komar Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no w sumie dobry pomysł z tymi namiotowiczami;) ale do jednego domku 27 osob??:D chyba ze ten kto chce by tam spał;P Quote
Mysia_ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='komar']no w sumie dobry pomysł z tymi namiotowiczami;) ale do jednego domku 27 osob??:D chyba ze ten kto chce by tam spał;P[/quote] w namiocie nie mieli by więszych luksusów :eviltong: Quote
olekg89 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Jeden obok drugiego i już kilkanaście osób się zmieści:)A reszta jak woli w namiotach i już:) Quote
rose Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ja tam stawiam ze nie więcej niż 20 osób pod namiot nie przyjedzie;) Quote
olekg89 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A ci co jadą na 100% mogliby się pozrzucać na domek (wyjdzie im w okolicach tego ile wydaliby na namiot) a mieliby swój prąd i wode.I Zawsze to cieplej w domku ,ciuchy nie śmierdzą wilgocią. Quote
Rinuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='rose']ja tam stawiam ze nie więcej niż 20 osób pod namiot nie przyjedzie;)[/quote] [I][B]jak zacznie lać to będą szukac schronienia w domkach :evil_lol:[/B][/I] Quote
Mongrel Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. To znaczy nie mogę jechać ;( Rodzice się nie zgodzili, nagle doszli do wniosku, że będę tam bez opieki i cos mi sie może stac i że w ogóle Was nie znam i że za dwa lata będę mogła o sobie zdecydowac i że jestem niepełnoletnia i że oni nie wyrażają na to zgody. Jestem za młoda i tyle ;( Więc życzę wszystkim miłego wypoczynku. Ja w tym czasie chyba pójdę na pielgrzymke na Jasną Górę. Ech... Na koszulkę zlotową się nie piszę. Quote
komar Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a tak co do koszulek;P do kiedy nalezy płacić??:D prosze odpowiedzieć w miare szybko bo od tego piątku (4 lipca) do 27 lipca bede osiągalny tylko w lesie;P no chyba że osobie która sie zajmie zbieraniem kasy za koszulki mnie dopadnie w tym lesie:D Quote
rose Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ja też 4-go wyjeżdżam na całe 12 dni:placz: nie będzie odliczanie:placz: będę za Wami tęsknić:-(:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Mongrel']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. To znaczy nie mogę jechać ;( Rodzice się nie zgodzili, nagle doszli do wniosku, że będę tam bez opieki i cos mi sie może stac i że w ogóle Was nie znam i że za dwa lata będę mogła o sobie zdecydowac i że jestem niepełnoletnia i że oni nie wyrażają na to zgody. Jestem za młoda i tyle ;( Więc życzę wszystkim miłego wypoczynku. Ja w tym czasie chyba pójdę na pielgrzymke na Jasną Górę. Ech... Na koszulkę zlotową się nie piszę.[/quote] Szkoda, ale cóż zrobić. Z rodzicami się nie wygra... :shake: Ale dziwne, że na pielgrzymkę Cię puszczają. :-o [quote name='komar']a tak co do koszulek;P do kiedy nalezy płacić??:D prosze odpowiedzieć w miare szybko bo od tego piątku (4 lipca) do 27 lipca bede osiągalny tylko w lesie;P no chyba że osobie która sie zajmie zbieraniem kasy za koszulki mnie dopadnie w tym lesie:D[/quote] Komarku, zaraz napiszę do ff_koszulki, ale myślę, że mniej więcej do 15 lipca. Koszt pewnie podobny jak w zeszłym roku, czyli 35 zł. Quote
rose Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Purple]35 :cool1::cool1::cool1::cool1: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Rahl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mi również nie poszło ;) Jutro się uda :megagrin: Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=red]Informacja dla osób, które chcą zamówić koszulki zlotowe.[/COLOR][/SIZE][/B] Tak wyglądały koszulki w zeszłym roku: [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/3333/dogomaniazlotmilosnikowxc3.png[/IMG] Przykładowy nick na ramieniu: [IMG]http://img379.imageshack.us/img379/5332/nicknaramieprzykladsd2.th.png[/IMG] Zamiast MORSKO 11-15.08 2007, w tym roku będzie: [B]SIERAKÓW 4-10.08.2008[/B] [B]Proszę się pomierzyć dokładnie i dopiero wtedy wybrać rozmiar koszulki, a nie sugerować się tym, że zawsze kupuje się np. M-ki. Każda firma ma inną rozmiarówkę![/B] [CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red][U]Tabela rozmiarów koszulek Classic:[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [LEFT][B][FONT=Arial][COLOR=#ffffff][IMG]http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/classic_women_tshirt_mini.