rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]o Ty :mad::x:chainsaw::2gunfire::snipersm:[/I][/B][/quote] Się Ciebie nie boję:eviltong:, masz Oleczka niech on po Ciebie przyjedzie:eviltong: Quote
M&T Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A ja się pytałam, co bierzecie dla swoich psów i nikt mi nie odpowiedział :( Quote
wiq Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no to to zwykle, kolce, OE, pejcz, kagańce... :hmmmm: jak mi się przypomni coś jeszcze to napiszę :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='M&T']A ja się pytałam, co bierzecie dla swoich psów i nikt mi nie odpowiedział :([/quote] Żarełko, smaczki, kliker, obrożę, szelki, smycz, kaganiec, szczotka, nożyczki, przyrząd do wyciągania kleszczy. ;) Zabawek nie biorę, bo Gingerka się nimi nie bawi tylko pilnuje, więc nie ma sensu. :roll: Acha, M&T i Karilka zgadzacie się, żebym dopisała do Waszego domku Macho i Ana_Zbyska, bo Czarnula87 nie jedzie? Wtedy w Waszym domku byłoby 5 osób, a domek nr 11 mogliby przejąć namiotowicze. Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='wiq']no to to zwykle, kolce, OE, pejcz, kagańce... :hmmmm: jak mi się przypomni coś jeszcze to napiszę :diabloti:[/quote] O!!! masz pejcz :evil_lol: rozumiem że użyczysz jakby był potrzebny :cool3::diabloti: Quote
M&T Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Żarełko, smaczki, kliker, obrożę, szelki, smycz, kaganiec, szczotka, nożyczki, przyrząd do wyciągania kleszczy. ;) Zabawek nie biorę, bo Gingerka się nimi nie bawi tylko pilnuje, więc nie ma sensu. :roll:[/quote] a posłanie jej bierzesz? i miski? Bo się zastanawiam, czy brać czy nie :hmmmm: [quote name='Asia & Ginger']Acha, M&T i Karilka zgadzacie się, żebym dopisała do Waszego domku Macho i Ana_Zbyska, bo Czarnula87 nie jedzie? Wtedy w Waszym domku byłoby 5 osób, a domek nr 11 mogliby przejąć namiotowicze.[/quote] Ja nie mam nic przeciwko :):) EDIT: Właśnie zauważyłam błąd w moim zamówieniu na koszulkę! :-o miała być L ^^'' a nie XL :eviltong: na samym początku pisałam XL-ke, ale później zmieniłam :oops::oops: Quote
olekg89 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rinuś co do odrobaczania to należy dość często nie zawsze pies ma objawy robalowe.Mój pies żre szczury ,myszy ,czasem dorwie jenota .A wiadomo ,ze takie tałatajstwo jest zarobaczone więc należy takiego psa często odrobaczać.ja odrobaczam 2 x w roku czasem częściej. Jesli pies ma kontakt z dziećmi to przynajmniej raz na kwartał powinien być odrobaczony. Po co wam posłania?Pies pod śpiwór i już:P Ja zawsze śpie z Kają czy w domu czy na wyjazdach.A Cezarek bd spal sobie na foteliku jak takowy jest ,albo ze mną i rudą się ciśnie:PMisek nie biore bd pasożytowal na miskach wiq:P Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ulgowy bedzie z katowic kosztowal 33.08 zl Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='olekg18'] Po co wam posłania?Pies pod śpiwór i już:P Ja zawsze śpie z Kają czy w domu czy na wyjazdach.A Cezarek bd spal sobie na foteliku jak takowy jest ,albo ze mną i rudą się ciśnie:PMisek nie biore bd pasożytowal na miskach wiq:P[/quote] A wlasnie, bierzecie swoje spiwory czy tam jakies posciele beda? :hmmmm: [quote name='diabelkowa']ulgowy bedzie z katowic kosztowal 33.08 zl[/quote] nie drogo;) Quote
olekg89 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja mam chorobe pościelową:P Nie znosze spać w czymś w czym spalo tysiąc ludzi:P Wesoło spuszczając się tam ,wymiotując itd. Quote
Dobcia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ...a studencki może jeszcze taniej:evil_lol: Śpiwór biorę, zawsze to lepiej spać we własnym;) A dla Negra jego koc, bo i tak śpi ze mną w łóżku, a wątpię żeby się zmieścił w śpiworze:evil_lol: +miska, szelki, obroże, kaganiec i książeczka szczepień niezbędna w pociągu/autobusie... a jak to będzie mało, pójdę na pożyczki do wiq:cool3: Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='basia bonnie']A wlasnie, bierzecie swoje spiwory czy tam jakies posciele beda? :hmmmm: [/quote] pościele są;) Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Co do pociągu :cool3: Ten pociąg jedzie przez Gliwice? :eviltong: Jesli tak to ile osób tam będzie wsiadac? Teraz jest taka promocja "Ja i raz, dwa, trzy". Ja jestem ostatnio spłukana, więc szukam najtańszych rozwiązań :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Dobcia']...a studencki może jeszcze taniej:evil_lol: Śpiwór biorę, zawsze to lepiej spać we własnym;) A dla Negra jego koc, bo i tak śpi ze mną w łóżku, a wątpię żeby się zmieścił w śpiworze:evil_lol: +miska, szelki, obroże, kaganiec i książeczka szczepień niezbędna w pociągu/autobusie... a jak to będzie mało, pójdę na pożyczki do wiq:cool3:[/quote] wezmiemy grupowe to beda znizki ;) ew. rodzinne, pelonletni+dziecko :P to tez sa znizki:) ja chyba tez wezme.. ;) [quote name='rose']pościele są;)[/quote] dzieki za inf.;) [quote name='Mysia_']Co do pociągu :cool3: Ten pociąg jedzie przez Gliwice? :eviltong: Jesli tak to ile osób tam będzie wsiadac? Teraz jest taka promocja "Ja i raz, dwa, trzy". Ja jestem ostatnio spłukana, więc szukam najtańszych rozwiązań :evil_lol:[/quote] Tak, przez Zabrze tez:cool3: W Gliwicach to na pewno Olek wsiada i wiq chyba tez:) Haha na czym polega to Ja i raz dwa trzy?:evil_lol::evil_lol: hahah trza bylo nie szalec tyle :diabloti: Quote
Ana_Zbyska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja i Macho jedziemy przez herby N., Wieluń, Kępno, Środa wlkp, Poznań gł, Szamotuły. Wsiada ktoś? Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='basia bonnie']Tak, przez Zabrze tez:cool3: W Gliwicach to na pewno Olek wsiada i wiq chyba tez:) Haha na czym polega to Ja i raz dwa trzy?:evil_lol::evil_lol: hahah trza bylo nie szalec tyle :diabloti:[/quote] Na Jarocinie przepieprzyłam dwie stówy :oops: "Ja i raz, dwa, trzy" polega na tym, że jedna osoba płaci normalny bilet i mogą z nią jechać trzy osoby (albo mniej) i one płacą już taniej :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Mysia_']Na Jarocinie przepieprzyłam dwie stówy :oops: "Ja i raz, dwa, trzy" polega na tym, że jedna osoba płaci normalny bilet i mogą z nią jechać trzy osoby (albo mniej) i one płacą już taniej :eviltong:[/quote] Haha jak szalec to szalec:cool3: No to Ty kupisz ten normalny a my tansze skoro taka kasiasta jestes teraz...:diabloti::evil_lol::evil_lol: zart :P ale opcja fajna :) Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='M&T']a posłanie jej bierzesz? i miski? Bo się zastanawiam, czy brać czy nie :hmmmm: Ja nie mam nic przeciwko :):) EDIT: Właśnie zauważyłam błąd w moim zamówieniu na koszulkę! :-o miała być L ^^'' a nie XL :eviltong: na samym początku pisałam XL-ke, ale później zmieniłam :oops::oops:[/quote] Miski biorę oczywiście, sztuk 2. Posłanka nie biorę, bo Ginger i tak śpi na łóżku. Poza tym biorę jeszcze ręcznik do wycierania łapek, może służyć jako posłanko. :evil_lol: Napiszę do ff_koszulki, może jeszcze się da zmienić rozmiar. :roll: [quote name='Ana_Zbyska']Ja i Macho jedziemy przez herby N., Wieluń, Kępno, Środa wlkp, Poznań gł, Szamotuły. Wsiada ktoś?[/quote] Ana_Zbyska, zgadzacie się bym przeniosła Ciebie i Macho do domku z M&T i Karilką. :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha jak szalec to szalec:cool3: No to Ty kupisz ten normalny a my tansze skoro taka kasiasta jestes teraz...:diabloti::evil_lol::evil_lol: zart :P ale opcja fajna :)[/quote] o promocjach w PKP [URL]http://www.ic.rail.pl/printview.php?t=6020&start=0&sid=1ba215d8dad5b5d81aeff583d366578f[/URL] :cool3::cool3::cool3: Quote
Rawa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Mysia_']Na Jarocinie przepieprzyłam dwie stówy :oops: "Ja i raz, dwa, trzy" polega na tym, że jedna osoba płaci normalny bilet i mogą z nią jechać trzy osoby (albo mniej) i one płacą już taniej :eviltong:[/quote] Bardzo fajna promocja. :diabloti: [SIZE=1][COLOR=gray]Ale ja Ci zazdroszczę tych festiwali. :placz:[/COLOR][/SIZE] Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rawa']Bardzo fajna promocja. :diabloti: [SIZE=1][COLOR=gray]Ale ja Ci zazdroszczę tych festiwali. :placz:[/COLOR][/SIZE][/quote] Promocja suuper! Dzięki niej bylo mnie stać na więcej alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze trochę i pojedziesz ze mną :cool3::evil_lol: Chcesz? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rawa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Mysia_']Promocja suuper! Dzięki niej bylo mnie stać na więcej alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze trochę i pojedziesz ze mną :cool3::evil_lol: Chcesz? :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Szczere. :evil_lol: Jasne! :eviltong: :diabloti: [SIZE=1][COLOR=silver](Może wybierasz się do Tychów na "Ku przestrodze"?)[/COLOR][/SIZE] Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rawa']Szczere. :evil_lol: Jasne! :eviltong: :diabloti: [SIZE=1][COLOR=silver](Może wybierasz się do Tychów na "Ku przestrodze"?)[/COLOR][/SIZE][/quote] chętnie bym pojechała, ale jestem totalnie spłukana :oops: Już kaskę potrzebną na zlot bedę musiała pożyczyć od mamy :oops: bo wypłata dopiero 10 :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='rose']Się Ciebie nie boję:eviltong:, masz Oleczka niech on po Ciebie przyjedzie:eviltong:[/quote] [I][B]hahaha :diabloti:[/B][/I] [quote name='olekg18']Rinuś co do odrobaczania to należy dość często nie zawsze pies ma objawy robalowe.Mój pies żre szczury ,myszy ,czasem dorwie jenota .A wiadomo ,ze takie tałatajstwo jest zarobaczone więc należy takiego psa często odrobaczać.ja odrobaczam 2 x w roku czasem częściej. Jesli pies ma kontakt z dziećmi to przynajmniej raz na kwartał powinien być odrobaczony. [/quote] [I][B]mój pies nie jada szczurów, myszy ani nic takiego :eviltong: ja osobiście psa nie faszeruję :p tak więc bóóóóóójcie się :diabloti: [/B][/I] Quote
Rawa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Mysia_']chętnie bym pojechała, ale jestem totalnie spłukana :oops: Już kaskę potrzebną na zlot bedę musiała pożyczyć od mamy :oops: bo wypłata dopiero 10 :eviltong:[/quote] Uhhh... No tak. :roll: Najczęstszy problem. Quote
Recommended Posts