Basia i Barni Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]na zlocie skonsumujemy naszą miłość :loveu::diabloti:[/B][/I][/quote] ciezko wam sie bedzie ukryć - a na trawie pośród kup i psiego moczu moze byc naprawde romantycznie :diabloti: zreszta moje psy sa bardzo czujne na różne odgłosy - czyt-mlaskania, och ach :loveu: Quote
olekg89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Basia-nie bd żadnych kupek ,bo KAŻDY będzie śmigał z woreczkiem i zbierał kupki swojego pieska/ów .A jeśli ktoś nie posprząta to Oluś będzie życzliwy ,weżmie kupke w woreczek i zaniesie na łóżko właściciela :) Agnisia rok temu miała kupy Axy przed namiotem:)Ale zlitowałem się tylko dlatego ,że ją lubie i wywaliłem je do kosza:) Rinuś-zrobimy sobie Olko-Rinusia:P Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Basia i Barni']ciezko wam sie bedzie ukryć - a na trawie pośród kup i psiego moczu moze byc naprawde romantycznie :diabloti: zreszta moje psy sa bardzo czujne na różne odgłosy - czyt-mlaskania, och ach :loveu:[/quote] [I][B]Już my mamy plan :evil_lol: znikniemy :eviltong: a cooo?pieski się dołącza?:diabloti:[/B][/I] Quote
rose Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='olekg18']Basia-nie bd żadnych kupek ,bo KAŻDY będzie śmigał z woreczkiem i zbierał kupki swojego pieska/ów .A jeśli ktoś nie posprząta to Oluś będzie życzliwy ,weżmie kupke w woreczek i zaniesie na łóżko właściciela :) Agnisia rok temu miała kupy Axy przed namiotem:)Ale zlitowałem się tylko dlatego ,że ją lubie i wywaliłem je do kosza:) [B] Rinuś-zrobimy sobie Olko-Rinusia:P[/B][/quote] I taki drugi Shrek wyjdzie:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='olekg18']Basia-nie bd żadnych kupek ,bo KAŻDY będzie śmigał z woreczkiem i zbierał kupki swojego pieska/ów .A jeśli ktoś nie posprząta to Oluś będzie życzliwy ,weżmie kupke w woreczek i zaniesie na łóżko właściciela :) Agnisia rok temu miała kupy Axy przed namiotem:)Ale zlitowałem się tylko dlatego ,że ją lubie i wywaliłem je do kosza:) [B]Rinuś-zrobimy sobie Olko-Rinusia[/B]:P[/quote] [B][I]taaaa,ale pod warunkiem że Ty będzie je nosił w brzuszku i potem wychowywał :evil_lol:[/I][/B] [quote name='rose']I taki drugi Shrek wyjdzie:diabloti:[/quote] [B][I]jaki Shrek?:eviltong: jeśli kiedykolwiek co kolwiek wyjdzie to na pewmo nie będzie to Shrek :diabloti:[/I][/B] Quote
rose Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]jaki Shrek?:eviltong: jeśli kiedykolwiek co kolwiek wyjdzie to na pewmo nie będzie to Shrek :diabloti:[/I][/B][/quote] no dobra to taki dzwonnik z Notre Dame:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='rose']no dobra to taki dzwonnik z Notre Dame:evil_lol:[/quote] [B][I]ja garba nie mam...Olek chyba też nie :diabloti:[/I][/B] [B][I]wyjdzie piękny chłopiec i wszystkie będziecie za nim szczały :loveu:[/I][/B] Quote
rose Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ja garba nie mam...Olek chyba też nie :diabloti:[/I][/B] [B][I]wyjdzie piękny chłopiec i wszystkie będziecie za nim szczały :loveu:[/I][/B][/quote] Ale pra pra babcia od strony ojca Olka miała garba i jest duże prawdopodobieństwo, że pra pra pra wnuczek odziedziczy to po niej:eviltong: Ty lepiej uważaj z kim się wiążesz:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Nasze dziecko będzie miało tylko AIDS :)A tak to bd śliczne jak maciuś zakościelny Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='olekg18']Nasze dziecko będzie miało tylko AIDS :)A tak to bd śliczne jak maciuś zakościelny[/quote] [B][I]czy on taki piękny to ja nie wiem :eviltong: na raz może i bym go wzięła :diabloti:[/I][/B] [B][I]a AIDS to będzie miał po Tobie :evil_lol:[/I][/B] Quote
Asia & Ginger Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='olekg18']Nasze dziecko będzie miało tylko AIDS :)A tak to bd śliczne jak maciuś zakościelny[/quote] Maciuś Zakościelny - bzidal. :eek: Quote
Herspri Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 to już lepiej niech wygląda jak Szarik :loveu: A jeszcze mam pytanie, czy w [url]www..[/url]. domkach są kuchenki gazowe ? Bo mam problem z moim psem, nie może suchej dostawać i chyba będę musiała coś gotować :oops: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Maciuś Zakościelny - bzidal. :eek:[/quote] [B][I]no bez przesady...tki zły to on nie jest :eviltong:[/I][/B] Quote
Asia & Ginger Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='Herspri']to już lepiej niech wygląda jak Szarik :loveu: A jeszcze mam pytanie, czy w [URL="http://www.."]www..[/URL]. domkach są kuchenki gazowe ? Bo mam problem z moim psem, nie może suchej dostawać i chyba będę musiała coś gotować :oops:[/quote] Tak, są kuchenki, jakiś garnek i patelnia. Ale sztućce, talerzyk i kubeczek lepiej wziąć ze sobą, bo nie pamiętam ile tam tego było. ;) [quote name='Rinuś'][B][I]no bez przesady...tki zły to on nie jest :eviltong:[/I][/B][/quote] No aż taki straszny to nie, ale żadne cudo z niego. :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='olekg18']Basia-nie bd żadnych kupek ,bo KAŻDY będzie śmigał z woreczkiem i zbierał kupki swojego pieska/ów .A jeśli ktoś nie posprząta to Oluś będzie życzliwy ,weżmie kupke w woreczek i zaniesie na łóżko właściciela :) Agnisia rok temu miała kupy Axy przed namiotem:)Ale zlitowałem się tylko dlatego ,że ją lubie i wywaliłem je do kosza:) Rinuś-zrobimy sobie Olko-Rinusia:P[/quote] bedziemy wszyscy zbierac kupy i rzucac na jedno miejsce a pozniej na finale zlotu 10 sierpnia - ukulamy z tego jakiegoś letniego bałwana :diabloti: [quote name='rose']I taki drugi Shrek wyjdzie:diabloti:[/quote] moze byci shrek :loveu: [quote name='Rinuś'][B][I]czy on taki piękny to ja nie wiem :eviltong: na raz może i bym go wzięła :diabloti:[/I][/B] [B][I]a AIDS to będzie miał po Tobie :evil_lol:[/I][/B][/quote] to dziecko bedzie piekne- słyszałam :siara: ze niektórzy do chrztu chca go na widłach nosić [quote name='Asia & Ginger']Maciuś Zakościelny - bzidal. :eek:[/quote] łosz matko tak tak racja :razz: Quote
olekg89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Zakościelny nie jest taki brzydki. Rinuś-Orzech zostanie ojcem chrzestnym ,ale kto zostanie matką?I jak mu damy na imie?Tofik!? Quote
rose Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='olekg18']Zakościelny nie jest taki brzydki. Rinuś-Orzech zostanie ojcem chrzestnym ,ale kto zostanie matką?I jak mu damy na imie?Tofik!?[/quote] Ja mogę zostać matką chrzestną:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='olekg18']Zakościelny nie jest taki brzydki. Rinuś-Orzech zostanie ojcem chrzestnym ,ale kto zostanie matką?I jak mu damy na imie?Tofik!?[/quote] [I][B]o nie, tylko nie Tofik :evil_lol: jakieś takie zagranczne imię :loveu:[/B][/I] [quote name='rose']Ja mogę zostać matką chrzestną:diabloti:[/quote] [I][B]do było do nas czy koło nas?:diabloti:[/B][/I] Quote
rose Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]:loveu:[/B][/I] [I][B]do było do nas czy koło nas?:diabloti:[/B][/I][/quote] A co nie chcecie mnie na matkę chrzestną?:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 HULIO będzie dobre:P Rose no ewentualnie możesz zostać matką chrzestną naszego benkarcika Quote
rose Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='olekg18']HULIO będzie dobre:P Rose no ewentualnie możesz zostać matką chrzestną naszego benkarcika[/quote] Dzieki:loveu: może mi się uda przez to zbliżyć do Ciebie:loveu: [COLOR=black]dajcie mu na imię [/COLOR]Jean Michel (Jarre):evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='rose']Dzieki:loveu: może mi się uda przez to zbliżyć do Ciebie:loveu: [COLOR=black]dajcie mu na imię [/COLOR]Jean Michel (Jarre):evil_lol:[/quote] [B][I]ja się nie zgadzam :diabloti: [/I][/B] [B][I]mstką chrzestną będzie Estera :loveu: albo Furrrr:loveu:[/I][/B] Quote
rose Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ja się nie zgadzam :diabloti: [/I][/B] [B][I]mstką chrzestną będzie Estera :loveu: albo Furrrr:loveu:[/I][/B][/quote] Ej no nie ma tak:eviltong: Już było powiedziane, że ja nią zostanę:eviltong: Już prezent na chrzciny kupiłam:evil_lol: Quote
rose Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [CENTER][SIZE=7][B][COLOR=DarkOrchid]17 :eviltong::eviltong::eviltong: [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts