieś osoby ze sobą brać, czy ja znowu coś namieszałam? xD Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']nie, miałaś podobno jakieś osoby ze sobą brać, czy ja znowu coś namieszałam? xD[/quote] Jakie?? znowu mieszasz ludziom w głowach :cool3: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']Jakie?? znowu mieszasz ludziom w głowach :cool3:[/quote] A to sorry xD tzn, że coś poprzekręcałam xP Quote
Mysia_ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B] [/quote] Rinus kochaj se tam kogo chcesz :cool1: Śląsk jest przepiękny i najlepszy na Świecie :loveu::loveu::loveu: A Wy nam tego zazdrościcie :eviltong: Dogomaniacy ze Śląska też są najlepsi :loveu: Quote
Recommended Posts