Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]ja ja ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

[quote name='M&T']jupi! Wreszcie ktoś nie ze Śląska :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='Izabela124.']Ja tysz nie ze Śląska:eviltong::evil_lol:[/quote]

Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole.
Poza tym zazdrościcie nam pięknych kopalni... :loveu:
Pięknej gwary. :loveu:
Muzyki... (co lepsze to ze Śląska) :loveu:
I dobrego piwa. :loveu:

Posted

[quote name='Rawa']Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole.
I dobrego piwa. :loveu:[/quote]

WŁAŚNIE!

[B][U]TYSKIE ponad wszystkie! :multi:[/U] [U]:razz:[/U] [U]:evil_lol:[/U][/B]

Posted

[quote name='Rawa']Wy się wszyscy nie znacie. :eviltong: Pierońskie gorole.
I dobrego piwa. :loveu:[/quote]
[B][I]taaa i pięknych, śmierdzących fabryk :diabloti:[/I][/B]
[quote name='Mada:)']WŁAŚNIE!

[B][U]TYSKIE ponad wszystkie! :multi:[/U] [U]:razz:[/U] [U]:evil_lol:[/U][/B][/quote]
[B][I]akurat tutaj muszę się zgodzić z racji tego , że wujek jest prezesem :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='basia bonnie']A Ty nie masz pięknych gór i cudownych górskich rzek:loveu::loveu::loveu:[/quote]

góry, to ja mam co roku, kochana :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ja bym była za tym domkiem w niedzielę, ale Asiu taka sprawa, że moja mama chciałaby mieć ten pokoik który wynajęła na zlot :)
Czyli ja bym była w domku a mama w tym pokoiku ;)
Czy dałoby się tak załatwić :cool3:?
Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:[/quote]
Dziewczyny mogę zadzwonić, nie ma problemu, czyli ustalamy, że bierzecie jeden domek i pokój 1-osobowy, tak?

[quote name='rose']a ile masz latów?:evil_lol:[/quote]
12 jeśli się nie mylę. ;)

[quote name='KaRa_']To musisz zadzwonić tam i powiedzieć,że rezerwujesz ten pokój. Asia jeszcze nie wie czy pojedzie w niedziele dlatego najlepiej jakbyście sami takie rzeczy załatwiali ;).

A ja wczoraj poznałam osobiście przypadkowo osobę co jedzie na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
W niedzielę chyba nie pojadę, chociaż mnie korci. :evil_lol:
KaRa kogo poznałaś, chwal się. :cool3:
Izę? :cool3:

Posted

[quote name='Basia i Barni']to kiedy przyjezdzacie? w niedziele juz?czy w poniedziałek popołudniu ?[/quote]

to było pytanie ogólnie, czy do konkretnych osób? :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Basia i Barni']to kiedy przyjezdzacie? w niedziele juz?czy w poniedziałek popołudniu ?[/quote]

My z Kelly będziemy na Barniego czekać już od niedzieli :evil_lol: Kelly będzie wtedy mogła lepiej z MiKeyem się poznać :lol:

Posted

[quote name='Okamia']My z Kelly będziemy na Barniego czekać już od niedzieli :evil_lol: Kelly będzie wtedy mogła lepiej z MiKeyem się poznać :lol:[/quote]

o to super ale Barni iSasza jedzie czyli 2 pieski :razz:

Posted

[quote name='Basia i Barni']o to super ale Barni iSasza jedzie czyli 2 pieski :razz:[/quote]
Wiem :evil_lol: ale pisałaś że tylko Barni lubi huszczkowe sunie bo Sasza jeszcze za młody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S. Jak tam po weselu??

Posted

[I][B][COLOR=black]Uaktualniona lista namiotowiczów:[/COLOR][/B][/I]
[I][COLOR=green][B]furciaczek[/B] [COLOR=black]- jedzie[/COLOR][/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]marmara_19[/B][/COLOR][COLOR=black] - brak odpowiedzi[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]ulvhedin[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR][/I]
[I][B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] - jedzie[/I]
[I][COLOR=green][B]Usia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- przyjedzie na weekend[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000][COLOR=green][B]sacred PIRANHA[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie z mężem[/COLOR][/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]Anecioreczek[/B][/COLOR][COLOR=black] - nie jedzie[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]Luzia&Funia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- jeszcze nie wie[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]Junka[/B] [/COLOR][COLOR=black]- nie jedzie[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]psiunia1[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]kelpie0[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]Virginia - [/B][/COLOR][COLOR=black]jedzie[/COLOR][/I]
[I][B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] - jedzie[/I]
[I][COLOR=green][B]anne269 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]nie jedzie[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]etka1973[/B] [/COLOR][COLOR=black]- raczej nie jedzie[/COLOR][/I]
[I][COLOR=green][B]Marlena -[/B] [/COLOR][COLOR=black]najprawdopodobniej nie[/COLOR][/I]
[I][B][COLOR=green]Enchantress'ka[/COLOR][/B] - jeszcze nie wie[/I]

[COLOR=red][B][SIZE=3]Dotarły pieniądze od xxSweetGirl93xx oraz od osoby towarzyszącej M&T.[/SIZE][/B] :p[/COLOR]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny mogę zadzwonić, nie ma problemu, czyli ustalamy, że bierzecie jeden domek i pokój 1-osobowy, tak?

12 jeśli się nie mylę. ;)

W niedzielę chyba nie pojadę, chociaż mnie korci. :evil_lol:
KaRa kogo poznałaś, chwal się. :cool3:
Izę? :cool3:[/quote]

[quote name='diabelkowa']Kara chwal sie :-))))
no to juz ustalone ze kolejny zlot na slasku :evil_lol:[/quote]

Kara poznała Paulinę87;)

O jak `12 to prawie jak moja Sandra:P

Posted

[quote name='Okamia']o Kellowatym ta mowa?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

nie, miałaś podobno jakieś osoby ze sobą brać, czy ja znowu coś namieszałam? xD

Posted

[quote name='M&T']nie, miałaś podobno jakieś osoby ze sobą brać, czy ja znowu coś namieszałam? xD[/quote]
Jakie?? znowu mieszasz ludziom w głowach :cool3:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B]
[/quote]

Rinus kochaj se tam kogo chcesz :cool1:

Śląsk jest przepiękny i najlepszy na Świecie :loveu::loveu::loveu: A Wy nam tego zazdrościcie :eviltong: Dogomaniacy ze Śląska też są najlepsi :loveu: