Basia i Barni Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='olekg18']Ja już chce zlot!!!!!!Nawalić się ,zamęczyć psy ,pogadać ,pośmiać sie i znów nawalić :P[/quote] jakiż ambitny plan na wypoczynek - prawdziwy miłośnik zwierząt:niedowia: :drinking::painting::Dog_run::megagrin: :drink1: och Olek :nono: :PROXY5:Olek niezła myśl przyjmujesz zapisy Quote
Patikujek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Maduś ja Cię do a dopasowuje a że przez przypadek twój wiek mieści się w granicach no to jakoś przeboleję ale i tak zostaje przy odpowiedzi a:) Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Patikujek']Maduś ja Cię do a dopasowuje a że przez przypadek twój wiek mieści się w granicach no to jakoś przeboleję ale i tak zostaje przy odpowiedzi a:)[/quote] A dla mnie to brak odpowiedniej literki, powinno być jeszcze coś przed "a". Quote
Mada:) Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='grazyna9915']A dla mnie to brak odpowiedniej literki, powinno być jeszcze coś przed "a".[/quote] Łoj baby, baby, ja już do Was siły nie mom!! :lmaa: :-x:niewiem::grab::2gunfire::boom::mdleje::wallbash::flaming::Help_2: [SIZE=6]WIKI HELP!! Kaj Ty jesteś? [/SIZE] Quote
anka&autystyk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tajemnicza osóbka towarzysząca Agnisi chciała się przedstawić, a więc: [B][COLOR="Purple"]Dzieeeeeńńńń dooooobryyyy :D[/COLOR][/B] Nazywam się Anka, kieeedyś tu troszeczke buszowałam, ale to dawno i nieprawda, wiele sie od tego czasu zmieniło. Zaprzestałam z przyczyn różnych, ale obawiam się że jeszcze tu wrócę ;] a oto moja wcześniej wspomniana autystyczna Zuzka [IMG]http://s6.photoblog.pl/photos/EF/C4/16215188.jpg[/IMG] prawie jak seter... prawie robi wielką różnicę ;> Quote
olekg89 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja to mam pamieć wiedziałem ,ze pojedzie seter z autyzmem:P Basia-no co wstane raniutko wybiegam i wypływam psy(ok.3-4h) wróce nawale się ,pogadam .I znów z psami.:) Quote
Patikujek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Zgadzam się Grażynko:loveu: Ananas piękny psiak:loveu: Quote
anka&autystyk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 a dziękować dziękować ;) zdjęcie niezbyt szczęślie, ale co zrobisz... Niewykluczone że dojedzie na zlot wcześniej niż ja, ponieważ eskortować ją będą dziewczyny od Soul a ja się dopiero z woodstocku jakoś będe musiała wydostać... ah nie mogę doczekać sie sierpnia :D Quote
Patikujek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Widzę że nastepna prosto z woodstoku na zlot przyjedzie:) Quote
Rahl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Będą dwa setery czy ja coś nei w temacie jestem :loveu::loveu::loveu:? Quote
anka&autystyk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 oh jak pięknie! jeszcze nie miałam okazji poznać bliżej żadnego gordonka :loveu: a jeśli można spytać kto i w jaki sposób ma zamiar dotrzeć do Sierakowa z wooda? bo moi rodzice niestety nie widzą dojazdu do poznania woodstockowym pociągiem, i mam nadzieje że ojciec koleżanki któy będzie nas wiózł zgodzi się nadrobić tę drogę żeby mnie podrzucić... no chyba że mogłabym się z kimś wziąć :diabloti: Quote
Patikujek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Z tego co wiem to Mysia wraca najpierw jeszcze do domu po woodstoku a potem zaraz rusza na zlot:) Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='Ananas']Tajemnicza osóbka towarzysząca Agnisi chciała się przedstawić, a więc: [B][COLOR=purple]Dzieeeeeńńńń dooooobryyyy :D[/COLOR][/B] Nazywam się Anka, kieeedyś tu troszeczke buszowałam, ale to dawno i nieprawda, wiele sie od tego czasu zmieniło. Zaprzestałam z przyczyn różnych, ale obawiam się że jeszcze tu wrócę ;] a oto moja wcześniej wspomniana autystyczna Zuzka [URL]http://s6.photoblog.pl/photos/EF/C4/16215188.jpg[/URL] prawie jak seter... prawie robi wielką różnicę ;>[/quote] [B]Ananas[/B], fajnie że się ujawniłaś. :multi: Fajnie będzie Cię poznać na zlocie i Twojego seterka. :p Quote
Mysia_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja z Woodstocku będę wracała tak jak zawsze było (z soboty na niedzielę)czyli nie będzie mnie trzeciego dnia ;) Chcę wrócić jeszcze do Zabrza, bo nie wyobrażam sobie jechać na Woodstock z wszystkimi klamorami, na Woodstock praktycznie biore bardzo mało, bo zawsze jest ryzyko, że z tobołami nie zmieściłabym się w pociągu :eviltong: Quote
olekg89 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mysia tylko wykąp się porządnie ,bo potem z Tobą w przedziale ,ani w domku nie wytrzymamy:P Quote
rose Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Pozdrowienia ze Złotowa:evil_lol: mam dostęp do neta:diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='rose']Pozdrowienia ze Złotowa:evil_lol: mam dostęp do neta:diabloti:[/quote] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]o nieee[/COLOR][/SIZE] :eviltong: a miało Cię nie być :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='rose']Pozdrowienia ze Złotowa:evil_lol: mam dostęp do neta:diabloti:[/quote] To Ty? :-o A już się cieszyłam, że będzie spokój. :placz: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='olekg18']Mysia tylko wykąp się porządnie ,bo potem z Tobą w przedziale ,ani w domku nie wytrzymamy:P[/quote] Olek, jakiś problem :mad::diabloti: Po co się myć :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Przelew od [B]Mysi_[/B] za koszulkę dotarł. :p Quote
Basia i Barni Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dobra kochani zegnam was do poniedziałku- dzis jade na działke do znajomej a jutro ide z sashką na wystawe w ustroniu- buziaki Quote
McDzik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Powodzenia w Ustroniu ;) daj nam potem znać jak poszło :) A ja się tak szczerze zastanawiać zczynam co ja tam bede wieczorami robić w takim nawalonym gronie i po co ja tam jade? Chyba tym nawalonym psów pilnować :P czy ośrodek jest jakoś ogrodzony, zeby swobobcnie psy spuszcac? Quote
Recommended Posts