Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dokładnie nie wiem kto jedzie, znaczy sie wiem, że jadę ja, mój brat i jego 5 koleżanek. Nie wiem czy jeszcze jedzie jeden jego kolega, ale chyba nie, bo wolnego nie mógł załatwić czy coś. :) Znalazłam już jakieś domki, mój brat zadzwonił, ale nic się nie dowiedziałam, bo musiał już wychodzić z domu także nie wiem czy są tam miejsca czy nie. Z tym, że nie możemy przedłużać wakacji ani przesuwać, bo oni już sobie załatwili urlopy od 4 do 10 sierpnia, bo tak się umówiliśmy. Także ode mnie to nie zależy, mam wakacje ;)

Posted

[quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=darkorchid][B]11[/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]:p:p:p:p[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]
[B][I]jeeeszcze tylkko kilka dni :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]tylko do czwartku tamn grzecznie proszę :evil_lol: prawdopodobnie z Esterą w czwartek dopjedziemy :multi:[/I][/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']Asia@Ginger to z Poznania mnie zabierzesz na zlot? Bo ja dziś na wieś wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do Neta i wracam 30lipca a 31 wyjeżdżam już do Poznania ;)[/quote]
Iza jeszcze nie wiem, czym pojadę, może pociągiem, to najwyżej się dosiądziesz do nas w Poznaniu. Ale jak już będę wiedziała co i jak, to zadzwonię do Ciebie. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Iza jeszcze nie wiem, czym pojadę, może pociągiem, to najwyżej się dosiądziesz do nas w Poznaniu. Ale jak już będę wiedziała co i jak, to zadzwonię do Ciebie. ;)[/quote]Ok;) To jakby co czekam na telefon, pozdrawiam

Posted

[quote name='rose']Co taka cisza?:eviltong: Jak zostanie 5 dni do zlotu zaczynam się pakować:eviltong:[/quote]

Jak bedzie 5 dni do zlotu to ja pakuje się na Woodstock :diabloti:
Czy tam jest gdzie wyprac ciuchy? :evil_lol: Bo chciałam wziąźć takie krótkie galotki, które chce tez wziąźć na Woodstock :lol: Napewno jakoś sobie poradzę :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']Jak bedzie 5 dni do zlotu to ja pakuje się na Woodstock :diabloti:
Czy tam jest gdzie wyprac ciuchy? :evil_lol: Bo chciałam wziąźć takie krótkie galotki, które chce tez wziąźć na Woodstock :lol: Napewno jakoś sobie poradzę :eviltong:[/quote]

Można wyprać pod prysznicem:eviltong:

Posted

[quote name='rose'][CENTER][COLOR=red][B]Uwaga uwaga![/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][COLOR=red][COLOR=yellow][SIZE=7]10[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][/CENTER]

[/COLOR][/quote]
Rose, ty maniaczko! :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Rose, ty maniaczko! :evil_lol:[/quote]

Ja juz mówiłam to jest dla Waszego dobra żebyście nie zapomnieli:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Ja juz mówiłam to jest dla Waszego dobra żebyście nie zapomnieli:evil_lol:[/quote]

dziekujemy :evil_lol: To bardzo cenna informacja :cool3:

Posted

A teraz mam taki pomysł..:evil_lol: Co byście powiedziały na to jakbym zabrała ze sobą swoja 11letnia córkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']A teraz mam taki pomysł..:evil_lol: Co byście powiedziały na to jakbym zabrała ze sobą swoja 11letnia córkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[I][B]haha ja się nie zgadzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]