olekg89 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A mój jada szczury wodne i myszki i koty też żre jak dopadnie :P[COLOR=lemonchiffon] jołk z tymi kotami niestety żadnego nie złapał jeszcze[/COLOR] Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='olekg18']A mój jada szczury wodne i myszki i koty też żre jak dopadnie :P[COLOR=lemonchiffon] jołk z tymi kotami niestety żadnego nie złapał jeszcze[/COLOR][/quote] [I][B]nie śpicie ze mną :diabloti:[/B][/I] Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]nie śpicie ze mną :diabloti:[/B][/I][/quote] Olek się pewnie ucieszy :diabloti::evil_lol: Quote
baffi2 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 czy z warszawy nie ma pociągu do Wronek bez przesiadki?? :-o Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='baffi2']czy z warszawy nie ma pociągu do Wronek bez przesiadki?? :-o[/quote] A do Sierakowa nie ma?? Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]nie śpicie ze mną :diabloti:[/B][/I][/quote] hurrrra!!!!!!!! Oluś będzie mój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Okamia']A do Sierakowa nie ma??[/quote] do Sierakowa w ogóle nie dojeżdżają pociągi:razz: przynajmniej organizatorki tak mówiły... Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Mysia_']Olek się pewnie ucieszy :diabloti::evil_lol:[/quote] [I][B]no chyba właśnie nie :eviltong:[/B][/I] [quote name='baffi2']czy z warszawy nie ma pociągu do Wronek bez przesiadki?? :-o[/quote] [I][B]z Torunia też nie ma :evil_lol:[/B][/I] [quote name='rose']hurrrra!!!!!!!! Oluś będzie mój:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]haha masz Komara [/B][/I]:diabloti: Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'] [I][B]haha masz Komara [/B][/I]:diabloti:[/quote] ale 2 lepsze od 1:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='rose']ale 2 lepsze od 1:eviltong:[/quote] [I][B]a tu się nie zgodzę :eviltong: 3 najlepsza :diabloti:[/B][/I] Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]a tu się nie zgodzę :eviltong: 3 najlepsza :diabloti:[/B][/I][/quote] choć raz się ze mną zgodziłaś:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='rose']choć raz się ze mną zgodziłaś:evil_lol:[/quote] [I][B]a Ty dobrze widzisz?:evil_lol:[/B][/I] Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='baffi2']czy z warszawy nie ma pociągu do Wronek bez przesiadki?? :-o[/quote] Z tego co widzę, to nie ma. :shake: [quote name='Okamia']A do Sierakowa nie ma??[/quote] [quote name='baffi2']do Sierakowa w ogóle nie dojeżdżają pociągi:razz: przynajmniej organizatorki tak mówiły...[/quote] Do Sierakowa niestety pociągi nie dojeżdżają. :shake: Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]a Ty dobrze widzisz?:evil_lol:[/B][/I][/quote] nie no dobra ja chyba muszę się wybrać na odpoczynek do jakiegoś sanatorium:evil_lol: masakra..:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ta promocja z PKP suuper to ja chce byc 3 !!!! :-) kto bedzie ten 1 ? bo moj TZ 2 :P Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='rose']nie no dobra ja chyba muszę się wybrać na odpoczynek do jakiegoś sanatorium:evil_lol: masakra..:evil_lol:[/quote] [I][B]Do sanatorium dla czubków :diabloti:[/B][/I] Quote
Jagódka&Uzi Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 HEHE a to dobre! Ja jak sie okazuje znów bede w Sierakowie ( bo jezdze od lat) kiedy bedzie zlot Dogomaniaków:evil_lol: Ja bede od 1 do 14 sierpnia. I polecam stadnine w Bucharzewie-obok Sierakowa. Piekne tereny- lasy, jeziora, wzgórza i polany. Idealne na spacerki z pieskami:) albo na koniu.:evil_lol: Uzi bedzie pierwszy raz w zyciu tam i musze mu wszystko pokazac:D Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']HEHE a to dobre! Ja jak sie okazuje znów bede w Sierakowie ( bo jezdze od lat) kiedy bedzie zlot Dogomaniaków:evil_lol: Ja bede od 1 do 14 sierpnia. I polecam stadnine w Bucharzewie-obok Sierakowa. Piekne tereny- lasy, jeziora, wzgórza i polany. Idealne na spacerki z pieskami:) albo na koniu.:evil_lol: Uzi bedzie pierwszy raz w zyciu tam i musze mu wszystko pokazac:D[/quote] Zlot będzie 4-10 sierpnia, więc zapraszamy w odwiedzinki. :cool3: Quote
Karilka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ej. Jedzie jakiś ciapąg przez Łódź? Ktoś coś wie?:shake: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Karilka']Ej. Jedzie jakiś ciapąg przez Łódź? Ktoś coś wie?:shake:[/quote] Karlika, najlepiej poszukaj sobie na [url]www.rozklad.pkp.pl[/url] :) Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='Karilka']Ej. Jedzie jakiś ciapąg przez Łódź? Ktoś coś wie?:shake:[/quote] A z jakiej stacji ma odjeżdżać pociąg? Znalazłam coś takiego: Łódź Kaliska ---> Wronki odj 07:19 przyj 11:59 Czas podróży 4:40 przes. 0 [IMG]http://rozklad-pkp.pl/img/d_pic.gif[/IMG] Quote
McDzik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='olekg18']A po co ci transporter dla psa?Ja jade z dwoma psami ,plecakiem i tyle. A trase do zrobienia mamy podobną. A rzeczy dla psa to w sumie kaganiec ,smycz,obroża ,piłeczka ,grzebyk i koniec. Demonizujesz ten wyjazd troche jak wyprawę na koniec świata.Ale cóż nie mnie oceniać:)Mimo wszystko szkoda ,że nie dojedziesz na zlot.Żałuj ,żałuj[/quote] Żarcie dla psa i jeszcze kilka *******ek do psiej higieny codziennej etc. A ja się w plecak nie zabiore! Ja potrzebuje całej torby na tydzień.. takiej większej ode mnie ^^ .. no ale nie moge i tak choćby nawet sam pociąg miał 100metrów od ośrodka się zatrzymywać - rodzice i tyle. Trudno, pooglądam sobie potem wasze zdjęcia ^^ ehh... Quote
Jagódka&Uzi Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Do Sierakowa niestety jest słaby dojazd, my jezdzimy tam od lat samochodem Quote
Paulina87 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A czy ktoś wybiera się teżdo Sierakowa PKS'em z Poznania? Bo mam bezpośredni naprzeciwko mnie więc chyba pojade pks'em. Tylko nie wiem jak potem dojść z niego do ośrodka. Quote
Recommended Posts