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/LEFT] [U]DAMSKIE:[/U] Rozmiar: S M L XL Plecy [cm]: 52,5 55,0 55,5 57,5 Klatka piers.[cm] 70 76 78 84 Talia/Biodra[cm] 64/74 68/77 72/79 77/87 [LEFT][FONT=Arial][COLOR=#ffffff][IMG]http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/classic_tshirt_mini.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/LEFT] [U]MĘSKIE:[/U] [FONT=Arial][COLOR=#ffffff][COLOR=black]Rozmiar: M L XL XXL[/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#ffffff][COLOR=black]Wzrost[cm]: 168-176 172-180 176-184 180-188[/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#ffffff][COLOR=black]Klatka piers.[cm] 104 110 114 120 [/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#ffffff][COLOR=black]Biodra[cm] 102 108 114 120[/COLOR][/COLOR][/FONT] [CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red]Tabela[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#ffffff][SIZE=3][COLOR=red]rozmiarów koszulek V-Neck (Uwaga! Koszulki unisex!):[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [B][FONT=Arial][COLOR=#ffffff][IMG]http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/vneck_tshirt_mini.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [U]UNISEX:[/U] Rozmiar: M L XL XXL Wzrost[cm]: 168-176 172-180 176-184 180-188 Klatka piers.[cm] 104 110 114 120 Biodra[cm] 102 108 114 120 [LEFT][SIZE=3][U][B]Koszulki są dostępne w następujących kolorach:[/B][/U][/SIZE] [/LEFT] [B]CZARNY[/B] [COLOR=white][B]BIAŁY[/B][/COLOR] [LEFT][COLOR=red][B]CZERWONY[/B][/COLOR][/LEFT] [B][COLOR=royalblue]NIEBIESKI[/COLOR][/B] (autostradowy) [LEFT][B]Koszt koszulki to najprawdopodobniej 35 zł (jeszcze się dowiem, czy coś się zmieni). [/B][/LEFT] [LEFT][B]Za koszulki należy zapłacić do 15 lipca (ponieważ potrzeba ok. 2 tygodni na przygotowanie koszulek).[/B][/LEFT] [LEFT]Numer konta do wpłat podam jutro. [/LEFT] [LEFT][B][U][SIZE=3]Osoby chętne na koszulki proszę o zgłaszanie się w następujący sposób:[/SIZE][/U][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][COLOR=red]Typ koszulki (classic damska/classic męska lub v-neck) - rozmiar - kolor - napis na ramieniu (nick z dogo lub inny napis)[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [SIZE=3][SIZE=2]Umieszczę jeszcze to info na pierwszej stronie, żeby nie trzeba było szukać po całym wątku.[/SIZE][B] :evil_lol:[/B][/SIZE] Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A koszulki będą rozdawane na zlocie? czy trzeba doliczyć koszta wysylki? ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='basia bonnie']A koszulki będą rozdawane na zlocie? czy trzeba doliczyć koszta wysylki? ;)[/quote] Koszulki będą rozdawane na zlocie, wykorzystamy kogoś z Wrocławia, żeby przywiózł koszulki. :evil_lol: Quote
komar Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No to ja sie zgłaszam;) Komar - męska classic - XL - czarna - Komarek:) Quote
komar Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Koszulki będą rozdawane na zlocie, [B]wykorzystamy kogoś z Wrocławia[/B], żeby przywiózł koszulki. :evil_lol:[/quote] czy to jakas aluzja??:D Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='komar']No to ja sie zgłaszam;) Komar - męska classic - XL - czarna - Komarek:)[/quote] Już zapisuję na pierwszej. :p [quote name='komar']czy to jakas aluzja??:D[/quote] Ależ skąd. :siara: Quote
komar Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 nie no mysle ze da rade żebym przywiózł te koszulki;P Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Haha, ja nosze S/M, a tu mi L wychodzi.. ;) Ale zmierze jeszcze w dzień, jak będę lepiej myśleć :evil_lol: :) Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 goldenka245 kazała przekazać jeszcze, że w związku z tym, że na zlot nie jedzie koszulki nie chce.. Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha, ja nosze S/M, a tu mi L wychodzi.. ;) Ale zmierze jeszcze w dzień, jak będę lepiej myśleć :evil_lol: :)[/quote] Pomierz się dokładnie żeby nie było wątpliwości. ;) [quote name='basia bonnie']goldenka245 kazała przekazać jeszcze, że w związku z tym, że na zlot nie jedzie koszulki nie chce..[/quote] Tego już się domyśliłam, ale już mi się nie chce edytować pierwszego postu. ;) Quote
Recommended Posts