Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estera']To ja też szukam domku, bo goldenka mnie na zlot namówiła, niby chce mnie przygarnąć, ale jakoś tak bez entuzjazmu i przekonania :shake:[/quote]

nie bój się jakoś to będzie :cool3::cool3::cool3: Też miałam takie obawy :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ciekawe kto będzie tymi vipami... :roll:[/B][/I][/quote]

ejjjj, tu są tylko tacy :eviltong::multi: Kto jedzie na zlot ten jest vip :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']To ja też szukam domku, bo goldenka mnie na zlot namówiła, niby chce mnie przygarnąć, ale jakoś tak bez entuzjazmu i przekonania :shake:[/quote]
Jesteś w domku ze mną i aleb napewno i nie gadaj głupot:eviltong: i Rinuś i kto to jeszcze mial być?:diabloti: betty labrador i dalej nie pamietam:oops::eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']ejjjj, tu są tylko tacy :eviltong::multi: Kto jedzie na zlot ten jest vip :evil_lol:[/quote]
[I][B]a no tak :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='goldenka245']Jesteś w domku ze mną i aleb napewno i nie gadaj głupot:eviltong: i Rinuś i kto to jeszcze mial być?:diabloti: betty labrador i dalej nie pamietam:oops::eviltong:[/quote]
[I][B]oo haha szkoda że nie przeczytałas że ja zrezygnowałam bo się boję Olka hahha :evil_lol:
widzę że data to 6-10 sierpień..jeśli będę pracowała to u mnie w grę wchodzi tylko weekend...czyli mogę przyjechać w piątek ok południa do niedzieli..
Asiu czy tak też może być?[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a no tak :evil_lol:[/B][/I]

[I][B]oo haha szkoda że nie przeczytałas że ja zrezygnowałam bo się boję Olka hahha :evil_lol:
widzę że data to 6-10 sierpień..jeśli będę pracowała to u mnie w grę wchodzi tylko weekend...czyli mogę przyjechać w piątek ok południa do niedzieli..
Asiu czy tak też może być?[/B][/I][/quote]
Ale pisałaś na gg ze sie zapiszesz:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']Jesteś w domku ze mną i aleb napewno i nie gadaj głupot:eviltong: i Rinuś i kto to jeszcze mial być?:diabloti: betty labrador i dalej nie pamietam:oops::eviltong:[/quote] :loveu::loveu::loveu:

Posted

Aneta jakie z ciebie jest problematyczne dziecko.Normalnie twój pies ma to po Tobie.Wszystko jest problemem.Nawet jak będzie Axa to co?Nie musisz przebywać z Atosem w ich towarzystwie .
Ja np. nie bd przebywał w towarzystwie Rinuś i jej Labka ,bo według niej moje psy go chyba zagryzą,bo są AGRESYWNE niewiem wprawdzie w którym miejscu mają tą morderczą agresje .Ale cóż...
A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny

Posted

[quote name='olekg18']Aneta jakie z ciebie jest problematyczne dziecko.Normalnie twój pies ma to po Tobie.Wszystko jest problemem.Nawet jak będzie Axa to co?Nie musisz przebywać z Atosem w ich towarzystwie .
Ja np. nie bd przebywał w towarzystwie Rinuś i jej Labka ,bo według niej moje psy go chyba zagryzą,bo są AGRESYWNE niewiem wprawdzie w którym miejscu mają tą morderczą agresje .Ale cóż...
A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny[/quote]
Bójmy się... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Aneta jakie z ciebie jest problematyczne dziecko.Normalnie twój pies ma to po Tobie.Wszystko jest problemem.Nawet jak będzie Axa to co?Nie musisz przebywać z Atosem w ich towarzystwie .
A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny[/quote]
Ejj to nie fair,bo ja juz Ci powiedziałam z Kim niechce byc,i mnie tam dasz:placz: Jak możesz:placz:

Posted

[quote name='olekg18']
[B][I]jak Ty dużo lubisz sobie dopowiadać...normalnie bajkopisarz z Ciebie jest na 6...:shake:
wklej mi moje słowa gdzie napisałam że Twoje psy są agresywne...[/I][/B]

Posted

[quote name='olekg18']Napisałaś ,że Czarek jest agresywny i mnie nie słucha ,bo nosi kolczatkę:)[/quote]
[I][B]hahaha nie napisałam tak ...to lepiej poszukaj tej mojej żałosnej wypowiedzi,bo jak kogoś oskarżasz to wypada mieć jakieś argumenty na ta osobę...a Ty masz argumenty z nieba...wyssane z palca...[/B][/I]