Rybc!a Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Valeur na 99,9% pojedzie z sunią, więc możesz Asiu wykreślić ten znak zapytania :) Myślimy że do sierpnia będzie brykać z każdym :) Quote
Agnisia =) Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja się zgłaszam! Ilość psów jeszcze nieznana, najprawdopodobniej do domku. Robimy 4 dniowy zlot? Nie można tym razem dłużej? Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dobra jak Agnisia jedzie to ja już wiem ze nie biore Atosa:lol: Quote
olekg89 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 E czemu:) Będziecie razem w domku ,Feluś pobawi sie z Atosiem Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='olekg18']E czemu:) Będziecie razem w domku ,Feluś pobawi sie z Atosiem[/quote] Oh Tak,Atos bedzie miał znowu szramy na łapach i znowu jak pojade do weta to Mi powie "Pani Pies jest pogryziony,wie pani?":lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Rybc!a']Valeur na 99,9% pojedzie z sunią, więc możesz Asiu wykreślić ten znak zapytania :) Myślimy że do sierpnia będzie brykać z każdym :)[/quote] Ok. :p [quote name='Agnisia =)']Ja się zgłaszam! Ilość psów jeszcze nieznana, najprawdopodobniej do domku. Robimy 4 dniowy zlot? Nie można tym razem dłużej?[/quote] Zlot będzie 5-dniowy tak jak ostatnio. ;) Myśleliśmy nad tygodniowym, ale nie wiadomo ilu by było chętnych. :roll: Jak się wszyscy zgodzą to może być dłuższy. :cool3: [quote name='Anecioreczek']Dobra jak Agnisia jedzie to ja już wiem ze nie biore Atosa:lol:[/quote] Czyli zapisać Ci jednego psa? :roll: Quote
komar Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='olekg18']Kara-naliczyłem nas 7 sztuk:)[/quote] 7?? ostatni jak liczylem to wyszlo ponad 10;D ale ja to codziennie gdzie indziej bede pewnie spac;:PP raz w domku raz na lawce, raz u harcerzy i raz w wodzie;d Quote
olekg89 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wiesz ja kibluje z maty .Więc może coś pokręciłem.Ale tego co ja naliczyłem wyszło mi 7 :( Ja ORZECH:P Rose Kara Ty Patich..jek Asia czipsowa No i tyle no nie?W sumie to teraz mi wyszło 8 :P Quote
Asia & Ginger Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='olekg18']Wiesz ja kibluje z maty .Więc może coś pokręciłem.Ale tego co ja naliczyłem wyszło mi 7 :( Ja ORZECH:P Rose Kara Ty Patich..jek Asia czipsowa No i tyle no nie?W sumie to teraz mi wyszło 8 :P[/quote] Nie wiem czy taki duży domek znajdziemy. :shake: Niektóre ośrodki mają, ale jednak zazwyczaj domki są 5-osobowe. :roll: Quote
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja już postanowiłam, że decyduje się na domek :eviltong: Tak tu narzekacie na namioty ;) Jak ktoś będzie zbierał skład do domku to chętnie się załapie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 to suuuper :cool3::cool3::cool3: Nie jestem sama ;) Quote
Rybc!a Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Mysia, a może z nami, w razie czego? Bo ja będę z Valeur i koleżanką-18 letnią. No chyba, że przekonam Gonitwę i Pralinkę-tak czy siak mogłabyś być z nami. Quote
orzech Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote]Pozbędziemy się kogoś :P[/quote] moze mnie? :> pojde do Pauli bo i tak mamy robic nocna sesje zdjec [COLOR=blue]ort[/COLOR]ograficznych :lol: Quote
olekg89 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A se idź tylko potem do mnie nie wracaj.Po wczorajszej terapi zazdrość minęła:P Quote
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zazdrość mineła? :crazyeye: To musiało byc chyba pranie mózgu :eviltong: Myślę, że co do składu w domkach najlepiej się dogadać jak bedziemy wiedzieć ilu są osobowe, ale dobrze, że w razie coś ktoś mnie przygarnie :lol::cool3: Quote
orzech Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 bo masz swietnego terapeute :multi: moge nawet hetero z ciebie zrobic jak zechceszs :lol: Quote
olekg89 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hahah :) Zazdrość tak ,ale nie ....... :P A terapeuta nie przeczę doskonały ,a jaki przystojny aahh Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='ewelinabuck']ja tez szukam skladu :diabloti:[/quote] [quote name='Matusz']ja szukam składu:diabloti::diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [I][B]szukajcie a znajdziecie :diabloti:[/B][/I] Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ja tez szukam skladu ;) Jeszcze niewiem ile psow Asiu,powiem za jakies 2-3 miechy :P ale moze mi sie jeszcze zmienic. Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 to wszystko jeszcze zależy ilu osobowe będą domki ;) Quote
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz']to wszystko jeszcze zależy ilu osobowe będą domki ;)[/quote] dokładnie :eviltong: Już to gdzieś napisałam ;) Quote
Recommended Posts