Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']Ej no nie ma tak:eviltong: Już było powiedziane, że ja nią zostanę:eviltong: Już prezent na chrzciny kupiłam:evil_lol:[/quote]
[B][I]hahaha to dasz prezent :evil_lol: sle matką nie będziesz :diabloti:[/I][/B]

[quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][B][COLOR=darkorchid]17[/COLOR][/B][/SIZE]

[B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]
[B][I]zaczyna się :diabloti: nie pisz posta pod postem :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]ja się nie zgadzam :diabloti: [/I][/B]
[B][I]mstką chrzestną będzie Estera :loveu: albo Furrrr:loveu:[/I][/B][/quote]
:loveu: :loveu: :loveu: Już jedną chrześniaczkę mam, więc niech Fur zadecyduje czy chce czy nie. Jak nie to ja z przyjemnością zostanę matką chrzestną Waszego dziecioczka :loveu: A skąd ta pewność, że to będzie chłopak? :mad: A może dziewczynka, taka śliczna, malutka... i rushoffe kiteczki będzie miała, i ciuszki różowe ... :loveu:

Posted

Ehh, nie jade na zlot, rozdecydował mi się transport..

[COLOR=white]..............................................................................[/COLOR]:( [COLOR=red][B]16[/B][/COLOR] :(

Posted

hejka wszystkim :)

już wróciłam z obozu i jak patrzę na te wszystkie strony, które mam do nadrobienia to aż mi się słabo robi xD o czym tak namiętnie gadacie?!?! :evil_lol:

Posted

[quote name='McDzik']Ehh, nie jade na zlot, rozdecydował mi się transport..

[COLOR=white]..............................................................................[/COLOR]:( [COLOR=red][B]16[/B][/COLOR] :([/quote]
Ojejkuuu... wielka szkoda :-(:placz:

Posted

[quote name='M&T']hejka wszystkim :)

już wróciłam z obozu i jak patrzę na te wszystkie strony, które mam do nadrobienia to aż mi się słabo robi xD o czym tak namiętnie gadacie?!?! :evil_lol:[/quote]

Jak zawsze kłócą sie o Olka :evil_lol: lub inne rzeczy podchodzące pod off xD

Posted

[quote name='Okamia']Jak zawsze kłócą sie o Olka :evil_lol: lub inne rzeczy podchodzące pod off xD[/quote]

Aha, spoko xD

A mi się coś transport psuje ... bo chyba będę musiała z Poznania jechać, a nie z Wronek :shake: a nie wiem, jak się dostać z Poznania do Sierakowa :-(

Posted

[quote name='M&T']Aha, spoko xD

A mi się coś transport psuje ... bo chyba będę musiała z Poznania jechać, a nie z Wronek :shake: a nie wiem, jak się dostać z Poznania do Sierakowa :-([/quote]
Z Poznania do Sierakowa autobusem...

Posted

[quote name='Okamia']Z Poznania do Sierakowa autobusem...[/quote]

Da się? :hmmm:

Ale i tak to jeszcze nie jest pewne, czy będę musiała z Poznania jechać. Jak na razie zostają Wronki ^^ jeśli tak zostanie to kochana Okamio będziemy czekać na was o 13:32 na dworcu :evil_lol:

Posted

Ale wy robicie z tym transportem akcje.Pociągi ,pks jeżdża wystarczy się postarać a transport się znajdzie.Slązacy spędzą całą noc w pociągu ,i rano bd musieli z wronek dotrzeć do Sierakowa i jakoś nikt nie płacze.
No żal

Posted

[quote name='M&T']Da się? :hmmm:

Ale i tak to jeszcze nie jest pewne, czy będę musiała z Poznania jechać. Jak na razie zostają Wronki ^^ jeśli tak zostanie to kochana Okamio będziemy czekać na was o 13:32 na dworcu :evil_lol:[/quote]

Da się tylko to ok 2 godz jazdy xD ew. możesz przyjechać busem do Pniew (ok. 1 godz) i pojedziemy ode mnie z domku :evil_lol:

Jeśli z Wronek to też spox xD Jak co to potem wymienimy się jeszcze tel jakby jakieś niespodzianki były :roll:

Posted

[quote name='Okamia']Da się tylko to ok 2 godz jazdy xD ew. możesz przyjechać busem do Pniew (ok. 1 godz) i pojedziemy ode mnie z domku :evil_lol:

Jeśli z Wronek to też spox xD Jak co to potem wymienimy się jeszcze tel jakby jakieś niespodzianki były :roll:[/quote]

Ojj, jeśli to tyle jazdy to na pewno odpada i zostają Wronki ^^ no chyba, że poszukam jakiś połączeń z Pniewem :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Ojj, jeśli to tyle jazdy to na pewno odpada i zostają Wronki ^^ no chyba, że poszukam jakiś połączeń z Pniewem :evil_lol:[/quote]

Dać Ci teraz spisa autobusów Poznań - Pniewy czy jak się zdecydujesz?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']:loveu: :loveu: :loveu: Już jedną chrześniaczkę mam, więc niech Fur zadecyduje czy chce czy nie. Jak nie to ja z przyjemnością zostanę matką chrzestną Waszego dziecioczka :loveu: A skąd ta pewność, że to będzie chłopak? :mad: A może dziewczynka, taka śliczna, malutka... i rushoffe kiteczki będzie miała, i ciuszki różowe ... :loveu:[/quote]
[I][B]nic różowego nie będzie miało moje dziecko !!!!!!!!!!!!:diabloti:[/B][/I]
[quote name='rose']Rinuś nie jesteś zazdrosna?:diabloti:[/quote]

[quote name='wiq']Olek musiał się spytać o zgodę :grin:[/quote]
[I][B]nie jestem , bo pozwoliłam Olkowi iść :diabloti: on mi przyprawia rogi a ja jemu :diabloti:[/B][/I]