Bewarka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja dokładnie nie wiem kto jedzie, znaczy sie wiem, że jadę ja, mój brat i jego 5 koleżanek. Nie wiem czy jeszcze jedzie jeden jego kolega, ale chyba nie, bo wolnego nie mógł załatwić czy coś. :) Znalazłam już jakieś domki, mój brat zadzwonił, ale nic się nie dowiedziałam, bo musiał już wychodzić z domu także nie wiem czy są tam miejsca czy nie. Z tym, że nie możemy przedłużać wakacji ani przesuwać, bo oni już sobie załatwili urlopy od 4 do 10 sierpnia, bo tak się umówiliśmy. Także ode mnie to nie zależy, mam wakacje ;) Quote
wiq Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zaglądam z miłą informacją: muszę zrezygnować ze zlotu :] Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='wiq']zaglądam z miłą informacją: muszę zrezygnować ze zlotu :][/quote] [I][B]już mogłaś wymyślić lepszy żart :p[/B][/I] Quote
diabelkowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 wiq ja juz ci cos powiedzialam na ten temat tu sie nie bede powtarzac bo miejsca na takie cenzurowe gwiazki brakinie -> * Quote
rose Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]11 :p:p:p:p [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=darkorchid][B]11[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]:p:p:p:p[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] [B][I]jeeeszcze tylkko kilka dni :evil_lol:[/I][/B] [B][I]tylko do czwartku tamn grzecznie proszę :evil_lol: prawdopodobnie z Esterą w czwartek dopjedziemy :multi:[/I][/B] Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Asia@Ginger to z Poznania mnie zabierzesz na zlot? Bo ja dziś na wieś wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do Neta i wracam 30lipca a 31 wyjeżdżam już do Poznania ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Izabela124.']Asia@Ginger to z Poznania mnie zabierzesz na zlot? Bo ja dziś na wieś wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do Neta i wracam 30lipca a 31 wyjeżdżam już do Poznania ;)[/quote] Iza jeszcze nie wiem, czym pojadę, może pociągiem, to najwyżej się dosiądziesz do nas w Poznaniu. Ale jak już będę wiedziała co i jak, to zadzwonię do Ciebie. ;) Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Iza jeszcze nie wiem, czym pojadę, może pociągiem, to najwyżej się dosiądziesz do nas w Poznaniu. Ale jak już będę wiedziała co i jak, to zadzwonię do Ciebie. ;)[/quote]Ok;) To jakby co czekam na telefon, pozdrawiam Quote
rose Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Co taka cisza?:eviltong: Jak zostanie 5 dni do zlotu zaczynam się pakować:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='rose']Co taka cisza?:eviltong: Jak zostanie 5 dni do zlotu zaczynam się pakować:eviltong:[/quote] Jak bedzie 5 dni do zlotu to ja pakuje się na Woodstock :diabloti: Czy tam jest gdzie wyprac ciuchy? :evil_lol: Bo chciałam wziąźć takie krótkie galotki, które chce tez wziąźć na Woodstock :lol: Napewno jakoś sobie poradzę :eviltong: Quote
rose Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mysia_']Jak bedzie 5 dni do zlotu to ja pakuje się na Woodstock :diabloti: Czy tam jest gdzie wyprac ciuchy? :evil_lol: Bo chciałam wziąźć takie krótkie galotki, które chce tez wziąźć na Woodstock :lol: Napewno jakoś sobie poradzę :eviltong:[/quote] Można wyprać pod prysznicem:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='rose']Można wyprać pod prysznicem:eviltong:[/quote] też tak myślę :evil_lol: Quote
rose Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [CENTER][COLOR=Red][B]Uwaga uwaga! [COLOR=Yellow][SIZE=7]10 [/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='rose'][CENTER][COLOR=red][B]Uwaga uwaga![/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][COLOR=yellow][SIZE=7]10[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][/CENTER] [/COLOR][/quote] Rose, ty maniaczko! :evil_lol: Quote
rose Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Rose, ty maniaczko! :evil_lol:[/quote] Ja juz mówiłam to jest dla Waszego dobra żebyście nie zapomnieli:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='rose']Ja juz mówiłam to jest dla Waszego dobra żebyście nie zapomnieli:evil_lol:[/quote] I dla swojego pewnie poniekąd też. :cool3: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='rose']Ja juz mówiłam to jest dla Waszego dobra żebyście nie zapomnieli:evil_lol:[/quote] dziekujemy :evil_lol: To bardzo cenna informacja :cool3: Quote
rose Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A teraz mam taki pomysł..:evil_lol: Co byście powiedziały na to jakbym zabrała ze sobą swoja 11letnia córkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='rose']A teraz mam taki pomysł..:evil_lol: Co byście powiedziały na to jakbym zabrała ze sobą swoja 11letnia córkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]haha ja się nie zgadzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
rose Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]haha ja się nie zgadzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] A niby dlaczego?:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='rose']A niby dlaczego?:eviltong:[/quote] [I][B]bo mam taki kaprys :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts