Asia & Ginger Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No dobra, żeby tradycji stało się zadość. :cool3: [CENTER]:multi: [SIZE=6][COLOR=red][B]:multi: 20 :multi:[/B][/COLOR][/SIZE] :multi:[/CENTER] Quote
Mysia_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='rose']ale ja nawet nie wiem ile dni zostało:eviltong:[/quote] no ładnie :shake: :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='olekg18']Oj Basiu nie ufasz nam nie ładnie[/quote] ufam ufam...... a jak wypije to i pokocham :diabloti::evil_lol: a tak przy okazji 20 dni do zlotu ciups.....moze napisza o nas w "mój pies" :evil_lol: a mój męzuś to juz się boi ze od szczekania i wycia psów niebedzie mógł spac swoich programowych 18 godzin :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Basia i Barni']a tak przy okazji 20 dni do zlotu ciups.....moze napisza o nas w "mój pies" :evil_lol: a mój męzuś to juz się boi ze od szczekania i wycia psów niebedzie mógł spac swoich programowych 18 godzin :evil_lol::evil_lol:[/quote] Niech sie nie martwi tylko kupi sobie stopery do uszu :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Okamia']Niech sie nie martwi tylko kupi sobie stopery do uszu :evil_lol:[/quote] mysle ze przy tej ilosci psów zdecydowanie przydadza mu sie korki po winie :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][I]eee u mnie troche więcej niż 20 dni a ja nadal nie mam transportu :evil_lol:[/I][/B] Quote
baffi2 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nadal nie mam transportu :evil_lol:[/I][/B][/quote] nie tylko ty :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='baffi2']nie tylko ty :eviltong:[/quote] [B][I]hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]a to mój niepełnosprawny labek :diabloti: wychudzony :evil_lol:[/I][/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/94087/00000021.jpg[/IMG] [B][I]pokochacie go na zlocie :evil_lol::loveu:[/I][/B] Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Dotarła wpłata za koszulkę od basia bonnie. :p Quote
Okamia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 To nie fair :roll: ja też wczoraj wysłałam :roll: Korki po winie?? To może od razu całe butelki :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][I]nikt nie zauważyl mojego niepełnosprawnego Brutusaa:placz::placz:[/I][/B] Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nikt nie zauważyl mojego niepełnosprawnego Brutusaa:placz::placz:[/I][/B][/quote] Jak nie jak tak:) Śliczny jest przecież wiesz Kasiu:loveu: tylko dlaczego niepelnosprawny? :hmmmm: Quote
Basia i Barni Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nikt nie zauważyl mojego niepełnosprawnego Brutusaa:placz::placz:[/I][/B][/quote] PIęKNY PIęKNY CUDOWNY BRUTUSEK :diabloti: Quote
Okamia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nikt nie zauważyl mojego niepełnosprawnego Brutusaa:placz::placz:[/I][/B][/quote] nie nom śliczny jest przecież :evil_lol: ciekawe co Kelly na to :roll: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Jak nie jak tak:) Śliczny jest przecież wiesz Kasiu:loveu: tylko dlaczego niepelnosprawny? :hmmmm:[/quote] [B][I]zobacz jak on wyszedł na tej focie :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Basia i Barni']PIęKNY PIęKNY CUDOWNY BRUTUSEK :diabloti:[/quote] [B][I]taaaaa...wierzę :diabloti:[/I][/B] [quote name='Okamia']nie nom śliczny jest przecież :evil_lol: ciekawe co Kelly na to :roll:[/quote] [B][I]a co ma być? pokocha go :loveu:[/I][/B] Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]zobacz jak on wyszedł na tej focie :evil_lol:[/I][/B] [/quote] Zbiłaś go!!!! :diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a co ma być? pokocha go :loveu:[/I][/B][/quote] Ta ... ja zaczynam bać się labków przez Ciebie i Basię :roll: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Zbiłaś go!!!! :diabloti::diabloti:[/quote] [B][I]pobity był po zdjęciu :diabloti:[/I][/B] Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]pobity był po zdjęciu :diabloti:[/I][/B][/quote] Aha:lol: ja też ostatnio psa pobiłam ale lekko za mocno:diabloti::diabloti: sorry za jakosc foty [IMG]http://i35.tinypic.com/24w9cie.gif[/IMG] Quote
KaRa_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mój pies strasznie obrósł na wakacje:evil_lol:wiec chetnie w jeziorku bedzie plywal z jego kochana seterzyca od plywania [IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/as3.jpg[/IMG] Asia prawda,że mu trochę sierści przybyło??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Okamia']Ta ... ja zaczynam bać się labków przez Ciebie i Basię :roll:[/quote] [B][I]haha dlaczego ? :diabloti:[/I][/B] [quote name='basia bonnie']Aha:lol: ja też ostatnio psa pobiłam ale lekko za mocno:diabloti::diabloti: sorry za jakosc foty[/quote] [B][I]ejj krew jej leci z mordy :diabloti:[/I][/B] Quote
Recommended Posts