Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz']to wszystko jeszcze zależy ilu osobowe będą domki ;)[/quote] [I][B]Domki ? Mateuszku namiocik :diabloti::eviltong:[/B][/I] Quote
Estera Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 To ja też szukam domku, bo goldenka mnie na zlot namówiła, niby chce mnie przygarnąć, ale jakoś tak bez entuzjazmu i przekonania :shake: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Domek, domek, z Vipami:diabloti::razz: Quote
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Estera']To ja też szukam domku, bo goldenka mnie na zlot namówiła, niby chce mnie przygarnąć, ale jakoś tak bez entuzjazmu i przekonania :shake:[/quote] nie bój się jakoś to będzie :cool3::cool3::cool3: Też miałam takie obawy :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz']Domek, domek, z Vipami:diabloti::razz:[/quote] [I][B]ciekawe kto będzie tymi vipami... :roll:[/B][/I] Quote
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ciekawe kto będzie tymi vipami... :roll:[/B][/I][/quote] ejjjj, tu są tylko tacy :eviltong::multi: Kto jedzie na zlot ten jest vip :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Estera']To ja też szukam domku, bo goldenka mnie na zlot namówiła, niby chce mnie przygarnąć, ale jakoś tak bez entuzjazmu i przekonania :shake:[/quote] Jesteś w domku ze mną i aleb napewno i nie gadaj głupot:eviltong: i Rinuś i kto to jeszcze mial być?:diabloti: betty labrador i dalej nie pamietam:oops::eviltong: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Mysia_']ejjjj, tu są tylko tacy :eviltong::multi: Kto jedzie na zlot ten jest vip :evil_lol:[/quote] [I][B]a no tak :evil_lol:[/B][/I] [quote name='goldenka245']Jesteś w domku ze mną i aleb napewno i nie gadaj głupot:eviltong: i Rinuś i kto to jeszcze mial być?:diabloti: betty labrador i dalej nie pamietam:oops::eviltong:[/quote] [I][B]oo haha szkoda że nie przeczytałas że ja zrezygnowałam bo się boję Olka hahha :evil_lol: widzę że data to 6-10 sierpień..jeśli będę pracowała to u mnie w grę wchodzi tylko weekend...czyli mogę przyjechać w piątek ok południa do niedzieli.. Asiu czy tak też może być?[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]a no tak :evil_lol:[/B][/I] [I][B]oo haha szkoda że nie przeczytałas że ja zrezygnowałam bo się boję Olka hahha :evil_lol: widzę że data to 6-10 sierpień..jeśli będę pracowała to u mnie w grę wchodzi tylko weekend...czyli mogę przyjechać w piątek ok południa do niedzieli.. Asiu czy tak też może być?[/B][/I][/quote] Ale pisałaś na gg ze sie zapiszesz:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='goldenka245']Ale pisałaś na gg ze sie zapiszesz:diabloti:[/quote] [I][B]Ty wredna paplo Ty :diabloti:[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Ty wredna paplo Ty :diabloti:[/B][/I][/quote] Kocham Cię:loveu: :evil_lol: Quote
Estera Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='goldenka245']Jesteś w domku ze mną i aleb napewno i nie gadaj głupot:eviltong: i Rinuś i kto to jeszcze mial być?:diabloti: betty labrador i dalej nie pamietam:oops::eviltong:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 eeej kto mnie przygranie?:P haha,dobra zobaczy sie jeszcze czy Biore Mojego Pięknego Pieseczka Bialego :diabloti: Quote
Kincia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja jak pokjade to juz mam skład na domek :diabloti::evil_lol: Quote
Agnisia =) Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Anecioreczek, nie bój nic. W tym roku rudzielca nie będę brała. Za dużo z nim kłopotu :p Atosik może czuć się bezpiecznie. ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ja bede z labkiem i wilczarzem....kto sie nie boi nas przygarnac?:):):) Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Agnisia nawet gdyby,bedzie Solówa i Axa? bo jak Tak,to wtedy tez nici z Tosia xD Quote
olekg89 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Aneta jakie z ciebie jest problematyczne dziecko.Normalnie twój pies ma to po Tobie.Wszystko jest problemem.Nawet jak będzie Axa to co?Nie musisz przebywać z Atosem w ich towarzystwie . Ja np. nie bd przebywał w towarzystwie Rinuś i jej Labka ,bo według niej moje psy go chyba zagryzą,bo są AGRESYWNE niewiem wprawdzie w którym miejscu mają tą morderczą agresje .Ale cóż... A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny Quote
tusia. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Aneta jakie z ciebie jest problematyczne dziecko.Normalnie twój pies ma to po Tobie.Wszystko jest problemem.Nawet jak będzie Axa to co?Nie musisz przebywać z Atosem w ich towarzystwie . Ja np. nie bd przebywał w towarzystwie Rinuś i jej Labka ,bo według niej moje psy go chyba zagryzą,bo są AGRESYWNE niewiem wprawdzie w którym miejscu mają tą morderczą agresje .Ale cóż... A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny[/quote] Bójmy się... :evil_lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Aneta jakie z ciebie jest problematyczne dziecko.Normalnie twój pies ma to po Tobie.Wszystko jest problemem.Nawet jak będzie Axa to co?Nie musisz przebywać z Atosem w ich towarzystwie . Ja np. nie bd przebywał w towarzystwie Rinuś i jej Labka ,bo według niej moje psy go chyba zagryzą,bo są AGRESYWNE niewiem wprawdzie w którym miejscu mają tą morderczą agresje .Ale cóż... A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny[/quote] Ejj to nie fair,bo ja juz Ci powiedziałam z Kim niechce byc,i mnie tam dasz:placz: Jak możesz:placz: Quote
Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18'] Ja np. nie bd przebywał w towarzystwie Rinuś i jej Labka ,bo według niej moje psy go chyba zagryzą,bo są AGRESYWNE niewiem wprawdzie w którym miejscu mają tą morderczą agresje .Ale cóż... A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny[/quote] [B][I]jak Ty dużo lubisz sobie dopowiadać...normalnie bajkopisarz z Ciebie jest na 6...:shake: wklej mi moje słowa gdzie napisałam że Twoje psy są agresywne...[/I][/B] Quote
olekg89 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Niechce mi się szukać twoich żałosnych wypowiedzi:) Quote
olekg89 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Napisałaś ,że Czarek jest agresywny i mnie nie słucha ,bo nosi kolczatkę:) Quote
Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Napisałaś ,że Czarek jest agresywny i mnie nie słucha ,bo nosi kolczatkę:)[/quote] [I][B]hahaha nie napisałam tak ...to lepiej poszukaj tej mojej żałosnej wypowiedzi,bo jak kogoś oskarżasz to wypada mieć jakieś argumenty na ta osobę...a Ty masz argumenty z nieba...wyssane z palca...[/B][/I] Quote
olekg89 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ssać to wole akurat cos innego niż palca.Dobrze skończmy tą żałosna obustronnie dyskusje.Bo to nie miejsce na tego typu rzeczy Quote
Recommended Posts