Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Ja już chce zlot!!!!!!Nawalić się ,zamęczyć psy ,pogadać ,pośmiać sie i znów nawalić :P[/quote]

jakiż ambitny plan na wypoczynek - prawdziwy miłośnik zwierząt:niedowia:
:drinking::painting::Dog_run::megagrin: :drink1:

och Olek :nono:
:PROXY5:Olek niezła myśl przyjmujesz zapisy

Posted

Maduś ja Cię do a dopasowuje a że przez przypadek twój wiek mieści się w granicach no to jakoś przeboleję ale i tak zostaje przy odpowiedzi a:)

Posted

[quote name='Patikujek']Maduś ja Cię do a dopasowuje a że przez przypadek twój wiek mieści się w granicach no to jakoś przeboleję ale i tak zostaje przy odpowiedzi a:)[/quote]

A dla mnie to brak odpowiedniej literki, powinno być jeszcze coś przed "a".

Posted

[quote name='grazyna9915']A dla mnie to brak odpowiedniej literki, powinno być jeszcze coś przed "a".[/quote]

Łoj baby, baby, ja już do Was siły nie mom!! :lmaa: :-x:niewiem::grab::2gunfire::boom::mdleje::wallbash::flaming::Help_2:

[SIZE=6]WIKI HELP!! Kaj Ty jesteś? [/SIZE]

Posted

Tajemnicza osóbka towarzysząca Agnisi chciała się przedstawić, a więc: [B][COLOR="Purple"]Dzieeeeeńńńń dooooobryyyy :D[/COLOR][/B]

Nazywam się Anka, kieeedyś tu troszeczke buszowałam, ale to dawno i nieprawda, wiele sie od tego czasu zmieniło. Zaprzestałam z przyczyn różnych, ale obawiam się że jeszcze tu wrócę ;]

a oto moja wcześniej wspomniana autystyczna Zuzka
[IMG]http://s6.photoblog.pl/photos/EF/C4/16215188.jpg[/IMG]
prawie jak seter... prawie robi wielką różnicę ;>

Posted

Ja to mam pamieć wiedziałem ,ze pojedzie seter z autyzmem:P
Basia-no co wstane raniutko wybiegam i wypływam psy(ok.3-4h) wróce nawale się ,pogadam .I znów z psami.:)

Posted

a dziękować dziękować ;) zdjęcie niezbyt szczęślie, ale co zrobisz... Niewykluczone że dojedzie na zlot wcześniej niż ja, ponieważ eskortować ją będą dziewczyny od Soul a ja się dopiero z woodstocku jakoś będe musiała wydostać... ah nie mogę doczekać sie sierpnia :D

Posted

oh jak pięknie! jeszcze nie miałam okazji poznać bliżej żadnego gordonka :loveu:

a jeśli można spytać kto i w jaki sposób ma zamiar dotrzeć do Sierakowa z wooda? bo moi rodzice niestety nie widzą dojazdu do poznania woodstockowym pociągiem, i mam nadzieje że ojciec koleżanki któy będzie nas wiózł zgodzi się nadrobić tę drogę żeby mnie podrzucić... no chyba że mogłabym się z kimś wziąć :diabloti:

Posted

[quote name='Ananas']Tajemnicza osóbka towarzysząca Agnisi chciała się przedstawić, a więc: [B][COLOR=purple]Dzieeeeeńńńń dooooobryyyy :D[/COLOR][/B]

Nazywam się Anka, kieeedyś tu troszeczke buszowałam, ale to dawno i nieprawda, wiele sie od tego czasu zmieniło. Zaprzestałam z przyczyn różnych, ale obawiam się że jeszcze tu wrócę ;]

a oto moja wcześniej wspomniana autystyczna Zuzka
[URL]http://s6.photoblog.pl/photos/EF/C4/16215188.jpg[/URL]
prawie jak seter... prawie robi wielką różnicę ;>[/quote]
[B]Ananas[/B], fajnie że się ujawniłaś. :multi:
Fajnie będzie Cię poznać na zlocie i Twojego seterka. :p

Posted

Ja z Woodstocku będę wracała tak jak zawsze było (z soboty na niedzielę)czyli nie będzie mnie trzeciego dnia ;) Chcę wrócić jeszcze do Zabrza, bo nie wyobrażam sobie jechać na Woodstock z wszystkimi klamorami, na Woodstock praktycznie biore bardzo mało, bo zawsze jest ryzyko, że z tobołami nie zmieściłabym się w pociągu :eviltong:

Posted

[quote name='rose']Pozdrowienia ze Złotowa:evil_lol: mam dostęp do neta:diabloti:[/quote]

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]o nieee[/COLOR][/SIZE] :eviltong:
a miało Cię nie być :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Mysia tylko wykąp się porządnie ,bo potem z Tobą w przedziale ,ani w domku nie wytrzymamy:P[/quote]

Olek, jakiś problem :mad::diabloti:

Po co się myć :evil_lol:

Posted

Powodzenia w Ustroniu ;) daj nam potem znać jak poszło :)

A ja się tak szczerze zastanawiać zczynam co ja tam bede wieczorami robić w takim nawalonym gronie i po co ja tam jade? Chyba tym nawalonym psów pilnować :P

czy ośrodek jest jakoś ogrodzony, zeby swobobcnie psy spuszcac?